مسعود جان جدی جدی میخوای چیکار کنی با این سئوالات:27:نقل قول:
مشکوک میزنی دیگه
Printable View
مسعود جان جدی جدی میخوای چیکار کنی با این سئوالات:27:نقل قول:
مشکوک میزنی دیگه
سلام
من تفاوت و شباهت و امكانات و قيمت دو مودم زير رو لازم دارم .. ممنون ميشم كمك كنيد
در كل مقايسه دو مودم
Smc-fs8
Smc-7901bra2
به موضوع این تاپیک ربط ندارد این سوال شما می تونه به چند تاپیک ربط داشته باشه ولی حدالقل بهتر بود در تاپیک زیر بپرسی و یا در انجمن سخت افزار چون مقایسه هم می خواهینقل قول:
تاپيك جامع راه اندازي Adsl ، خريد مودم ، بررسي مشكلات مودم و . :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&page=41
نقل قول:
با سازمان ناسا قرارداد همکاری داریم ، برا اوون می پرسم :27:
خبر جدید
همارا سرویس شبانش رو 1 ساعت زیاد کرد
دانلود رایگان از ساعت 3 تا 7
شاتل هم قبلا یه همچین کاری کرده بوود !!!
تایید میشه.نقل قول:
دیروز ظهر، یه ایمیل زده بودند که این موضوع در جلسه مدیران مطرح خواهد شد.
بعد، ساعت 12 شب ایمیل زدن که 1 ساعت، شبانه افزایش پیدا کرده.
راستی! تا ساعت 12 شب، اونجا کار میکنن؟؟؟ :18::18::18:
موفق باشید :40:
مثل اینکه رقابت داره در تبریز بین شاتل و همارا اوج میگیره !
اکثر اوقات این جور رقابت ها به سوود یوزر تموم میشه !
جدیدا از وضعیت شاتل اطلاع ندارم ولی اگه مثل قدیما باشه :
پول گیرم بیاد 100% میرم سراغ شاتل
با سلامنقل قول:
منم از صبانت اکانت دارم اولش 64 بود بعدش گفتن که 64 رو دارن لغوش میکنن حالا 128 سه ماه با 9 گیگ دارم نزدیک 40 تومن شده وسرعت دانلودش زیاد تعریفی نداره حول حوش 12 الی 17 هستش من که کمتر راضی هستم
:41::41::41:
نه نمیشه چون تبلیغات و این جور چیزا ممنوع است :41::31:نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
ورودت را به انجمن خوش آمد مي گم
براي فعاليت در انجمن بايد قوانين هم مد نظر داشته باشي
همون طور كه دوستمون گفتند تبليغ ممنوعه
لطفا مد نظر داشته باش
:31::13:نقل قول:
:27::21:نقل قول:
user بگیر -
چی رو بگیرم ؟
سوپرایز بعدی رو .
چرا بگیرم ؟
باید بگیری.
از کجا بگیرم ؟
خوب نمی گم.:26:
ای بابا:19: :31:نقل قول:
:13: چی بود؟ و :27: چی بود؟
سوپرایز بعدی چی هست؟ زودی بگو. زود باش. زود باش. :5:
یوزر رو چرا میگیری؟ 800 مگ که چیزی نیست برای دانلود شبانه (البته کم که نیست، میشه گفت مناسبه)
منتظر پست های بی سرو پای بعدی هستم. :27: :31:
همارا تصميم نداره در خارج از استان هم سرويس Adsl بدهد؟
ولی سرویس 512 شاتل اگر همونی باشه که انتظار دارم شبی 1440 مگ احتمالا رکورد خواهد بود !
تو رو خدا از این حرفها نزنید هااااااا. :5:نقل قول:
خب کاملا واضحه که اگه به سوی کشوری شدن کشیده بشه، یا قیمتها افزایش پیدا میکنه، یا کیفیت افت میکنه. :46:
اونهایی که از سرویس 512 شاتل استفاده میکنن، میگند که حداکثر، 1400 مگ میتونند بدانلودند :31:نقل قول:
به همین خیال باش دوست عزیز.نقل قول:
شما اگه خیلی شانس بیاری،میانگین بتونی 50کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی.ضربدر 3600 ثانیه ضربدر 6 ساعت که سرجمع میشه یک گیگ.
خودت که اهل حساب کتاب هستی.
راستی دانشجویی؟چون 512 رو بهت دادن.
گفتم اگر همونی باشه که انتظار دارم یعنی مثل سرویس های دیگه شاتل همیشه سرعت ثابت و بالاتر از میزان اسمی باشه ( مثلا برای سرویس آرت1 فعلی سرعت اسمی 16 هست که با 20 دانلود میکنم ) که به احتمال زیاد هم همینطور خواهد بود ( از شاتل انتظاری غیر از این نمیره ) یعنی در بد بینانه ترین حالت باید با 60 دانلود کنم که چیزی در همون حدود خواهد شد : 1400 مگنقل قول:
به همین خیال باش دوست عزیز.
شما اگه خیلی شانس بیاری،میانگین بتونی 50کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی.ضربدر 3600 ثانیه ضربدر 6 ساعت که سرجمع میشه یک گیگ.
خودت که اهل حساب کتاب هستی.
بله.نقل قول:
راستی دانشجویی؟چون 512 رو بهت دادن.
