نمیدونم والله دیگه حد اکثر تا 1اسفند باید یکیشو بگیرم . هنوز درست حسابی مطمعن نیستم ولی از قیافیهی i9 خیلی بیشتر خوشم میاد و مثل اینکه صداشم کمی از d2 بهتره .
Printable View
نمیدونم والله دیگه حد اکثر تا 1اسفند باید یکیشو بگیرم . هنوز درست حسابی مطمعن نیستم ولی از قیافیهی i9 خیلی بیشتر خوشم میاد و مثل اینکه صداشم کمی از d2 بهتره .
من فقط یکی از این دو رو گوش دادم بحث بهتر و بدتری نیست حالت صداشون کمی فرق میکنه و نوع استفاده
D2 تا 32 گیگابایت رم رو جواب میده .rockbox روش نسب میشه صفحه اش بزرگتر هست ........
I9 jeteffect 3.0 داره شکیل تر هست و خوش دست تر
کوون چون مشتری خاص داره محصولاتش بیشتر از این که سیر تکاملی داشته باشند حالتی دارند که هر پخش کننده خوبی خودش رو داره و بدی خودش رو برای همین بعضی از افراد رو مجبور میکنه که چند مدل مختلف رو بگیرند هیچ کدوم به دیگری ترجیه ندارند
هر کدوم به یک دردی میخورند.
اصفهان نمایندگی کاون داره؟کجا میفروشن؟
برادر نمایندگی کووان تو ایران یکیه که اونم امرتاته که ویزیتورش هم تو همین فرومه ... اقای عثماننقل قول:
تو تهران هم شاید مغازه هایی پیدا بشه که محصولات کووان رو گسترده بفرشن ولی نمایندگی نیستن...
اصفهان هم من 1 بار یه مغازه دیدم که پلیر داشت و یکی از پلیراشم s9 بود ... طرف دمش خیلی گرم بود با اینکه نمیخواستم بخرم واسم باز شده شو اورد یه 5 دقه باش کار کردم ...
تنها 2 جا میتونی گیر بیاری
مجتمع پار یه سر برو طبقه همکف ( من اونجا دیدم)
شیخ بهایی هم یکی از بچه ها میگفت یه یارو هست کوان داره ...
من رفتم شیخ بهایی اصلا نمیدونن چیه!!اگه ادرس شیخ بهایی رو داری بیزحمت بده
ببین برادرنمیدونم کدوم مغازه دقیقا ولی رفیقم ممیگفت اونجا دیده صرفا یه مغازه بوده که داشته!!!نقل قول:
شما شیخ رو تا اخرش رفتی و همه مغازه ها رو پرسیدی یا به چندتا اولی اکتفا کردی؟
معتبر تربن و انوایی که از ظاهر مغازشون معلومه چیزای کم یاب دارن رو یه سر بزن....
پارک هم برو طبقه همکف
سلام بچه ها. من یه o2 خریدم یه هفتس یا شایدم کمتر. صدا و تصویر فوق العاده داره. اکولایزرشم که عالی و سه تا jeteffect داره با تنظیمات واسه روشن شدن و خاموش شدن خودکار. یه رکوردر فوق العادس و میکروفنش خیلی خوب رکورد می کنه. زاویه دید بسیار بالا داره و کیفیت و سرعتش عالیه. خلاصه راضی کنندس دیگه. من میخوام ماشین بخرم و به شدت دارم بر وسایلمو میفروشم. اینم میخوام بفروشم. دستگاه نو و عالی. یه کیف چرم خود شرکت کوون هم خریدم براش که 25.000 پولشه. قیمت خودشم که 295.00 ت.من . 8 گیگه و کارت حافظه هم میخوره. هنوز برچسب ال سی دیش روشه و از هدفونشم استاده نکردم چون هدفون دارم. واقعاً عالیه. صداش معرکس
در خدمتیم. قیمت از شما. 09359528442
تماس بگیرید
دوستان اگه خواستید نرم افزار دستگاه خودتون رو ارتقا بدید حتما به عدد اول از سمت چپ توجه کنید لزوما این نیست که هر چی شماره firmware بیشتر باشه ورژن اون بالا تر باشه.
دو سه یا گاهی چهار سری firmware هر دستگاه داره که فرق های جزئی با هم دارند
اگه به فرض S9 ارید ورژن توش به صورت2xx هستش ولی من چند وقت چیش لینک یک 1xx رو به عنوان آخرین fw گذاشتم پس اشتباه نشه
بسته به نوع نیازتون fw رو انتخاب کنید l
مثال برای S9:
شماره سمت چت 1-2-3 منظور شماره اول از سمت چپ fw هست
مثال برای D2/d2+کد:http://iaudiophile.net/forums/showpost.php?p=233776&postcount=2
کد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=21572
با سلام به بچه هاي گل
يكي از دوستان يك دستگاه A2 فروشي داره اگه كسي خواست
پي ام بده
برای خرید محصولات کوون تو اصفهان فکر کنم الان فقط همون هم کف مجتمع پارک باشه که جناب گونزو گفتند.....بنده از ایشون خرید کردم و قیمتاشون هم معقوله...ولی یه چیزی که هست این هستش که معمولا مغازه های اصفهانی که کوون میارن یه چند ماهی تو مغازه میمونه و از روی گارانتیش میگذره...مثلا خود من که s9 خریدم حدود 4 ماه از روی گارانتیش گذشته بود البته مغازه دار گفت مشکلی نیست و اگه مشکلی پیدا کرد بیا پیش خودمون ولی .......
به نظر من به این نکته توجه کن و حتما تاریخ شروع گارانتیش رو چک کن...یه فروشگاهی در شیخ بهایی بود که سابقا کوون میاورد....البته اول بیعانه میگرفت و بعد چند روز براتون میاورد که همین سه هفته پیش که من برای خرید هدفون به اونجا سر زدم فهمیدم که دیگه کوون نمیارند و فقط زدند تو کار کریتیو و ایریور....
در کل به نظر من بهتره از تهران خرید کنید..........
اخ گفتی!نقل قول:
من هم یکی از دوستام گیر داده که این D2+ هشت گیگم رو آب کن درست بعد من رفت گرفت رنگش هم خاکستری هست
با کاور چرمی وشارزر
یکی بیاد من از دست این نجات بده!
کلی هم از زمان ضمانتش مونده
راستی صلح جو ! جون عزیز شما که خودت d2+ داری کلا کیفیت صدای موون رو چه جوری میبینی ؟ به قول اون بنده خدا تو abi واقعا top of the class هست یا نه ؟
والا , عزیز من اگه شما مثل اون 3*amp بالای 270 دلار داشتی و کلی هدفون که حتی عموم ما حتی اسمش رو نشنیدیم اگه پخش کاست هم بوذ صداش بی نظیر میشد
شما فقط یک پخش کننده میخری این خیلی مهم هست که با چی گوش بدی
به قول همون بنده خدا دستگاه های کوون با هدفون های با آمپدانس 108 تا64 سازگاری داره من اصلا همچین چیزی تو ایران که ندیدم ندیدم هیچی تو اینترنت تقرییبا ندیدم
تازه یک دونه از این آمپلیفایر های خرکی تازه باید به اون زد تا صداش در بیاد. کی داره جانم
راستی من این اسم رو از سال 2003 تو سایت های مختلف دارم استفاده میکنم (گفتم که سوء برداشت نشه)
بعد ضمانت دستگاه این دوست ما 6 ماهش گذشته کلی ازش مونده
i7 صداش با كيفيت تره يا i9 ؟
ممد جان صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری بحث شد سر این قضیه؛ اون رو دیدی؟نقل قول:
طبق گفته abi صدای بسیار نزدیکی دارند ولی i9 بدلیل داشتن jeteffect3 کمی برتری داره در حالی که مصرف باتری i7 بهتره و همچنین صفحه ی i9 کمی بزرگتره .
شرمنده عزیز جان باید میرفتم جواب شما رو ناقص دادم همانطور که قبلا گفتم کیفیت صدای پخش کننده های کوون خیلی فرقی ندارهنقل قول:
ولی خب D2/D2+ یک چیزهایی داره که افسانه ایش کرده
تا 32 گیگابایت بعضی مدل های خاص رم روش جواب میده
بهترین چیپ DAC روی پلیر های کوون مال این هست
کاربران فعال خیلی تم و چیز های گوناگون براش ساختن
rockbox روش نصب میشه که خیلی مهم هست چون کم پخش کننده هایی هستند که تولید میشند و این رو اینه ریخته میشه (به زودی یک سر تیتر مربوط به این سیستم و همه کاهایی که میکنه و پخش کننده هایی که میشه روش ریخت رو توضیح میدم) این سیستم مثل اکسیر جاودانه هست هر پخش کننده که اون رو پشتیبانی کنه تا سالیان سال پس از اتمام تولید انبوه ازش یاد میشه
در یک سر تیتر در حرفه ای ترین سایت صدا همه به این موضوع واقف بودن که D2 جزو 10 پخش کننده برتر همه ادوار هست و تعداد زیاد جزو 3-5 تای اول می دونند
ولی خب هم علف باید به دهن بزی شیرین بیاد هم این که بسته به نیاز آدم انتخاب میکنه دیگه
شما i9 رو بیشتر مورد پسند دیدی؟!
سلام . ممنون ولی شرمنده این rockbox چیه ؟
یک سیستم هست که در کنار firmware اصلی نصب میشهکد:www.rockbox.org
من پارسال i7 خريدم.خيلي ازش راضيم،حالا امسال ميخوام براي خواهرم i9 بخرم .ميخوام ببينم كيفيتش چطوريه؟البته از نظر صدا و باطري .يعني به خوبي i7 هست؟
از 7 هم بهتره چون تغییرات نرم افزاری خوبی در زمینه صدا داده شد مثل bbe نسخه جدیدتر و همچنین jetefect 3 که خیلی خوبهنقل قول:
ممنون.خيالم راحت شد.همينو ميگيرم.:46:نقل قول:
محصول جدید کوون J3معتبر ترین جایزه طراحی را در ماه های آغازین سال جدید میلادی بدست آورد
همین دلیلی شد که بلاخره بشه این محصول بسیار جذاب رو از دیروز بعد از درز مطالبی مبهم درباره ساخت آن پس از 6 ماه بلاخره بشه طراحی نهایی اون رو دید.
البته امسال E2
وi9
و V5 هم موفق به دریافت این جایزه شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از جند روز وقفه سایت مرجع کره ایی کوون این خبر رو تایید کرد برای همین منبع خبر رو تغییر دادم.
منبع خبر:
کد:http://kr.cowon.com
با سلام و تبريك سال نو به همه دوستان
بجه ها كسي كاوون فروشي داره ؟قيمت مناسب
اگه دارين پ.خ كنيد با تشكر
سلام به همگی/سال نو همه مبارک.
دیروز COWON S9 32Gb به دستم رسید.باید بگم که عالیه.کیفیت صدا و ...
قبلا Creative ZEn داشتم قبل از اون هم باز Creative Zen PLus صداهاشون خوب بود.اما این یک چیز دیگست.
البته یه هدفوین Shure Se530 بهش وصل کردم که باهم میشن اخرش.
تبریک میگم
خیلی از سلیقت خوشم اومد
میشه بدونم Shure Se530 رو چند گرفتی
ممنون.نقل قول:
هدفون برام 300 دلار تموم شد. (قیمت اصلی تو خود سایت Shure حدود 500-550 دلار هست)
قبل از این Creative Aurvana داشتم.ولی تفاوت این و اون ، زمین تا آسمونه.
دوست عزیز میشه یه مقایسه بین این دو هدفون انجام بدینقل قول:
خوب.البته من اون هدفون رو همراه با همون پلیر Zune گم کردم و امکان مقایسه آنچنانی رو ندارم.نقل قول:
(خوش بحال کسی که پیداشون کرد:13:)
کلا تکنولوژی این دوتا باهم فرق میکنه.Noise cancelnig & noise Isolating
تو همین قدم اول میتونم بگم که وقتی هدفونهای کریتیو رو توی گوشم میذاشتم، بدون گوش کردن به موزیک یه حالت خاصی بود ، چطور بگم انگاری توی گوشم باد بود.ولی با این Shure همچی مشکلی رو ندارم.
