ناراحت نشیدهااااااا. ولی خیلی شرکتها +ADSL2 میدند.نقل قول:
اصلا تو همین تبریز خودمون.
هماراسیستم . . .
ماکس نت . . .
یا در تهران:
پارس آنلاین (در برخی مناطق) . . .
فن آوا . . .
و دهها شرکت دیگه . . .
موفق باشید :11:
Printable View
ناراحت نشیدهااااااا. ولی خیلی شرکتها +ADSL2 میدند.نقل قول:
اصلا تو همین تبریز خودمون.
هماراسیستم . . .
ماکس نت . . .
یا در تهران:
پارس آنلاین (در برخی مناطق) . . .
فن آوا . . .
و دهها شرکت دیگه . . .
موفق باشید :11:
منم عرض کردم تا اونجایی که بنده اطلاع دارم.نقل قول:
این باعث شد رفتم یکی یکی سایتاشونو دیدم.
خدا رو شکر که پیشرفت کردن،ولی مردم دچار مشکل مودم خواهند شد.مودم خیلیا از جمله مال خودم +2 رو ساپورت نمیکنه.
خب! ساپورت نکنه. مگه ما از +ADSL2 استفاده میکنیم؟نقل قول:
اصلا میدونید فرق معمولی با +2 چیه؟
در دو چیز: اول مسافت؛ دوم سرعت.
ADSL معمولی، حداکثر 8 مگابیت برثانیه سرعت میده. +ADSL2 ، حداکثر 24 مگابیت بر ثانیه.
خب! حالا خودتون قضاوت کنید. . .
ما تو همین 512 کیلوبیت موندیم چه برسه به اینکه سرعتمون از 8 مگ، بالاتر بره و مودممون ساپورت نکنه.
این حرفهایی هم که شرکتها میزنند، همه کشکند.
فقط میخواند اسمشون قلمبه بشه که مودم های معمولی رو فلان شرکت ساپورت نمیکنه . . .
. . .
موفق باشید :27:
مشکل دقیقا همینه دیگه.نقل قول:
تبلیغ مقایسه سرعت +2 و معمولی که شاتل تبریز توی سایتش گذاشته واقعا شدت این مسئله رو روشن میکنه.
میبینی با چه وقاهتی سرعت 24 رو با 8 مگ مقایسه میکنه؟
مردم میرن میبینن که بعله +2 خیلی سریعتر از معمولیه ولی در حالیکه زمان لازم برای دانلود همین فایل 3 مگابایتی که اینا میگن،با ADSL معمولی 512 و +ADSL2 همین 512 هیچ فرقی نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:شاتل متاسفنه منطقه ي ما رو پوشش نميده! لايزر داره ميده منطقه ي ما رو!نقل قول:
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم،توی ایران فقط شاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس +2 میده.حالا چرا بقیه+2 نمیدن یا چرا شاتل سرویس دیگه نداره،واقعا نمیدونم.اگه کشف کردین به ما هم بگین.
احتمالا از لايزر بگيرم چون شركت ديگه اي رو نديدم كه ADSL2+ بده
سلام
بچه ها فکر کنم دیگه دارید تاپیک رو به قهقرا می برید ، سرعت ما همینه که هست دیگه ، کاریش هم نمی شه کرد ...
لطفا اسپم نفرمایید
تنکس
داتكي ها اين روزها سرعتتون پايين نيومده ؟ من شنيدم داتك داره پهناي باندشو زياد مي كنه ... من خودم سرعتم كمي كم شده.
میشه لطفاّ در مورد مودم هایی که adsl +2 رو ساپرت نمی کنن توضیح بدین؟
کلا ّ adsl با adsl +2 چه فرقی داره؟؟؟؟؟:17:
بارها تو این تاپیک گفتیمنقل قول:
تو ایران چیزی به نام adsl +2 وجود نداره
ولی چون تفاوتش را پرسیدید میگم
تفاوت ADSL و ADSL2 فقط در حداكثر فاصله مشترك از مركز مخابراتي ميباشد كه در Adslاين مسافت 5 كيلومتر و در ADSL2 حدود 7 كيلومتر ميباشد . همچنين حداكثر ميزان پهناي باند در ADSL براي دانلود8Mb وبراي ارسال 1Mb ميباشد ولي در ADSL2 به ترتيب 2Mb و 9Mb ميباشد.
