فکر میکنم این ام ام اس باشه . نمیتونی به صورت اس ام اس اینجوری چیزی بفرستینقل قول:
Printable View
فکر میکنم این ام ام اس باشه . نمیتونی به صورت اس ام اس اینجوری چیزی بفرستینقل قول:
:40:نقل قول:درستهنقل قول:
یک سوال دارم من می خوام اس ام اس با دست خط بفرستم باید چطور بفرستم یعنی مثلا ی خونه با قلم بکشم بفرستم توی بخش اس ام اس اون پایین صفحه بقد سمایل ها قسمت سمایل های انیمیشنی (متحرک ) وقتی میری ی گدینه داره new وقتی می زنی می تونی هر عکسی که می خوای بکشی وقتی می کشی ok می زنی توی اس امس ی چیز می اد ولی انگار نشون نمی ده (دیده نمی شه هیچی مثل این مه هیچی ننوشتی) چطور باید این کار رو کرد
با تشکر
مراحل رو درست میری اما توی مرحله آخر توی گوشی های ما ok نداره به جاش insert هست وقتی میزنیم اون شکلکه رو میاره توی صفحه تایپ اس ام اس میزاره . بعد هم سند میشه
شما 2 تا کار بکن
1 تم گوشیتو عوض کن شاید به خاطر رنگهاش اون عکسه با بک گراندش هم رنگ باشه دیده نشه.
2 اون کاری که کردی رو ادامه بده و مسیج رو سند کن ببین گیرنده واقعا مسیج خالی دریافت میکنه؟
اگر بازم نشد پ خ بده تا توی 960 دوستم تست کنم بهت بگم....
موفق باشید.
:40:
آقا من تم رو عوض کردم واسه من به نمایش در اومد ولی وقتی میفرستم واسه گیرنده هیچی نشون داده نمی شه!!!!!!!
بهت پیام خصوصی هم زدم(اونجا کاملتر توضیح دادم)
با تشکر
سلام به همگی
یک نفر از شما لطف میکنید و صفحه هایی از این تایپیک که نمونه عکس های این گوشی(g900) توش هست رو به من بگید؟
واقعا ممنون میشم...آخه از حق نگذریم 120 صفحه !!!!!!!!!!!
آقا وحید زحمت کشیدن یکی گذاشتن...ولی صفحه 1 و 2 به اندازه ی کافی فکر کنم عکس داشته باشه از زاویه های مختلف.......نقل قول:
اول یکی بود...الان شد 4 تا:31:
یه پیشنهاد واسه دوستای گلم:
من امروز رفتم واسه خرید گوشی و تصمیم داشتم g900 بخرم. خیلی ازش خوشم میومد، هم خوشکل بود و هم دوربین 5 و هم تاچه و خلاصه همه چی داره. قیمتش توی علائدین 290 تومن بود و یعنی حدود 70 80 تومن توی این هفته افت قیمت داشت و بعداً هم معلوم به چند برسه. و اینکه دوربینش هم 5 هست ولی 5 نیست! یعنی وقتی من عکساشو با w960 که دوربین 3 داره مقایسه کردم دیدم فقط رزلوشن بالا داره و از نظر کیفیتی تعریف زیادی نمیشه کرد ازش!
این شد که w960 رو انتخاب کردم واسه خرید، قیمت هر دوشون یکیه با این تفاوت که w960 تقریباً قیمتش تا اونجایی کهممکنه پایین اومده و بیشتر از این پایین نمیاد. همچنین 8 گیگ رم داره در حالی g900 داخل جعبه مموری نداره و یه مموری 4 گیگ تقریباً 17 تومن درمیاد. در ضمن w960 صدای بیشتر و با کیفیت تری داره و استحکامش هم بیشتره....
خوب نتیجه اینکه واسه خرید g900 خیلی هول نشید و سعی کنید خونسردتر واسه انتخاب تصمیم بگیرید. البته من گوشی g900 رو خیلی دوست دارم و خیلی قبولش دارم و به نظرم یکی از بهترین گوشیهای se هست. ولی به نظر من (بازم میگم فقط پیشنهاده!) w960 خیلی بهتر و اقتصادی تره واسه خرید...
