سلام من یک roa پایه گاز سوز دارم که روی حالت گاز سوز دور موتور بسیار افت میکنه مثلا موقع که شتاب و کم میکنم و سرعت کم میکنم
این حالت روی بنزین اتفاق نمیفته
:11::11:
Printable View
سلام من یک roa پایه گاز سوز دارم که روی حالت گاز سوز دور موتور بسیار افت میکنه مثلا موقع که شتاب و کم میکنم و سرعت کم میکنم
:11::11:
با سلامنقل قول:
مشکل جلوبندی 405.
صدای از کمک سمت راست هست که از موقعی که موتور سرد هست و تازه شروع به راه افتن میکنم تا به کوچکترین دست انداز می خوره ثل اینکه از جدای خودش بره بیرون و دوباره جابخوره همچین صدایی میده ولی بعد از اینکه موتور گرم و یا چند تا سرعت گیر رو رد می کنم درست میشه و صدایی نداره .
تا حالا هیچ تصادفی نداشته و تمام قطعات جلوبند عوض شده بجزکمک فنر ، تنظیم فرمون هم شده(توسط تعمیر کار )
و یکی اینکه از همون مشکل صدا سمت راست ، ماشین بسیار خودشو به سمت راست می کشه .
با تشکر
نمیدونم حقیقاتا " ! باید ببری جلوبندی کار ببینه!
كمك فنرها هم ممكنه بعد از گرم شدن كارايي بهتري داشته باشن البته احتمالش ضعيفه. من اين صدا دادن رو چندان با يكدست كشيدن مرتبط نميدونم. تصور كنم دسته موتور بالا(دو سر پيچ) خراب شده و تكانها هم بيشتر بخاطر اون هست كه از سمت راست صدا مياد( اين دسته موتور سمت راست سوار شده) . توپيهاي سر كمك و خرابي طبقها هم ميتونه دليل اون باشه. تا بازديد كامل نشه نميشه دقيق گفت.نقل قول:
صدای از کمک سمت راست هست که از موقعی که موتور سرد هست و تازه شروع به راه افتن میکنم تا به کوچکترین دست انداز می خوره ثل اینکه از جدای خودش بره بیرون و دوباره جابخوره همچین.....
دسته موتورها رو چك كنين و كل جلوبندي رو بايد از نو آچار كشي و بازديد بشه.
سلام دوستان بالاخره این مشکل کم کردن آب رادیات و ایجاد هوا تو رادیاتور که موجب گرم شدن ماشین و .... میشد را حل کردیم. و علتش را اینجا قرا میدم تا شاید اگه خدایی نکرده کسی با این مشکل مواجه شد علتش را بدونه و مثل من بیخودی موتور ماشین را نده دست این مکانیک های ناشی تا داغونش نکنن.
علتش از رگلاتور گاز بود که احتمالا داخلش یه سوراخ کوچیک بود که از بیرون دیده نمی شد و باعث میشد آب و گاز باهم مخلوط بشن و آب کم کنه و شیلنگ ها باد کنه و ... . با عوض کردن رگلاتور گاز حل شد.
به هر حال از دوستانیکه:10: تو این مدت وقت گذاشتن تا منو راهنمایی کنند بینهایت متشکرم:11:
نقل قول:
کسی نیست مشکل ما رو حل کنه؟
خب احتمالا زياد مشكل از همان سيستم گاز سوز باشه. ظاهرا استپر گاز سوز هم توي اينها تعبيه شده و ممكنه تنظيماتش با كامپيوتر ماشين هماهنگ نباشه. ببريد پيش يه تيون آپ كه وارد باشه و بتونه با دياگ تنظيمش كنه.نقل قول:
سلام دوستان یکی از آشناهای من یه پژو 405 مدل 84 گرفته میخواست بدونه از کجا باید موتور و بقیه قسمت های اون را چک کنه تا از سالم بودن ماشین اطمینان پیداکنه. منظور من اینه که وقی یه ماشین کارکرده میخریم کدوم قسمت ها را باید کنترل کرد تا بدونیم ماشین عیب یا ایراد خاصی نداره و از نظر موتور و بقیه قسمت ها سالمه و بعدا خرج رو دستمون نمیذاره؟
به نظر من این چیزها بستگی به تجربه آدم داره.
