سلام
یه سوالی داشتم
در مورد لپتاپ های سونی سری z با مشخصات سی پی یو core i5 540 m و گرافیک حداقل geforce 310 که مبلغ آن زیر 2400000 تومان باشه و البته دی وی دی داشته باشه رو میتونید بگید چه مدلایی وجود داره
سلام
یه سوالی داشتم
در مورد لپتاپ های سونی سری z با مشخصات سی پی یو core i5 540 m و گرافیک حداقل geforce 310 که مبلغ آن زیر 2400000 تومان باشه و البته دی وی دی داشته باشه رو میتونید بگید چه مدلایی وجود داره
آقایون نظرتون در مورد CW 26FG چی هست؟
من در اصفهان دارم دنبالش می گردم هنوز گیر نیاوردم گفتم تا زمان هست بیشتر در موردش تحقیق کنم.
دوستان پسر عمه من یه Vaio گرفته که مدلش CW2FGX/B و ساخت USA . مشکلی که داره اینکه این سیستم فقط یه درایو داره و نمیشه اونو با نرم افزارهای PartitionManager درایو بندی کرد. من خودم از طریق XP تونستم براش بسازم، اما وقتی که میخوای سیستم رو Recover کنی دوباره میاد و همون یه درایو رو با ظرفیت پیش فرضش میسازه. زمانیکه تو حالت Recover میری ( مخصوص لپ تاپهای سونی )، گزینه recover to Drive C کار نمیکنه و فقط Recover all drive میاد. الان سئوالی که دارم مخصوصا از اساتیدی که از Vaio استفاده میکنن، چه راهی بنظرشون میرسه تا مشکل این بنده خدا حل شه، چون من حقیقت خودم از LapTop زیاد سر در نمیارم .
ممنونم .
دوست عزیز با برنامه Partition Wizard به راحتی اینکارو انجام بدید . من خودم تست کردم روی CW2QGXنقل قول:
از اینجا دانلود کن :
http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html
واقعا ممنونتم عزیزم، الان داره هارد رو Create میکنه. فک کنم دیگه ردیف بشه.نقل قول:
دوست عزیز با برنامه Partition Wizard به راحتی اینکارو انجام بدید . من خودم تست کردم روی CW2QGX
نرم افزارهای پارتیشن بندی نظیر نرم افزاری که معرفی کردید و Partition Magic & Paragon و...نقل قول:
پارتیشن ریکاوری و پاک نمیکنن؟
پارتیشن مجیک که روی 7 اصلا جواب نمیده . اون پاراگون رو هم امتحان نکردم ولی برنامه ای گفتم نه درایو ریکاوری رو پاک نمیکنهنقل قول:
کاملا مشخص هست تو خود برنامه
همه درایو ها رو میاره و شما انتخاب میکنی که از فضای کدوم درایو برای پارتیشن بندی میخواین استفاده کنید
نکته مهم : وقتی create رو میزنید یه پیغام میاد که 3 تا گزینه داره شما باید اون گزینه restart رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا من نمیدونم کمپانی به این عظمت با اون همه مغز متفکر 1 جو عقل و شعور نداره که این لپتاپهای مشکی براق رو تولید میکنه ؟ اونقدر جای دست رو لپتاپم مونده که انگار یکی کباب خورده اونم با نون چرب و مالیده به اینور اونور لپتاپ : دی
یه موضوع دیگه اینکه داداش من لپتاپ داره VAIO ، کی خریده ؟ حدود 6-7 سال پیش . چنان کیفیتی داره LCD اون که نگو . از هر طرفی میشه اون رو نگاه کرد . اون وقت ما رفتیم 1500 پول دادیم مثلا high performance ترین سری CW رو خریدیم وقتی از بقل و پایین و بالا نگاه میکنی تصویر داغونه !
موندم به خدا !
من یه کم گیج شدم
میشه یکی سری های مختلف وایو رو معرفی کنه که هر کدومشون برای چه کاربردی طراحی شدن
سری F CW Z و ...
چرا سری Z قیمتش نسبت به سری های دیگه بیشتره؟
من موندم از کدوم سری انتخاب کنم:13:
شما اولین چیزی که باید انتخاب کنید سایز LCD مورد نظرتون هستنقل قول:
توی لینک پایین میفهمی که هر سری برای چه کاربردیهنقل قول:
سری Z از آلیاژهایی استفاده کرده که مقاومت رو بالا برده و وزن رو پایینکد:http://www.sony-mea.com/productcategory/it-personal-computer
Sony Vaio Z series laptops are designed to contend for the race of stylish machines ruling the market. Carrying the weight of only 3 pounds and packed in the tempting dimensions, these laptops are worth more than a look. The 13.1 inch display of each of these devices is sharp and bright, with aspect ratio of 16:9. LED backlight and a resolution of 1600 x 900 further add worth to the view you obtain from the screen.
The carbon fiber case is designed to pack these superb performers in a durable cover and the G-Sensor Shock Protection technology is awarded to protect them against damage. Finally, you can consider the separated keyboard as a convenient option to make use of.
Impressive Set of Features
Sony Vaio Z series laptops are available with an array of features to make the list endless.
همونجور که دوستمون SNOWLEOPARD گفتن سری z بخاطر کم وزن بودن گرون تره و بیشتر برای کسایی هستش که زیاد لپتاپ با خودشون حمل میکنننقل قول:
خب اول سری Zنقل قول:
نوشته شده توسط hacpdvp [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه کم گیج شدم
میشه یکی سری های مختلف وایو رو معرفی کنه که هر کدومشون برای چه کاربردی طراحی شدن
سری F CW Z و ...
چرا سری Z قیمتش نسبت به سری های دیگه بیشتره؟
من موندم از کدوم سری انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خفن ترین و پیشرفته ترین لپ تاپ Portable ساخته شده تا الان همین سری Z سونی هست که اتفاقا با کیفیت ترین وایو هست که سونی ساخته و همیشه هم در کیفیت زبانزد هست .
کانفیگ جدیدی که سونی روی این سری گذاشته فوق العاده نسبت به 13 اینچی بودن بالا هست .
به عبارتی سونی ناپرهیزی کرده ! ولی خب قیمت بالای اون یه عیب بزرگ حساب میشه
بدنه بسیار با کیفیت ، مانیتور بسیار عالی ، وزن و عمر باتری و مصرف کم و همینطور کانفیگ عالی مشخصات اصلی سری Z هستن .
CW هم سری جایگزین و به نوعی جبران سری پر ایراد CS هست که سونی به اجبار به زودی رونمایی کرد تا جبران CS رو بکنه .
یک 14 اینچی واید که مشخصات و کانفیگ خوبی هم داره و میان رده محسوب میشه .
سری F هم جایگزین سری موفق FW بود هرچند کیفیت FW ها باز بیشتر از F هست مخصوصا در بدنه و لولاهای نگه دارنده مانیتور . انتقال چیپ گرافیکی از ATI به nVidia و استفاده از Core i7 مشخصه اصلی F هست .
در مورد سری Z نه تنها برترین 13 اینچی ساخته شده هست بلکه به نظر من جزو 5 لپ تاپ موفق دنیا هست .
سلام
دوستان این مدل cw 27 fx چطوره ؟کلا این رده بدرد چه قشری می خوره؟
اگه میشه چند تا عکس از این مدل بزارید.
اگه شما بخواهید از معایب و مزایای این مدل بگید چه می گید؟باتریش چند ساعت جواب میده؟
قیمتش چقدر هست؟
متشکر
دوستان سلام می خواستم بپرسم یک لپ تاپ از سری z در حدود 2 تا 2.5 چیز بدرد بخوری پیدا میشه ؟
اگه میشه نام ببرید
فقط برای آگاه سازی بگم که سری Z تنها سری از وایو هست ساخت اصل ژاپنه بدنش هم کربنی هست ولی قیمتش بالاست
نقل قول:
VPC‐Z112GDS
Core i5-540M 2.53GHz up 3.06 4GB 128SS 13.1"LED GeForce® GT 330M 1GB
فویترین 13 اینچ بهتر از این پیدا نمیشه
ساخت ژاپن قیمتشم واسط مناسبه
نظر خودمم همین بود ولی حداکثر رم گرافیکش 2650 هست در حالی که f115 حداکثررمش 3831 هست حالا می خواستم بپرسم این دو تا چه فرقی میکنه؟
cpu هم که گفتین 540 هست من 520 دیدم مطمئنین 540 هست؟
بازم منون
آره اشتباه تایپی بود ببخشیدنقل قول:
زیاد به این توجح نکن فقط به حافظه اصلی توجه کن نه شیر شده واسه F115 منظور 1024 مموری واقعی یا همون Dedicated Video Memory و 1783 MB هم از رم به گرافیک شیر شده که بهش Shared System Memory میگن
و مزیته بزرگی نیست این
اما مقایسش با f115 اصلا خوب نیست چون واسه کارایه مختلف ساخته شدن و کوچیک بودن و کم حجم بودن خودش یک مزیته که باعث افزایش قیمتم میشه البته واسه کسی که نیاز به جابه جاییه زیادی داره مزیته
سلام
دوستان سري ea كلا corei7 نخواهد داشت؟
اصلا corei7 با corei5 فرق خاصي ميكنه؟
من از اين سري خوشم اومده به خاطر وزن،باتري و كارت گرافيكش فقط يه مقدار corei7 نبودنش دودلم كرده...
