سلام
من بازی رو گرفتم دارم بازی میکنم تو بیست و سه . چار سالی که از خدا عمر گرفتم هیچ بازی مثل این ندیم هرکه از بازی بد بگه معلومه که تا حالا اصلا بازی نکرده خیالتون راحت که بازی از هر نظر فوق عالی هست :18:من به این بازی 1000000000 میدم:8::8:
Printable View
سلام
من بازی رو گرفتم دارم بازی میکنم تو بیست و سه . چار سالی که از خدا عمر گرفتم هیچ بازی مثل این ندیم هرکه از بازی بد بگه معلومه که تا حالا اصلا بازی نکرده خیالتون راحت که بازی از هر نظر فوق عالی هست :18:من به این بازی 1000000000 میدم:8::8:
اینم چند تا screenshot که خودم گرفتم
کد:http://i34.tinypic.com/2n19rur.jpg
کد:http://i38.tinypic.com/fu3wci.jpg
کد:http://i38.tinypic.com/r8h189.jpg
این عکسها مال نسخه PC بازی هست؟نقل قول:
بله ماله pc بید
اين دستگاهه چيه رو دستش ؟
دوستان من ميخوام اين بازي رو دانلود كنم. اين ورژن كامله؟؟
Call of Duty: Modern Warfare 2 Eng with Crack & 10% Recovery Record
کسی نیس بجوابه!؟نقل قول:
این بازی اصلش سه تا دی وی دیه ؟
پس میشه 4500 اگه از بیرون بخریم :31:
اقا رفتم مغازه طرف گفت کرک ندارند پس اگه اینجوریه این دوستان چجوری بازی کردند؟ bag چیزی نداره؟ چیکار کنیم بریم بگیریم ؟یا هنوز نمیشه اعتماد کرد چرا اونایی که بازی میکنند نمیآیند یک چیزی بگن؟
واسه انلاین بازی خوب نیست
ولی یه ضعفی هم که داره اینه خیلی مراحل کوتاه هست
من اماده بودم 50 ساعت بازی کنمش : دی
کسایی که نسخه pc رو بازی کردن لطفا امتیازشون به بازی رو باز ذکر دلیل بگن
High_War_Lord جان ، مشخصات سیستمت چی هست ؟
با این سیستم میتونم بازی رو با اخرین جزییات بازی کنم؟
main : ASUS p6t
CPU : core i7
GRAPHIC : ATI roaden hd 4870x2
ram:4gb ddr3
با اين سيستم ميتوني بخوري cod رو .:31:نقل قول:
ميتوني بگيري ( اگه كامله ) و از كركي كه دوستان تو چند صفحه قبل گذاشتن استفاده كني.نقل قول:
با توجه به امضاش احتمالا :نقل قول:
High_War_Lord جان ، مشخصات سیستمت چی هست ؟
CPU : Q8200
VGA : 9800 GTX+
می خواستم بدونم کرک ملتی پلیر بازی خرابه یا سینگل پلیر یا هردو.
سلام امتیاز من به این بازی 8
بخاطر کوتاهی بازی . گرافیک متوسط و گیم پلی محدود
من که حال نکردم . توی 3 ساعت تمام شد .
آقا این بازی رو با دسته نمیشه بازی کرد؟
چرا کسی جواب نمیده؟!
كرك single سالمه ،دوستان دارن باش بازي ميكنن ، براي multi هم بايد بازي رو اورجينال بگيرينقل قول:
شما نسخه 360 رو تموم كرديد يا pc رو ؟نقل قول:
سلام
همین الآن از اصفهان خریدم و داره نصب میشه
این جور که دوستان می گن تا شب تموم میشه. حیف که کوتاهه ولی خب کال آوه دیگه. هر چند در حد امتیاز دادن نیستم اما شب میام یه چیزایی می نویسم.
موفق باشید
دوستان كسي از مشهد بازي رو گرفته ؟ ( نسخه pc )
دوستاني كه كارت --- دارن ... گروه آفلاين دي وي بي امروز ساعت 4 اين بازي رو روي فركانس 11354 دانلود ميكنه ... البته لينكها كد شده هستن
احتمالا" ظرف امروز و فردا گروههاي ديگه هم دانلود ميكنن...
