سلام.
آقا کسی از این برچسبهای تسجیل اطلاعات داره؟
مثلآ میخوام ببینم اگر ماشینی این رو بگیره بعد از 1 سال باید ماشین رو تحویل بده؟یا تا هر وقت که خواست سوار میشه؟
کلآ چه معایب و مزایائی داره؟
Printable View
سلام.
آقا کسی از این برچسبهای تسجیل اطلاعات داره؟
مثلآ میخوام ببینم اگر ماشینی این رو بگیره بعد از 1 سال باید ماشین رو تحویل بده؟یا تا هر وقت که خواست سوار میشه؟
کلآ چه معایب و مزایائی داره؟
من دنبال Owners manual یا Repair manual برای کاپریس مدل 1991 می گردم!یعنی کاتالوگ کامل ماشین!
نقل قول:
فکر کنم مهمترین مزایاش واسه راهنمایی و رانندگی اینه که خودرو ها رو دقیقا به دو دسته تقسیم می کنه، و هر وقت بخواد می تونه رو خودرو های دارای کارت تسجیل، هر مانوری که بخواد بده... ( مثلا بگه اونایی که کارت تسجیل دارن بنزینشون کم میشه (خدا نکنه :31: ) یا ... )
خلاصه دیگه می خوان سخت گیری کنن که به هر کسی بنزین ندن :13:
شرمنده اینا طرز فکر خودمه، منبع نداره :13::31::10:
مدت تحویل دادنش معلوم نیس.. باید صبر کنه ببینه واسه خودرو های تسجیلی چه تصمیمی می گیرن..
دقت کنی، معلومه که همینطوری دارن دامنه رو تنگ تر می کنن تا آخرش ماشین های قرازه کنار برن، و ماشین های کلاسیک باقی بمونن....
ولی در نهایت، مطمئن باش واسه ماشین های کلاسیک و مدل پایین که صاحبش می خواد نگه دارتش یه فکری کردن که این طرح رو گذاشتن... وگرنه اگه اینطوری نبود، می گفتم همه ماشین های زیر 56 باید اسقاط بشن.. نه؟!
من فکر می کنم قیمت ماشین های قدیمی تا چند سال دیگه زیاد بشه .. چون فقط سالم ها میمونن.. اونم با محدودیت بنزین و اینا... نظر شما چیه رفقا؟؟
والا ما یه دوستی داریم بعد از یه هفته گشتن توی اینترنت ، پارتس کاتالوگ پونتیاک فایربردش رو پیدا کردنقل قول:
من دنبال Owners manual یا Repair manual برای کاپریس مدل 1991 می گردم!یعنی کاتالوگ کامل ماشین!
شما هم باید بگردی
چیزی نیست که به همین راحتیا پیدا بشه.
این پست رو اینجا ادامش میدم که حداقل یه ربطی به تاپیک داشته باشه.نقل قول:
کاپریس ماشین عالی و بی نظیریه.
نظر من اینه که اونو به هیچ عنوان از دست نده.
فکر فروشش رو از سرت بیرون کن.
قیمت های غیر ما دی هم که گفتم همون خانواده و حرفای این و اون و مسائلی از این قبیله که منم باهاشون باید دست و پنجه نرم کنم چون دور و ور ما همه این ماشینا رو به اسم ماشین اسقاطی میشناسن.
اگه پول نقد در حال حاضر نداری میتونی صبر کنی چند وقت یه وامی دستی چیزی از یکی بگیر ماشین از دستت نپره بعد کاراش رو هم خورد خورد انجام میدی.
اینکه رینگاش و کولر و فلاپ عقبش فابریکه خودش امتیاز حساب میشه.
باز اگه دوست داشتی یه زنگ بهم بزن یه روز با هم بریم ببینیمش.
باراکودا هم چون ماشین تکیه دلال اینجوری قیمت میده دیگه.تا اونجا که من میدونم صاحبش که یک خانم هست و کارش خرید و فروش امنریکاییه خودش 2 تومن خریده از رشت.ماشین به هیچ عنوان تمیز نیست ولی فوقالعاده سالمه.
