نقل قول:
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟:19:
Printable View
نقل قول:
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟:19:
نقل قول:سلامنقل قول:
یه کم صبور باشید.
دوست عزیز دوراه وجود داره که شما بتونید مودمتونرو به کامپیوتر وصل کنید. یکی LAN و دیگری USB .
اگه بخواهید از طریق LAN وصل کنید که (آسون تر و بهتره) هیچ نیازی به نصب کردن نیسن.
ویندوز به طور اتوماتیک پنجره Local Area Connection رو براتون فعال میکنه.
در مورد تنظیمات مودم هم هیچ تنظیماتی نمیتونید انجام بدین. تا زمانی که خط تون وصل بشه. و بهتره که دستکاری هم نکنید. و تا زمانی که خط وصل نشده، بهتره به تنظیمات داخل مودم نرید. تا مثل دوستمون farshad_f دچار مشکل نشید.
هنگامی خط رو وصل میکنن، از شرکت زنگ میزنند و برای تنظیمات، راهنمایی تون میکنن.
موفق باشید :40:
[quote=tohidkh;3076499]سلام
یه کم صبور باشید.
دوست عزیز دوراه وجود داره که شما بتونید مودمتونرو به کامپیوتر وصل کنید. یکی LAN و دیگری USB .
اگه بخواهید از طریق LAN وصل کنید که (آسون تر و بهتره) هیچ نیازی به نصب کردن نیسن.
ویندوز به طور اتوماتیک پنجره Local Area Connection رو براتون فعال میکنه.
در مورد تنظیمات مودم هم هیچ تنظیماتی نمیتونید انجام بدین. تا زمانی که خط تون وصل بشه. و بهتره که دستکاری هم نکنید. و تا زمانی که خط وصل نشده، بهتره به تنظیمات داخل مودم نرید. تا مثل دوستمون farshad_f دچار مشکل نشید.
هنگامی خط رو وصل میکنن، از شرکت زنگ میزنند و برای تنظیمات، راهنمایی تون میکنن.
موفق باشید :40:[/quote
ببخشید شاید عجله کرده باشم ولی توی کاتالوگش نوشته وقتی خط تلفنو به مودم وصل کنم باید چراغ DSL روشن بشه ( البته اینطور نشد ) .حالا به نظر شما باید روشن شه یا وقتی که مخابرات خطمو رانژه کنه باید روشن بشه .؟؟
آیا مودم بدرد بخوری خریدم یا نه 43000 تومن دادم
متشکرم
با عرض سلام و خسته نباشید به شما اساتید گرامی ...
بنده برای تنظیمات مودم با مشکل روبرو شده ام ...
برای وارد شدن به تنظیمات مودم 192.168.1.1 را که وارد می کنم از بنده User و Password می خواهد که نمی دانم چیکار کنم ممنون می شوم دوستان بگویند این یوزر و پاسورد را از کجا بیاورم ..
Modem :Comtrend
Model :CT-534
ممنون می شوم دوستان اگر کمکی از دستشان بر می اید انجام دهند ...
در بعضی از مواقع حتی وقتی 192.168.1.1 وارد می کنم وارد نمی شود ...
بله در دفترچه مودم اونطوری نوشته. ولی اون مربوط به کشور های اروپایی هست که خط شون رانژه نمیخواد.نقل قول:
در ایران زمانی که خط تون رانژه بشه، چراغ روشن میشه.
در مورد مودم هم باید بگم که مودم واقعا خوبی خریدید. مبارکتون باشه.
برای یوزر نیم و پسورد admin رو وارد کنید.(هم برای یوزرنیم و هم برای پسورد) اگه وارد نشد، داخل دفترچه منویسه حتما.نقل قول:
اینو هم بگم که اگه هر کلمه ای باشه، داخلش admin خواهد بود.
در بعضی از مودم ها یوزرنیم admin و پسورد 12345 میشه.
خلاصه هرچی باشه داخل دفترچه نوشته.
در موردسوال آخر هم باید بگم که مربوط به ویندوز هست. در ویندوز های بعدی این مشکل رو نخواهید داشت.
موفق باشید
راستش از لايزر اومدن تا اگه چراغ مودمم ثابت شد مودمم رو تنظيم كنن ولي چراغ مودمم ثابت نمي شد تا تنظيمش كنن،ولي طرف خيلي با كامپيوتر ور رفت و اينقدر سريغ هم كار مي كرد كه نذاشت بفهمم داره چيكار ميكنه!!!:13:نقل قول:
الان بدون هيچ تغييري تو سيستم 192.168.2.1 رو در IE زدم و رفت به يه صفحه اي كه يوزر و پسوورد مي خواست و منم يوزر و پسوورد نزدم ولي Sigo on رو كه زدم رفت داخل تنظيماتش، كه تنظيماتش هيچ شباهتي به صفحه ي تنظيماتي كه قبلا ميرفتم توش نداشت!! وقتي يوزر و پسوورد رو admin ميزنم ميگه غلطه!!
حالا هر كاري ميكردم كه تنظيم كنم پيغام ميداد كه :
You have no privilege to configure this option.Please check with your system administrator, thanks!
حالا نميدونم چرا اينطوريه؟!! حتما بايد به اينترنت وصل باشيم تا بتونيم به اين تنظيمات برسيم؟!
معمولا چند روز طول میکشه تا خط رانپه بشه؟ ( شرمنده پ ندارم بجاش پ میزارم!)
دست مخابراته....نقل قول:
مثلا مخابرات منطقه ما 2 روزه رانژه میکنه
ولی برخی از مراکز تا 1 ماه هم طول میدن
با سلامنقل قول:
دوست من 46 هزار تومن میگن با گارانتی الماس.
سلام،مرسی از راهنمایت.
شما برای اینکه مطمئن باشی مشکل از مودمت نیست، علاوه بر این ویندوز که با اون کار میکنی، یه ویندوز دیگه به یکی از درایوها مثلا D یا G نصب کن (یعنی با ویندوز دوم امتحان کن)نقل قول:
راستی! مطمئنی که یوزر پسورد مودمت admin هست؟
با سلام دوست عزیز بنده مشکل با این کار حل شد ...
یوزر و پاسورد هایی دیگه رو تست کن به طور مثال بنده User : Root و Password :12345 زدم و با نابوری انجام شد ..
با سلام
ببخشید من یک مودم planet ADE-3400 خریدم و اشتراک صبا رو دارم می خواستم رو xp راه اندازی کنم adsl رو اگر لطف کنید و به طور کامل من رو راهنمایی کنید ممنون می شم.البته به طور کلی می دونم باید چه کارهایی رو بکنم ولی جرییات رو خوب نمی دونم و هر کاری کردم نتونستم راه اندازیش کنم
کسی میتونه یه عکس از توی مودم Adsl بندازه بذاره اینجا؟؟تاحالا کسی مودمشو باز کرده توشو ببینه؟
قبلا با يوزر admin وارد تنظيمات شده بودم عزيز:10:نقل قول:
امتحان كردم ولي نشدنقل قول:
با سلام دوست عزیز بنده مشکل با این کار حل شد ...
یوزر و پاسورد هایی دیگه رو تست کن به طور مثال بنده User : Root و Password :12345 زدم و با نابوری انجام شد ..
يه سوال ديگه هم داشتم كه چجوري مي تونم يه لپ تاپ رو به مودمم وصل كنم تا اونم بتونه از اينترنت استفاده كنه؟!
شما هنوز نتونستی به نت وصل شی ؟؟؟:18::41:نقل قول:
مشکل از کجاست از شماست؟با isp تماس بگیر تا کمکت کنن یا اگه مودمت مشکل داره عوضش کن
یکیو بیار که کارش شبکه باشه واست ردیفش کنه شارژ adsl که همینجوری داره میره علکی
من وصلم :10:نقل قول:
فقط مي خوام ببينم تنظيماتش رو چجوري بايد عوض كنم اگه يه روزي بخوام از يه شركت ديگه بگيرم!:46:
شبكه هم ضروري نيست ولي مي خوام
ارزون ترین مودم چیه
البته میخوام اکثر شرکت ها رو هم قبول کنه
لن هم نباشه اشکالی نداره
فکر نکنم ارزونتراز dlink-dsl200 باشهنقل قول:
حدود 25-30 تومن میتونی گیربیاری
ای بابا! :18::18::18:نقل قول:
گرفتی ما رو هااااا :19:
خب وقتی از یه شرکت دیگه میخری، به من بگو تا ویندوزت رو نفرین کنم خراب بشه. بعد برو یکی دیگش رو نصب کن.