البته کسی ازم سوال نکرد در این مورد و گفتم اکو512 میخوام گفتند از اول دوره ( البته دو سال هست مشتری شاتلم و خب ... )
نقل قول:دوستان عزیز، الان دیگه تاریخ مصرف این حرفها گذشته. چون دولت و مخابرات هم دیگه گیر نمیده.نقل قول:
شرکتها بیشتر به فکر منافع خودشون هستند.
برای همین به هرکجا که بری و پولت رو نشون بدی، 512 رو تا 48 ساعت وصل میکنن :31: :46:
پست پاک شد.
ای بابا! اون پست که مربوط به 5 ماه پیش هست نقل قول کردین. :13:نقل قول:
در ضمن!
هماراسیستم، اینترنت 512 با محدودیت 5 گیگ برای سه ماه میده 30000 تومن (هر ماه ده تومن) (همراه با آبونمان و کوفت و زهرمار:31: شده 30 تومن)
اسم این سرویس رو گذاشتند +128.
اینم یه تست دیگه از همین سرویس که من خریدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر وضیعت سرعت صبانت چطوری است.
چون می گفتن که سرعت صبا نت در شبها خیلی زیاد می شه درسته.
ایا همون وضیعت ادامه داره.
ممنون.
نمایندگان صبانت میگند که این طرح، مخصوص رمضان هست.نقل قول:
حالا نمیدونم آیا شرکت، بعد از رمضان، این طرح رو ادامه خواهد داد یا نه؟
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::4 3:نقل قول:
:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:
از اثرات ماه مبارکه.
بعد از اینکه همارا اوومد توو ساختمون جدیدش ماکس هم رفت واسه خودش یه جایی رو جوور کرد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم نوبت به شاتل رسیده که اوومده خیابان امام ( کنار نمایندگی نوکیا اتصالات ) یه دفتر زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 3 تا دارن بدجوور با هم رقابت میکنن خدا آخر عاقبتشوونو بخیر کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( خبری از کیفیت نیست ، فقط دارن با کلاس میشن ! )
توو قیمت و نوع سرویس که شاتل داره با همارا مسابقه میده
توو مقوله ی آدیت سایت هم که ماکس با همارا ( جدیدا مد شده هر بلایی سر دیتا میاد همارا میندازه گردن مخابرات بعد 3 دقیقه هم میاد رو سایتش میزنه که اقا مربوط به مخابراته و ما تقصیری نداریم ( ماکس هم همین کارو میکنه )
آخرش کی به فینال میرسه ؟
حالا شاتل خوبه حداقل یه قدم مثبت برداشته(شبانه رایگان)،ولی ماکس نت چی؟همچنان داره سرویسای قدیمیش رو با قیمتای بالا به خورد یوزرهاش میده.نقل قول:
همینه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی شرکتی افتاد سر زبوونا ( ماکس رو میگم ) هر کاری بخواد میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل که تازه اوومده بوود و mms و gprs میداد اونایی که از اینا استفاده میکردن یه جوری صحبت میکردن که انگار یوزرای خط دولتی از پشت کووه اومدن . . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر این ماکس نت هم اول کارش ( DSL رو میگم ) یه جوی ساخته بوود اینجوری / بچه ی 4 ساله رو میدیدی داشت تبلیغ سرعت های عالیه ماکس رو میکرد تا پیر زن 83 ساله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا شاتل 512 را به خانگی ها میده؟
یا این که بیشتر از 128 امکان نداره؟
تشکر.
دوست عزیز با مراجعه به تاپیک شاتل میتونید جواب سوالتون رو بگیرید.نقل قول:
میده ولی طبق شرایط خاصی.باید دانشجو باشی یا تحصیلکرده.البته میگن زیاد هم گیر نمیدن.
پس اون وقت همارا و شرکتهای دیگه که خیلی بهتر از شاتل هستند.نقل قول:
چون خیلی راحت 512 به هرکسی میده.
نقل قول:
بله دوست من؛ همینطوره. :27:
تایید میشه
موفق باشید :11:
تو اینجا کسی نیست که ازadsl inet گرفته باشه.
ممنون
فکر نکنم کسی اینجا از آینت گرفته باشه چون آدم عاقل هیچ وقت سراغ این جور شرکتهای تازه وارد نمیرهنقل قول:
همارا و صبانت و شاتل مگه چشونه که میخوای آینت بگیری؟
دوست عزیز Hossein Adeli شما خودتون از صبانت استفاده میکنید؟
ممنون.
بلهنقل قول:
تو منطقه ما شاتل و صبا هستن و من هم صبانت رو انتخاب کردم اما شاتل سرویس ECO512 رو میده که اونم خوبه اما ترافیک ماهانش کمه
همارا هم که مثل صبا نت است به نظر من
حسین از صبانت استفاده میکنه.نقل قول:
من، وحید و مسعود از همارا.
علیزشاه از شاتل.
بیزیمت هم که کارمند همارا هست. :31:
بزرگترین مشکل شاتل اینه که هزینه راه اندازیش، خیلی گرونه. 25000 تومان :18::18::18:نقل قول:
یعنی تقریبا برابر هست با 3 ماه استفاده از 512 (+128) همارا :31:
دوست من سرعت صبانت چطوری هست.{سرعت دانلود}نقل قول:
میشه یه کم درباره صبانت توضیح بدید.
ممنون.
برای من روزانه حالا حدود 20 و شبانه 50 است ولی قبل رمضان 20 و 110 بود شاید بعد رمضان سرعت ها درست بشهنقل قول:
شما از کدوم سرویس استفاده میکنید.
128 سه ماه با 10 گیگ