سلام من یه دسته شوک دار معمولی دارم که با usb وصل کردم تو ویندوز 7
این پیغام خطا رو میده کسی میدونی این چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام من یه دسته شوک دار معمولی دارم که با usb وصل کردم تو ویندوز 7
این پیغام خطا رو میده کسی میدونی این چیه ؟
ایراد از ویندوزه.
کی اینجا از فرمونهای بازی داره؟
روی همه بازیهای ماشین و موتور و احیانا بازیهای دیگه جواب میده؟
این دسته هایی که حدود 30-40 تومنیه جوابگو هست؟
سلام به همه دوستان
من تا حالا چندین تا دسته بازی کامپیوتر خریدم که بعد از مدتی خراب شدند آخریش هم یه چند وقت پیش بود که بعد از تقریبا 20 روز خراب شد
حالا از دوستان تقاضا میکنم که یه دسته خوب شوک دار به من معرفی کنن که موندگار باشه یا حداقل بعد از مدتی طولانی از کار بیفته
اقا یه دسته خوش دست و کارامد با عمر بالا
معرفی کنید
ممنون :11:
نقل قول:من خودم سلطان خراب کردن دسته ام :31:نقل قول:
هیچ دسته ای بیشتر از1-2ماه تو دست من دووم نیاورد تا این دسته رو خریدم
ویرا مدل VI-911
شاید باور نکنید اما تقریبا 18 ماهه که اینو دارم و هر روز هم ازش استفاده میکنم :27:
تا الان هم هیچ مشکلی نداشته
خیلی هم خوش دسته
توی همه ی بازی ها هم جواب داده واسه من
بعد از خرید این هم دسته هایه دیگه ای خریدم که همشون خراب شدن اما این دسته هنوز داره واسه من کار میده
به خیلی ها هم پیشنهاد کردم و همه راضی بودن
نقل قول:
ممنون ازت
قیمتش چنده؟:31:
من اون موقع خریدم 15000 تومننقل قول:
الانو نمیدونم چنده :13::27:
سلام
یک نفر به من گفت جعبه گیم پد های وایرلس ایکس باکس که برای پی سی هست و ----- داره باید سبز باشه
قرمز هاش چینیه
درسته ؟
سلام دوستان
من یه دسته شک دار eteoro دارم.
می خواستم ببینم دکمه های LS - LT - LB - RT - RB واسه بازی pes کجای دسته هستند.
نقل قول:
چه جالب:31:
دقیقا منم همین ارور رو میده
البته بعد از تقریبا 20 روز خریدن و استفاده ازش یهو تو بازی دیدم کار نمیکنه و اومدم بیرون از بازی و دسته رو دراوردم و دوباره زدم تو یو اس بی که دیدم این ارور رو میده خیلی تعجب کردم
البته به نظرم دست ویندوز نمیتونه باشه چون من هم روی اکس پی و هم روی 7 امتحان کردم هردوش این پیغام رو میده حالا مشکل از کجاست من که توش موندم
خواهشا اگه کس بلده راهنمایی کنه:19:
دوست عزیز دسته رو مستقیم به usb پشت مادربرد وصل کنید...از وصل کردن بزرگ کننده usb خودداری کنید..و همچنین به درگاه usb که کنارنقل قول:
بعضی کیبردها هست متصل نکنید
یه تست بکنید ببینید چی میشه :11:
ممنون:11:نقل قول:
منم مستقیم به پشت کیس وصل میکنم
اولین بارم که این ارور رو دیدم وقتی بود که توی لبتاب بود
بازم راه حل بدید ممنونم من امتحانش میکنم امتحانش که مجانیه:11:
منم دو تا دسته viera 911 دارم یکیش اینجوری شده ولی یکی دیگش سالمه فکر کنم مشکل از دستت هستنقل قول:
فکر میکنم دکمه شوک سمت راست هستنقل قول:
چون همه دریبلها و تکنیکها با این انجام میشه
LS وقتی هست که دکه رو به داخل فشار بدی و بقیه هم به جهت های مختلف
تو Setting بری عکس دسته هست و کاملا مشخصه
سلام
دوستان من عجله دارم و نمیتونم تمام صفحات رو ببینم.
یه دسته خوب برای PC بهم معرفی کنید، مدل دقیقشو به صورت انگلیش
قیمت 50-40-30 تومن باشه و تمام بازی ها رو ساپورت کنه و خوش دست هم باشه ترجیها مدل ایکس باکس 360 باشه.
بیشتر هم بازی های اول شخص،سوم شخص،اکشن،Cod و ... بازی میکنم.
ممنون.
تکراری،حذف شود.
نقل قول:
من هم تایید می کنم خودم همچین مشکلی داشتم که با تعویض دسته مشکلم حل شد
منظورتون اینه که veira 911 نخرم ؟
نقل قول:
یعنی دیگه با دستم که این مشکل رو داره خداحافظی کنم آخه خیلی زود خراب شد:19::19::19::19:
واقعا هیچ راه حلی نداره حداقل کسی دلیل این ارور رو نمیدونه؟
سلام
من یک فراسو FGP 660 خزیدم
اما توی فیفا 12 یک مشکل کوچیک داره
LT RT رو شناسایی نمی کنه بجاش 2 تا دکمه اضافه روی دسته به نام 6 و 7 رو شناسایی می کنه
چیکارش کنم؟
عزیز جریان این برنامه چیه؟نقل قول:
لینک دانلود اگه داری بزار
من یه دسته بازی برای cod wm3 و battlefield 3 میخوام که بتونم بدون موس راحت دراز بکشم و بازی کنم. و بازیکن رو راحت بچرخونم به اطراف. ممنون . قیمت مهم نیست
سلام بچه ها من یه دسته بازی مدل excel power pad دارم سی دی درایورش رو گم کردم
اگه سایتی رو واسه دانلود درایورش سراق دارین بهم معرفی کنید
با سلام بنده دسته پلی استیشن 2 رو به لب تاپ وصل کردم البته با مبدل ولی توی بازی کار نمیکنه علت چیه؟
نرم افزار خاصی میخواد یا ترفندی داره چیکار کنم؟
در ضمن لامپ روی دسته هم روشن میشه و ویندوز هم پیغام خطایی مبنی بر عدم شناخت دسته نمیده .
