درسته ! میگن آزمایشیه و البته گفته شده با N96 سازگار نیست !نقل قول:
80 درصد تهران تحت پوشش ----h اینو اعلام کردن ان 96 دار ها تایید می کنن
لطفا امتحان کنید اینجا بگید
Printable View
درسته ! میگن آزمایشیه و البته گفته شده با N96 سازگار نیست !نقل قول:
80 درصد تهران تحت پوشش ----h اینو اعلام کردن ان 96 دار ها تایید می کنن
لطفا امتحان کنید اینجا بگید
چرا؟؟؟؟؟ این ان 96 اخرش هم این قابلیتش به درد کاربراش نمی خوره (تو ایران):41:نقل قول:
حرف و حدیث زیاده !نقل قول:
چرا؟؟؟؟؟ این ان 96 اخرش هم این قابلیتش به درد کاربراش نمی خوره (تو ایران) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن از اونجا که آموزشیه ممکنه زمان راه اندازی اصلی مشکل حل بشه ! از یکی از بچه های 96 دار شنیدم اینو !
کسی پیدا نشد به من بگه که گوشی n96 فنلاندی اصلم رو چه جوری توش فارسی بنویسم؟ (نمی خوام منوی گوشی به زبان فارسی بشه، فقط می خوام توی گوشی قابلیت نوشتن فارسی رو داشته باشم- چه برای SMS و چه برای وارد کردن اسم به صورت فارسی در قسمت Contacts)
اپديتش كن و رو پروداكت011بزار تا زبان فارسي به گوشيت اضافه بشه بعد از قسمتنقل قول:
setting/general/personalisation/language/writinglanguageرو قسمت فارسي اوكي كن
البته لازم نيست حتمي به ورژن بالاتر اپديت كني فقط اونجا زبان فارسي رو انتخاب كن يا5تومن بده بي دردسر بيرون اين كاررو برات دو سوته رديفش كنن
عارف جان ممنونم از کمکت، ولی منظورت رو توی این قسمتی که نقل قول کردم نفهمیدم.نقل قول:
البته لازم نيست حتمي به ورژن بالاتر اپديت كني
اگه لازم نیست که حتما به ورژن بالاتر آپدیت کنم پس چه جوری میشه؟
توی این مسیر setting/general/personalisation/language/writinglanguage که میرم فارسی نداره...
=======
دقیقاً چه موقع از آپدیت کردن و کجای آپدیت باید پروداکت کد رو وارد کنم؟
ممنون.
راه اندازی تلویزیون دیجیتال تا دو ماه آینده
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=965955
نقل قول:
فک نکنم به این زودیها محقق بشه !! تهران شاید تا 1 ساله آینده بشه ، اما ما شهرستانیها عمرا به این امکانات برسیم !!!
من هم این خبر رو شنیدم و فکر کنم قطعی باشه . دو تا سوال داشتم :نقل قول:
1.این تلویزیون دیجیتال که می خواد راه بیفته فقط برای دستگاه تلویزیونهای خانگی هست یا اینکه برای موبایل هم هست یا اینکه باید دستگاههای دیگری هم اضافه کنن تا روی موبایلها هم کار کنه ؟
2. اینکه این هماهنگ نبودن --- صدا سیما با گوشیهای نوکیا قضیه اش چیه، یعنی اگرم راه بیفته رو N96 کار نمیکنه؟:13:
شایدم باید 2 ماه صبر کنیم تا ببینیم بلاخره چی میشه:10:
نقل قول:
مرسی از اینکه جواب دادین اما من وقتی روی صفحه اصلی گوشی هستم بدون اینکه توی منوی گوشی باشم یا اینکه نرم افزاری در حال اجرا باشه وقتی کشوی گوشیم را به طرف پایین میکشم هیچ اتفاقی نمی افته
ممنون میشم در این خصوص راهنماییم کنید
توی تلویزیون، توی اخبار گفت 88/8/8 تلویزیون دیجیتال رسماً راه اندازی میشه...نقل قول:
در ضمن من یه جا خوندم که نوشته بود برای اینکه تلویزیون های معمولی بتونن از این طریق برنامه ها رو دریافت کنن باید یه وسیله ای رو برای تلویزیون تهیه کنیم.
کسی می دونه این وسیله چی چی هست و چنده؟
اینم خبر فارس در مورد ----H
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8808021507
یعنی روی N96 هم میشه دید ؟؟؟؟
اگر بشه چی میشه !
: دی
کلی میره روی قیمت گوشی !
فرکانسی که قراره کانالها روی اون راه بیفته فرق میکنه با فرکانس برنامه Live TV ان96 و ظاهرا از تو این برنامه نمیشه فرکانس دستی داد (من هر چی گشتم جایی برای دادن فرکانس ندیدم )نقل قول:
فکر کنم اولش که راه بیفته ان96 ها نتونن بگیرن حالا نمیدونم بعدا صدا سیما کاری میکنه که با ما هماهنگ بشه و ما هم بتونیم بگیریم یا نه .