در مورد فایلهای Flac...من تو کامپیتورم وقتی به فایلهای Flac گوش میدم با وجود داشتم اسپیکر Logitech Z-2300
صدا یکجورایی بم هست( شاید تنظیمات من مناسب نیست) اما با این ایرفون و پلیر گوش کردن به اون فرمت یک دنیای دیگه ای داره.
برادرم یک ایرفون Creative مدل Ep-630 داره که باز هم اصلا اینها قابل مقایسه نیستن.شما با Shure جزئی ترین صداهای بکار رفته توی موزیک رو میشنوید.
اگر بتونم یک مقایسه کامل انجام بدم خوشحال میشم با شما قسمت کنم.
راستی من میخواستم Zune HD بگیرم..کلی تو این فرومها بالا پایین کردم.نتیجه این بود:
اگر به کیفیت و برتری صدا اهمیت میدی COWON S9
پاینده باشید
من خودم اگه بخوام از خارج از ایران هدفون بگیرم یا ULTIMATE EAR-TF10 میگیرم یا SE530 هر چند هر دو اونها سازگاری کامل با D2 ندارند ولی از هیچ کدوم نمیتونم بگذرم و از بین این دو نمیتونم دیگری رو انتخاب کنم
اونهایی که داشتند گفتند تو ولوم بالا هیث داره البته این مربوط به D2 هست موضوع کلی نیست
لطف کنید، بحث هدفون یا پلیرهای دیگه در تاپیک های مربوط به خودش دنبال بشه .. ممنون دوستان.
منبع:
کد:http://product.cowon.com/product/COWONJ3/product_page_1.php
سلام عرض می کنم خدمت همه دوستان پی سی .
سال نو همه مبارک باشه امیدوارم سالی پر برکت داشته باشید ...
مورد اول این که بالاخره تونستم ای اکس 35 از سونی رو ابتیاع کنم ، یه مطلب کوچیک نوشتم تو تاپیک هدفون .
دوم این که وقتی داشتم قیلم جولی اند جولیا رو می دیدم ، متوجه شدم که زیرنویس فارسی اش رو انداختم توی اس 9 و در کمال ناباوری دیدم که داره نشون می ده ، کاراکتر ها درست بود ، تنها مشکل اش این بود که راست چین نبود ، چپ چین کرده بودش ...
به نظر باید راهی باشه که فونت فارسی رو درست نشون بده ، خواستم برم روی سابتایتل ورکشاپ کار کنم ، اما گفتم قبلش اینجا مطرح کنم ، تجربه های دوستان رو هم بگیرم ، بعد برم سر وقتش
مورد بعدی این که من با آلارم این اس 9 مشکل دارم ، می خوام ست کنم که مثلا 5:30 صبح روشن بشه ، رادیو پخش کنه ، اما نمی تونم ، هر کاری می کنم نمی شه ...
یه راهنمایی کوچیک بفرمایید بد نیست
مرسی
یا حق
سلام، چند تا سوال: چرا قابلیت کپچر ویدئویی از طریق کابل TV-In که در A2 و A3 و Q5 گذاشته شده بود، توی دوتا PMP اخیری که کوون تولید کرده وجود نداره؟
یه نکته دیگه هم که دقت کردم برای PMP ها از صفحه نمایشای TFT بجای amoled استفاده میکنه. چرا؟
یکی هم اینکه آیا J3 ایران هم میاد؟
افراد زیادی هستند که با برنامه نویسی چیز های مختلف برای S9 درست کردن بهترینشون dnw هست.نقل قول:
سلام عرض می کنم خدمت همه دوستان پی سی .
سال نو همه مبارک باشه امیدوارم سالی پر برکت داشته باشید ...
مورد اول این که بالاخره تونستم ای اکس 35 از سونی رو ابتیاع کنم ، یه مطلب کوچیک نوشتم تو تاپیک هدفون .
دوم این که وقتی داشتم قیلم جولی اند جولیا رو می دیدم ، متوجه شدم که زیرنویس فارسی اش رو انداختم توی اس 9 و در کمال ناباوری دیدم که داره نشون می ده ، کاراکتر ها درست بود ، تنها مشکل اش این بود که راست چین نبود ، چپ چین کرده بودش ...
به نظر باید راهی باشه که فونت فارسی رو درست نشون بده ، خواستم برم روی سابتایتل ورکشاپ کار کنم ، اما گفتم قبلش اینجا مطرح کنم ، تجربه های دوستان رو هم بگیرم ، بعد برم سر وقتش
جوون مستعد 17 ساله آلمانی که به تازگی moderator فررم کوون هم شده وبهترین چیزها رو برای S9 طراحی کرده.
من چون مثل شما اطلاعات زیادی تو این ضمینه که شما گفتید ندارم شاید اصلا راهنمایی که دارم میکنم خیلی مناسب نباشه ولی اگه راهنمایی برنامه نویسی خواستید حتما dnw کمک میکنه.
یا اگه به صورت کلی تر در لینک زیر مطرح کنید احتملا زحمات ارزشمند شما سریع تر به نتیجه خواهد رسید.
کد:http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=98
فکر کنم اگه در لینک زیر مطرح کنید به نتیجه بهتری برسید.نقل قول:
مورد بعدی این که من با آلارم این اس 9 مشکل دارم ، می خوام ست کنم که مثلا 5:30 صبح روشن بشه ، رادیو پخش کنه ، اما نمی تونم ، هر کاری می کنم نمی شه ...
یه راهنمایی کوچیک بفرمایید بد نیست
کد:http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=92
amloed برق کمتری مصرف مکنهنقل قول:
سلام، چند تا سوال: چرا قابلیت کپچر ویدئویی از طریق کابل TV-In که در A2 و A3 و Q5 گذاشته شده بود، توی دوتا PMP اخیری که کوون تولید کرده وجود نداره؟
یه نکته دیگه هم که دقت کردم برای PMP ها از صفحه نمایشای TFT بجای amoled استفاده میکنه. چرا؟
یکی هم اینکه آیا J3 ایران هم میاد؟
لینک زیر میتونه مفید باشه
کد:http://www.oled-info.com/amoled
اغلب بحث کاهش هزینه اس.. و در مرحله بعد بحث کوچک کردن سایز و کاهش وزن (که هم در زمینه هزینه منعکس میشه و هم گرایش کاربرها که متمایل به سایزهای جیبی هستند)نقل قول:
//
j3 هم ایشالا بیاد .. مدلهای cowon تقریباً همگی تا حالا به ایران هم اومده ان .. این هم ایشالا میاد...
به جز اون هایی که برای بازار کشور کره درست شدند مثل N3,P5,L3
این پخش کننده ها در کشور های دیگه برای فروش عرضه نشدند
بجز این ها بقیه مدل ها همه در ایران (مدل هایی که در همه دنیا عرضه شدند) همیشه در بازارپیدا میشد.
حتی قبل از امرتات یادم هست که شرکت های بودندی که کوون وارد میکردند
از راهنمایی دوستان بسیار ممنونم ...
سر نزدم هنوز به اون فروم ، ولی چیزی متوجه شدم ، این بود که اشتباه نشون دادن کاراکتر ها ، به خاطر کدک نوشته هاست ، یعنی اگه سابتایتل رو یا Ansi سیو بگیرید ( که معمولا این طوریه ) کارکتر ها رو چرت و پرت نشون می ده ، اما اگه uft 8 یا unicode سیو بگیرید ، کاراکتر ها درست نشون داده می شه ، لی حروف جدا ، از چپ چین می شه .
متاسفانه هنوز راهی برای این یه مورد پیدا نکردم .
جالبی اش اینه که وقتی با کدک درست سیو میگیرم ، دیگه ساب تایتل ورک شاپ بازش نمی کنه و ارور می ده ...
اگه کسی چیزی به ذهنش خطور می کنه ، بگه
تنکس
یا حق
سلام
کسی از دوستان میدونه چطور میشه با U5 لیریک رو نگاه کرد ؟
من با LDB لیریک رو به آهنگ مارک کردم و تو پلیر ریختم
تو عکس زیر گفته دکمه منو رو نگه داره و لیریک رو بزن تا نشون بده ولی ما من گزینه لیریک رو نداره هر دوتا فریم ور رو هم ریختم
ممنون میشم کمک کنید.