سلام ممنون از توجهتنقل قول:
من واسه دوستم w960 خریدم خیلی هم داره باهاش حال میکنه. خودمم قبلش 990 داشتم الان g700 دارم
به چند دلیل زیر به هیچ وجه حاضر نیستم 960 دستم بگیرم
1- سایر گوشی خیلی بزرگه وزنشم خیلی زیاده. در مقایسه دمپاییه دیگه . گندس
2- تاچش حساسیت کمی داره باید خیلی زور بدیم
3- دی پد نداره ( همون کلید های جهت نمایس 4حهته) و کار باهاش خیلی سخته مخصوصا برای کار با آیتم چپ و راست. ( ببینید پ990 و پ1 هم دی پد نداره اما به جاش کیبرد کامل داره و آدم دلش نمیسوزه که اگه کار باهاش سخته و دو دستی باید کار کنی اما در عوض یه کیبرد بهتر داره )
4 مموریش در نمیاد و بعضی وقتا مشکل سازه ( نظر شخص)
5- نرم افزار واکمنشم تعریفی نیست یه سری ایراد های کوچیک داره که شخصا اگر یه روزی بخام w بخرم مستقیم میرم سراغ جاوا . کلا واکمن های سری uiq تعریفی نیست. )
به مزیتهایی که از 960 مطرح کردید ال سی دی بزرگتر هم اضافه کنید. تنها چیزی که از سری g آزار دهنده است صفحه کوچیکشه. همین و بس . حتی اگر ال سی دی شو به اندازه 2 میلی متر از هر طرف بزرگتر گرفته بود خاهکار بود.
درست میفرمائید، هر گوشی یه سری معایب داره و یه سری مزایا. به هر حال واسه هر کسی اولویتهایی وجود داره... مثلاً واسه من 8 گیگ رم خیلی مهمه و اینکه توی موزیک بیشتر از جی900 ساپورت میکنه و دوربینش هم به نظر من بهتره!نقل قول:
سلام ممنون از توجهت
من واسه دوستم w960 خریدم خیلی هم داره باهاش حال میکنه. خودمم قبلش 990 داشتم الان g700 دارم
به چند دلیل زیر به هیچ وجه حاضر نیستم 960 دستم بگیرم
1- سایر گوشی خیلی بزرگه وزنشم خیلی زیاده. در مقایسه دمپاییه دیگه . گندس
2- تاچش حساسیت کمی داره باید خیلی زور بدیم
3- دی پد نداره ( همون کلید های جهت نمایس 4حهته) و کار باهاش خیلی سخته مخصوصا برای کار با آیتم چپ و راست. ( ببینید پ990 و پ1 هم دی پد نداره اما به جاش کیبرد کامل داره و آدم دلش نمیسوزه که اگه کار باهاش سخته و دو دستی باید کار کنی اما در عوض یه کیبرد بهتر داره )
4 مموریش در نمیاد و بعضی وقتا مشکل سازه ( نظر شخص)
5- نرم افزار واکمنشم تعریفی نیست یه سری ایراد های کوچیک داره که شخصا اگر یه روزی بخام w بخرم مستقیم میرم سراغ جاوا . کلا واکمن های سری uiq تعریفی نیست. )
به مزیتهایی که از 960 مطرح کردید ال سی دی بزرگتر هم اضافه کنید. تنها چیزی که از سری g آزار دهنده است صفحه کوچیکشه. همین و بس . حتی اگر ال سی دی شو به اندازه 2 میلی متر از هر طرف بزرگتر گرفته بود خاهکار بود.
آقا وحید واقعا ممنونم.
ببخشید بد توضیح دادم ولی من منظورم نمونه عکسهای گرفته شده با این گوشی بود!!!!
بازم شرمنده اگر امکان داره صفحاتشو بگید.