اگر یه برنامه ای چیزی بود درباره موبایل تی وی که میتونستیم رو گوشی نصب کنیم و manual فرکانس بدیم خوب میشد که گشتم ولی پیدا نکردم :13:
من نمیدونم تو کشورهای دیگه مثل بعضی از شهرهای آلمان که با ان96 تلویزیون دیجیتال میبینن، اونا هم نتونستن دستی فرکانس بدن یا نه / یا یکی از دوستان تو همین فروم گفته بود که از تو بوشهر تونسته بود تلویزیون قطر رو بگیره / نمیدونم اونا فرقش با اینی که صدا سیما راه انداخته چیه که این یکی با گوشی ما سازگار نیست احتمالا
راستی قیمت گوشی بره بالا مگه میخواید بفروشید ؟:10:
اگر بخوان میتونن هماهنگش کنن....نقل قول:
پارسال من برای چند روز تونستم تلویزیون رو باهاش بگیرم !
اگر بخوان میشه مگه اینکه بخوان پولی یا هزینه ای بگیرن یه مدت راه بندازن بعد حق اشتراک بگیرن
سلام
میخواستم بدونم که نمایندگی نوکیا در تهران کجاست
لطفا آدرس دقیق را بهم بدین
مرسی
نمایندگی تعمیرات ؟نقل قول:
خیابون وزرا ...چند تا کوچه بالاتر از سینما آزادی !:31:
گمونم توی کوچه سوم باشه !
برنامه یا بازی شتابسنج جدیدی برای n96 نیومده ؟
سلام به همه
----t تلویزیون دیجیتال هست که الان حدود یک سالی است که فرستنده زمینی جماران بطور آزمایشی پخش میشه حدود 16 کانال و 4 کانالش با صدای استریو و 4 تا با صدای 1/5 . باید دستگاه set top box که مثل رسیورهای معمولی است تهیه کنیم
البته رسیورها ----s هستند و این دستگاه ها ----t . ضمنا رسیورهایی که هر دو رو صاپورت کنن وجود دارند ولی خیلی گرانه از 350000 تومان به بالا که با کیفیت hd و بسیار بالا و قابلیتهای متعدد ورودی و خروجی
شرکت kwork یه مدل برای pc تو بازار ارئه کرده (بازار ایران) مدل hybrid 323u که هم آنالوگ و هم دیجیتال رو دریافت میکنه من اینو دارم و خوب کار میکنه البته بگم که باید جدید ترین نرم افزارشو داشته باشی و کدک h.264 رو رو سیستمت نصب کنی چون صدا و سیما با فرمت جدید mpeg4 داره پخش میکنه که خیلی از کشورهای اروپایی از این پائین ترند ( mpeg2) . با نرم افزار --- viewer , و کدک k lite که توی سایت دریا کامپیوتر هست میتونی دانلود و استفاده کنی
----h برای موبایل میباشه و اینکه توی n96 پخش نمیشه فکر کنم که این گوشی h.264 mpeg4 رو ساپورت نمیکنه شاید با آپدیت فریم ویر گوشی بشه این مشکل رو حل کرد . در ضمن گوشی ساژم مای تی وی sagem my tv با این سیستم کارمیکنه و نیاز به هیچ آپدیتی نداره.
یعنی اگه این کدک رو ساپورت میکرد الان میتونست تصویر پخش کنه؟
نیکی پناهتان:40:
هدفون بنده از قسمت کنترل به بعد یعنی قسمت گوشی خراب شده ایا این قسمت به صورت مجزا وجود دارد؟دوستان لطفا یک هدفون واقعا عالی برای گوشی معرفی کنید.
دوستان تلویزیون N96 هم راه افتاد....:40::40:
حالا همه دس دس ...:8::8::8::5:
الان فقط شبکه 1 و 2 رو دارم....
توی ورژن 10 گوشی یادمه قابلیت کپچر هم داشت.خودم چند بار تصویر ضبط کرده بودم.
اما حیف از ورژن 11 به بعد برداشتنش....
فقط برای تهران؟؟یا همه کشور ؟نقل قول:
تهران.......نقل قول:
پس همون نباشه بهتره اخه تو یه شهر فقط به چه دردی میخوره هرچند با این صدا و سیمای لگن همین هم نعمتیه..نقل قول:
فقط خدا کنه فوتبال های اروپایی رو پخش کنه.
البته بعید میدونم اینجوری بشه.
ایول یعنی الان هر جای تهران باشی تلویزیون می گیره؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینجوری باشه شاید یکی گرفتم
فقظ از باطری گوشی می ترسم دوستانی کهه ان 96 دارن بگن باطریش چطوره؟ هر روز باید بره شارژ؟
اما واسه من IRIB رو پیدا میکنه اما وقذتی میره تو قسمت SETTING PROGRAMME GUIDE میگه پیدا نکردم:19::19:نقل قول:
نیکی پناهتان:40:
باتری N96 بد نیست.در حالت عادی دو ه روز دوام میاره.نقل قول:
اما احساس میکنم این ----H خیلی باطری میخوره.حالا سر فرصت گوشیم رو فول شارژ میکنم بهتون میگم چند ساعت میشه باهاش تلویزیون دید.
اما کیفیت تصویر و صدا عالیه.
فعلا نخر بذار چند هفته بگذره تا مطمئن بشی دوباره قطع نمیکنن سرویس رو.
عجیبه.نقل قول:
شاید سیگنال ضعیفه.
کدوم منطقه هستی ؟
ورژن گوشیت چنده ؟
بقیه کانالها هم اضافه شدن....:40::40::40::40:
1-2-3-4-5-خبر
مصطفی جان کیفیتش چطوره ..؟ خوب میگیره ...؟
.
پس الان همه کانالها رو داری ....؟ راستی کدوم منطقه هستی ..؟
نقل قول:
کیفیتش عالیه....
من تهرانپارس هستم و سیگنالم 100 درصده...
صبح هم از جنت آباد به سمت تهرانپارس میومدم (اتوبان همت) توی تمام مسیر تصویر داشتم غیر از جاده ای که از کنار پارک جنگلی لویزان میگذره.)
حالا شده 18 تا کانال ....!!!!
قط یک سریاشون برای من قفله.
:42::42::26::26::26::26::26:
سلام
هوررااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا :8::8:
من هم می تونم تلویزیون بگیرم (از کانال 1 تا 5 )
من تهران نزدیکای میدان رسالت (منطقه نارمک) هستم :40:
کیفیتش عالیههههههههههههه :10:
وای که چقدر خوشحالم:31::31: بعد از دو سال انتظار .... :40:
راستی کسی میدونه چه جور میشه چه جور میشه برنامه ها را ضبط کرد ؟
کسی میدونه فرق بین گرفتن سیگنال 100% و مثلا 40% چیه و در تصویر فرقی میکنه یا نه ؟(چون من اینجا تو خونمون با سیگنال 40% الی 60% تلویزیون میگیرم و ظاهرا که مشکل و قطعی نداره ،می خواستم ببینم اگه 100% بشه چه فرقی میکنه ؟ )
آیا به جز این live tv که رو گوشی هست میشه برنامه دیگه ای رو گوشی ریخت که امکانات بیشتری انجام بده ؟
:8::8::8::8::8::8::8::8::8:
پس اینجور که معلومه فعلاً قدرت سیگنال در منطقه شرق بیشتره ...
.
کسی توی مناطق غرب مثل آریاشهر یا آزادی امتحان نکرده ببینه اونجا هم فعاله یا نه؟
به به ... ! 18 تا !! کدوما هستش ؟!نقل قول:
حالا شده 18 تا کانال ....!!!!
قط یک سریاشون برای من قفله.
بچه ها کسی خبر داره که آیا این امکان در سایر شهرها هم خواهد بود یا خیر ؟! اگه آره ، کی ؟!
من صبح جنت آباد بودم.اونجا توی خیابون که بودم راحت میگرفت.نقل قول:
اما رفتم توی یک ساختمون دیگه قطع شد.
فکر کنم اونجا سیگنالش ضعیفه.
1-2-3-4-5نقل قول:
خبر
TV02 (نمیدونم چیه)
Radio 01 (نمیدونم چیه)
العالم
آموزش
قرآن
پرس تی وی
جام جم 1
سهند
مستند تی وی !
رادیو ایران
رادیو پیام
رادیو معارف
البته الان فقط کانال یک تا 5 بازه.
بقیه قفل هستن.
بعد از ظهر خبر هم باز بود که اونم قفل شد.
امیدوارم فردا همشون باز بشن.
وای! عالیه پسر...
ببینم حالا اینا که می گفتن اینم آزمایشی هست! من توی یه روزنامه خوندم! یعنی ممکنه بعد از چند روز قطع بشه دوباره؟
یا اینکه دائمی برقرار شده؟
اون کانالهایی که قفل بودن رو تونستم باز کنم....
Option > Subscriptions > New Subscription > Channel Packages > Daily
اونو بزنید و بعد وصل میشه به GPRS و کانالها رو باز میکنه
البته بعضی کانالها هنوز تصویر ندارن.
الان 1 تا 6 و آموزش تصویر دارن.