cache هاشم كمن( 3MB)
بازم از راهنمایی ممنون فقط یه سوالی حدودا قیمتش چنده ؟
سلام
با اینکه سونی یکی از بهترین هاست ولی متاسفانه این تایپیک حداقل برای من جالب نبودهچون خیلی کم جواب سوالاتمو گرفتم
اما به عنوان اخرین سوال
CW 26 FX CORE I5-2.4-520M 4096 500 NV 330M 512 UP 2.3GB 14"+ DVD-RW 7 2.4Kg-WEB- 3
سال رهجو 1,280,000
این کانفیگ چطوره؟
چندتا عکس اگه بزارین از این مدل خیلی عالی میشه
سلام من میخوام لپ تاپ Z112 GDS بگیرم میشه درباره معایب آن بگید.ممنون
سلام من میخوام لپ تاپ Z112 GDS بگیرم میشه درباره معایب آن بگید.ممنون
سلام من میخوام لپ تاپ Z112 GDS بگیرم میشه درباره معایب آن بگید ممنون
دوستان سلام....
واقعا" نمي دونم چي بگم...خيلي اعصابم داغونه....چند روز پيش با دوستم رفتيم و يك مدل f121fx/b براش خريديم.....واقعا همه چيز اين لپ تاپ خوبه(البته روي كاغذ).....core i 7 و گرافيك nvidia gforce و رم 4 گيگ ddr3 و صفحه ي 16.4 اينچي و قيمت نسبتا مناسب و هزاران ويژگي ديگه كه هر كاربري رو متقاعد به خريد مي كنه....
بعد اونو با بازي اي مثل crysis تست كرديم و خيلي بد جواب داد...در حد medium مي شد بازي كرد...ولي high و very high رو اصلا جوابگو نبود....بازي هاي ديگه بدك نبود...ولي در كل نصف كامپيوتر خانگي منم كه مشخصاتش روي كاغذ همگي نصف مشخصات اين لپ تاپ هست هم نبود...با خودمون گفتيم لپ تاپه ديگه....نبايد ازش انتظار pc رو داشت....من تصميم گرفتم f123fx/b رو بخرم كه هم گرافش 1 گيگ هست و هم رمش 6 تا كمي اوضاع بازي ها بهبود پيدا كنه.....حتي پول رو هم برده بودم....اما ناگهان چيزي ديدم كه نظرم كلا برگشت...
امروز به كل لپ تاپ قاط زده بود....crysis رو اصلا اجرا نمي كرد و صفحه سياه ميشد...محيط ويندوز فوق العاده كند بود و حتي نشانگر موس جا مي موند و دير تر از دست من حركت مي كرد...و از همه بدتر يه كليپ 2 دقيقه اي shakira رو كه full hd بود با بهترين player هم نمي تونست لود كنه و بعد از 30-40 ثانيه فكر و لود و ..... تكه تكه و خراب تصوير رو نشون مي داد...اوضاع lcd و كيفيت تصوير هم كه داغون بود...بازتاب بد نور و تيره شدن تصوير در زوايا و full hd نبودن و از همه مهمتر گرمايي كه داشت كم كم پاي منو اذيت مي كرد حسابي پشيمونم كرد طوري كه دست از پا دراز تر و ناراحت به خانه برگشتيم و همه ي روياهاي ما در مورد f123fx/b هم نقش بر آب شد....