برای خرید خودروی دست دوم ... باید با یه آدم وارد برای بازدید خودرو رفت ، قبل از بنام زدن و قولنامه کردن!
من دیدم میبرن پیش یه بنگاهی .... نظر کارشناسی میده و قیمت میذاره!
یا اینکه میبرن پیش یه صافکار و یه مکانیــک!
من و شما ؛ باید تجربه کسب کنیم تا این چیزهارو بدونیم :)
به نظرم آشناتون بهرته ببره دیاگ بزنه .... حدود 10 تومن میشه فکر کنم! برای 206 که 7 تومن دادیم چند هفته پیش!
همانطور كه جناب سورنا گفتن بايد آدم باتجربه و واردي رو براي چك كردن ببريد. البته هيچوقت 100% وجود نداره و ممكنه بفرض موتور يه ماشين الان خوب كار بكنه اما 1 ماه ديگه رينگ بشكنه و 3 كار كنه و به روغن سوزي بيافته.نقل قول:
سلام دوستان یکی از آشناهای من یه پژو 405 مدل 84 گرفته میخواست بدونه از کجا باید موتور و بقیه قسمت های اون را چک کنه ......
در مورد بدنه اين كار راحتتري هست چون تقريبا هركسي كه كمي فني باشه و چند بار ماشين پيش صافكار و رنگ آميز برده باشه ميتونه تشخيص بده كجا رنگ خورده يا نه. و يا قطعه عوض شده يا نه..البته بازهم اين درصد داره و ممكنه يه ماشين چپي رو جوري بازسازي كرده باشن كه اصلا مشخص نشه.
موقع رانندگي يه سري چيزها مثل سلامت موتور از نظر خوب كار كردن و شتاب و صدا و لرزش معلوم ميشه..جلوبندي و كمكها از نظر كارايي و تنظيم بودن و ادوات برقي و نشانگر ها هم قابل بازديد هست.
اگر پيش يه نمايندگي خدمات بعد از فروش ببريد كه اين چيزها رو چك بكنه بهتره.
سلام کسی از پاترول 6 سیلندر سر در میاره ؟ اگر کسی بلده ترتیب وایرش کمک کنه چه جوری وصل کنم
كار چندان مشكلي نيست و اگر يكبار انجام بدي ميتوني براي هر موتور ديگه اي هم انجام بدي.نقل قول:
سلام کسی از پاترول 6 سیلندر سر در میاره ؟ اگر کسی بلده ترتیب وایرش کمک کنه چه جوری وصل کنم
براي شروع شما اول بايد ترتيب احتراق رو بدوني. ترتيب احتراق يعني اون زماني كه سيلندر در نقطه مرگ بالا و تراكم سوخت و هوا قرار داره و شمع نيز جرقه ميزنه. مثلا در موتور هاي 4 سيلندر ترتيب احتراق 1342 است. يعني اول سيلند 1 بعد 3 بعد 4 و بعد 2 جرقه ميزنه و احتراق صورت ميگيره.