2-3 میلیون خرج داره تا بشه عین باراکوداسبزه اقا داریوش که عکساشو گذاشتم
والا من یه بار رفتم. اگه این بار برم دیگه حتماً باید بخرمش!من همین الان هم با این کاپریس تو خونه کلی مشکل دارم. هر روز یکی یه چیزی میگی. گاهی اوقات اینقدر عصبی میشم که میگم در اولین فرصت می فروشمش. اما آروم که میشم بیخیال میشم. به خاطر همین میگم که نمی تونم 2 تا ماشین امریکایی همزمان داشته باشم. اونوقت بیشتر از اینکه بخوام لذت ببرم باید اعصابم خورد باشه. ولی ایکاش یکی دیگه هم می رفت ببینتش. اگه واقعاً معامله شیرینی باشه تمام اعصاب خوردیهاشو به جون می خرم. راستی طرف مکوانش هم گذاشته واسه فروش تو سایت ایران ماشین. قیمت 70 میلیون!!!!!! نه به اون 2.900 نه به 70 میلیونش!
در مورد باراکودا هم باید گفت که این دلالها واقعاً گند زدن تو بازار ماشینهای امریکایی. امیدوارم هیچکس ازش نخره. طرف چه سودی می خواد رو ماشین ببره. زن بودنش هم در نوع خودش جالبه!
اون که مقاله ها و مباحث فنی رو هم شامل می شد.نقل قول:
باز اگه پیدا کردم چشم.حتمآ میذارم.
اینم داشته باش بد نیست:
کد:http://amcar.fvn.no/brochures/chevy/bilder/91_3.jpg
چرا پیدا میشه.نقل قول:
زمان زیادی نمیخواد.کاتالوگ اخه مگه چیه دیگه؟
شورولت سیلورادو 1991
کد:http://amcar.fvn.no/brochures/chevy/bilder/91_10.jpg
نقل قول:
مسعود پی ام تو چک کن.
اون کاتالوگ نه برادرنقل قول:
چرا پیدا میشه.
زمان زیادی نمیخواد.کاتالوگ اخه مگه چیه دیگه؟
پارتز کاتالوگ یه کتاب چند صد صفحه ایه که معمولا دست تعمیرکارها و نمایندگی های مجاز یه ماشین پیدا میشه و شکل،مشخصات و شماره ی کلیه قطعات ماشین توش هست
مثلا من مال لندرور رو که میدیدم در حد یه کلاسور اندازه بزرگ، بیشتر از 2000 صفحه بود (مال کل مدلهاش بود)
درسته به نظر من روزبه روز به قیمتش افزوده میشه.نقل قول:
چون یه ماشینهایی هستن که دیگه مثل اون ماشینها تولید نمیشه.روزبه روز هم دارن کمتر میشن.از یه طرف دیگه هم مردم میگن نگاه کن 40 سال پیش آمریکا ماشینهای 8 سیلندر تولید میکرده عجب قولهایی بودن.اما حالا....
خداییش هم ماشینهای آمریکایی خیلی خوشگله برای همین تو چشمن.
محمد میتونی یه چند تا واسم تحقیق کنی؟
ببین ریوریا 67 یا 68 پیدا میشه؟
یکی هم ببین از این لینکلن کانتینتال مدل 66-65 پیدا میشه؟
راستی اینجا پر شده از بیوک و نوا اونم چه ماشینهای توپی شدیدا هم سیرا و سابربن بلیزر پر شده .
یه چند تا هم کاپریس واقغا تمیز دیدم.
کتاب ها رو مطالعه کردم ولی نمیدونستم شما بهش میگید پارتز کاتالوگ!نقل قول:
اون کاتالوگ نه برادر
پارتز کاتالوگ یه کتاب چند صد صفحه ایه که معمولا دست تعمیرکارها و نمایندگی های مجاز یه ماشین پیدا میشه و شکل،مشخصات و شماره ی کلیه قطعات ماشین توش هست
مثلا من مال لندرور رو که میدیدم در حد یه کلاسور اندازه بزرگ، بیشتر از 2000 صفحه بود (مال کل مدلهاش بود)
اتفاقآ من کاملآ مخالفم.نقل قول:
درسته به نظر من روزبه روز به قیمتش افزوده میشه.
چون یه ماشینهایی هستن که دیگه مثل اون ماشینها تولید نمیشه.روزبه روز هم دارن کمتر میشن.از یه طرف دیگه هم مردم میگن نگاه کن 40 سال پیش آمریکا ماشینهای 8 سیلندر تولید میکرده عجب قولهایی بودن.اما حالا....
خداییش هم ماشینهای آمریکایی خیلی خوشگله برای همین تو چشمن.