داستان از چه قراره ؟ هر كي يه چيزي ميگه ؟ يكي ميگه f كلا وضعش خرابه....يكي ميگه بايوس بد تنظيم شده و ايراد داره...يكي ميگه برو سراغ f12gfx يا مشابه هاي اون كه آمريكايي هستند و چيني بدرد نمي خوره.....:2:
راستي يه چيزي هم اضافه كنم كه اين blu-ray درايو هم عملا بدون استفاده هست....فيلم رو كه گذاشتيم به ريجن گير داد تازه سي دي و دي وي دي هايي رو كه كمي خط هم داشته باشند اصلا خوب نمي خونه طوري كه همه بازي ها رو مجبور شديم رو هارد كپي كنيم و سپس install كنيم.....باتري هم كه......
شايدم انتظارات من بالاست.....لطفا منو راهنمايي كنيد و يك لپ تاپ خوب بهم معرفي كنيد....
بچه ها، دوستان، اساتيد
دوباره ميپرسم
سري ea كلا corei7 نخواهد داشت؟
اصلا corei7 با corei5 فرق خيلي خاصي ميكنه؟
من از اين سري خوشم اومده به خاطر وزن،باتري و كارت گرافيكش فقط يه مقدار corei7 نبودنش دودلم كرده...
cache هاشم كمن( 3MB)
نقل قول:
دوست عزیز اتفاقا من قصد داشتم یکی از سری های F و برای پسرخالم بخرم
با این چیزایی که گفتید یه جوری شدم :31:
اما من بعید میدونم مشکل از لپ تاپ باشه یعنی شاید دست کاری شده بوده یا 1000تا دلیله دیگه
من خودم پارسال FW خریدم از ایران رهجو که اسمبل چین هم بود
از پارسال تا به امروز روزی 9 ساعت مثل اسب داره کار میکنه :31:
آخ هم نگفته
رزیدنت 5 و بدون مشکل روون اجرا میکرد و غیره
در مورد کلیپ های Full HD 1080 فقط با Nero Show Time روون و درست اجرا میشن
در کل سونی برند خوبیه و بعید میدونم که این مشکلات در همه ی سری های F باشه
احتمالا اون مدلی که شما خریدید دست کاری شده بوده و هزار تا دلیله دیگه
لپ تاپ و از نمایندگی سونی (ایران رهجو) خریدید؟
نه....از يك نمايندگي امرتات گرفتيم و 1 سال هم گارانتي داره خير سرش....ايران رهجو سري f نداره اصلا...فهميده اوضاع خرابه جمع و جور كرده....نقل قول:
اون 1001 دليل چي مي تونه باشه....دلم برا دوستم سوخت...خدا به داد من رسيد و منو منصرف كرد ولي اون بيچاره:41:
پست تکراری
این لپ تاپ از سریه gaming Laptop سونی به حساب میاد کلا واسه اونایی که نیم نگاهی به بازی دارن و جابه جایی بیشتری دارندنقل قول:
قیمت هم بین 1350000 تا 1320000
لپ تاپ CW 27FX/L آمیزه ایی از قدرت و جذابیت است. لپ تاپ CW27 یک کامپیوتر همراه سبک و باریک با وزنی معادل 2.5 کیلوگرم است. این دستگاه یک کامپیوتر همراه 14 اینچ رنگی و خوش ساخت است که اقتدار خاصی دارد و امکان لذت بردن از برنامه های سرگرم کننده را به شما می دهد. این لپ تاپ همچنین به شما این اجازه را می دهد تا به آسانی برنامه های مولتی مدیا خود را اجرا کنید، به وبگردی بپردازید و نیازهای مختلف شما را در زمینه ی اجرای محاسبات متنوع پاسخ می دهد. شما از عملکرد پردازنده Intel Core i5 آن لذت خواهید برد و با برخورداری از فناوری Nvidia GeForce GT330M بهمراه 512MB حافظه ی اختصاصی ویدئویی از بهترین عملکرد گرافیکی بهره مند می شوید. در این سیستم نمایشگر 14 اینچ وایداسکرین با رزولوشن 1600X900 و فناوری نور LED تعبیه شده است. شما می توانید با توجه به قابلیتها و امکانات برنامه Sony Creativity Suite از اجرای برنامه های مولتی مدیا به بهترین شکل لذت ببرید. در این سیستم ابزارهای کارآمد با کاربری ساده نظیر creative tools نیز تعبیه شده است.