در موتورهاي 6 سيلندر رديفي اين ترتيب هست:
153624
اگر نميدوني كه كدوم واير درب دلكو به شمع 1 وصل ميشه ، ميتوني به راحتي شمع اول موتور رو باز كني( اولين سيلندر در جلوي موتور سيلندر 1 هست) درب دلكو رو باز كني و با چرخاندن موتور با دست ( يا گذاشتن ماشين در دنده سبك و تكان دادن ملايم) موتور رو بچرخوني تا زماني كه از محل شمع باز شده سيلندر يك ببيني كه پيستون به نقطه مرگ بالا رسيده و سوپاپهاي دود و هوا هم بسته شده. اين حالت زمان احتراق هست. اگر ديدنش برات مشكل بود ميتوني سر يك اچار دو سو يا چهار سو كوچيك رو وارد سيلندر بكني و از تكان اون آجار متوجه بشي كه سيلندر به بالاترين نقطه رسيده يا نه؟. چكش برق روي هركدام از سري هاي درب دلكو كه ايستاد اون شمع يك سيلندر هست. واير يك رو به اون وصل كن. حالا فقط تنها كاري كه بايد بكني اينه كه بدوني جهت گردش چكش برق به كدام سمت هست؟ در جهت عقربه ساعت يا خلاف اون؟ براي اين كار هم ميتوني از يه نفر بخواي كه يه تك استارت كوچيك بزنه و شما حركت چكش برق رو نگاه كني. سمت چرخش رو كه متوجه شدي اونوقت بر اساس اينكه شمع يك رو بلد هستي ميتوني به ترتيب واير چيني و احتراقي كه نوشتم بقيه واير ها رو هم نصب كني.
يعني واير شمع يك رو كه گذاشتي و نصب كردي اونوقت واير شمع 5 رو روي سر سيلندر نصب ميكني و سر ديگه اونو در كنار واير شماره يك كه روي درب دلكو گذاشتي نصب ميكني( با توجه به جهت گردش چكش برق كه متوجه شدي و در همان جهت گردش) و مابقي هم همين ترتيب. معمولا ترتيب احتراق رو روي مانيفولد هوا يا دود موتور ها حك ميكنند. اگر پيدا نكردي از همين ترتيب احتراقي كه نوشتم استفاده بكن چون تا جايي كه يادم هست ترتيب شش سيلندرهاي رديفي يه جور هست.
مرسی متشکرم .این کار کردم جواب داد الان موتور خوب کار میکنه باز هم ممنونم
سلام بچه ها،من زیاد به فروم های اینجا آشنا نیستم پس مشکلمو اینجا مطرح میکنم
بخاری ماشینم گرم نمیکرد و آمپر هم از 70 بالا تر نمیرفت و در حرکت به 60 و کمتر هم میرسید رفتم پیش مکانیک و سیمکش گفتن باید ترموستات رو عوض کنی
همین کارو کردم و ترموستات 82 ژاپنی گرفتم و دادم مکانیک نصب کرد،ولی مشکل حل نشد که دوباره گفتن جنس ترموستات خرابه
تا الان 5تا ترموستات و چندتا فشنگی درجه بالا گرفتم ولی مشکلم حل نشده،من ترموستاتهارو هم با دماسنج تست کردم2تاشون درست رو 80 باز شد و بقیه به 70 نرسیدن ولی رو ماشین همون 70 باز میشه ترموستات پژو که 83 درجه رو هم با یه کوچولو سنگ زدن دورش نصب کردیم ولی مشکل حل نشد
فیلر زمستونی هم زدم
واتر پمپ رو هم باز کردیم درست بود،والا دیگه گیج شدم آخه ایراد به این مسخره ای تا حالا ندیده بودم
رادیات بخاری رو هم عوض کردم(جنس آلومینیومی)،ترموستات و فشنگی رو هم همینطور و کل مسیر که آب تو موتور دور میزنه رو چک کردیم ایراد نداره آب هم کم نمیکنه رادیات هم تمیزه
مشکلاتم:ترموستات 82 روشه ولی آب رو 70 میچرخونه،با این وضعیت که هست ماشین در جا آمپرش میرسه 76 فن روشن میشه و 70 خاموش میکنه ولی در حرکت میره زیر 70 و تا 60 هم میرسه و فن روشن نیست،اینم بگم آمپر درست نشون میده و به قول آمپر سازی که بردم گفت به فرض اینکه ماشین اصلآ آمپر نداشته باشه سوال اینجاست چرا ماشین با اینکه جلو رادیاتش بستس و فن قطع موتور در حرکت زیادی خنک میشه؟
فن رو قطع کردم جلو رادیات کارتن گذاشتم(از کل رادیات فقط یک چهارمش جلوش کارتن نیست)بازهم مشکلم حل نشده
ماشین پی کی کاربراته و فن هم یک دور داره
لطفأ کمکم کنین که دارم دیوانه میشم
قبل از هر چيز خدمت شما بگم كه كل خودروي پي كي ماشين مشكلسازي هست بخصوص برق اون و از همه بدتر همان دما سنج تعبيه شده ديجيتالي كه داره و هيچوقت هم درست كار نميده.نقل قول:
بخاری ماشینم گرم نمیکرد و آمپر هم از 70 بالا تر نمیرفت....
