میگن مخابرات پورت یاهو رو باز کرده ؛ کسی اطلاعاتی داره ؛ و یا کسی با یاهو تونست آن بشه ؟
Printable View
میگن مخابرات پورت یاهو رو باز کرده ؛ کسی اطلاعاتی داره ؛ و یا کسی با یاهو تونست آن بشه ؟
آقا پیام من که نتونستم آن بشمنقل قول:
خودم هم همینطور !عجب بابا
هرکاری میکنم نمیتونم لاگین بشم از راهنکایی های دوستان هم استفاده کردم نشد
بخاطراسمشو نیارعجب گیری کردیم هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا
درست میشه ؛ دنیا همینجوری نمیمونه ;)
اون روشی كه من گفتم واسه ياهو مسنجر 9 است واسه ياهو مسنجر 8 خودتون بايد دستی IP يه P.ro.xy رو تايپ كنيدنقل قول:
دوستانی که روش های ذکر شده رو امتحان کردن و جواب نگرفتن یه Uninstall کنن دوباره بریزن بهحتمال 70% درست میشه.
سلام
من یه آدر میدم توش 4 تا روش واسه لاگین کردن هست
بااخره یکیش واستون جواب میده
ممنونکد:http://yahoonofilter.blogspot.com
نقل قول:
هیچ روشی هنوز جواب نداده
نه ip نه socks نه سایت هلیی مثل meebo
چه کنم؟
yahoo 8 دارم
خوب برو ياهوی 9 بريز همون روشی كه من گفتم رو انجام بدهنقل قول:
من همین یه دقیقه پیش با یاهو 8 آن شدم
ولی ساین آت کردم و برگشتم دوباره ادلیست رو نمی اورد
من بدون هیچ تنظیماتی الان با یاهو 8 آن هستم . . .
یک بار آنیستال کردم و دوباره نصب کردم .
فک کنم با استفاده از g p ass هم بشه ! البته اگه این برنامه از رده خارج نشده باشه هنوز !
ببخشید اگه سوالم ربطی نداشت ولی گفتم اینجا بکس بیشتر با یاهو آشنای دارن
دوستان من توی هاهو پروفایل امروز یه چند نفر رو اد کردم ولی مثلا بهد از اد کردن 5 نفر هر کی رو می هوان انورت کنم این ارور رو می ده کسی می تونه کمک کنه از دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصرو من .. الله و .......................................
انشا الله که خداوند درها ی رحمت رو باز خواهد کرد بر روی بچه های کوروش.
ما هم توی اصفهان 1 هفته میشه مه YM نداریم.
یعنی یاهو نداریم کلا.اصلا ما چی داریم؟
خدا کنه بن نشم !!!!
دوستان من تا حالا از یاهو مسنجر استفاده نکردم و مبتدی هستم . می خواستم بدونم اگه با یاهو مسنجر تماس تلفنی بگیریم ( کامپیوتر به کامپیوتر یا کامپیوتر به تلفن ) طرف مقابل می تونه شماه تلفن ما رو بفهمه ؟ در ضمن منظورم تماس از ایران هست
در ضمن تماس کامپیوتر به کامپیوتر مجانی و کامپیوتر به تلفن پولیه ؟ اگه پولیه هزینه اش چقدره مثلا از ایران به امریکا ؟
در ضمن کیفیت صدای مکالمه با یاهومسنجر چطوره ؟ مثل تلفن هستش یا بدتره ؟
خواهش میکنم یکی راهنماییم کنه :(
امروز مسنجر 9 رو دانلود کردم . خودم رو در ادد لیست مسنجرم دارم . موس رو که روی اسم میبری یه سری گزینه میاد :
call mobile number
call home number
.....
نمیدونم چرا ( شاید در مسنجر قبلیم جایی شماره ای زدم که یادم نیست ) روی اسم خودم به جای call mobile number یه شماره مبایل نوشته که ماله خودم هم نیست . چطوری میتونم اون رو پاک کنم ؟؟!
