چه قدر صبر شیرین است.( گفتن پورت نداریم باید صبر کنم)
کسی می دونه معمولا چقدر طول می کشه یک پورت خالی شه؟
Printable View
چه قدر صبر شیرین است.( گفتن پورت نداریم باید صبر کنم)
کسی می دونه معمولا چقدر طول می کشه یک پورت خالی شه؟
کدوم منطقه هستید ؟نقل قول:
من برای کلانتری 1 سال تو نوبت بودم بازهم خال نشد ... برای داتک 5 ماه تو نوبت بودم !
بله ، ----- هست:41::41::41:نقل قول:
ولی به راحتی با u92 میشه بازش کرد.:20::20:
فقط تنها جایی که من دیدم ----- نیست دانشگاهه.:27:
مطهری ام ...شانسم تو منطقه نه داتک امده نه سپنتا...پارس انلاین هم هست که چندان با مزاق دسترسی من خوش نیست:2: ازاد نت هم همچنین ...می مونه صبا و شاتل که شاتل گفته پورت ندارن و صبا هم که اصلا جواب تلفن نمی دن.نقل قول:
و این بود داستان ما
ویرایش
تبصره داستان
صبا هم من رو فرستاد دونبال نخود سیاه
راهت فقط استفاده از اینترنت ماهواره ای انلاین هستنقل قول:
شنیدم به تازگی اکانتی هست که هر gb
1000 تومن میشه
وبگری هم میشه کرد
چطوری داش مهدی؟ :20: پینگت زیاد خوب نیست. البته درمقایسه با برو بچ تهران.نقل قول:
آمار هم محلی هات رو هم داری؟ چون دراصل بهتره با اونا مقایسه کنی.
فکر نکنم معدل داونلود شبانه صبانتا با شاتل 512 خیلی فرق کنه اما شاتل و صبا از چندین منظر دیگه باهم فرق میکنن.نقل قول:
مثلا یکی از محاسن شبانه شاتل اینه که ساعت خوبی شروع میشه و بیدار موندن برای کار با شبانه رایگان آسونتره :27: (یکی از دلایل من درانتخاب شاتل همین بود)
یعنی منظورت اینه که پشتیبانی قوی شاتل هیچ غلطی نمیتونه بکنه؟ :46: انصافا پشتیبانی شاتل یکی از بهتریناس.نقل قول:
خیلی هم زحمت میکشن. من که شخصا ازشون راضیم. نمیگم ایده آلند ولی درقیاس شرکتهای دیگه خیلی خوبن.
فکر میکنم نظر اکثریت هم همین باشه.
ممنون :11:
سلامنقل قول:
برای شهید مطهری , هیاهو هست پورت خالی هم زیاد دارند:
کد:http://hayahoo.ir/adsl/marakez.html
البته که بهترین پشتیبانی تو کل ای اس پی ها داره ولی هنوز رو حرفم هستم :نقل قول:
ولی وای به حال کسی که تو شاتل مشکل داشته باشه !!اونوقت هست که پشتیبانی هیچ غلطی به جز درد دل نمیتونه بکنه
ممنوننقل قول:
بله پینگم جالب نیست. :41: نمیدونم چرا ؟ :41:
ولی سیم تلفنم از تو خرطومی برق رد شده و میخوام یه سیمکشی رو کار رد کنم شاید بهتر بشه !:31: راستی من میانگین سرعت دانلودم 16.8 کیلوبایت بر ثانیه هست . خوبه یا باید بیشتر از این حرفا باشه ؟:27: البته من سرویسم 128Eco هستش.
این تستی که امشب گرفتم .پینگم بهتر شد ولی بازم جالب نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پینگ چیه؟ زیاد باشه خوبه یا کم؟نقل قول:
من یه بار زدم 50 بود. یه بار زدم 200 بود، بار دیگه 400. با فواصل زمانیه 1 ساعت.
هرچقدر کمتر باشه بهتره .:20:نقل قول:
تعريف پينگ هم مثلا شما توي كوه فرياد ميزنيد بعد از چند ثانيه انعكاس صداي خودتون رو ميشنويد. به اون زمان رفت و برگشت ميگن پينگ.
معمولا تفاوت پینگ در بازی های آنلاین زیاد به چشم میاد و معمولا تاثیر خیلی زیادی روی پیج بازکردن و دانلود نداره.
یکی از عواملی که پینگ رو زیاد میکنه مسافت هستش.
پینگ برای بازی های اکشن زیر 100
برای بازیهای استراتژی 250
اگه بخوام کاربردی بگم شما با پینگ 1000 هم میتونید آنلاین بازی کنید. اما وقتی شما شلیک کنید یا مشت بزنید و کاری بکنید یک ثانیه بعد عمل میکنه پس اگه از ایران با اروپایی ها و ... بازی کنید ، باختید چون پینگتون بالاست ،اینجاست که پینگ نقش تعیین کننده ای داره.