سلام
کسی از دوستان میتونه کرکی رو که کار میکنه بذاره و به من لینک پست رو بده ؟! اخه خیلی سریع صفحات میره جلو ...
چنتا دی وی دی هست چند گرفتی ؟ کرک داره ؟نقل قول:
نه دوست عزیز . اشتباه میکنیدنقل قول:
از همون اول هم قرار بود این بازی 10 نوامبر منتشر بشه:5:
دوستان میشه بگید الان کدوم کرک رو بگیرم ؟ الان کسی که اینجا بازی کرده از چه کرکی استفاده کرده بدون مشکل ؟
یکی جواب بده اعصابم خورد شده ...
مثل همیشه بی نقص و زیبا ... در جریان بازی هستید ...
یک اسکرین شات که گرفتم ، برنامه دم دستم نبود بیشتر بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب این هست که دیگه نمی تونید ، ملت رو به گلوله ببندید یعنی باید با دقت جلو برید ممکنه مردم عادی تو خیابون باشن ...کد:http://up.--------.com/3/1258012494.jpg
تو این نمایشگاه رسانه دیجیتال و ... یارو یه بازی آورده بود مثل cod بعد میگفت با وسایل نظامی آشنا میشن و با محیط جنگ آشنا میشن ... بعد میان از این طرف مثلا بازی هایی مثل cod ممنوع می کنن ...
امتیازهای کاربران به نسخه ی PC :
IGN user rating:2.1 / 10
Gamespot user rating: 5.0 / 10
Amazon user rating: 1.5 / 5 Stars
علتش رو هم آقای djmd در چند صفحه ی قبل توضیح داد.
کی گفته زمان این بازی کوتاهه....؟؟؟
بابا خیلی خوفه ..
من از ساعت 1 که گرفتم اومدم خونه و نصبش کردم ..... تا حالا 2 مرحلش رو بیشتر نرفتم..
خیلی سخته و در عین حال خیلی با حاله..
ای ول..
ولی فکر نکنم کمتر از 10 ساعت بشه تمومش کرد.. البته با درجه سختیه متوسط..آسونشم نمیشه تو 4 ساعت که شما میگید رفت..
راستی بچه ها 3 مرحله چند بخشیه ؟؟؟
درسته..
من فعلآ از اولیش شروع کردم که خودش 5 یا 6 بخش بود که هر کدومش بازم چند مرحله داشت..
در ضمن.. راست میگن یه سری از این بازی 4 دی وی دی هست ؟؟
من 3 تا بود !!!!
سلامنقل قول:
دیشب دلتا روی 10928 حدود 8.5 گیگش رو گرفت باقی پارتها رو هم امروز دان میکنه. البته اونم فایلهاش کد شدس.
سلامنقل قول:
بازی در کل 3 دی وی دی بیشتر نیست که حجم کلی بازی یه چیزی حدود 11.5 گیگه. نسخه های 4 دی وی دی اگه اومده باید قلابی باشه و حتما برا همین بوی استیم کلاه برداره.
اگه کسی از p30world بازی رو خریده کرکش رو اپ کنه که ما هم از این کرک سالم استفاده کنیم.
خیلی ممنون.
کرک روی اینترنت ریخته، به تاپیک دانلود بازی برید.نقل قول:
اره 100% نسخه ی 4 دی وی دی برای این بوی استیم هست که من خیلی کفری شدم از دستشون.مگه resident evil 5 یادتون نیست.اگه نسخه ی 4 دی وی دی دیدید اصلا نخرید.نقل قول:
اههههههههههههههههههه
یکی لینک دانلود کرک سالم بزاره همینجا دیگه(الکی لینک نزارید هر کی امتحان کرده بزاره خواهشا!!!)
اگه لطف بکنی یه لیتک دانلود کرک سالم بذاری ممنونت میشم اخه من حوصله ی چرخ زدن تو اینترنت رو ندارم.نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4392992#post4392992
نسخه ی PC را تمام کردمنقل قول: