من تفنگم در حین تیر اندازی فکر کنم میشکنه یا یه چیزی تو این مایه ها و پرتش میکنه اونور راه حلی نداره که اون جوری نشه ؟؟؟
Printable View
من تفنگم در حین تیر اندازی فکر کنم میشکنه یا یه چیزی تو این مایه ها و پرتش میکنه اونور راه حلی نداره که اون جوری نشه ؟؟؟
سلامنقل قول:
جوابتون رو دوستان دادند دیگه مشکل چیه ؟
باید r رو بزنید
زمانی که دیگه درست نشه اون پایین یک پیغامی میده
برای اینکه این کار نشه یا دیر بشه باید آپ گرید کنید در قسمت خرید اسلحه
==========
من 73% از بازی رو رفتم الان هیچ ماموریتی ندارم برم جز یک ماموریت که میری جای او دوگروه که در حال جنگ با یکدیگرند یکی از اونها روی نقشه معلومه ماموریتی داره زمانی که من میرم اونجا و اسلحه تحویل میدم و میرم توی ساختمون قبلا که میرفتم طبقه بالا یک در بازی بود و ... الان اون در بسته هست
قبل از این چند تا ساید میشن بود اونا رو رفتم به این امید که باگ از دی وی دی که من خریدم باشه ولی این ساید میشن ها تموم شد و اون در همچنان بستست و من نمیدونم چیکار کنم
پیشنهادی چیزی ؟
مشكل خرابي اسلحه برطرف شدني نيست اون دوستي هم كه گفتن اگه از يه اسلحه زياد استفاده كني گير ميكنه اشتباه راهنمايي كردن اگه Accuracy يك اسلحه پايين باشه اين اتفاق يعني گير كردن اسلحه اتفاق مي افته استفاده زياد از يه اسلحه باعث خرابي اون ميشه براي هميشهنقل قول:
اون دري كه بسته هست اون اتاق نيست اتاق اونطرف پله ها باز هست بايد بريد به اويكي اتاق
وقتي از يه تفنگ زياد استفاده ميكنيد داغ ميكنه و خراب ميشه براي هميشه و راهي هم ندارهنقل قول:
سلام
من اين دي ودي رو تهيه كردم
ولي ناباورانه حجمش در حد 3گيگ است
واقعا عجيب است
آيا نسخه اي كه گرفتم كامل است ؟
اره کامل همه تعجب کردند.:18:نقل قول:
واقعا يوبي سافت رو بايد يك استاد در صنعت گيم سازي تلقي كنيم يك بازي به اين عظمت فقط يك دي وي دي هست اين نشون ميده بازي كاملا بهينه سازي شده بازيهايي نظير توراك كه خيلي ضعيف تر و كوتاه تر از اين بازي هستند 3 تا دي وي دي پر هستند كه 15 گيگ فضا اشغال ميكنه اين نشون ميده يك شركت گيم سازي وقتي اين همه در گيم پلي و گرافيك موفق ميشه و يك بازي موفق ارائه ميده اين موفقيت تصادفي نيست وقتي از يك بازي اول شخص اينقدر تمجيد ميشه تو اين جور مواقع هست كه آدم به حقانيت اين تمجيد پي مي برهنقل قول:
سلام
سلامنقل قول:
اون دري كه بسته هست اون اتاق نيست اتاق اونطرف پله ها باز هست بايد بريد به اويكي اتاق
داخل اون ساختمون در طبقه ی همکف 4 تا اتاق هست 3 تاش بسته هست و یکیش هم برای خروج هست
در طبقه ی بعد هم 2 تا اتاق هست یکیش که همیشه میرفتم و بسته هست و یکی دیگه که اونم بسته هست
کجا رو الان باید ببینم ؟
این دی وی دی رو از کسی که گرفتم که خودش بازی رو تموم کرده
پس مشکل از جای دیگست
لازم به ذکر که من به علت فضای زیادی که سیو های بازی میگرفت و خیلی خیلی هم سیو میکردم یک عالمه از سیو های اولیه ام رو پاک کردم
به هر حال کسی میتونه کمک کنه
خیلی ضد حاله :19:
حجم خود بازی کمه اما تنها بدیه بازی سیوهای بازیه که حجم بالا میگیره.
خوب شما اگه حرفه اي باشي ديگه نياز نيست تند تند Quick Save كني تازه هر بار كه از بازي خارج ميشيد مي تونيد سيو هاي قديمي رو پاك كنيد و چند تاي آخري رو نگه داريدنقل قول:
دلیله اصلی شکستن اسلحه زنگ زدن اوناست که به مرور تو بازی این روند رو مشاهده میکنید
سلام
واقعا كه خيلي عالي
من تفاوتي با واقعيت حس نكردم
تما اشيا قابل تخريبا
ميتوني جنگل رو به آتش بكشي
واقعا شاهكاره
در ضمن من 2 تا ماموريت انجام دادم
ولي ديگه تمام نقشه علامت قرمز يا آبي نداره
آيا بازي تمام شده
از كجا بايد بفهميم كه چند درصد بازي رو طي كردم
تعداد ماموريت ها كه زياده انواع اقسام ماموريت داريم شما براي اينكه به راهنمايي ما نياز نداشته باشي داخل منو بازي يه قسمت هست ب اسم Legend اونجا آيكن هايي كه روي نقشه هست رو شرح داده مثلا آيكن هاي زرد رنگ كه هميشه در وسط نقشه هست جايي هست كه شما ميتونيد ماموريت ها رو اونجا بگيريد در واقع انجام اون ماموريت ها هست كه روند بازي رو پيش مي بره ساير ماموريت ها رو هم مي تونيد انجام بديد ولي اصلي ها اون زرد ها هستند كه در منتطقه آتش بس واقع شدند از همون منو بازي هم درصد پيشرفت بازي رو نشون ميده شما احتمال اونقدر جذب اين بازي قشنگ شديد كه منو رو اصلا حال نميكنيد بگرديد:31: خداييش اگه منو رو خوب بگردي استاد ميشي توي اين بازي هرچي لازم داري اونجا نوشته همه چيز رو تازه كجاشو ديدي ميري جلو تر دوست و رفيق پيدا ميكني ميري از اسلحه فروشي اسلحه ميخري تقويت ميكني اسلحه ها رو الماس جستجو ميكني با GPS و خيلي آيتم هاي ديگه كه هرچي بازي كني مي بينيشوننقل قول:
سلام.
من سیو اینجایی که نمیتونم جلوتر برم رو بذارم
کسی میره برام ؟
فقط بره هم ماموریت رو بگیره و تموم
حيف الانه نصب نيست بازي وگرنه سوت رو برات رد مي كردم هر طوري بودنقل قول:
بچه ها راهی نیست که یه خورده از رانندگی ها کم شه؟
واسه یه ماموریت باید از اینور نقشه بری اونور نقشه.خسته شدم بس که رانندگی کردم nfs
بذار من بیکیارم :31:نقل قول:
بهترین راه فعلا استفاده از اتوبوسه . بعضی جاها هم بعضا قایق به درد میخوره :46:نقل قول:
سلامنقل قول:
بیا عزیزم
باید همین درست باشهکد:http://rapidshare.com/files/212869357/344390511727855.rar.html
آخرین سیوم هست
من الان اینجا جای ساختمون هستم و میخوام برم تو ماموریت بگیرم اما در بسته هست شما هم بتونی بری تو و ماموریت رو بگیری و بیای بیرون و به من سیو رو بدی ممنونت میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جور میشه سوار اتوبوس شد!؟
من توی نقشه پیداشون می کنم با ماشین میرم اونجا ولی نمی تونم سوار اتوبوس بشم
چی کار کنم؟
خوب اگه کنار اون اتوبوس ها درو وبرتو خوب نگاه کنی میبینی چهار تا تابلو هستند که هر کدومشون یه نقطه از اون منطقه رو مشخص کرده اند . شما باید مقصدتون رو انتخاب کنید و بعد yes رو بزنید.
خیلی خیلی هوش دشمن ها توی این بازی پایین هست .
خیلی مواقع میشه به جایی حمله می کنم و می بینم طرف پشتش به من هست علی رغم شلیک و سروصدای زیاد ... شما هم این مشکل رو داشتید ؟
اصلا patch رسمی برای این بازی تولید شده ؟
مال من که اینجوری نیست دوست عزیز .نقل قول:
نتاسفانه من با اینکه زیاد فار کرای رو بازی نمی کنم (من همون موقعی که اومد خریدمش اما الان تازه 12 درصد رفتم جلو) اما به نظرم خیلی مراحلش تکراریه و طولانی .
عزیز ببین برای اومدن پچ رسمی ناراحتی ای نداره فقط موقعی که توی اینترنت هستید بزنید روی FarCry 2 و یک چیزی میاد که اگه پچی اومده باشه خودش اتومات دانلود و نصب میکنه!
واقع یوبیسافت غوغا کرده با این بازیش همه چیش کامله!
بله يه پچ اومده ولي اصولا واسه آنلاين پلي هست ولي براي من كه اينطور كه مي گي نيست. هوش مصنوعي با تغيير درجه سختي بازي تغيير ميكنه توي آسون ترين درجه هوش مصنوعي پايين ميشه شما بذار روي سخت ترين درجه بعد برو حالشو ببرنقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم.
وقتی که قرص مالاریام تموم میشه میره تو کلیسا و اون کسی که تو کلیساس یه سری کتاب میده میگه ببر بده به فلانی!!!!!!!
اما من نفهمیدم که این کتاب ها یا اسناد رو باید به کی یا کجا تحویل بدم.
میشه کمک کنید. چون وسط بازی یه هو به خاطر مالاریا میمیره و دوباره میاد پیش اون مرده تو کلیسا.
خوب وقتی از او یارو تو کلیسا کتابا رو گرفتی تو نقشه یه علامت زرد هست باید بری اونجا و یه چند نفری رو که تونجان بکشی تا یه خونه هست اونجا آزاد بشه بعد میری توش یه نفر هست بهش کتاب رو میدی اونم بهت قرص میدهنقل قول:
آخه مشکل همین جاست من تا حالا دو بار رفتم تو او علامت زرد و دو سری همه کسانی رو که اونجا بودن کشتم ولی خونه هنوز آزاد نشده.
سلامنقل قول:
وارد خونه میشین و بعد یک سیاه پوستی هست با شما حرف میزنه و بعد میرین اتاق پشتی و اونجا چندین نفر هستن بهشون پاسپورت ها رو میدین و یکی از اونها هم بهتون داروتون رو میده
===
یکی سیو من رو هم یک نگاهی بندازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز الان میرمنقل قول:
پ.ن : اولین باریه که میبینم که وقتی میری در بسته است ! شاید قبلش یه کاری کردی یا کسی گشتی که نباید میکشتی یا کسیو نکشتی . من که بازیو تموم کردم یه بارم ندیدم تو اون 2تا خونه داخل دهکده در بسته باشه ! باز ببین بچه ها چی میگن
آخه مشکل اینه که اصلا وارد خونه نمی شه که بخواد با سیاه پوسته حرف بزنه. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حتما یکیو نکشتی . تا همه کشنه نشن خونه باز نمیشهنقل قول:
سلام.نقل قول:
شاید قبلش یه کاری کردی یا کسی گشتی که نباید میکشتی یا کسیو نکشتی
نمیدونم ولا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از این مرحله کدوم مرحله رو رفتین ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
یادم نمیاد ولا
من نمیدونم چه ماموریتی رو انجام دادم بعد روی نقشه میتونستم چنتا مامورین بگیرم یکی اینکه برم جای دوستم توی اون کافه اون بهم ماموریت بده یکی دیگه اینکه بیام اینجا
من اومدم اینجا دیدم بستست
گفتم شاید باگی چیزی باشه
رفتم جای دوستم از اون 4 5 بار ماموریت گرفتم و انجام دادم بعد دیگه هیچی نموند انجام بدم جز همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومدم باز اینجا دیدم همون آش و همون کاسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف کاپتان تایید میشه
حتما کسی رو نکشتی
سلام
خوب کی رو نکشتم ؟نقل قول:
حرف کاپتان تایید میشه
حتما کسی رو نکشتی
از کجا بدونم کی رو نکشتم زمانی که روی نقشه هم هیچی نشون داده نمیشه ؟ یا ماموریتی ندارم انجام بدم ؟
چکار کنم الان من یعنی ؟
اگه همه رو بکشی برات می نویسی که یک مکان زیرزمینی دیگر آنلاک شد
سلامنقل قول:
اگه همه رو بکشی برات می نویسی که یک مکان زیرزمینی دیگر آنلاک شد
چه ربطی داشت به این مشکل من برادر ؟
با من بودی شما اصلا ؟
من الان ماموریتی از نوع Underground ندارم اگه داشتم روی نقشه معلوم بود که انجام نشده نه ؟ چرا دیگه معلوم بود
من میگم روی نقشه ی من هم هیچی نیست جز همون جا
حالا فردا عکس میگیرم نشون میدم
نقل قول:
باگای این بازی با load مجدد درست نمیشه پس مراقب باش کجا سیو کنی . . .
من سیو شمارو دیدم باگ هست گریبانه منم گرفته یکی دوباری ولی کاریش نمیشه کرد باید دو سیوه بازی کنی که به این مشکل بر نخوری . . .شما 73% بازی رو رفتی من سیوه خودمو که 69% و 77% قبل و بعده ماموریت شما هست و با شخصیت اول بازی هستش رو میزارم که کارتون راه بیفته:
کد:http://www.4shared.com/file/95350592/6bfe53a9/FarCry2_Save
مشكل استفاده از سيو ديگري اينه كه اولا ممكن ورژن ها يكي نباشن كه الته بعيد ميدونم تو اين تاپيك كسي ورژن 1.10 رو نصب كرده باشه چون اصولا فرقي به حال سينگل پلير نداره و ثانيا آدم كه نميخواد سيو يكي ديگه رو بره چون شخصيتي كه انتخاب مب كنيم يا بادي هايي كه داريم فرق خواهد كرد و يه جوري آدم غرييه ميشه
دوستان من یه مشکلی دارم در قسمت پایانی act 1
تو نقشه میگه که یا باید بری داخل کلیسا و با پدر ملاقات کنی یا بری mikes bar . وقتی میرم داخل کلیسا هیچ اتفاقی نمی افته و مسئول کلیسا هیچ واکنشی نشون نمیده. وقتی هم می رم توی mike افرادی که bar رو محاصره کردن می کشم و وقتی داخل بار می شم بازم می بینم که چند نفر مسلح آماده دفاع هستند و باز هم هیچ اتفاقی نمی افته. حتی اون کسی که تو نقشه میگه باید بری ملاقاتش میرم ولی واکنش نشون نمیده. میشه بگید من باید چی کار کنم الان 31 درصد بازی رو رفتم. امیدوارم که تونسته باشم مشکل رو خوب توضیح داده باشم.