قیمت ها روز به روز بالا میره اما کی میخره.
گرون ترین ماشینی که سراغ داری فروش رفته باشه چی بود.
من یه ترانز ام 80 تا راه رفته نو سراغ داشتم که 50 اگهی شد و 19 فروش رفت.
اگه پولت برای قطعه وارد کردن زیادی کرده برو دنبال این دو تا.نقل قول:
ببین ریوریا 67 یا 68 پیدا میشه؟
یکی هم ببین از این لینکلن کانتینتال مدل 66-65 پیدا میشه؟
ماشینای فوق العاده بد قلقی هستن البته در ایران.
ولی واقعا ماشینهای تکی هستن.
یه ریوریا 67 رو چند وقت پیش اوراق کردن جون میدن واسه کلاسیک کانتیناتال که هیچی با اون استایل درهاش .
یه بارم محمد یه پو.نتیاک لمانز بهم گفته بود خیلی ترو تمیز بود که چند تا قطعه بدنه از جمله راهنمای اصلیش روش نبود.
خلاصه هنزو میوندم علی
تازگی ها هم اسکای لارک و نوا کوپه بد جور زده به مغزم کلا دنبال ماشینهای کوپه و شبه کوپه هستم یکی هم بلیزر .
امروز یه مشکی رو دیدم ماشین واقعا ترو تمیزه من خوب میدونم این ماشینا کجا هستن
تازگی ها هم یه نوا قهوه ای شکلاتی تو محلمون پیدا شده برق میزنه ماشین همه چیزش تکمیل
فکر کنم لنسر اوو رو بی خیال بشم و برم بازم دنبال امریکایی .
تو اصفهان که من ندیدم لینکلن هم ندیدم تا حالا تو اصفهان.نقل قول:
من بیشتر منظورم این بود که روزبه روز ارزشش بیشتر میشه و البته قیمت هم خواه ناخواه میره بالا.نقل قول:
الان حضور ذهن ندارم که بگم.
ولی یه شورلت بلر پکیده که تمام قطعاتش رو باید از خارج وارد میکرد 5 تومن فروخته شد
یا اون چارجر زرده که باید بازسازی میشد نه موتور داشت نه گیرباکس نه سند 4.5 فروش رفت.
یه دونه کرایسکر مشکی هم بود 10 تومن فروش رفت.
10 سال پیش کی این قیمتها رو داشت ماشینها ی آمرکایی؟پس افزاریش پیدا کرده.
نقل قول:
من تا موقعی که چارجر 1969 ندیده بودم تو تهران، فکر می کردم ممکنه ماشینی تو تهران نباشه...
ولی الان ماشالله همه ماشین ها تو ایران هس :31: ریوریا که تو همایش قبلی اومده بود که.. من و بچه های دیگه عکس هاش رو گذاشتیم.. مگه ندیدی ؟ :13: کانتیننتال هم بود فکر کنم :27:
نقل قول:
من بیشتر منظورم این بود که روزبه روز ارزشش بیشتر میشه و البته قیمت هم خواه ناخواه میره بالا.
الان حضور ذهن ندارم که بگم.
ولی یه شورلت بلر پکیده که تمام قطعاتش رو باید از خارج وارد میکرد 5 تومن فروخته شد
یا اون چارجر زرده که باید بازسازی میشد نه موتور داشت نه گیرباکس نه سند 4.5 فروش رفت.
یه دونه کرایسکر مشکی هم بود 10 تومن فروش رفت.
10 سال پیش کی این قیمتها رو داشت ماشینها ی آمرکایی؟پس افزاریش پیدا کرده.
آره مطمئنا قیمت ها میره بالا.. ما که باید عادت کرده باشیم.. هر چی کم باشه گرون میشه.. چه ماشین آمریکایی چه تخم مرغ...
همونطوری که ماشین آمریکایی اون اوایل ارزون بود و مردم قدرش رو نمی دونستن...
oon mashina ke gofti harf nadare.
masalan nova ya skylark coupe va ya blazer.
chon mashinaye rondi hastan.
سعید من خودم میدونم ریوریا هستش حتی 70-73 هم هستش ولی اونی که من دنبالشم متاسفانه تنها یکی دیدم که اونم شنیدم بریدنشنقل قول:
کانتینانتال مدل بالاتر خودم دیدم مثلا 75 ولی این هیولایی که من میگم ستون وسط درا رو نداره درها مخالف هم باز میشن
کلا باشه هم کمه و تر تمیزش اگه بود الان رو شده بود .