حمید جان شما پستهای من رو تو این تاپیک ببین
نمونه عکس های این گوشی رو گذاشتم میتونی پیدا کنی
تو قسمت سرچ این تاپیک نام کاربری منو بزن و پستهام رو ببین
در ضمن اگه نخریدی هنوز پستهام میتونی تو انتخابت بهت کمک کنه
کسی نمی دونه؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
یک سوال دارم من می خوام اس ام اس با دست خط بفرستم باید چطور بفرستم یعنی مثلا ی خونه با قلم بکشم بفرستم توی بخش اس ام اس اون پایین صفحه بقد سمایل ها قسمت سمایل های انیمیشنی (متحرک ) وقتی میری ی گدینه داره new وقتی می زنی می تونی هر عکسی که می خوای بکشی وقتی می کشی ok می زنی توی اس امس ی چیز می اد ولی انگار نشون نمی ده (دیده نمی شه هیچی مثل این مه هیچی ننوشتی) چطور باید این کار رو کرد
با تشکر
نقل قول:
آقا من تم رو عوض کردم واسه من به نمایش در اومد ولی وقتی میفرستم واسه گیرنده هیچی نشون داده نمی شه!!!!!!!
عکس رو که نمیشه با دست خط کشید! با دست خط فقط میتونی کاراکترای فونت داخل گوشی رو بنویسی...نقل قول:
با تشکر
دوست عزیز انگار شما خوب متوجه نشدید شما هم که 960 (مثل من )داری برو توی بخشی که می خوای ی اس ام اس ارسال کنی مخاطبتو انتخاب کنم بعد قستی که باید متن پیام رو بنویسی اون پایین ی بخش داره که می ره قسمت شکلکنهای انیمیشنی (عکس آیکنش اون پایین (عکس ی آیکن قطعه فیلم و پشت اون فیلم یک عکس هست داخت این فیلم و عکس هم آبی از این بیشتر نمی تونم راهنمای کنم) بعد که رفتی توش اونجا شکلک های انیمیشنی هست که اون پایین نوشته new اگه زبان رو فارسی باشه نوشته جدید بعد اونو بزنی ی صفحه باز می شه می می تونی نقاشی یا ی کلمه ی دست خطی بنویشی و از کشیدم ایجاد رو می زنی اون نوشته می اد توی بخش اس ام اس نشون داده می شه ولی وقتی میفرسی برای مخاطب طرف نمی تونه ببینه؟؟؟؟؟؟؟
(یادمه یبار یکی از بچه ها p990 داشت واسم ی متن دست خطی فرستاد که قشنگ نشو می داد ولی الان با این نمی شه چه کنیم)
خوب این کاری رو که گفتین من واسه یه گوشی دیگه فرستادم (k800) و بدون مشکل نشون داد! احتمالاً یا گوشیتون یه مشکلی داره یا گوشی اون کسی که بهش فرستادین. یه sms به خودتون بفرستین ببینین درست فرستاده میشه یا نه!نقل قول:
دوست عزیز انگار شما خوب متوجه نشدید شما هم که 960 (مثل من )داری برو توی بخشی که می خوای ی اس ام اس ارسال کنی مخاطبتو انتخاب کنم بعد قستی که باید متن پیام رو بنویسی اون پایین ی بخش داره که می ره قسمت شکلکنهای انیمیشنی (عکس آیکنش اون پایین (عکس ی آیکن قطعه فیلم و پشت اون فیلم یک عکس هست داخت این فیلم و عکس هم آبی از این بیشتر نمی تونم راهنمای کنم) بعد که رفتی توش اونجا شکلک های انیمیشنی هست که اون پایین نوشته new اگه زبان رو فارسی باشه نوشته جدید بعد اونو بزنی ی صفحه باز می شه می می تونی نقاشی یا ی کلمه ی دست خطی بنویشی و از کشیدم ایجاد رو می زنی اون نوشته می اد توی بخش اس ام اس نشون داده می شه ولی وقتی میفرسی برای مخاطب طرف نمی تونه ببینه؟؟؟؟؟؟؟
(یادمه یبار یکی از بچه ها p990 داشت واسم ی متن دست خطی فرستاد که قشنگ نشو می داد ولی الان با این نمی شه چه کنیم)
با سلام
از دوستانی که G700 و G900 دارن آیا کسی میتونه زنگ خورهای این دو تا رو یجا برام آپلود کنید مخصوصا اون آهنگ SunBeamz البته اگه اشتباه نکرده باشم !