یکی دیگر از امکانات این دستگاه دوربین داخلی MOTION EYE و میکروفون داخلی ست که از فناوری تشخیص چهره نیز پشتیبانی می کند. درایو اپتیکال DVD +-R/RW با پشتیبانی از فناوری Double Layer Combo Drive و شبکه بی سیمWi-Fi 802.11b/g/n نیز از قابلیتهای دیگر این لپ تاپ می باشد. این لپ تاپ از پورت 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN، ماجولارBluethooth Stereo A2DP (2.1 + EDR)R کارت خوان مولتی مدیا و شیارMS PRO (Standard/Duo)o بهمراه MagicGate ™ پشتیبانی می کند.سرزمین رایانه
علاوه بر آن مجهز به شیار کارت ExpressCard/34، شیار مدیا SD بهمراه پدلمسی Electro-static است، بعلاوه دارای پورتهای (Multi-Finger، (3 x USB 2.0، پورت IEEE 1994، مبدل هدفون و میکروفون، خروجی VGA، HDMI و RJ-45 Ethernet نیز می باشد. این لپ تاپ 2.5 کیلوگرم وزن دارد و در ابعاد 34x 23.4 x 3.9 اینچ ساخته شده است.سرزمین رایانه
پردازنده Intel Core i5-520M
پردازنده Intel Core i5-520M یک CPU دوهسته ایی کامپیوترهای همراه است که سرعت ساعت آن (باتوجه به حالت Turbo Mode) بین 2.4 تا 2.93 گیگاهرتز می باشد. هر هسته از آن مبتنی بر میکرومعماریNehalem (Westemere)i است. قابلیت Hyperthreading به پردازنده دو هسته ایی این امکان را می دهد تا چهاررشته را بطور همزمان کنترل کند. این پردازنده در مقایسه با پردازنده سریعتر Core i7-620M، تنها دارای سه مگابایت حافظه Level 3 Cache و سرعت ساعت کمتر است.
ویژگی جدید فناوری Core i5-520M کارت گرافیک داخلی آن، GMA HD و کنترلر حافظه می باشد. هر دو بر روی قالب جداگانه ایی هستند که در اندازه 45nm ساخته می شوند، در حالیکه قالب CPU پیش از اینها در فرایند جدید در اندازه 32nm تولید می شد.
عملکرد این پردازنده بطور متوسط سریعتر از مدل Core 2 Duo T9500 است و بواسطه ی پشتیبانی از فناوری Turbo Boost، برنامه های کاربردی رشته ایی را با عملکرد بهتری اجرا می کند. بنابراین سرعت این پردازنده مشابه سرعت ساعت بالای پردازنده های Core 2 Duo می باشد و می بایست بتواند برنامه های چندرسانه ایی و بازیهای رایانه ایی را به خوبی اجرا کند.سرزمین رایانه
هسته های 32nm پردازنده ی نسل Westeme، همچنین قادرند برخی دستورالعمل های جدید را برای سرعت بخشی به فرایند رمزگذاری AES اجرا کنند.سرزمین رایانه
کارت گرافیک داخلیIntel Graphics Media Accelerator HD (GMA HD)i با سرعتی معادل 500-766 مگاهرتز کار می کند و واضح است که باید سریعتر از مدلهای قدیمی GMA 4500MHD باشد. فناوریGeForce 9400M (ION)iنیز همچنان سریعتر از سایر کارت های گرافیک NVIDIA و ATI که نسبت به کارت گرافیک اینتل پشتیبانی بهتری از داریو دارند، است.