سال 81 من هم يه پي كي كاربراتوري داشتم كه بخاطر مشكلاتش يك سال بيشتر نگه نداشتم و بيشترين اذيتي كه ميكرد مربوط به همين نشانگر درجه حرارت موتور بود كه اصلا درست كار نميداد( كارهاي زيادي روي اون كردم كه از حوصله اينجا خارجه)
اول از همه من متوجه شدم شما تنها بر اساس اون چيزي كه نشاگر حرارت ميگه تصور ميكنين كه حرارت ماشين كم يا زياده كه اين اصلا درست نيست.
با اين تعداد ترموستات و تعميراتي كه انجام دادين من مطمئن هستم درجه نشانگر حرارت اشتباه نشون ميده و ربطي به فشنگي و ترموستات و اين چيزها نداره.
همون ترموستاتي كه به نظر خود شما درست كار ميده رو نصب كنين. فشنگي فن رو هم همون استاندارد خودش بگذاريد و يا كلا اگر خواستيد مثل پرايد ميتونين فشنگي فن رو 91 درجه و ترموستات رو 85 يا 82 درجه انتخاب كنين.
دريچه هاي كانال هواي بخاري رو هم چك كنين چون اكثرا خوب بسته يا باز نميشه و گاها هواي گرم به بيرون منتقل ميشه و شما تصور ميكني كه بخاري اصلا كار نميكنه.
اگر واقعا ميخواهيد دماي حقيقي موتور رو بدونين بايد يه نشانگر حرارت جيوه اي كه در خودرو نصب ميشه رو بگيريد و اينجوري ديگه به راحتي حرارت دقيق رو چه در حالت خاموش يا روشن متوجه ميشيد.
از پاسختون ممنون جناب camaro عزیز
من با آمپرسنج خود آمپرساز هم درجه زدم و با درجه خود ماشین هر دو یه عدد نشون میداد
مشکل من خنک شدن بیشتر از حد موتوره
فشنگی فن 91 اصلیه و ترموستات 82 ژاپنی که خود نمایندگی داره نصب میکنه
من چندتا فشنگی دیگه هم گرفتم ولی همشون زود فن رو روشن میکنن
یرای دریچه ها فرمودین درست باز و بسته میشن حتی برا دریچه های بالا داشبورد رو باز کردم ورق زیرشو برش زدم و چکمه ای پرایدی گذاشتم و باد کاملآحفظ شده هدر نمیره
تمام درزهای ماشینم گرفتم(باید ماشینو ببینی همه چیش دست ساز شده)
باد بخاری وقتی ماشین در حرکته سرد میشه ولی درجا بادش خوب گرم میشه
اگه پي كي شما انژكتوريه و همونطوري كه گفتيد ترموستات پرايدي 82 بايد روش سوار بشه. فن هم بايد روي 90 ، 91 استارت بگيره و در زير اين دما نبايد فن خودرو روشن بشه و البته بايد بدونيد كه روشن و خاموش شدن فن خودرو هيچ ربطي به فشنگي نداره و فشنگي درجه آب فقط نشانگر درجه آبه و به هيچ جاي ديگه اي متصل نيست. اون قطعه اي كه به ECU متصله و دستور دهنده اوليه روشن و خاموش شدن فن هست سنسور دماي آبه و جاش هم براي پي كي احتمالا بايد پشت موتور سمت چپ (سمت تسمه تايم) و نصب شده روي يكي از لوله برنجيهاي اونجا باشه. ايراد اين قطعه اينه كه اگه صحيح عمل نكنه فن زودتر يا ديرتر از حد نرمال خاموش و روشن مي شه و ايراد جديدش اينه كه جنس خوبش امروزه تو بازار پيدا نميشه!نقل قول:
در هر صورت و تحت هر وضعيت بدون كه در سيستم انژكتور فن بايد زماني روشن بشه كه دماي آب 90 درجه باشه و مسلما هم ترموستات باز باشه و در هر حالتي غير اين يا سنسور مشكل داره يا ECU كه غير اين عمل مي كنه.