خب هر چیزی کم باشه و طالبشم زیاد باشه قیمتش میره بالا
نقل قول:
رامین جان شما سلیقه ات مایه داری می پسنده :31: اونی که می گی فکر کنم من اصلا تا حالا ندیدم.. :27: ولی غم نخور ... خیلی ماشین های گرگ روزگار تو همین تهران هست که اصلا نه خوششون میاد تو همایش ها بیان و نه اطلاع دارن... از این پیرمرد ها زیاده... از این ماشین ها هم همینطور.. پسره اومده بود یه کامارو ss 69 آورده بود، کل ماشین نو بود، و معلوم بود ماشین رو از خواب در آوردن، در موتور رو داد بالا، کل لوازم و گلگیر و درز ها و ... رو دیدم، فقط نیم ساعت داشتم بهش می گفتم تو این ماشین 69 رو به این سالمی که حتی یه تصادف ریز هم نداشته از کجا آوردی ؟؟؟؟؟؟؟ :13::13::13::19::19::19::19::18::18:
مخصوصا تو سمت شمرون تهران اکثرشون یه زمانی ماشین آمریکایی داشتن و نفروختن، الان هم بیرون نمیارن... ممکنه خیلی ماشین های تکی بینشون باشه..
========================
راستی دیشب ساعت 1 شب تو آریا شهر ، رامین جنوبی یه کاانتیننتال 75 مشکی دیدم که فقط دارم حرص می خورم چرا ازش عکس نگرفتم (آخه تو ماشین دوستام بودن، دیر هم شده بود ضایع بود) اگه کسی از رفقا بچه ی اونجاس بره آمارش رو بگیره، دو تا عکس هم ازش بگیره.. دمتون گرم..
بچه ها راستی کسی بلیزر 75 با 2500 نمی خواد ؟ معاینه و بیمه تا ماه 12
[html]http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=5030&mashin[/html]
واقعا عالیه چرا حالا این قیمت واقعا جای سوال داره2.500
من نمیدونم چی بگم
سعید کاش یه عده حالیشون میشد این ماشینا نباید کنج خونه بخوابن باید بهشون رسید یه زمانی بود همه چیز فک و فراون بود اینا هم میرفتن به برکت اون دوران توی آمریکا هم درس میخوندن هم ماشین می آوردن خلاصه این چیزا براشون الان دیگه ارزش نداره به نظرم از سیری هستش که اینا رو قایم میکنن.
[quote=rami_hemi;4128390]واقعا عالیه چر=6307658c9c15260ef322400494062770&t=233551&pag e=123
نقل قول:
به نظر نمیرسه مشکلی داشته باشه.. چون 6 ماه پیش معاینه گرفته.. ولی اگه مشکلی هم داشته باشه، بلیزر با 2500 واقعا ارزش داره.. همون آهن اش رو آب کنی ، فقط 1 میلیون پول آهنه :31: معلومه طرف فروشنده است که اینطوری قیمت گذاشته.. چون اکثر ماشین آمریکایی های 3-4 تومنی که تو نت هست بعد یه سال خیلی هاشون هنوز فروش نرفته !! :13:
مردم ما خیلی مد گرا هستن.. حاضر اند پول سوناتا و ساسی مانکن و ... این چیزا رو بدن، ولی سوار ماشین قدیمی نشن، چون همه دنبال چیز جدید هستن.. حتی اگه قدیمی خوب هم باشه ، باز هم سراغ جدید می رن... از مدل مو و لباس میشه اینو فهمید.. تا یه مدل شلوار مد میشه کل ایران همه یه شکل میشن و دو هفته ی بعد همون مدل جدید خز میشه.. تو ماشین هم همینطوره
والا چی بگم ولی اینو هم میدونی که هر کس یه ماشین آمریکایی یا ماشین خاص ببینه هر چقدر هم قدیمی باشه خودش کمری و سونا تا هم سوار بشه 4 چشمی نگاش میکنه.
بازم ارزشش این ماشین خیلی بالاتره ولی معلومه طرف فروشنده واقعی هستش الانم مطمئن باش این ماشین نمونده.
اگه تهران بود بدون شک میخریدمش.
بچه ها اگه یه کامارو یا بلیزر تا 2میلیون تا 2.5 پیدا کردید من صد در صد میخوام.