میزان مصرف انرژی این پردازنده 35 Watt TDP (حداکثر) است و کاملاً مشخص است که بهتر از 35 Watt TPD پردازنده های Core 2 Duo سری T انرژی مصرف می کند. باتوجه به فناوری Turbo Boost، پردازنده Core i5 نسبت به مدلهای قدیمی تر Core 2 Duo احتمالاً در شرایط بارگذاری بیشتر از TDP استفاده می کند. در شرایطی که سیستم هیچ برنامه ایی را بارگذاری نمی کند، میزان مصرف انرژی آن بطور قابل توجهی ناچیز است.سرزمین رایانه
کارت گرافیک Nvidia GeForce GT 330M
عملکرد کارت گرافیک GT 330M موفق تر از GT 230M می باشد و به لحاظ فنی نیز سرعت ساعت آن سریعتر از GT 240M است. در مجموع GT 330M یک کارت گرافیک مخصوص لپ تاپ با دامنه ی متوسط است که از فناوری DirectX 10.1 پشتیبانی می کند.سرزمین رایانه
عملکرد GT 330M مشابه GeForce GT 240M می باشد، بنابراین در گروه Mobility Radeon HD 4650 طبقه بندی می شود. این کارت گرافیک از فناوری DirectX 10.1 و کلیه قابلیتهای GT 230M/ 240M پشتیبانی می کند. کارت گرافیک ATI Radeon HD 5650 مجهز به فناوری DirectX 11 و عملکردهای بهتر می باشد.سرزمین رایانه
بازیهای مدرن مبتنی بر فناوری DirectX 10 و 11 مانند Crysisi یا Risen می توانند با تنظیمات متوسط و تنظیم مناسب رزولوشن به خوبی قابل اجرا باشند. بازیهایی مانند Sims 3 با بالاترین جزئیات و رزولوشن بالا نیز قابل اجرا هستند.
هسته های 48 shader کارت گرافیک GT216 مبتنی بر معماری GTX 200 دسکتاپ می باشد و در نتیجه نسبت به هسته های 48 کارت گرافیک GeForce 9700M GTX اندکی بهبود یافته است. طبق فناوری Nvidia، معماری micro با توجه به عمر باتری سیستم و عملکرد آن پیشرفت کرده است. پردازنده های stream/shaderها تک بعدی هستند و بنابراین نمی توانند بطور مستقیم با shaderهای پنج بعدی AMD-ATI مانند Mobility Radeon HD 5650 مقایسه شوند.سرزمین رایانه
بمنظور استفاده از عملکرد محاسباتی GeForce GT 330M برای سایر برنامه های کاربردی، این کارت گرافیک از فناوریهای CUDA, OpenCL و Direct Compute پشتیبانی می کند. بطور مثال، فایلهای ویدئویی با استفاده از پردازنده های stream رمزگذاری می شوند که بطور قابل توجهی سرعت عملکرد آنها از CPU پرسرعت، بیشتر هستند.سرزمین رایانه
کارت گرافیک GT 330M از رمزگشایی فایلهای ویدئویی HD با استفاده از موتور داخلی PureVideo HD پشتیبانی می کند. پردازنده ویدئویی داخلی VP4 قادر است فرمتهای H.264, VC-1, MPEG-2 و MPEG-4 ASP (مانند DivX, Xvid) را بطور کامل رمزگشایی کند. سرزمین رایانه
همانند کارت گرافیک GT 230M، عملکرد GT 330M به میزان حافظه گرافیکی استفاده شده بستگی دارد. با سرعت کم DDR2، سرعت این کارت می تواند با حافظه سریعتر تا 20% کندتر شود. معمولاً GT 330M بطور نسبی با حافظه ارزان و پرسرعت DDR3 جور است. با این وجود، GDDR3 کمی سریعتر عمل می کند. ورژن کم مصرف GT 330M ( با Codename N11P-LP) نیز برای لپ تاپهایی که دارای حداقل سرعت ساعت هستند و کمترین انرژی را مصرف می کنند قابل دسترس می باشد.سرزمین رایانه
این لپ تاپ در دو رنگ مشکی وبنفش موجود می باشد.