ممنون
واسه w610 فرستادم نشون می داد ولی برای ان95 هفته ی قبل فرستادم نشون نمی دادنقل قول:
خوب پس گوشی شما مشکل نداره! مشکل از n95 بوده...نقل قول:
واسه w610 فرستادم نشون می داد ولی برای ان95 هفته ی قبل فرستادم نشون نمی داد
سلام
می گم دلیل اینکه عکس هایی که می رن تو pictures تگشون(tag) عوض نمی شه چیه؟؟
من انجام دادم خیلی جالب بود ! (با 990 ) تا حالا نمیدونستم این امکان رو !!نقل قول:
بعد از 2 سال !
نمیشه یکم بزرگتر نشون بده ؟
نه دیگه بزرگتر نمی شه چون اس ام اس دیگه
من میخواستم این گوشی رو بگیرم ولی شما گفتین که uiq تعطیل شد من یکم نسبت به این گوشی سرد شدم....
میشه بگین با این حساب بعدا مشکلات درست میشه برای این گوشی یا نه ؟؟؟
مثلا نرم افزار براش نیاد یا اینکه خیلی چیزایه دیگه؟؟؟؟
آره ممکنه
البته الان تازه تعطیل شده
اما در آینده برنامه های جدید خیلی کم ممکنه واسش نوشته بشه
با اینحال برنامه های موجود هم تقریبا کفایت میکنه
یکی از دوستان که انگلیسیش خوبه این متن رو به انگلیسی برگردونه ایمیل کنم به سونی اریکسون ببینیم چی میگن:
آیا با توجه به تعطیلی uiq هنوز هم ممکن هست که سونی اریکسون آپدیت جدید برای گوشی های uiq خصوصا g900 و g700 ارائه کنه؟
اینم ترجمش:
Considering the closure of uiq still is possible that Sony Eriksson update for new handsets especially direct uiq G900 and G700 direct presented?
آقا حالا من چیکار کنم.
دوست ندارم از دنیا عقب بیفتم و پولم ندارم که n82 بگیرم.
ورژن uiq این گوشی چنده؟؟
البته میدونم که من با این یکم پول توقعات زیادی دارم ولی ....
آخه میخواستم لمسی باشه....آفیس و pdf ویرایش کنه...وایرلس باشه چون خونمون از اینترنت وایرلس استفاده میکنیم
....جی پی اس داشته باشه که اینو دیگه گفتم پررو میشم .... دوربین 5 داشته باشه .
اول افتادم تو خط n78 که فهمیدم زیاد هنگ میکنه و جالب هم نیست. تازه زیاد با نوکیا حال نمیکنم.
بعد افتادم تو خط p1 و w960 که دیدم این دوتا خیلی بزرگن و واقعا نمیشه باهاشون راحت بود تا اینکه اینو پیدا کردم و حالا هم که uiq درش تخته شد!!!!! شانس از این قشنگتر نمیشه!!!
با توجه به نیازهایی که داری (لمسی و آفیس و پی دی اف و وایرلس) uiq (مخصوصا G900) میتونه کمکت کنه
اما از 5 مگاپیکسل g900 انتظار زیادی نداشته باش
چون خیلی ها خوششون نیومده
منم میگم در حد 5 نیست
ولی کلا وقتی نیاز نرم افزاری زیادی نداری مشکلی نداره
uiq تخته هم شده باشه مشکلی نیست
ضمنا آخرین آپدیت g900 به نظرم خیلی عالیه و مشکلی نداره
منم فقط واسه کنجکاوی میخوام از سونی ایکسون بپرسم که میاد باز یا نه
ممنون بابت ترجمه
سلام
دوستان یک سوال داشتم
ایا می توانم برنامه یا بازی جاوا رو روی این گوشی نصب کنم
بله میتونیدنقل قول:
میتونی اما بعضی از بازی های جاوا ممکنه توش سرعت کمی داشته باشی
مثلا اگه ماشین باشه یکم با سرعت کم نشونت میده
ولی از لحاظ برنامه مشکلی نداری
دوستان میخام اگه میشه منو راهنمایی کنید
میخام گوشی بگیرم بین جی 900 و سی 902 نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم. میخاستم نظره شما رو بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید.
من دورین زیاد برام مهم نیست فقط از تاچ سکرین جی 900 و اپشن هایی که تو کوشی هست خوشم امده.البته سی 902 هم عالیه ولی واسه من وای فای خیلی مهمه که جی 900 داره.
من از یه فروشنده ای شنیدم میگفت سی 902 بگیری بهتره . میگفت جی 900 چون لمسی هست حساسه و زیاد گیر میکنه.
شرمنده اگه سوالام تکراری بود ولی راستش حسش نبود همه ی صفحات رو بخونم
پیشاپیش تشکر میکنم:11:
دوست من g900 بهتره و نمیدونم اون فروشنده روی چه حساب این حرف رو زده!!!نقل قول:
دوستان میخام اگه میشه منو راهنمایی کنید
میخام گوشی بگیرم بین جی 900 و سی 902 نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم. میخاستم نظره شما رو بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید.
من دورین زیاد برام مهم نیست فقط از تاچ سکرین جی 900 و اپشن هایی که تو کوشی هست خوشم امده.البته سی 902 هم عالیه ولی واسه من وای فای خیلی مهمه که جی 900 داره.
من از یه فروشنده ای شنیدم میگفت سی 902 بگیری بهتره . میگفت جی 900 چون لمسی هست حساسه و زیاد گیر میکنه.
شرمنده اگه سوالام تکراری بود ولی راستش حسش نبود همه ی صفحات رو بخونم
پیشاپیش تشکر میکنم
سلامنقل قول:
دوست من
شما نیازهاتون داره داد میزنه که G900 بهترین گزینه هست
اگه دوربین میخواستی به هیچ وجه بهت g900 رو توصیه نمیکردم
برتری c902 فقط به نظرم دوربینشه و سرعت عالیه 3g
برتری G900 هم اینهاست:
صفحه نمایش بزرگتر
صفحه نمایش لمسی عالی (تاچش خیلی بهتر از uiq های دیگه شده)
Wi-Fi از نوع b و g
تاچ اتو فوکوس
سیستم عامل
و چیزای جزئی دیگه مثل اسکن کارت ویزیت و ...
فروشنده ها هم یا خودشون اطلاعی ندارن یا چون دوربین بهتر عوام پسند تره اونی که دوربینش بهتره پیشنهاد میکنن :دی
دیگه تصمیم با خودته
ممنون از جوابتون:11:
وقتی اول امدم تو این تاپیک جوابا رو خوندم گفتم شاید چون خودتون جی 900 دارید با تعصب جوابمو دادید:20:
ولی تو تاپیک سی 902 هم جی 900 بهم پیشنهاد کردن.
دمتون گرم:10:
یعنی سی 902 غیر از دوربین مزیت دیگه ای نداره؟
دوستان من از عکس گرفتن زیاد بدم نمیاد عکس زیاد میگرم ولی اپشن های گوشی برام مهم تره.