اما در كاربراتوري ها زمان روشن شدن فن حدود 75 درجست و اين نحوه عملكرد سيستم كاربراتوريه كه البته در هواي سرد كمي هم از اين مشكلات ايجاد مي كنه. ضمنا كاربراتوريها سيستم فن دو دور ندارند.
با سلام
پژو 405 مدل 85
مشکل کلید کولر
من تا حالا یک بار پنل دکمه ها رو عوض کردم ( دو سال پیش ) که کلید کولر خراب شده بود . حالا دوباره همون کلید خراب شده . چراغش کم رنگ هست و کولر استارت نمی خوره و زیر پای شاگرد هم صدا می آید . کمی که با دکمه بازی می کنم درست میشه .چرا ؟
با تشکر
باسلام خدمت دوستان عزيز
من يه پرايد مدل 80 دارم مدتيه كه صبح ها موقع روشن كردن ماشين انگار كه ساسات عمل نمي كنه يعني روشن ميشه اگه درجا كاركنه خوبه ولي همين كه بهش گاز ميدي يا مي خواي حركت كني پرپر ميكنه ميخواد خاموش شه و ريب ميزنه كه خيلي شديده و صداي بدي از موتور مياد
اين اتفاق حتي بعداز نيم ساعت روشن بودن ماشين و درجاگرم شدنش پابرجاست تا زماني كه باهاش حركت كنم يعني بصورت نيم كلاچ حركت كنم تا خاموش نشه و ريب زدن و تحمل كنم تا كم كم درست شه ولي بعد از چند ساعت انگار نه انگار كه مشكلي داره و عين ساعت كار ميكنه
كاربراتور رو سرويس كامل كردم و ضد يخ هم ريختم كه بعد ريختن ضديخ مشكلش بيشتر شد.
ممنون ميشم كمك كنيد.
این مشکل رو من هم دارم (پراید79)یکی گفته باک بنزینت کثیفه و آشغال داره که رفته به کاربراتور و اینجوری شده یکی هم میگه ایراد از پمپ بنزینته که درست کار نمیکنه و مکش نداره !!! دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم .نقل قول:
قبل از هر چیزی توصیه میکنم با هیچ ماشینی برای گرم کردن موتور در جا گاز ندید.نقل قول:
شاید مشکلتون از پمپ بنزین باشه, زیاد گرون نیست عوضش کنید ببینید چه جوری میشه.