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
سلام
من تو سمنان از شرکت بهینه اندیش که زیر مجموعه داتکه اینترنت adsl گرفتم . متاسفانه پهنای باند من هر از چند گاهی روی عدد 63 کیلوبیت می ایسته و جز با پیگیری و اینها درست نمیشه . اونها ادعا می کنن که حق دارن پنای باند رو بین کاربرا تقسیم کنن . این درسته ؟؟؟؟
منظور شما رو متوجه نشدم ؟نقل قول:
شما چه سرویسی گرفتید ... ؟
شرکت موظفه که عدد سرویسی که با شما قرار داد بسته ، بهتون بده ، طبق قانون ، اما قانون .....
اما بحث های خوبی پیش اومده در مودر شکایت از شرکت هایی که کم فروشی می کنن ، دعا کنید درست پیش بره ...
اما شرکت موظفه که همون عدد رو به شما سرویس بده ....:8:
مرسی
یا حق
با سلام ببخشید یه سوال والا ما برایه اینکه بتونیم سرویس 512 اکو شاتل رو بگیریم واسمون مقدور نیست که از شرکت نامه جور کنیم فقط یه چیزی اونم اینه که پدر من رئیس کلانتری هست آیا میشه از اون طریق واسه خونه این 512 اکو رو بگیریم مثلا مدارکی جور کنم بدم تا اونا به من 512 بدن؟
اره وقتیکه رئیس کلانتریه حتما مدرک دانشگاهی داره(مدرک معادل) و جزو جامعه علمی محسوب میشه.اگه ایشون اقدام کنن،بهت میدن.نقل قول:
والا من 10 میلیون بار تکرار کردم تو ایران adsl +2 وجود نداره اما گوش هیچکس بدهکار نیست. همه تو عالم رویا و تبلیغات فکر میکنن.
که 2 دارند.
شما از كجا اينقدر مطمئني؟نقل قول:
مگر فكر كرديد داشتن و ارائه ADSL2+ ، خيلي كار شاقي است؟
الان خيلي از pap ها ADSL2+ ارائه مي دهند.
قبل از هر چيز از عامل فروش شاتل يك سوال بكنيد در مورد واگذاري سرعتهاي بالا به يوزرهاي خانگي.نقل قول:
چرا كه در بعضي شهرها مثل مشهد نياز به هيچ نامه اي نيست.
-------
خب حالا اگر نياز به نامه بود: پدرتان مي تواند در سربرگ كلانتري درج كند كه( براي انجام پاره اي ار امور اداري، نياز به سرويس 512 كيلوبيت در منزل داريم.) سپس مهر كلانتري را هم در پايينش درج كنند. كار تمام است!
به نظر من این کار رو نکنید ، سمت حساسی دارن ، ممکنه که بعدا براشون دردسر بشه ها :13:نقل قول:
ولی به نظر من دردسری نداره پدر ایشون خیلی راحت می تونه این کار رو بکنه البته مشروط به آن که شاتل سربرگ کلانتری رو قبول کنه.
نقل قول:
سلام
من از یه سرویس 128 کیلوبیتی خانگی استفاده می کنم که 1 گیگ ترافیک ماهیانه داره .
نقل قول:
انقدر که به اسمم مطمئن هستم. دوست عزیز ADSL2 برای سرعتهای 1mb به بالا استفاده میشود. و برای سرعت های پایین اصلا نامفهموم خواهد بود. اینکه میرید از یک شرکت مثل صبانت یا حتی شاتل سرعتی به اسم 256 یا 128 میگیرید و فمیبنید سرعتتون بالاتر واقعا فکر کردید که که این تاثیر ADSL2.فقط به اسم سرعت کم میفروشند سرعتت رو بالاتر قرار میدهند تا دانلود کنی و کیف کن و حجمت زودتر تموم بشه.
اصلاح:نقل قول:
نقل قول:
میدونید فرق ADSL معمولی با +ADSL2 چیه؟
در دو چیز: اول مسافت؛ دوم سرعت.