به نظر من امریکایی بیشتر از این نمیارزه چه موستانگ کروک 67 چه بلیزر 75نقل قول:
همین الانم کسی جلوی کسی رو نگرفته که نرو امریکا درس بخون!
بحث رو منحرف نکنیدنقل قول:
به نظر من امریکایی بیشتر از این نمیارزه چه موستانگ کروک 67 چه بلیزر 75
همین الانم کسی جلوی کسی رو نگرفته که نرو امریکا درس بخون!
یه اصطلاحی هستش دوستان میگن پست دادن بلد نیستی پست ندادن هم بلد نیستید؟
به نظر شما حتما حلبی به سام پراید ارزش داره 8 میلیون بریزم پاش وقتی میتونم با همین 8 میلیون یکی از بهترین پونی کار ها یا ماسلاهای آمریکایی رو بخرم؟
هر کس میتونه نظری داشته باشه بله من میتونم برم ولی متاسفانه نمیخوام بحث سیاسی بشه.
به نظرم دنبال این قیمت ماشین نری بهتره.. من هم یه زمانی تو این قیمت دنبال کامارو بودم، ولی سالمش پیدا نمیشه... بهتره 2-3 تومن روش پول بذاری بری یه 5 تومنی تمیز و سالم (هم فنی هم اتاق) بگیری... من هم تو فکرش هستم همین کار رو بکنم.. کامارو های 5 تومنی خیلی با صرفه تر از 2 تومنی هست.. چون همه چیش سالمه.. ولی من انقدر به کامارو 2 تومنی زنگ زدم واسه خرید.. محمد می دونه .. هر کدومش یه پاش می لنگید.. یا موتور ناسالم بود یا تصادف شدید.. یا ....نقل قول:
مگه این که معجزه بشه و یه ماشین ارزون بخوره به پستت.. به ما که این شانس ها رو نیاورد.. مثل این بلیزر 2500 تومنی، که کمتر این چیزا پیش میاد...
ببین من خودم اخر عشق امریکایییم خصوصا چارجر و کامارو ولی واقعیت رو باید قبول کرد این ماشینها بعد سی و خورده ای سال کار کردن دیگه بیشتر از این ارزش ندارن و شما با استفاده ازش هم جون خودتو به خطر میندازی هم اینکه بنزین مملکتو هدر میدی مگه یکی باشه که ارزش کلکسیونی شدن رو داشته باشه مثل ماشینی که بعد اینهمه سال یه تصادف کوچیک هم نکرده یا اینکه همه قطعاتش فابریک خودشه و خلاصه از این قبیل موضوعاتنقل قول:
من اصلا نگفتم برید پراید بخرید اتفاقن خیلی هم از ماشینای ساخت داخل متنفرم و از بین اونا فقط ال 90 رو قبول دارم.
اگه این حرفو قبول داشتی که نظرا مختلفه اینطوری برخورد نمیکردی
در مورد نظرت موافقم و آخرش هم گفتی به نظرت یک لینکلن کانتینانتال مدل 66 که یکی از نادرترین خوردوهای ایرانه ارزش نداره که روش کار بشهنقل قول:
ببین من خودم اخر عشق امریکایییم خصوصا چارجر و کامارو ولی واقعیت رو باید قبول کرد این ماشینها بعد سی و خورده ای سال کار کردن دیگه بیشتر از این ارزش ندارن و شما با استفاده ازش هم جون خودتو به خطر میندازی هم اینکه بنزین مملکتو هدر میدی مگه یکی باشه که ارزش کلکسیونی شدن رو داشته باشه مثل ماشینی که بعد اینهمه سال یه تصادف کوچیک هم نکرده یا اینکه همه قطعاتش فابریک خودشه و خلاصه از این قبیل موضوعات
من اصلا نگفتم برید پراید بخرید اتفاقن خیلی هم از ماشینای ساخت داخل متنفرم و از بین اونا فقط ال 90 رو قبول دارم.
