تو که امشب خیلی کمرنگ بودی.نقل قول:
وایسا 4 تا پست بده !:31:
Printable View
تو که امشب خیلی کمرنگ بودی.نقل قول:
وایسا 4 تا پست بده !:31:
شب بخیرنقل قول:
میدونی یاد چی افتادم ؟:27:
تو تاپیک تریبال همیشه همینو میگفتی :10:
من الان احساس میکنم به کمک دوستان حرفه ای تر میتونیم یک آموزش مقدماتی بنویسیم که کار اعضای جدید رو توی روزهای اول راه بندازه.
منم هستم :31:نقل قول:
در خدمتیم
راستی سربازی هادی چی شد ؟
اقای MNAGHASH با انجام دادن quests ها lvl 2 بشو
من الان دارم آموزش مینویسم , ولی سورپرایز هست به کسی نگید :d
خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
شرمنده وقت ندارم :دینقل قول:
لووووول !نقل قول:
دقت نکردی حاجی.
دوستان حرفه ای رو مورد خطاب قرار داده بودم.شامل شما نمیشه !:31:
:19:
یه اشتباهی کردم حالم گرفته شد.
خواب رو کنسل کردم تا با انرژی باقی مونده بزنم یه کاری انجام بده اما 10 دلارمو پس نداد.:19:
شما دیگه این اشتباه منو تکرار نکنید.
من اشتباه کردم :27:نقل قول:
قبلا
20 دلار ضرر :27::27:
باید مثل من تجربت رو در اختیار بقیه میذاشتی تا تکرار نشه !:31:نقل قول:
یه چیز باحال الان دیدم:
به جديد ترين عضو انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوش آمد مي گوييم
طرف موقع ثبت نام کیبوردش فارسی بوده .ولی میخواسته انگلیسی تایپ کنه.:31:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=266514
ممنون انجام دادم
الان میگه یکی رو بنداز بیرون و دوئل کن من تو قسمت دوئل دست شو انتخاب میکنم بعد جهت جا خالی دادن رو هم انتخاب میکنم بعدش باید چی کار کنم؟؟؟
بعدش برو دوئل کن از reportsنقل قول:
----
اقا یه فیلم غمگین ناک دیدم
خیلی بد بود حالم بده :45:
انجام دادم بردم ولی پولم از 50 دلار شد 12 دلار
نمیدونم بعضی ها پولشون کم شده بود ولی نه اینقدرنقل قول:
شاید بار اول باختی و یه بار دیگه دوئل کرده.نقل قول:
ریپورت ها رو با دقت نگاه کن.
آخر ریپورت نتیجه دوئل رو توضیح میده.
چه عجب اینجا اروم گرفت
نه نگاه کردم یه رپورت بیشتر نبود :((
فعلا هیچی.نقل قول:
ممکنه یک ماموریت بگیری و اسکیلت کافی نباشه که انجامش بدی.
بعد میری اون اسکیلهایی که اون ماموریت احتیاج داره رو زیاد میکنی.
بنابراین هر وقت احتیاج داری از اینا استفاده کن.
نا سلامتی ساعت 1:30 شب هست.نقل قول:
آخر ریپورت دوئلت چی نوشت.نقل قول:
باید یک متن مثل این نوشته باشه.
mstf666 wins the duel. Sidekick did not carry any cash and mstf666 walks away without taking any money.
دقیقا همونو نوشت.
MNAGHASH wins the duel. The double-faced Jules did not carry any cash and MNAGHASH walks away without taking any money.
همه رفتن :d
فقط خودم اینجام
چه سکوتی. . .
این پاسارگاد کجاست؟
من باهاش 9 ساعت فاصله دارم ولی نمیتونم پیداش کنم
هتل 85 درصدش تموم شده.بزودی همه می تونن بیان اونجا بخوابن.
چکش این یارو کلانتر و از کجا پیدا کنم :13: ... اصلا به من چه . عجب آدم گشادیه چکشش هم من باید بیارم براش:27:
یه اشتباه بزرگ انجام دارم اول بازی ... در واقع ری.....د....م همون اول یه سری اسکیل داد همه رو رو اسلحه و یه چیزایی که به دردم نمیخوره خرج کردم الان باید عین سگ کار کنم تا یه سری اسکیل بده .