حالا چکار کنم؟؟؟
مشکل من حل شد با خرید دسته XBOX سیم دار.همه بازیهای منو جواب داد بدون مشکل .
البته باید به فروشنده بگین دسته مخصوص PC.
سلام
لطفا در مورد رنگ بسته ی دسته یx360برای پی سی توضیح بدید
قرمز و سبز چه تفاوتی باهم دارند؟
ممنون
چرا 666 فراسو در بازی نمی لرزه ؟
این دسته ای که می گید خوده دسته ای هست که باهاش ایکس باکس بازی می کنن؟؟
یا اینکه یک نسخه ویژه برای پی سی ساخت ماکروسافت هست؟
کسی ادرس برای خرید اینترنتی این دسته نداره برام بفرسته؟
یه دسته xbox بگیرید با یه مبدل مخصوص که 25 تومنه کارتون به خوبی راه میوفته ، البته بگم که اون مبدل وایرلسه
با سیم باشه اشکال ندارهنقل قول:
یک دسته ایکس باکس با هم چند در میاد
دوستان دسته vi-911 viera مزخرفه مخصوصا واسه فوتبال . من همه جور دسته ای داشتم . به قول معروف خرکار!ترین همشون دسته های جنروس هستن
سلام
من قصد خرید یک دسته فرمان برای کامپیوتر را دارم قیمتش هم زیر 120 باشه . بعضی دوستان نمونه های خوبی رو معرفی کردن که قیمتشون تا 450 هزار تومن هم میرسه من فقط دنبال یک فرمان خوب هستم که حالت آنالوگ داشته باشه و از این حالت صفر و یک دکمه ای کامپیوتر خلاص بشم حالا امکانات دیگه مثل شوک این طور چیزا رو نداشت مهم نیست بعد در ضمن یه سوال برام پیش اومد که گویا این فرمان های بازی ایکس باکس برای کامپیوتر هم قابل استفاده هستند آیا این فرمانها حالت آنالوکگ دارند ؟
خلاصه اینکه بهترین پیشنهاد شما برای یک فرمان آنالوگ با قیمت زیر 120 هزار تومن چیه ؟
ممنون
تکراری....
سلام به دوستان عزیز :
1-دسته مخصوص فیفا 2012 می خوام
2-عمر طولانی داشته باشه.
3-تمام حرکات نمایشی تو بازی فیفا از جمله shift و دریبل ها رو ساپورت کنه
4-قیمت هم تا 60 تومان مشکلی نیست.
با لاجتیک rumblepad 2 خودم بازی کردم وتمام تکنیک ها رو ساپورت می کنه(واسم خیلی مهمه که تکنیک رو بشه زد).
ولی مدل cordless رو نداشتم نمی دونم چطوریه. این جریان باتری های وایرلس ها چطوریه ؟چند وقت جواب میدن!هر چند وقت باید باتری رو تعویض کرد.در ضمن شنیدم محل باتریشون به خاطر باتری های قلمی زودتر نسبت به دسته های xbox خراب میشه(نمی دونم درسته یا نه).
سلام به دوستان عزیز
راستش من در تاریخ 90/11/18 تونستم یه گیم پد لاجتیک rumblepad 2 به قیمت 37 هزار تومان با دو سال گارانتی آواژنگ تهیه کنم(البته 38 می گفت که..):31::46:
در ضمن از مغازه خرید کردم. گویا قیمت های جدید رو نداشت منم سریع کلکش رو کندم:10:
سلام
من برای تولد دوستم میخوام یه جفت دسته بخرم ، برای PES & FIFA
چه مدلی خوبه؟
تفریبا تا 50 ت پول دارم ...
یه مدل تو نت دیدم خیلی خوشگله ولی فک کنم خیلیم گرونه ...
دسته بازی ایکس باکس به کامپیوتر میخوره که فیفا 12 و اف 1 بازی کنم :20:
سلام عزیزان.
علت اینکه تنظیمات Joystick در بعضی بازیها مثل Need For Speed - Hot Pursuit یا Dirt 3 بهم می خوره چیه؟
به عبارت دیگه هر بار که از بازی خارج بشیم، بار دیگه بعد از اجرای بازی باید تنظیمات Joystick رو درست کنیم.
پیشاپیش از توجه شما دوستان عزیز سپاسگزارم.
سلام . دوستان من یه دسته ی اورجینال xbox 360 conroller که وایرلس هست و با باتری شارژ میشه و مخصوص pc رنگش هم مشکی هست 60 هزارتومان خریدم اینم شکلش هست
[code=http://www.up.98ia.com/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/code]
حالا من اینو گرفتم ولی نمیدونم چه جوری ازش استفاده کنم. از چند نفر پرسیدم میگن رابط میخواد تا با pc ارتباط برقرار کنه من اصلا نمیدونم رابط چه شکلی هست منو راهنمایی کنید اگر لینک آموزشی هم دارید برام بذارید شکل رابط هم برام بذارید چون این چیزا به همراه دسته نبود.در ضمن این رابط رو میشه جدا گونه خرید قیمتش چند است .ممنون