من نمیگم هر ماشین امریکایی باید بالای 5 تومن قیمتش باشه من خودم به شخصه ماشینی دیدم که با همه علاقه خودم بهش قیمت 1 تومن رو هم زیاد میدونم ولی شمکا چنان جمع میندی که
مثلا همین بلیزر شایانمن یه نمونه همین شهر خودمون بدتر از این تو وضع اسفناکی بلیزر دیدم طرف 7 تومن قیمت میذاره ولی متاسفانه بعضی از افراد همون ماشینهای کلکسیونی که میگید رو هم برای خرید یک روا به باد دادن
همین بلیزر شایان خیلی تمیز هستش و ارزشش حداقل 4.5-5 تومن به صورت منصفانه هستش.ولی دیگه پای یک ماستنگ کروک 65 با تمام قطعات فابریک که از یک بدنه لخت بازسازی شده نمیشه قیمت 5-6 تومخن رو گذاشت چون ارزش یک بازسازی دقیق خیلی بیشتر هستش.
من از این جمع بستن شما ناراحت میشم.
من هم طرفدار این ینستم که همه این ماشینها بمونن چون خیلهاشون اصلا درست استفاده نشدن ولی باید حداقل همون نمونه های خوب جایگاه خودشون رو پیدا کنن .
تنها اختلاف نظر بین من و شما همین سو تفاهم کوچیک هستش که طبیعی هستش .
ببین دوست عزیز حرفات کاملا درسته، ولی یه کمی زیادی این ماشین ها رو فرسوده در نظر نگرفتی ؟نقل قول:
درسته بعد این همه سال این ماشین ها مستهلک شدن و دیگه ماشین های قدیم نیستن.. ولی شما یه کم بی انصافی می کنی... بنزین مملکت رو ماشین های خارجی جدید وارداتی مثل سانتافه دارن تلف می کنن که مثل مگس ریختن تو خیابون، نه 4 تا ماشین آمریکایی تو خیابون.. مگه مصرف آمریکایی چقدره ؟؟
همه مردم می خوان یه جوری مصرف ماشین آمریکایی رو بالا ببرن.. یه ماشین 8 سیلندر که 17- 18 تا (6 سیلندر 14-15 تا) بسوزونه زیاده؟؟ چطور کسی مصرف موسو و سانتافه و پاترول 4 در و پاجرو و این ماشین های جدید وارداتی رو نمی بینه ؟! یا همین پیکان لگن خودمون..
در ضمن من بین ماشین های آمریکایی 5-6 تومنی ماشین موتور و فنی سالم زیاد دیدم.. درسته 30 سال از عمرش گذشته و ماشین اول نیس، ولی به فنی اش رسیدگی شده و بدنه اش هم با صافکاری تمیز هستش.. در کل ول نشده به امون خدا.. به نظر شما این امنیت جانی نداره ؟
نیاز به معجزه نیست.به وفور پیدا میشه ولی باید زیاد بگردی.نقل قول:
من خودم اگه پولم نقد بود اون موقع خیلی میومد زیر دستم میخریدم ولی الان یه خورده دست و بالم تنگه و با قرض وقوله میخوام بخرم.
خواهش میکنم از اظهار نظر بی منطق بپرهیزید.نقل قول:
نظر شخصیتونو برای خودتون نگه دارید مگه اینکه استدلال محکمی پشتش قرار داشته باشه.
تایید میشه.:11:نقل قول:
عاشق امریکایی نیستی.شاید به میزان خیلی کمی بهشون علاقه داری.دوست داشتی یکیو بهت نشون میدم که نزدیک 15 میلیون خرج باز سازی ماشین کرده تا ماسل کار سوار بشه.نه پژو پرشیا و تندر.نقل قول:
شما به من بگو کدوم واقعیت رو گفتی که ما قبول نکردیم.شما ارزش یه چیز رو به سنش میبینی.شما میگی سی و خورده ای بیا من بهت فورد 1942 نشونت بدم ببین چه جوری برای خریدش سر و دست میشکونن.پس نگو ارزش ندارن و یه ذره حرفه ای صحبت کن و دیدت رو گسترده تر کن.
می تونی به من بگی چه جوری میشه که ادم جونش با یه بیو ایک ایران به خطر میفته ولی با ال 90 نمیفته.
ماشینای امریکایی چه از نظر سپر چه از نظر فضای جلوی رادیاتور و بین موتور و رادیات و چه در فایر وال ایمنی 90 در صدی رو در تصادفات شاخ به شاخ به ارمغان میارن.کمترین اسیب دیدگی در دنیای اتومبیل در اتومبیل های امریکایی اتفاق میفته.کاری نداره.با یه نوا 58 بیا و شاخ به شاخ به یه پژو بزن ببین ایمنی کدوم بیشتره.من نمیفهمم شما با چه معیاری میگی ایمنی نداره این ماشین.