منبع sarzamin.ir
تحلیل وبررسی : کاری از گروه نرم افزاری سرزمین رایانه
مثلا در مورد کلیپ های Full HD میتونه ایراد از نرم افزار باشه که باید با Nero Show Time اجرا بشهنقل قول:
یا برای بازی شاید درایورا درست نصب نشده یا بازی با 7 مشکل داره یا ویندوزه بعضی فایلاش داغونه
در کل این ایرادهایی که گفتید خیلی زیاد و غیر قابل قبول هست به نظر من ویندوز و با استفاده از ریکاوری خود هارد
عوض کنه شاید بهتر شد از قسمت VAIO Recovery Center گزینه ی Restore C: رو که بزنه خود هارد ویندوز و پاک
میکنه و دوباره میریزه این کار و بکنه شاید درست بشه
اما در مورد خودتون به نظر من اگه یکم در مورد این مدل نگران هستی دنبال FW56 بگرد واقعا عالیه اگه ایران رهجو داشته باشه
سلام دوستان.من یه لب تاب cw21fx اینترنتی گرفتم.اما اون چیزی که برام فرستادن cw21fd/w هست.از نظر مشخصات یکی هستن.خواستم ببینم فرقشون چیه اگه لازم باشه برگردونم.:41:
سلام دوستان . من سه روز پیش یه vaio s116 ایران رهجو از پایتخت خریدم . یه مشکل داره . تاچش چند دقیقه یکبار گیر میکنه . یعنی تا موقعی که دستم رو از روش برندارم حرکت نمی کنه . می خواستم ببینم کسی اینجا s116 نداره؟ این مشکل عادیه یا ببرمش گارانتی ؟
سلام . من 2 سال پیش یه لپ تاپ SonyVaio FW160e خریدم و تا همین 1 ماه پیش بدون هیچ مشکلی کار میکرد . اما جدیدا یکی دو مشکل پیدا کرده . اولین مشکل و مهمترین اونها اینه که لپ تاپ سریع داغ میکنه و فن اون خیلی سریع میچرخه و صدای بلندی تولید میکنه . قبلا خیلی یواشتر و بدون صداتر بود فنش. خودم احتمال میدم مشکل از کارت گرافیکش باشه . در ضمن احساس میکنم که مثل قدیم سریع نیست و نمی تونه بعضی کارها رو که 1 سال پیش به سرعت انجام میداد به خوبی انجام بده. این مسئله طبیعیه؟ از دوستان خواهش میکنم که نظراتشونو بگن.
یه بار بده برات بیرون فنش رو تمیز کنند
خوب نرم افزار ها هم سنگین تر شده توی این دو سال
ویندوز تا حالا تعویض کردی(ریکاوری)؟
سلام
من چقدر خوشحال ميشم از اين همه توجهات!!!
من احتمالا تا 2 هفته ديگه ميخوام يه ea بگيرم حالا يا ea16 يا ea1 فقط يه شكايي هست:
سري ea كلا corei7 نخواهد داشت؟
اصلا corei7 با corei5 خيلي فرق خاصي ميكنه؟
cache هاشم كمن( 3MB)
اينم بگم من رشتم برقه و كار اصليم با نرم افزارهايي مثل matlab, altium designer , quatrus, pspice , visual c ايناست كه سنگين
تريناش همون دوتاي اولن علي الخصوص پردازش هاي matlab + البته يكم pes تا 2-3 سال ديگه يعني 2013 اش بتونم بازي كنم D: !!
حالا با اين تفاسير نظرات گوهربارتون چياست؟
منم سوال آرش رو دارم+این سری ea دیگه مشکلات سری f رو نداره؟مشکل خاصی تا حالا ازش گزارش نشده؟نقل قول:
1 - بله Core i7 نخواهد داشت...نقل قول:
2- بله خوب Core i7 چهار هست ای هست و Core i5 دو هسته...
برای اطلاعات تکمیلی میتونید توی گوگل سرچ کنید تا ریویو کاملش را ببینید...
3- مطمئن باشید همین 3 مگ کش هم برای شما کافیست...
4- شما با این Core i5 همه ی این نرم افزار ها را براحتی استفاده خواهید کرد
خلاصه انتخاب مناسبی هست که هم کانفیگ و تنوع رنگ و وزن مناسبی داره
خیر این مشکل فقط واسه 2 سریه سونی وجود داره CW و F که توسط تستی که موسسه استاندارد و مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک انجام دادن مردود میشه هر چند مشکل دار بودن این 2 سری تکذیب میشه توسط خیلی ها از جمله نمایندگی های سونی داخل کشور و این تست ها رو علمی نمیدونن تا این لحضه مشکلی از سری های دیگه گزارش نشدهنقل قول:
با i5 شما هیچ مشکلی واسه اجرای این نرم افزار هایی که گفتی نداری خرید i7 واسه شما یک نوع آینده نگری میتونه محسوب شهنقل قول:
و انتخاب EA16 مناسب تره تا EA1
گرافیک این سری یهتر از سری هایی هست که i7 دارن اگه سریه EA هم i7 بودن فروش سریه های دیگه مثل F به مراطب کمتر میشد
بقیه سوال هات رو جواب دادن دوستان