مطمئنی چکش میخواد؟نقل قول:
متن ماموریت رو کپی کن اینجا شاید اشتباه میکنی
خوب دوستان من الان اينجا رو ديدم . اگه زودتر ميديدم شايد خيلي بهتر بود . يه چند تا نكته بگم بدردتون بخوره . اول اينكه بجاي اينكه چند شهر بسازيد يك شهر بسازيد و در اولين فرصت تعداد اتاقهاشو زياد كنيد . يعني حد اقل به 15 برسونيد . بعدم اگه ميبينيد پول كم داريد شيفتي عمل كنيد يعني 5 نفر بيان تو پولاشونو خرج كنن و برن بيرون دنبال پول بعد 5 نفر ديگه بيان . بعدشم اوناييكه بيرون شهرن برن طرف شهري كه مغزاه داره . چون اونجا معدنه پوله . ميتونيد هر چي داريد بفروشيد . زيادم دنبال رد كردن مرحله ي خر نباشيد چون با 1000 دلار ميشه كلي لول زد اصلا نمي صرفه . بعد. آهان منو داداشم و چند نفر ديگه يه شهري داريم در گوشه ي سمت راست نقشه به عبارتي اولين شهر اين دنيا . اسمشم هست پرشيا . فعلا پره ولي احتمالا تو دو روز آينده ظرفيتو ميكنيم ده . احتمالا دو يا سه نفر ديگه هم ميتونن بيان . فقط يه راهنمايي كنم تو هر شهري هستين كه البته اگه ايرانيه بخيل بازي درنياريد . مثلا من الا 27 دلار پول دارم و مقدار 670 دلارو خرج شهر كردم و برادرم هم همينطور و چند نفر ديگه ولي يه عضوي الان تو شهر اومده هنوز هيچي خرج نكرده . اينجوري شهر رشد نمي كنه و فقط درجا ميزنه . اين پول به هيچ دردي نمي خوره پس سعي كنيد شهرو سريع ارتقا بديد. بعد ظرفيت هتل در اوليته . اگه هتل ساخته بشه براي اعضاي شهر رايگانه اما لول دوي هتل رو فعلا نزنيد چون كاملا بي مصرفه . در ضمن براي اينكه كسي شما رو تلكه نكنه پولتونو از حالت رايج در بياريد يعني رفتين تو شهر پولتونو به بانك منتقل كنيد يا خرج شهر كنيد . چون چند تا از شهر ها الان ديگه تواناييه دوئل رو پيدا كردن و هر آن ممكنه كل داراييتونو از دست بديد . پس حواستون جمع باشه
اينا نكات ابتدائي بود سواليم بود در خدمتم
راستي سرعت متوسط يا يه جورايي خوب در رشد و ارتقا اينه كه شما در كمتر از 4 روز به سطح مهارتيه 9 برسيد در غير اينصورت يعني كنديد و نكمته مهم ديگه كه همتون ميدونيد اسكيلهاست اونا رو بيخود صرف نكنيد سعي كنيد با يه تير چند نشون بزنيد وم به معناي مطلقش صرفه جويي كنيد
بدروووووووود
نقل قول:Sheriff John Fitzburn: Man I'm tired. It was crazy at farmer Simmon's today. The whole neighborhood helped fix his fence. It seems that a few vandals tampered with it last night. I'd like to get my hands on them... We're still not done and the cattle seem to be all over the place. It would be great if you could help fix the rest of the fence. Oh, yes, I forgot my hammer over there. It would be great if you could bring it back to me.نقل قول:
Target: Bring back the hammer of the sheriff.
Requires:
Hammer 0/1
این متن ماموریتشه
جایزشم یه اسکیل هست
اینم جایی که چکش میده
من که حال ندارم برم اینجا کار کنم پولش کمه
Repair fences
The cattle seems to have broken through the fence at this spot. Repair it quickly before even more get out.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100%
Used skill points Difficulty Labor points [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر توی مانهای کوتاه کار کنیم بهتره یا یکدفعه بزنیم یک زمان طولانی کار کنه.
مثلا من الان باید 4 تا tobacco پیدا کنم.
بزنم 2 ساعت کار کنه یا 4 بار بزنم نیم ساعت کار کنه.
انرژی مصرف شده توی هر دو حالت یکیه ؟
پر سود ترین کار به نظر شما چیه ؟
کشت خشخاش بد نیست !!!! Lol البته می تونی تنباکو هم بکاری !!! ولی پول توی گوشت خوکه !
قبر کنی بیشتره
نقل قول:انرژی فرقی نداره هر ساعت کار فکر کنم 12 تا انرژی می برهولی واسه اینگه جنسی رو پیدا کنی درصد مهمه [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Mehrdad/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]مثلا تنباکو 100% پس تو هر نیم ساعت 1 100% تنباکو میگیری
- 10Minuten: 2 Erholungspunkte
- 30Minuten: 6 Erholungspunkte
- 1Stunde: 12 Erholungspunkte
- 2Stunden: 24 Erholungspunkte
Job finished: Stone mining On 9/27/08 at 9:35 PM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Stone miningنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 94%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 hours [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] $ 22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16 Experience points [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بیشترین پولیه که من در اوردم
انگلیسیش چی میشه؟نقل قول:
کار ها زیاد شده ؟