و اما بنزین مملکت:
بحث جالبی راه انداختی.
یادته یه تبلیغ میکرد میگفت پولشو میدم پس به دلت بد نیار؟
چند روز پیش جناب دکتر محمود احمدی نؤاد اعلام کرد تحریم بنزین هیچ خللی در نظام تولیدی ایجاد نمی کنه و به حق هم که راست گفت ایشان.به هیچ عنوان خللی وارد نمیشه در چرخه تولید چون با تدبیر سران و تولید گران کلان کشور و صاحب منسبان راه کار هایی اندیشیده میشه که به حول قوه ی الهی من و شما بنزین کم نیاریم.
پس حالا بنزین 400 تومنی اونی نیست که شما بیای و نگرانش باشی.
من بهت پیشنهاد میدم شب راهت بخواب و دغدغه ی بنزین رو نداشته باش که منو رفیقام هدرش بدیم.
پولشو میدم پس به دلت بد نیار.
اقا مالمه اختیارشو دارم میدم بنزین میخرم صدی 20 تا میسوزونم.شما هم اگه بیل زنی باغچه خودتو بیل بزن.دلت برای منافع ملی نسوزه که هر ایرانی بنا به وظیفش این حس ایراندوستی و حفاظت از منابع ملی رو داره.
کلکسیونی:
شما اینو با چه سنگ محکی سنجیدی و گفتی.
منی که پول ندارم کلکسیون جمع کنم نباید یه ماسل کار 2 میلیونی خسته بخرم؟چرا؟
حالا اگه یه تصادف کوچیک داشت و یکی از ارم های روی داشبردش تعویضی بود :27:نمیشه سوارش شد؟
پس شما ریشه ای با ماشین مشکل داری و کلآ ال 90 دوست داری.نقل قول:
پس دیگه لزومی نداره بحث بی مورد کنیم.
نقل قول:
به نظر من چون این اصل رو قبول داره اینجوری برخورد کرد.
در اخر خدمتتون عرض کنم که دوستانه من ازتون خواهش میکنم از اظهار نظر های عجولانه و غیر تخصصی بپرهیزید.البته منظور به شخص شما نیست بلکه کلی عرض میکنم.
ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.
من کروت سراغ داشتم که صاحبش یه پیر مرد بود.ماشین نو نو نو بود.نقل قول:
دور و بر 30 تا کارکرد داشت.
فروخته شد به قیمت 1.700 هزار.!!!
اون ماشین دست من بود به هیچ عنوان نمیفروختم اگرم قصد فروش داشتم زیر 100 میلیون فی نمیدادم.
همونطور که اون کروت 1954 کروک رو 200 میلیون قیمت دادن.
پس هر ماشینی اندازه خودش قیمت داره.
--------
فردا با دوستم میخوام بحث کنم ببینم میزاره عکس هیولاشو براتون بزارم یا نه؟:40:
کدوم موقع ؟ منظورت چند سال پیش نیس که؟ دمت گرم اگه سالم و ارزون دیدی به من هم یه ندا بده :10:نقل قول:
شما کجای تهران میشینید؟نقل قول:
من سمت سلسبیل، هاشمی، کارون و دامپزشکی هستم..نقل قول:
سلام دوستان خوب هستید ببخشید من عاشق ماشین های امریکایی هستم خودمون هم یه دونه داشتیم وقتی بچه بودم ...
حالا یه سوالی اگه بخوایم یدونه بخریم ایا میشه از اونور وارد کرد ؟ ... یا از همینجا هم میشه خرید ؟ نمیخوام یه چیز قدیمی داغون باشه !!! .....
راستی من عاشق مدل SAVANA هستم ایا از این سری داره باز و اپدیت کرده این سری رو ?
عزیز بستگی به مدلی که میخوای باشه داره.نقل قول:
مثلا یه ماشین کلاسیک میخوای یا مدرن
ماشین به روز مثلا مدل 2009 یا 200 به بالا امکانش هست ولی اونقدر سخته و پر هزینه هستش که اصلا توصیه نمیشه.
ولی یه مشاین تر و تمیز مدل 91 مثل شورلت کاپریس میشه پیدا کرد.
حالا شما چه ماشینی دوس دارین داشته باشین؟.