متوجه شدی؟:27:
پینگ هرچی عددش پایینتر باشه بهتره ......نقل قول:
پینگ به سرعت انتقال رفت و برگشت یک data pocket از سیستم شما تا مثلا یک سرور میگن .
من که نمیخوام بازی کنم.
سرعت اکو شاتل 512 افتضاحه!!
تو رپیدشر الان سرعتم 5 کیلو هست!
من میدونستم خوشی به من نیومده. خیر سرم 512 گرفتم که دانلود کنم.
تو روز هم از سرور های مختلف دانلود کردم. تو هیچکدوم بالای 20 نرفت. البته یکی دوبار تا 25 هم رفت.
یه سیم کشی مستقیم میکنم ببینم خدا چی میخواد.
محدودیتهایی بود که روی پورت وجود داشت باید تعداد کانکشنها رو بالا میبردم تا سرعتم طبیعی میشد....(به جانه خودم اگه همین مشکلو به سپنتا میگفتم میگفت سیستمت را ریستارت کن درست میه:31::31::31:)نقل قول:
این سایت تو ایران برای همه شرکتا قیلترهنقل قول:
ببین من از اون پریزی که برای مودم میگرفتم همزمان ازش برای خط تلفن هم استفاده میکردم و چون تلفنمون بی سیم بود و همچنین نیزدیک بود به مودم نویز شدیدی ایجاد کرده بود.....نقل قول:
مشکلو اینطوری برطرف کردن:46:(بازم اگه سپنتا بود میگفت سیستم رو ریستارت کن!!!!:18:)
منم از پشتیبانی شاتل فوق العاده راضی هستمنقل قول:
بهتر از شاتل درخصوص پشتیبانی تو ایران وجود خارجی نداره......
برای استفاده از سرویس های شاتل در هرصورت باید هزینه نصب و راه اندازی رو بدیم؟؟؟؟؟؟
اگر خودمون بخواهیم نصب کنیم باز هم 25000 رو باید پیاده شیم؟؟؟ چرا؟
نقل قول:
چجوری تعداد کانکشنهارو بالا بردی؟ یعنی دقیقا چی گفتن؟ اگه بگی ممنون میشم. من تو قم هستم، به پشتیبانی هم
زنگ زدم، خیلی خوب برخورد کردن، ولی آخرش به نتیجه ای نرسیدم.
من هم فقط به سرعت تو رپیدشر نیاز دارم. دیشب 1-7 امتحان کردم سرعت 4 تا 8 بود! اشتراکمم 512 اکو هست
شما وقتی مینونید تعداد کانکشن ها را زیاد کنید و با حداکثر سرعت rapidshare دانلود کنی که اکانت خریده باشی .برای افزایش کانکشن ها هم باید داخل مثلا برنامه idm به قسمت تنظیمات رفته و از tab ارتباط باشبکه تعداد حداکثر ارتباط با سرور را روی 8 یا 16 قرار بدهی.نقل قول:
من بدون اکانت با 1 کانکشن سرعتم بین 25 تا 30 متغیره اما با اکانت و 16 کانکشی سرعتم 62-64 از 62 پایین نمیباد.چخ روز چه شب.
25000 تومان که هزینه نصب نیست.:18::18:نقل قول:
من 15000تومان دادم:8::8:
همین قدره:40::40:
ممنون:40:
همونطور که دوستمون فرمودن باید از رپیدشر اکانت بخری....نقل قول:
من قبلا با اینکه اکانت داشتم ولی بنا به دلایلی تعداد کانکشنم را روی 1 تنطیم کرده بودم اصلا به فکرم نمیرسید که دلیلش اینه...
وقتی زنگ زدم وکلی صحبت متوجه شدیم که مشکل از همین تعداد کانکشن هاست
تهران 25000 تومن هست و شهرستان ها 15000 تومن.نقل قول:
که البته با گرفتن یک کارت تخفیف این قیمت در حقیقت میشود به صورت زیر
تهران 15000 تومن و شهرستان ها 5000 تومن:46:
سلام بچه ها.
الان 2 روزه *یده شده تو اینترنت شاتل.جریان چیه؟
هی قطع میشه.پینگش هم که افتضاحه.اه حالم به هم خورد ازش.
اگه ارت داری فکر نکتم پشتیبانی زنگ بزننقل قول:
اگه اکو هست حتما مرکز مخابراتی که ازش سرویس میگیری تو فشار هست
یه 40 سال صبر کن انشا ... سعی میکنن که درست کنن :31:
من arthome دارم.نقل قول:
هر موقع هم اینجوری میشه خط پشتیبانیشون رو الکی اشغال میکنن تا کسی زنگ نزنه.امروز هم همش اشغال بود.
من هم هر یه ساعت زنگ میزنم ببینم خطشون آزاد شده یا نه.اگه آزاد شده بود میفهمم درست شده و دیگه با طرف صحبت نمیکنم.سریع قطع میکنم.:27:
نقل قول:سرعت من 25 تا 30 بشه من کلاهمو میندازم هوا!نقل قول:
مگه بدون اکانت میشه با idm دانلود کرد؟ اگه آره تنظیمات خاصی داره؟
راستی، شما یا دوستان دیگه جا یا سایت خاصی سراغ دارین که اکانت مطمین بده؟ یعنی دزدی و قلابی از آب در نیاد!