با سلام
من یه پژو 405 slx دارم
مدل اولایل 90
وقتی سرعتم زیاد میشه بالای 100 تا یا سر دست انداز و یاسر پیچ
یه صدایی مثل کشیدن سنگ روی آهن میاد نمیدونم از چیه
خواهشا کمکمک کنید
سلام:41:
من یه پراید مدل 86 دارم که وقتی ماشین راه میره صاف نمیره ( مثل اینکه چرخش لقی داره ) ولی چرخ لقی نداره ، سیستم فرمان و جلوبندیشو چند بار تعویض کردم ، کمک فنر رو عوض کردم ، لاستیک و رینگ عوض کردم ولی درست نشد ، لطفاً اگه تونستید راهنماییم کنید ممنون میشم
ســلام...از اول دست خودت بوده یا دست دوم گرفتی....شاسیش مطمئنی سالمه..؟؟توی حرکت احساس میکنی فرمون از دستت داره در میره....یا نه..؟نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه پراید مدل 86 دارم که وقتی ماشین راه میره صاف نمیره ( مثل اینکه چرخش لقی داره ) ولی چرخ لقی نداره ، سیستم فرمان و جلوبندیشو چند بار تعویض کردم ، کمک فنر رو عوض کردم ، لاستیک و رینگ عوض کردم ولی درست نشد ، لطفاً اگه تونستید راهنماییم کنید ممنون میشم
پلوس رو بده نگاه کنن ببینن سالمه یا نهنقل قول:
405 منم تقریبا همین جوری شده بود فقط خیلی شدید و سرعت که از 80 بالاتر میرفت ماشین یک دفعه میکشد یه طرف دیگه:18: دو تا دست داشتی باید دو تا دیگه قرض میکردی تا ماشینو بتونی کنترل کنی.:31:
پلوس رو که عوض کردم درست شد.
سلام
اقا پراید من بعضی وقتا فرمون را ول میکن چه در سرعت بالا چه سرعت پایین میکشه به سمت راننده مشکل کجاس باید چرخها رو بالانس کنم یا از چیز دیگس؟
یه سوال دیگه تسمه ماشین اگه سفت باشه صدای موتور تغییر میکنه؟ ایا دور موتور دیرتر پایین میاد ؟
سلام
چطوری میتونم چراغ بزرگهای ماشینو عوض کنم؟ نمیخوام بخاطر یه لامپ عوض کردن برم تعمیرگاه :دی لامپهای عقبو راحت میتونم عوض کنم اما لامپهای جلو 4 تا بست داره که فکر کنم باید ابرو رو هم دربیارم تا بتونم عوض کنم. نمیدونم شاید یه لم دیگه داره. خلاصه بلد نیستم. (ماشین 405)
مرسی.
كم بودن باد چرخها يا به عبارت ديگه تنظيم نبودن باد چرخها و تنظيم نبودن فرمان (ميزان فرمان) و مشكل در جلوبندي يكي از عوامل اصلي كشيدن ماشين به يك طرفه البته در حالت عادي.نقل قول:
صداي موتور هم ربطي به تسمه نداره اما شل بودن تسمه گاهي باعث ايجاد يك صداي جيغ فرم ميشه و صفت بودنش هم باعث استهلاك شديد تسمه ميشه.
پس صدای موتور من از چیه موقع حرکت صداش زیاده و ایستاده هم وقتی گاز میدی یه صدای فوری میده و اروم پایین میاد
ســلام 2تا سوال داشتم..
چند وقت پیش توی موتور ماشین رو دیدم یه ماده نارنجی از یه جایی ریخته بود..زیاد نبود...ببخشید دقیق نمیدونم از کجاش بود وگرنه دقیق تر میگفتم...تمیزش کردم ......مشکلی نداشت...دیروز دوباره ریخته بود چی میتونه باشه..؟(ماشین پرشیا...)