من تاحالا یه میلیون تا کارکتر تایپ کردم تا مشکل شما حل بشه . . .
شما هم میگی وصل هستی؟ :18:
بابا تو دیگه کی هستی! حسابی خندم گرفت :31:
موفق باشید :40:
نقل قول:
اینجا هست:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/index.html?curid=8910206
سلام دوستان عزیز من تازه تو این سایت عضو شدم.
من چند روزه که با شرکت اندیشه سبز خزر در رشت قرارداد بستم.
سرویس هم وصل شده....
مودم هم(TP-LINK) مدل (TP-8811)دو روزه گرفتم همه مراحله نصبم خودم انجام دادم.
کابل usb و کابل LAN هم وصل کردم چراغ هر دو روشنه.
ولی چراغ ADSL روشن نیست!!!!!!
وقتی هم میخوام کانکت بشم error 678 میده
بچه ها کمک کنین؟؟؟
سلاممن مودمم corcess هست که بصورت usb کار میکنه.جدیدا رفتم مودم asus am602 خریدم. الان هر چی میخوام از مودم جدید استفاده کنم نمیتونم.یعنی تا مودم قبلی رو برمیدارم اون دو تا فلش سمت ساعت ویندوز قرمز میشه ، و با اینکه این مودم asus am602 رو وصل میکنم ، باز هم فلش ها همچنان قرمز رنگه.تا مودم هم زدم اول از همه صفحه نصب اومد ولی فکر کنم نصب نشد.باید اول مودم قبلی رو آن اینستال کنم ؟؟
خب بالاخره كه من مي خوام برم تو كانفيگ مودم يه تغييراتي بدم!:13:نقل قول:
چون براي شبكه كردن انگار يه تغييراتي لازمه!:19:(البته انگار)
حالا ببخشيد اگه زحمتتون دادم:10:
اولا کابل usb یا lan یکیش باید وصل شه که بهتره لن وصل شه/اگه چراغ adslروشن نیست من فکر میکنم خط شما مشکل داره یا رانژه نیست ارور 678 هم مربوط به این موضوع هست که سیستم شما با نت ارتباط برقرار نمیکنه و براد بند یا وی پی ان یا مثلا دایل اپتون مشکل دارهنقل قول:
با سلام خدمت کلیه اساتید
با توجه به اینکه مودم usroboticدر بازار نایاب شده(9115) حتی در آدرسی هم که دوست بزرگوارمانcleeevعزیز قبلا بدان اشاره کرده بودند یافت نمیشود از دوستان بزرگوار درخواست دارم مختصری در باره مودم های linksys خصوصا" مدلی که در حد 9115باشد توضیحاتی را ارائه نمایند .با تشکر.
نه! دوست خوبم، اصلا صحبت زحمت و اینجور چیزا نیست . . .نقل قول:
خب بهرتین راه برای حل مشکل شما اینه که ویندوزتون رو تعویض کنید. :31:
راستی با ویندوز دوم امتحان کردید؟
دوست عزیز به همین راحتی نیست که شما میگی البته خیلی راحته ها ولی اینجوری نیست که شما میگی این چیزایی که شما میگی بیشتر شبیه نصب کردن کارت صدا یا گرافیکه :31:اگه قبلبرو با usb وسل کرده بودید بله بایو درایور usb قبلیرو unistall کنید اگه لن وصل بود که هیچی/وقتیم مودم جدید رو وصلمیکنید پیشنهاد همه اینه که با لن وصل کنید چون دیگه نیاز به cd و نصبو این کارا نیست فقط بید برید تو کانفیگ مودم (بوسیله زدن ip توی Browser ) یه چند تا چیز کوچیک بزنید مثل تعیین کانکشن مثلا pppoe یا bridge و پسو یوزر اگه دارید اگه ip دارید باید بزنید در کل اینجوری هست isp هم باید کمکتون کنهنقل قول:
نه،چون درايو هاي من جا ندارن ديگه!!!:19:نقل قول:
ولي تو دفترچه ي مودم كه گشتم ديدم نوشته كه اگه نتوستين به كانفيگ برين مودم رو ريست كنيد كه تنظيمات كارخانه اي بشه!:10:
شما به دفتر مركزي انفورماتيك گستر كه زير پل كريمخان هست هم بريد ببينيد دارن يا نه! دقيقا آدرسش رو نمي دونم،ولي يادمه كه يه شاختموني زير پل كريمخان بود كه بالاي ساختمون هم روي يه تابلوي قرمز،يا رنگ سفيد نوشته انفورماتيك گسترنقل قول:
با سلام خدمت کلیه اساتید
با توجه به اینکه مودم usroboticدر بازار نایاب شده(9115) حتی در آدرسی هم که دوست بزرگوارمانcleeevعزیز قبلا بدان اشاره کرده بودند یافت نمیشود از دوستان بزرگوار درخواست دارم مختصری در باره مودم های linksys خصوصا" مدلی که در حد 9115باشد توضیحاتی را ارائه نمایند .با تشکر.