کجا میتونم عکس های جی 900 رو ببینم. اخه میترسم خیلی ضایع باشه. در حد کا 800 هم باشه برا من خوبه البته کا 800 بدون در نظر گرفتن فلاشش . من قبلا کا داشتم از عکس های بدون فلاشش هم راضی بودم
ممنون
برای همه دوستان که میخوان نمونه عکسهای g900 رو ببینن
برید تو این پست های من :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3396302&postcount=1126
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3359412&postcount=1014
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3344813&postcount=918
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3342692&postcount=900
اینها همه عکسهایی هستن که بعد از آخرین آپدیت گرفتمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3228578&postcount=708
قبلش افتضاح بود
بازم میگن الانم در حد 5 نیست اما راضی کننده هست برای کسی که نیاز اصلیش دوربین نباشه
دمت گرم داداش لطف کردید.:11:
به نظرم خیلی خوبه
ان شاالله همینو میگرم.
فقط قبل از اینکه بگیرم باید به چه چیزایی باید توجهه کنم؟
مموری چهار یا هشت بگیرم گیر نمی کنه؟ چون بعضی ها میگن میموری بزرگ رو موبایل بندازی زیاد قاطی میکنه.
اونطور که شنیدم تا 8 گیگ ساپورت میکنه
اگه تینطور باشه که 90% همینطوره 4 خوبه واسش
من خودم 2 گیگ دارم مشکلی ندارم
برو تف بنداز تو روش بگو احمق بی سواد تو که از گوشی سر در نمیاری ** میخوری تز میدی. حالم به هم میخوره از هرچی آدم ...نقل قول:
میگفت جی 900 چون لمسی هست حساسه و زیاد گیر میکنه
سلام
دو باره یک سوال دیگه برام پیش اومد ببخشید
ایا این گوشی به طور پیش فرض زبان فارسی داره(منو رو میگم) ومیتوان فارسی توش نوشت
راستی میخواستم بدونم که سیستم وایرلس این گوشی چطوری هست ؟ هم میتونه گیرنده باشه و هم فرستنده یا فقط گیرنده هست؟
و همچنین قیمت بدون گارانتیشو هر کی داره (به روز ) اعلام کنه...
و یک سوال دیگه اینکه بدون گارانتی بخرم یا با گارانتی؟؟؟
راستی ورژن uiq این گوشی رو کسی نمیدونه چنده؟؟؟
من مال خودم رو میگم فقط چون ممکنه بقیه فرق داشته باشننقل قول:
واسه من چون با گارانتی بود و پلمپ و چون اولین بار بود که گوشی روشن میشد انتخاب زبان واسه منو داشت که فارسی هم توش بود
من انگلیسی انتخاب کردم و مشکلی با تایپ و خوندن فارسی نداشتم
دیگه تو زبان منو ها فقط همون زبانی که اول انتخاب میکنی هست
و فارسی واسه منو ها رو باید دانلود کنی که گذاشتم واسه دانلود قبلا
اما واسه زبان متن فارسی داره و خوب عمل میکنه
زبان منو ها هم فارسی بشه همه چی حتی آیکن ها جاهاشون چپ به راست میشه
پست های منو سرچ کن تو همین تاپیک عکس از منو هاش در حالت فارسی گذاشتم
وایرلسش رو من تست کردمنقل قول:
گیرندگیش که مورد استفادم بود عالی بود
اینترنت کامپیوتر رو تونستم رو گوشی بیارم و استفاده کنم
اما فرستنده بودنش رو تست نکردم ولی فکر میکنم بشه (چون وقتی دستور باز کردن سایتی رو میدی در واقع داری یه چیز میفرستی دیگه)
قیمت ندارم
گارانتی یا بدون گارانتی هم که دست خودته
من با گارانتی گرفتم
فقط دوست داشتم دکمه هاش فارسی نداشته باشن و فقط انگلیسی باشن که نشد
فکر کنم با گارانتی هاش فارسی دارن
ورژن uiq هم مثل بقیه گوشی ها 3 هست
3.3 شایعه بود و اگه کسی گفت قبول نکن
تو سایت خود uiq نوشته 3
با اینترفیس جدیدتر و بهینه تر از اونایی که روی p1 و w960 و .. هست
موفق باشین
من دیروز قیمت رو گرفتم 275 هزار بود
البطه من سر مرزم شاید قیمتها با شهر های دیگر 5یا 6 تومنی