ممنون
بدون اکانت خیر نمیشود...نقل قول:
اگه میخوای اکانت بخری پیشنهاد من رپیدورد هستش (یکی از نمایندگیهای رپیدشر هستش در ایران) برای اینکه مطمئن بشی میتونی بری تو خود سایت رپیدشر
بعدش ایران را انتخاب کن میبینی که سایت رپیدورد یکی از نمایندگیهای رسمی و کاملا مطمئن ایرانهکد:http://rapidshare.com/resellers.html
آره مهدی جان قبل از صبانت داشتم تهران که بودیم از اون سرویس میگرفتم ولی حالا که اومدیم اینجا تو منطقه ما صبا نت پشتیبانی نداره و اگه هم داشته باشه 64 میده بهتر دونستم از shatel بگیرمنقل قول:
پشتیبانی شاتل همچنان اشغاله و نمیشه تماس گرفت.اینترنت من هم فقط پی سی ورلد رو بازی میکنه!!!
نقل قول:
اره یادمه یه بار قطع شده بود اینترنت من
هر چقدر زنگ زدم دیدم نمیشه ...:31:
سایت این نمایندگی ای که شما گفتی باز نمیشه!نقل قول:
میدونم سوالاتم زیاد شد، ولی شرمنده، اگه اکانت بگیرم مشکل محدویتی که شاتل واسه رپیدشر گذاشته هم حل میشه؟
تو مشکل نداشتی امروز؟نقل قول:
الان میتونی بازی کنی؟
شاتل محدودیت خاصی نگذاشته فقط سرعت هر کانکشن را محدود کرده.نقل قول:
شما اگه اکانت بخرید راپیدشیر میزاره شما به جای 1 کانکشن از 16 کانکشن استفاده کنید و در این صورت میتونید از حداکثر پهنای باند استفاده کنید+قابلیت resume+دانلود مستقیم
در مورد اکانت هم مگه شما به سایت زیر نرفتید؟
برای خرید اکانت و یا هر سوال دیگه در مورد اکانت رپیدشیر در تاپیک زیر ادامه بدهید بچه ها زودتر کمک میکنند.کد:http://www.rapidworld.ir/to/
Rapidshare / همه چيز در مورد رپيدشير
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=213141&page=225
من 512 دارم لینک رو مستقیم میگیرم با idm داون میکنم سرعت 50 الی 62 .نقل قول:
شما هم امتحان کنید
دوستان برای پیگیری وضعیت پرونده adsl و روند پیشرفت اون باید بریم اینجا
کد:http://online.shatel.ir/
حالا یوزر و پسورد من چیه؟کد:http://online.shatel.ir/login.aspx?ReturnUrl=%2fDefault.aspx
عزیز شما چرا الکی وقتتو تلف میکنینقل قول:
برو تو اکانتت تو شاتل براشون پیغام بزار خودشون سر فرصت باهات تماس میگیرن
من این مشکلو مطرح کردم طی ایمیلی که برام فرستادن گفتن که مشکل از دیتای مخابرات هستش به زودی هم رفع میشه
الان هم تقریبا مشکل برطرف شده وضعیت بهتر شد
بله نمایندگیه رپیدشر هستشنقل قول:
اون مشکلتون هم با خرید اکانت برطرف میشهکد:www.rapidworld.ir
لطفا بقیه سوالاتتون را راجع به رپیدشر در اکانت مربوطه بپرسید
خودش نوشته که.یوزر نیمت همون شناسه کاربری هست که تو قراردادت هست.نقل قول:
رمز عبور هم شماره تلفن خط ای دی اس ال هست.
خوب این که تابلوئه مشکل از مخابرات هست.خودم این رو میدونم.فقط اعصابم از این خورده که هر ماه یکی دو روز باید اینجوری بشه.نمیدونم چرا اینجوریه.نقل قول:
عزیز شما چرا الکی وقتتو تلف میکنی
برو تو اکانتت تو شاتل براشون پیغام بزار خودشون سر فرصت باهات تماس میگیرن
من این مشکلو مطرح کردم طی ایمیلی که برام فرستادن گفتن که مشکل از دیتای مخابرات هستش به زودی هم رفع میشه
الان هم تقریبا مشکل برطرف شده وضعیت بهتر شد
خوب تقصیر شاتل نیست دیگه....نقل قول:
مخابرات کلی پول از شرکتها میگیرن ولی در نهایت اینهمه مشکلات هم دارن....
ضررش هم بیشتر به ما مصرف کنندگان میرسه
نقل قول:
ولی خانومه که صحیت می کرد می گفتا چه بخواهی چه نخواهی باید هزینه نصب رو بدی!!!!
خانومه کیلویی چندهنقل قول:
شما نده ....