والا من تو انتخاب بین سورمه ای و مسی گیر کردم
اگه این دو نشد نوک مدادی
مشکی هم خیلی زیبا و دوست داشتن بود.اصلا خط و خطوط ماشینو بد نشون نمیداد. در کل از نظر من نمای جلو و بقل تیبا مشکلی نداره و فوق العاده جذاب و زیباست.
مهم نمای پشته که تو بعضی از رنگها یه کم بد جلوه می کنه و اگ از پشت تا جلو به ماشین نگاه کنی خیلی کوچیک به نظر میرسه و یه حالت پیچش داره که این معایب با رنگهای تیره کمتر به نظر می رسه و بیشترین حالتش رو با رنگهای بنفش و نقره ای نشان می ده.
من به شخصه رنگ مشکی را به علت پایین بودن کیفیت و زود مات شدن و از ریخت افتادن و رنگ سفید را به علت کوچک نشان دادن ماشین دوست ندارم.
البته براق و مات شدن ماشین بستگی به کیفیت کیلر داره که رو ماشین می پاشند
اینم بگم که مشکیش واقعا زیبا بود.وقار خاصی داشت
رنگ مسی را زیر نور آفتاب و خیلی با دقت دیدم. اگه یه کم قهوه ای تر بود بهتر بود.مسی پشت ماشین رو کشیده نشون میده.
سورمه ای رو داخل نمایشگاه و در سایه با هزار ترس و لرز به خاطر عکس برداری گرفتم. چون نمایشگاه داره اجازه عکسبرداری نداد. خیلی هم بد اخلاق و ندید بدید بود
نوک مدادی رنگیه که مزایای رنگهای تیره و روشن رو با هم داره و رنگ قابل قبول و با کیفیتیه.بارها از انواع جهات چه ثابت و چه در حال حرکت دیدمش. رنگ خوبیه
در کل رنگهای تیره ماشین رو بزرگ و با هیبت نشان میدند ولی زود از چشم می افتند.
من خودم هنوز در مورد رنگ به نتیجه نرسیدم و ای کاش برسم
در پایان باید به این نکته توجه بشه که رنگ سلیقه است و اگه رنگی زشت بود تولید نمی شد و وجود نداشت