122.70.146.53
1080
بچه ها اينو تست كنين من با اين جواب گرفتم
سلامنقل قول:
نه شماره تلفن شما نيوفته و نميتونه بفهمه. بله كامپيوتر به كامپيوتر مجاني و كامپيوتر به تلفن پولي...اگه شما گزينه call a number رو بزنيد
ميتونيد به ليست قيمت ها دسترسي پيدا كنيد اما براي پرداخت هزينه بايد كارت اعتباري بين المللي مثل vise يا master card داشته باشيد
معمولا در ساعاتي كه خلوت تر هست و سرعت اينترنت بالا هست كيفيت بهتره ولي در كل هميشه كمي تاخير داره و كيفيتش از تلفن كمتره
اما در حد مطلوب هست
سلامنقل قول:
از بالا مسنجر وارد messenger بشيد و گزينه my contact details رو انتخاب كنيد
سپس فيلد هاي شماره تلفن و موبايل و يا هراطلاعاتي كه نميخواين نشون داده بشه رو پاك كنيد و
close and save رو بزنيد
نقل قول:
مرسی من با این روش میتونم مسنجر رو باز کنم ولی میل هنوز باز نمیشه و این ارور میاد Internal Server Error
زمانی که فری گیت بازه اصلا توی میل نمیره
:19:
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
-----
راستی یاهو من 8.1 وقتی on می شم هیچ کدام از ایدی ها نیست سفیده سفید این مشکل را باید چطور حل کرد؟
پاک کردم دوباره ریختم ولی باز نشد
خوب 9 بريز حتما مشكات حل ميشه
دوست عزیز یه
ctrl+f بزن
دوست عزیز اینو امتحان کرده بودم جواب نمی ده عزیز کلا انگار اصلا هیچ ایدی ندارینقل قول:
-----
راستی اون مشکل پروفایل مارو کسی نمی تونه حل کنه ارور داره عکسشو گذاشتم تو پست بالام
اون عكسي گذاشتين رو نميدونم اما مشكل ظاهر نشدن اد ليست رو من هم دارم...از يك فـــيلتر شكن يانقل قول:
تغيير دهنده ip استفاده كنيد...احتمالا درست بشه
من تا امروز صبح از طریق Fr e e g a t e میتونستم آنلاین بشم، اما دیگه نمیشه!
فکر کنم دوستام من رو چش زدن: دی
ممنون از توضیحت . من چون از ایران تماس می گیرم و ویزا کارت یا کارت اعتباری ندارم نمی تونم به صورت کامپیوتر به تلفن ازش استفاده کنم پس فقط می تونم به صورت کامپیوتر به کامپیوتر از یاهو مسنجر استفاده کنم . اسکایپ رو هم که نصب کردم همین مشکل رو باهاش داشتم چون اکانت یا کارت اعتباری از من می خواست نتونستم ازش استفاده کنمنقل قول:
من الان یاهومسنجر10 رو نصب کردم حالا برای شروع باید آی دی و پسوردی که برای لاگ این کردن بهش میدم همون آی دی و پسوردی باشه که باهاش وارد یاهو ایمیل میشم ؟ پسورد هم باید دقیقا همون باشه ؟
خب از u94 استفاده كن همشهري :31:نقل قول:
بله ....عوض شدن ورژن ياهو مسنجر هيچ ارتباطي با يوزر و پسوورد نداره و شما بايد همون يوزر و پسووردنقل قول:
قبليتون رو استفاده بفرماييد
بابا همشهری: دینقل قول:
خب از u94 استفاده كن همشهري
اون که دیگه اصلا کار نمیکنه!
کلا connect نمیشه! از بیخ و بن زدنش!!!
نه نه من منظورم این نبود که قبل از این ورژن 10 ، ورژن قبلیش رو روی کامپیوتر نصب کرده بودم بلکه الان واسه اولین باره که دارم یاهو منسنجر رو روی کامپیوتر نصب می کنم و ورژنش هم 10 هستش . حالا می خواستم بدونم آی دی و به خصوص پسوردی که برای لاگ این کردن باید بهش بدم همون آدی و پسوردی باید باشه که باهاش وارد یاهو ایمیل میشم ؟نقل قول:
معلومه اینجا ایرانه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره، همون هست.نقل قول:
اگه مثلا شما با این یوزر و پس، وارده یاهو میل میشین:
User: Example
Pass: Iran
با همین هم وارد مسنجر میشین
نه بابا من الان با همون كانكت شدم..همه چي رو هم عين هلو باز ميكنه.نقل قول:
اگه خواستي بگو مال خودمو بزارم واسه دانلود :31:
من از سایت خودش دانلود کردم.نقل قول:
ورژن 9.4
حالا تو هم بزار، بلکه مال تو جادوئی باشه:8:
بفرما:
قبلش يه اجي مجي بخون ايشالا باز ميكنه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خودش من رو داشت اجی مجی میکرد!!!نقل قول:
آنتی ویروسم ( ESET ) پاکش کرد: دی
ویروسی بود گویا
ممنون از راهنماییتنقل قول:
من چون تقریبا نمی تونم بیشتر سایت ها رو باز کنم این لینک رو دانلود کردم ولی وقتی دانلود شد نود32 ویروس تشخیص داد و فایل برنامه رو کلین و قرنطینه اش کردنقل قول:
بعد از دانلود هم از حالت زیپ که خارجش کردم دو تا فایل هست
fg684
u94
حالا نمی دونم کدوم رو باید نصب کنم
من درست نمی دونم این برنامه رو چطور باید نصب و استفاده کرد
مال منم به عنوان ويروس شناخت...ولي خب اطلاع از اخبار ارزشش بيشتره :31:نقل قول:
نصب نميخواد هر كدو رو كه مايل هستين اجرا كنيد...برنامه خودش بطور اتوماتيك همه كارا رو انجام ميده
این دو برنامه به علت تغیر ماهیت شما در اینترنت آنتی ها اونو ویروس میشناسن ولی مطمعن باشید که هیچ ویروسی در کار نیست
که اینو هم سایت VOA صدای آمریکا تایید کرده
چه جوری میشه فهمید تو یاهومسنجر دوستت با کی چت میکنه?