ببخشید والا مدل های کلاسیک و قدیمی رو کمی اشنایی دارم ولی جدید ها چه طرح هایی هست ؟
اولا برند هم مهم هست که چه برندی باشه ... شما چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟ درحالی که هر برندی چندین سری زیر مجموعه داره !!!
راستی دوستان شورلت مدلی به اسم ساوانا نداشت ؟ ...
ممنون ...
برند که قبلا باید بپرسم پدرتون چی داشت؟نقل قول:
ببخشید والا مدل های کلاسیک و قدیمی رو کمی اشنایی دارم ولی جدید ها چه طرح هایی هست ؟
اولا برند هم مهم هست که چه برندی باشه ... شما چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟ درحالی که هر برندی چندین سری زیر مجموعه داره !!!
ولی بهترین گزینه برای شروع به کار با یک آمریکایی شورلت ویا بیوک هستش اونم نوا و اسکای لارک و اگه دنبال پونی کار یا ماسل باشید کامارو و فایر برد گزینه های اصلی هستن
مدلهای جدید بالای 200 میلیون براتون تموم میشن.
ولی با 4-5 میلیون تومن میتونید کامارو و بیوک و نوا خوب پیدا کنید.
ساونا هم یه نوع ون هستش
نقل قول:
فکر کنم شما منظورت ماشین ساوانا تو بازی gta باشه.. :21: چون ما شورلت ساوانا نداریم :13: اون ماشین شورلت ایمپالای 1964 هستش.. یه کلاسیک فراموش نشدنی... این ماشین تو ایران هست.. به تعداد کم.. ولی خریدش یه کمی مشکله...
چون یا قیمت ها بالاست و یا قصد فروش ندارن.. تو یه سایت ماشین فروشی یه ایمپالا دور و بر مدل 64 واسه فروش هست.. اگه حوصله و وقت و آشنا واسه جمع کردن اش داری بهم بگو بگردم بهت لینکش رو بدم.
اگه از لحاظ مادی هم وضعت خوبه، یه دونه بازسازی شده اش رو می تونی بالای 10 میلیون بخری.. چون اینا زیاد رد و بدل می شن و دست به دست می چرخن.. پول داشته باشی همه چی هس.. حتی چارجر 69..
راستی محمد اینا هم یه زمان ایمپالا 64 داشتن.. سوال فنی داشتی محمد می تونه کمکت کنه..
راستی این هم عکس های یه ایمپالا 64 تو همایش ماسل کار..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HTML کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://saeid68.persiangig.ir/image/imp_big1.jpg
HTML کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://saeid68.persiangig.ir/image/imp_big2.jpg
HTML کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://saeid68.persiangig.ir/image/imp_big3.jpg
HTML کد:
کد:http://saeid68.persiangig.ir/image/imp_big4.jpg
نقل قول:
پدر من یدونه شورلت نوا داشت البته ظاهرا همین نوا سال های مختلفی با طرح های مختلفی تولید شده نه ؟
200 میلیون ؟ come on man ...
من 25 تومن بیشتر نمیتونم پول ماشین بدم ... خوب از 4 یا 5 تومن خیلی بیشتر ... تازه یه مدل تمیز خوب میخوام نمیخوام داغون باشه یا موتورش دیگه کارش تموم باشه !!
البته چرخ عقبش که اینطور نبود ...خودت میدونی که این چرا چرخ عقب رو اینجوری کرده !!!
نقل قول:
yesssssssssss
دقیقا همین مدل بود !!!:5:
من با این ماشین زندگی میکنم عاشقش هستم مرد !!! ... عکسشم دیده بودم فیلمشم دیده بودم ولی مدل اصلیش هم نمیدونستم تو سان اندریس هم که ماشین رو اسپورت میکردم میترکوندم !!!:19:
من بودجه ام بالای 10 میلیون هست برای ماشین ...
فقط یک چیزی شورلت مدل های مختلفی داره همین مدل های تو سال های مختلفی هم تولید شده ؟
و اینکه ایا مثلا ایمپالا 64 که ماله سال 64 هست رو ایا حفظ کرده و مثلا یه خانواده از اون رو نکه داشته تا امروز یعنی یه همچین سبکی رو داشته باشه و حفظش کرده باشه !!! ....
مثلا هارلی دیویدسون برای موتور هاش چندین تا خانواده داره که مثلا اون خانواده ها رو هی اپدیت کرده تا امروز ...
ممنونم بابت اطلاعاتتون ...:10::11: