1-آبی کانون به نظر من کافیه(اگه سطحت بالاس انرژی اتمی)نقل قول:
2- انرژی اتمی(نشر الگو)
1-آبی کانون به نظر من کافیه(اگه سطحت بالاس انرژی اتمی)نقل قول:
2- انرژی اتمی(نشر الگو)
اولا شبقره خوبه و پشیمون نمیشینقل قول:
بعدشم ببین به نظر من بیشترین فرق کلک با گاج مختصر و مفید بودنشه
گاج زیاد از حد روده درازی کرده
در کل گاج به نظر من فایده نداره
مولف ادبیات پیش کلک و گاج هر دو علی ساجدی هست .انتظار میره آقای ساجدی کتابی که مال انتشارات خودشه بهتر بنویسه ولی در هر حال هر دو کتاب خوبند
نقل قول:
من هر دو رو دیدم به نظرم کلک بهتره اونایی رو که گاج داری لازم نیست عوض کنی ولی اونایی رو که نداری کلک بگیر
مخصوصا واسه پیش کلک عالیه
سلام دوستان ميخوام بدونم چقدر تبليغات واستون مهمه مثلا وقتي نفرات تك رقي الي دو رقمي ميگن ما فلان كتاب خونديم شما ديدتون در مورد اون كتاب عوض ميشه يا نه؟ يا فكر ميكنيد دوست گراميمون (نفر تك رقمي الي دو رقمي) بخاطر اين تبليغ از ناشر پول گرفته؟ تا حالا شده اطرافتون از اين اشخاص ببينيد كه از يك ناشري پول بگيرن بعد محصولاتشونو تبليغ كنن؟؟؟؟
اصلا!چون میگه خوندم!بهترین ناشر سازمان اموزش و پرورش میباشد!فکر که نه قطع یقین اکثریت پول میگیرن.
بچه ها، من برای آموزش هندسه 1 و 2 مبتکران گرفتم ، نظرتون چیه ؟
دیگه وقتی خریدی چه سوالی میکنی؟نقل قول:
اما کتابه خوبیه فقط در نظر داشته باش تو هندسه این کتابا زیاد اثر بخش نیسن
[quote=Ninjai;2573293]سلام
ممنون از راهنماییتون .
تو یه فروشگاه اینترنتی این کتاب رو پیدا کردم .
نوبت چاپ : 101 :18: (باید خیلی پر طرفدار باشه !!!)
این کتاب بهتر ین کتاب واسه عربیه دوست عزیز
دوستان دیگه ای که این کتاب یا کتاب های دیگه رو خوندن راهنمایی کنن ممنون میشم :11:
من خودمم واسه کنکور همین کتاب رو خوندم
موفق باشی
[quote=meral22;3548105]من هم سفارش داده بودم که دیروز آوردنش .نقل قول:
چاپ 121 - شمارگان 3000 !
واقع عجیبه !
[QUOTE=meral22;3548105]نقل قول:
سلام /کتاب خوبیه /مخصوصا برای قواعد.تو کتاب های پر تیتراژ عربی سهیلا خاکباز-ایاد فیلی که فکر کنم تا چاپ 150 اومده هر چاپ 5000 میتونه مکمل خیلی خوبی برای ایاد فیلی باشه
بچه ها جلد سوم کتاب تست دیفرانسیل . حسابان و ریاضی پایه رمزینه هم منتشر شد یعنی الان هر سه جلدش موجوده!
کتاب کلاس دیف 2 رو هم از خود مهندس مهربان پرسیدم گفت 20 فروردین..........باید به فکر یه کتاب دیگه باشیم چون 20 فروردین
دیره تازه اگه 20 فروردین بیاد اول قرار بود آبان بیاد بعد شد آذر بعد اسفند الانم فروردین..........
کتاب واسه دیف 2 چی بگیریم؟
سلام/خوب شد که گفتی چون ممکن بود خیلی زود دیر بشه و از دیفرانسیل دو غافل بشیمنقل قول:
برا پیش دو هم فکر کنم باید خوشخوان بگیریم البته من هنوز ندیدم فقط تو این تاپیک تعریفشو شنیدم .پیش دو با ریاضیات پایه تو یک کتابه.هر کی پیش دو یا پیش یک از یک کتابی استفاده کرده و راضی بوده حتما نظر بده و بگه کتابه مورد نظرش چه خصوصیاتی داره
سلام یعنی الان کتاب تست دیف 2 اومده؟؟؟نقل قول:
بچه ها جلد سوم کتاب تست دیفرانسیل . حسابان و ریاضی پایه رمزینه هم منتشر شد یعنی الان هر سه جلدش موجوده!
کتاب کلاس دیف 2 رو هم از خود مهندس مهربان پرسیدم گفت 20 فروردین..........باید به فکر یه کتاب دیگه باشیم چون 20 فروردین
دیره تازه اگه 20 فروردین بیاد اول قرار بود آبان بیاد بعد شد آذر بعد اسفند الانم فروردین..........
کتاب واسه دیف 2 چی بگیریم؟
برای ریاضی پیش تجربی چیکار باید کرد؟نقل قول:
پست اشتباه زده شد.با عرض شرمندگی
:20: درسخونهاش يك كتاب تست زبان فارسي خوب به من معرفي كنند
:20: درسخونهاش يك كتاب تست زبان فارسي خوب به من معرفي كنند
واسه زبان فارسی گاج سبز هم توضیح هم تست خوبهنقل قول:
دوستان خواهش ميكنم هرچه زودتر به اين سوال پاسخ بديد چون فكر كنم تقريبا سوال اكثر بچه ها همينه ولي واقعا حيف شد كه ديف 2 رمزينه نيومد . خواهش ميكنم زود يه كتاب توپ معرفي كنيد تا دوباره بيخودي وقتمون تلف نشه.نقل قول:
معلومه ديگه همه رفتن سراغ درس و مشق و ديگه اصلا پاي كامپيوتر نميان !! ولي حواستون باشه اگه اين سوال جواب بديد ثواب بزرگي كرديد و هم تو اين دنيا و هم تو آخرت و 100 البته در كنكور نتيجشو ميبينيد
رامبو عزیز بنده از قلم چی 30 سال کنکورش تست میزنم و تا الان به نکات خودش بسنده کردم.در مورد این کتاب ها نمیتونم نطری بدم.
سلامنقل قول:
آقا اصلا خودتو ناراحت نكن من خودم از اون دسته دانش آموزهايي هستم كه ديف 2 مشكل دارم مخصوصا انتگرال
شما الان برو مبتكران بگير به همراه سي سال كنكور
آموزشو از رو مبتكران بخون و كاملا روي تستهاي 30 سال مسلط شو
من همين كارو كردم توي دو تا آزمون اخر كانون كاملا نتيجه گرفتم
انشاا... بعد عيد هم رمزينه مياد براي انتگرال از اون استفاده ميكنيم!:46::10:
گاج خیلی عالیهنقل قول:
سلام
من دانشجوی رشته جهانگردی هستم :20:که دنبال دو تا کتاب یا جزوه یا .......... با محتوای
1-قوانین و مقررات دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی:27:
2- ویژگی ها و وظایف راهنمایان تور :27:
هستم .اگر کسی در این رابطه کمکی میتونه بکنه لطفا دریغ نکنه:10: . احتمالا بین کاربران این سایت باید کسی با این رشته تحصیلی پیدا بشه:19: . ممنونم:11:
مجيد جان دلبندم گاج كتاب درس دار ه .تازه كتابكلاس ربان فارسي رمزينه از همه كتاب هاي بازار بهتره خلاصه . من دنبال كتاب تست ميگردم.
سلام
بنده در مورد کتاب اطلاعی ندارم ولی ممنون میشم در مورد رشتتون یک توضیحی بدهید.چون تا حالا با کسی در این رشته برخورد نداشتم
بابت اف تاپیک هم عذز میخوام.
مرسی
برای دوستانی دنبال کتاب تست برای ادبیات و زبان فارسی هستند ، من رمزینه رو پیشنهاد میکنم .
تست جامع ادبیات کلک خوبه؟
سلام
من نمیدونم چه توضیحی بدم ولی در کل باید بگم وقتی این رشته رو دیدم قبول شدم میخواستم نرم ولی گفتم حالا یه ترم برم ببینم چطوره . الانم واقعا دوسش دارم درسامون به هر چیزی در رابطه با توریسم هست اشاره داره و چون رشته تقریبا جدیدی هست همه چیزش به روزه جز کتاباش !! چون کتاب در موردش خیلی کمه . رشته فوقالعاده جذابیه مخصوصا کلاسهای عملیش که میری تو دشت و صحرا و .....هر چی بیشتر میری جلو دوست داری بیشتر بدونی ، واسه منی که قبلا به این چیزا اصلا علاقه نداشتم .
نمیدونم ، هر سوال دیگه ای داری بپرس....
دوست عزیز انگار شما تو اراک زندگی میکنی ، من نمیدونم تو اراک مرکز کتاب کجاست . ولی تو میدون انقلاب تهران حتما میتونی گیر بیاری ...
اگه آشنا یا فامیلی تو تهران داری بهش بگو ببین میتونه کمکت کنه ...
رمزينه كتاب تست ادبيات نداره فقط تست تناسب معنايي داره .كي اين كتاب ها رو گرفتي؟نقل قول:
ممنون از توجهت دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه من فقط دنبال کتاب هایی با این محتوا هستم و اسم کتاب رو نمی دونم گفتم اینجا شاید کسی بتونه کتابی در این رابطه معرفی کنه که من تهیه کنم.
سلام دوستان ميخواستم بدونم بهترين كتاب واسه آموزش فيزيك پيش رمزينست ؟ اگه رمزينه خوبه پيش 1 و 2 يه جلده يا هركدوم دو جلده (كلا 4 جلد:18:)؟؟ بعد در آخر قيمتش چنده؟
منظورت فیزیک برای کنکوره یا کلا فیزیک؟
اگه کلا فیزیک منظورته هالیدی 3 جلدش کولاکه
نه دوست عزيز فيزيك واسه كنكورنقل قول:
کاش تو تاپیک راهنمایی در مورد کتب درسی میپرسیدین.....
به نظر من رمزینه عالیه
(پیش )1 1جلد قیمت:11500 تومان
(پیش) 2 1جلد قیمت: 4800 تومان
مبتکران آموزش دیفرانسیل داره؟نقل قول:
یکی بگه واسه دیف 2 چی بگیرمممممممممم
دوستان عزیز ، من مخوام یکمی کتاب سفارش بدم برای دوستم ، کتابهایی که بهترین باشن و رو دست نداشته باشن :دی اگر ممکن هست یکمی مشاوره بدین که چه کتابهایی بگیرم .
1- حسابان آموزش - تست
2- ادبیات 3 و زبان فارسی 3 ، آموزش و تست
3-فیزیک 3 آموزش
4-شیمی 3 آموزش
5-زبان انگلیسی 3 آموزش - تست
6-عربی 3 آموزش
7-دین و زندگی 3 - تست
8-هندسه 2 - تست
ممنون .
من عاشق این رشته م (بدون اطلاع از درس ها و شرایطش!) میشه در موردنقل قول:
- فرصت شغلی بعد از تحصیل
- حقوقش