مودمی که شما با اون پول میتونید بخرید فقط am300 هست که حدود 59 تومنه مودمای لینکسیس قطعاتش امریکایی هست که تو چین مونتاژ میشه و کمپانی لینکسیس زیر شاخه کمپانی بزرگ و غول محصولات شبکه Cisco هست که تو امضام هم میبینیدنقل قول:
1 پورت ethernet داره یعنی همون lan / یک usb داره /دکمه پاور/دکمه ریست/و اداپتور برق مارک خود لینکسیس/پورت لنش 10/100 هست /تمام استانداردهای adsl رو هم ساپورت میکنه همون 2 یا 2+((میدونما نیاید یگید تو ایران نیستو هستو ازین حرفا)راستی من خودمم AM300 دارم و راضیم
این لینک از سایت لینکسیس هست و تمام اطلاعات مربوط به AM300 هست pdf رو اگه دانلود کنید دیگه خیلی کامله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1159294549006&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper
شرکتها رو خوب پشتیبانی میکنهنقل قول:
سلام.هی ارور 769 میده موقع کانکت شدن.راستی یه سوال دیگه؟تو یک خونه با یک خط تلفن و یک خط adsl آیا میشه از دو تا مودم همزمان استفاده کرد؟؟نقل قول:
بله میشه ولی منظور شما اینه که از یک خط ADSL بوسیله 2 کامپیوتر استفاده کنیم که میشه ولی یک مودم نیاز هست که 1 سیستمو با lan وصل کنی و 1 سیستمو با usb که اکثر مودمها هر دویه اینارو داره و بهشون میگن روتر که از هر کامپیوتر میتونی اینترنتو جداگونه استفاده کنی یعنی دیگه مسئله روشن بودن کامپیوتر سرورو دیگه نداری و کامپیوتر سرور اینجی معنی نداره و هر کامپیوتر جداگونه واسه خودش وصله چون به روتز وصلننقل قول:
معمولا همه مودما همه شرکتارو ساپورت میکنه و اینکه شرکتا میگن نه یه یحث مسخرست که مهم نیستنقل قول:
ولی مودم dlisk dsl200 ارزونترین مودم و ضعیفترینه ولی فکر کنم با این سرعتای مسخره ما همینم بس باشه ولی من خودم هیچوقت نمیرم سمت یه همچین جنسای اشغالی
این مودم فقط یه سیم تلفن بهش وصل میشه و یک usb همیییین دیگه هیچی نداره و از برق usb تغذیه میکنه که این زیاد خوب نیست دکمه ریستم نداره lan هم نداره دکمه پاور هم نداره و هیچی تداره:31:
بیشترشون رو اره پشتیبانی میکنهنقل قول:
نمایندگان هر شرکت، خودشون میرن مخابرات و کارهای یوزر ها رو انجام میدند.
یه چیزی بگم هااااا. شما باید 10 الی 15 تومن بابت راه اندازی سرویس پرداخت کنی. این هزینه، مربوط به نصب مودم نیست.
مگه اینکه صبر کنی تا 3 هفته. چون شرکتها بعد از سه هفته، هزینه راه اندازی رو بر میدارند.
)[/color]
موفق باشید :40:[/quote]
توحید خان منظورتون که بعد از 3 هفته هزینه راه اندازی رو بر میدارن
من هنوز نرفتم اشتراک بگیرم
کلا چطوری میشه هزینه رانژه مخابرات حذف بشه ؟
ممنون میشم توضیح بدید
کسی در مورد کاهش تعرفه های اینترنت چیزی نشنیده
چند شب پیش اخبار یه چیزایی گفت
این تو خبرا پیدا کردم
وفا غفاریان رییس هیئت مدیره مخابرات ایران ابراز امیدواری کرد با کاهش نرخ تعرفه های اینترنت، کمبود استقبال از سرویس پرسرعت اینترنت ( (adslپایان یابد ... رییس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران از اجرایی شدن مصوبه کاهش 30 درصدی تعرفه اینترنت از ابتدای مردادماه جاری خبر داد ... وفا غفاریان به ایرنا گفت که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مجوز این کاهش تعرفه را به شرکت مخابرات ابلاغ کرد ... پیشنهاد کاهش تعرفه اینترنت هفته پایانی سال گذشته مطرح شد و نهم خردادماه امسال در مجمع مخابرات به تصویب رسید که بدین ترتیب فرایند ارسال و تصویب آن در سازمان تنظیم مقرارت و ابلاغش به شرکت مخابرات، حدود دو ماه به طول انجامید ... معاون وزیرارتباطات همچنین گفت که کاهش تعرفه شارژ سیم کارت های اعتباری اپراتور اول و حذف هزینه 10هزار ریالی سرویس نمایشگر این اپراتور برای مشترکان در مجمع مخابرات ایران به صویب رسیده و برای تصویب نهایی به کمیسیون تنظیم مقررات ارسال شده است ... وی ابراز امیدواری کرد که با کاهش نرخ تعرفه های اینترنت، کمبود استقبال از سرویس پرسرعت اینترنت ( (adslپایان یابد
بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم جواب هاتو در مورد خبر پیدا می کنینقل قول:
نقل قول:
سلام پوريا جان
بله من همين مشكلم بود كه من دوتا كامپيوتر دارم و نميتونم با يك مودم usb قديمي corcess دو تا كامپيوتر رو ساپورت كنم. قبلا شبكه كرده بودم و الان ديگه ميبينم هميشه به كامپيوتر اول وابسته هستم بهمين خاطر رفتم مودم روتر دار خريدم
( يك كابل usb و يك كابل lan)
حالا اين مودم جديد كه asus am602 هست رو نميدونم چرا نميتونم نصب كنم
چراغهاي روي مودم همه نشان دهنده اتصال كابل هاي يو اي بي , يا لن هست كه درست انجام شده است.
چراغ activity مودم هم بعد از چند لحظه چشمك زدن كامل روشن ميمونه كه نشون دهنده برقراري درست ارتباط adsl در خطم هست.
من احساس ميكنم كه ايراد اينه كه نميتونم برقراري ارتباط بين مودم و كامپيوتر رو برقرار كنم.
نميدونم بايد جايي ip تعريف كنم يا يه كار ديگه كنم؟؟
مثل حالت اون موقع شده كه كارت شبكه داشتم ولي ارتباط بين دو تا كارت شبكه كه نميتونستم ايجاد كنم
ضعیف یعنی سرعت دانلودش هم پایین تره من میخوام ساعت های طولانی دانلود کنم نمیسوزه که؟نقل قول:
لن مهم نیست ولی دکمه ریست مهمه مدل های بعد از این چنده ؟
من یک خواهش دارم یکی پاسخ این سوال دارم تو رو خدا جواب بدین
سلام دوستان عزیز برای اینترنت dsl من یک مشکل جدی پیش امده و اینکه من دوتا سیستم دارم که از هر دو برای اتصال به اینترنت adsl استفاده میکردم به طوری که مودم من مدل dlink 322T و با استفاده از پرت lan ان که فقط یکی نیز دارد به اینترنت متصل می شدم اما هم اکنون وقتی برای اتصال از یکی سیستم استفاده می کنم به اینترنت وصل نشده و حتی چراغ ان می لرزد و گاهی خاموش می شود .سیتم عامل من برای هر دو کامپیوتر xp sp1 می باشد و حتی برای درست شدن ان کل کامپیوتر مذبور را فرمت کردم زیرا یکبار به کمی مشکوک به ویروش شده بود
من از کانکشن استفاده نمی کنم مدتی که با کانکشن کار می کردم درست کار نمیکرد زنگ زدم به شزکتش گفت با lan به طور اتوماتیک وصل شو
کابلم هم سالمه امتحان کردم.