ADSL معمولی، حداکثر 8 مگابیت برثانیه سرعت میده. +ADSL2 ، حداکثر 24 مگابیت بر ثانیه.
موفق باشید :40:
نقل قول:
خوب ببینم بابات نگفته خانواده پلیس نباید خودشون لو بدن. به قول گفتی سو استفاده شغلی:31:
نمیخوای که از کلانتری کاغذ ببری به اینترنت با سرعت بالا نیاز داری
قانون قانون. شما باید یا فرم شرکت ارائه بدید یا گواهی دانشجویی که نیاز به سرعت بالا دارید. یکی از اینها رو جور کن به راحتی سرعت بالاتر بگیر. صبانت هم که اصلا از این حرفها نداره. آسیاتک هم تو سرویس حجمیش همینطور .
نقل قول:
دوست عزیز کلا شرکت داتک با مشکل پهنای باند مواجه حتی در تهران. بعدش 1 گیگ داری فقط به درد وبگردی میخوره. به جایی نمیرسه که بخوای دانلودم هم کنی.
اولندش که سو استفاده نیست بابام برا کارایه تحقیقاتی که نیاز داره و باید همیشه به سیستم امنیتی وصل باشه نیاز داره بعد شرکت مرکتم که خیلی سخته باید برم از روزنامش کپی بگیرمو بعد نامه بدو بعد ببرم شرکتو تا بهم بدن در مورد صبانت هم که سرویس 128 میده تو قرار داد و هر وقت هم که بخواد اونو به سرعت قرار داد بر میگردونه آسیاتک مگه 512 به خونه میده اگر میده وضعش چطوریه؟نقل قول:
چرا تو این نظر سنجی شهراد نیست ؟!؟!؟!؟
يه چيزي تو مايه هاي وايرلس هست انگار ولي بهتر:نقل قول:
کد:http://www.laser.ir/new_Theme.aspx?p=services_gshdsl_coverage
نقل قول:
چرا انقدر زود داغ میکنی. ما که به شوخی داشتیم میگفتیم.
شما خیالت از صبانت راحت باشه من یک سال ازش دارم استفاده مکینم سرعتش کم نشده(شهرستان هستی یا تهرانی)؟
آسیاتک فقط یک چند تا زا شهرها رو پشتیبانی میکنه
نقل قول:
من داغ نکردم عزیزم
آره من تهرانم پس اینکه میگن سورعتارو برگردونده رو قرار داد چیه؟
سلام می خواستم یه چیزی بهتون نشون بدم (به هر کی نشون می دم کف می کنه)!!!
من توی خونه Adsl 64k دارم ولی چند وقته که سرعت دانلودم خیلی رفته بالا (فقط سرعت دانلود) !!
دو تا عکس می زارم ببینین !!! چقدر حال میده آدم 64 بگیره و با سرعت 512 تا 1 مگ دانلود کنه ! نه؟
منم تا چند وقته پیش همین فکر شما رو می کردمنقل قول:
ولی باید بگم که ADSL2وADSL2+ در ایران وجود داره
شرکتی که ازش سرویس می گیرم نمایندگی داتک تو کرمانشاه این خدمات رو می ده یعنی تا سرعت 24Mb/sرو می تونه سرویس بدهADSL2+(اگه پولت می رسه می تونی بیای بگیری
اینم آدرس سایتشکد:www.hesabgar.com
سلام
من پیش شمارم 5593 در شهرری هستیم adsl چند روزی است به منطقه ما آمده میخواستم ببینم به غیر از این دو شرکت
پارس آنلاین و صبانت آیا شرکت دیگری هست که این خدمت را عرضه کند
اگر هست کدوم بهتره اگر نیست کدوم شرکت بین این دو تا خوبه بین پار آنلاین و سبانت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یــــــــــــــاکد:http://www.sabanet.ir/
برای بازی کردن آنلاین کدام شرکت خوب است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:http://www.parsonline.net/
ما اگر بخواهیم 2طبقه که باهم هستیم و فامیل هستیم adsl بگیریم سرویسی وجود دارد که بخاطر اینکه 2 نفری استفاده میکنیم بین 2 طبقه سرویس نصف بشه و پول کمتری بدیم وسرویس بهتری بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نه دوست عزیز سرعت کم نده. به راحتی 50 تا 60 دانلود میکنی.
نقل قول:
قاطبه محترم اهالی کرمانشاه من تهران هستم.
بعد پست زیر را مطالعه بکن .
Adsl2 چیست و چگونه کار می کند
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=96601
نقل قول:
دوست عزیز همین دو رکت فعلا پتیبانی میکنند.
صبانت بهتره. ارزونتر و سرعت بالاتر
دوست عزیز تنها راهی که همزمان دو نفری استفاده نمایید وصل کردن کامپیوتر ها به وسیله شبکه به یکدیگر
البته از مودمهای دو پورته هم میتونید استفاده کنید که باز هم باید سیم شبکه بکشید.
بعدشم یادت نره که صبانت سرویس حجمی با فامیلتون دعوات نه بگی تو همه رو مصرف کردی نه من. بهتر جدا جدا بخرید.
یه سوال درباره افرادی که اجازه اینترنت بالای 128 دارند داشتم.
کسی میدونه منظور از جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي چیه؟
مثلا کسی که مدرک تحصیلی لیسانس/فوق لیسانس/دکترا
داره جز این گروه هست؟ اگه باشه که خوب میشه.
یه سوال دیگه. اگه کسی جز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي باشه،
آیا میتونه برای دوست و فامیلش تقاضای اینترنت بالای 128 بکنه؟
ممنون :11:
جامعه علمی ، تا جایی که من می دونم ( دقیق نمی دونم :دی) دانشجو و هییت علمی محسوب می شه ، این هایی که شما گفتی رو بعید می دونم قبول داشته باشند ....نقل قول:
مدرکی که ارایه می شه ، دانشجویی ، یا هییت علمی ، فرقی نمی کنه واسه کدوم خط ، اصلا هیچی چک نمی شه ، می تونید ....
یا حق
( باز هم تو پرانتز ، درویش خان ، شما بزرگ مایی ، اما می شه پست های پشت سر همتون رو یکی کنید ، جسارتا البته .... مرسی )
نقل قول:
دوست عزیز متوجه نشدی . اصلا شما با ترافیک من چیکار داری ؟ پهنای باند چه برای یه گیگ چه برای 20 گیگ باید اون چیزی باشه که درخواست داده شده ؟ .
خوب درویش جان ببین تو اون لینکی که دادی در باره نحوه ی کارکردن ADSL2 است مقایسه ای یی بین ADSLبا adsl2+ انجام نداده اینو ببیننقل قول:
می بینم که adsl می تونه تا سرعت 8Mb/sرو پشتیبانی کنه
ADSL2تا سرعت 15Mb/s و در آخر ADSL2+ تا سرعت 24Mb/sرو پشتیبانی می کنه
پس اگه شرکتی باید ادعا کنه که می تونه سرعت 25Mb/sرو سرویس بده مسلما سرویس باید از نوع ADSL2+ باشه درست مثل همون شرکتی که گفتم
در ضمن ذکر این نکته هم ضروریه:
خوب فکر کنم دیگه متقاعد شده باشی که سرویس ADSL2+ تو ایران هست و ارائه می شه منتها نه برای من و شما:11::11::11:نقل قول:
برخی از شرکت ها به کاربران خود ADSL2+ می دهند. این نوع سرویس در سرعت هایی مانند 512 کلوبیت در ثانیه هیچ تاثیری روی ارتباط شما نخواهد داشت.تنها حسن آن زمانی است که فاصله ی شما از مرکز دور است و در این صورت شاید ADSL2+ بتواند کار شما را راه بیندازد.البته مودم هم باید از این استاندارد پشتیبانی کند.
:40::40:
:40:
کسی میتونه متن نامه ای که باید دانشگاه برای سرعت های بالا امضاء کنه برام بذاره؟
رفتم دانشگاه میگم نامه بدین میگه نو این 20 سالی که من اینجام این اولین باره چنین چیزی میشنوم دانشگاه چنین کاری برات نمیکنه