===
درمورد گازسوز کردن 405 سوال داشتم کجا میتونم بپرسم...تاپیکی نداریم..؟؟
ميتونه از خيلي چيزها باشه مثل فيلر يا فوليها يا هر چيزي بايد از نزديك چك كرد كه چه صداييه و از كدوم قسمت مياد!نقل قول:
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
بايد بگيد از كجا و يا از كدوم محدوده ميريزه، ضمنا من ماده نارنجيي كه داخل خودرو كاربرد داشته باشه به خاطر نميارم!!نقل قول:
در مورد گازسوز كردن سوالتون چيه؟ مكانش يا اثراتش؟ چون اين تاپيك سريع پيش ميره پيام خصوصي كنيد تا جواب بدم وگرنه احتمالا نتونم پيدا كنم يا يادم بره.
یه سوال دیگه ماشینم پراید. من بعضی وقتاها وقتی میپیچم یه پیچ 90 درجه را در حین پیچیدن یه صدای تق انگار از چرخ جلو میاد یعنی چی میتونه باشه
روغن ترمز پراید رو میشه پر کرد؟ یعنی روی قبلی بریزیم.
تنها چيزي كه ميتونه باشه زنگ زدگي توي موتور بواسطه استفاده مداوم از آب معمولي يا آب رادياتور بدون ضد جوش و ضد زنگ هست. تمام جنتها و اتصالات اونها رو چك كنيننقل قول:
ســلام 2تا سوال داشتم..
چند وقت پیش توی موتور ماشین رو دیدم یه ماده نارنجی از یه جایی ریخته بود..زیاد نبود...
سر پلوسها خراب شده. اونها رو چك كنين..احتمال زياد بايد تعويض بشهنقل قول:
یه سوال دیگه ماشینم پراید. من بعضی وقتاها وقتی میپیچم یه پیچ 90 درجه را در حین پیچیدن یه صدای تق انگار از چرخ جلو میاد یعنی چی میتونه باشه
روغن ترمز معمولا بعد از مدتها كار كردن بايد تعويض بشه( توي دفترچه پرايد نوشته سالي يكبار) اگر خيلي تيره شده ، عوض كنين و در غير اين صورت ميتونين روش اضافه كنين، اونهم از نوع DOT3 كه زرد رنگ هست. از مارك هراز هرگز استفاده نكنين چون غير استاندارد و بي كيفيت هست.نقل قول:
روغن ترمز پراید رو میشه پر کرد؟ یعنی روی قبلی بریزیم.
سلام
من یه مدته چراغ دنده عقب پرایدم روشن نمیشه. چند وقت پیش هم فشنگی رو عوض کردم. تا یه مدت درست بود ولی الان باز کار نمیکنه. به غیر از فشنگی,مشکل از چی میتونه باشه؟
بعد هم یادم نیست باید ببرم مکانیکی یا باتری سازی؟ :13: اگه قیمت انواع فشنگی(ایرانی, خارجی) هم دارین ممنون میشم بگین.
:11:
درود
بنده یک مشکلی دارم و زمانی که میخوام شروع به حرکت کنم وقتی دنده رو عوش میکنم مثلا وقتی دنده یک یا دو میندازم یک صدای (تق) میشنوم . میخواستم بدونم دلیلش چی میتونه باشه؟!
خودرو هم سمند LX هست
سلام دوستان
بعضی وقتا ، بیشتر وقتایی که زمین خیسه و بارون باریده ، گاز ماشین گیر می کنه و خود بخود گاز میخوره !
مثلا زمانی که تو دنده نیست و ماشین وایساده همینجوری داره گاز میخوره ؛ بعدش که میذارم تو دنده و یه خورده کلاچ رو میارم بالا عقربه بر میگره سر جاش !
میدونم مشکل از سیم گاز و این چیزا نیست !
ماشینمم روا هستش !
کسی از دوستان میدونه مشکل از چیه ؟
این مشکل بیشتر از استپر موتوره اونو تمیز کنید احتمالا حل میشهنقل قول:
سلام
یه مشکلی دارم نمی دونم آمپر آب ای خانواده پژو چجوریه
علامت تا وسط مال کدوم مدل ها 90 و علامت 1/4 مال کدوم مدل ها 90
مثلا 405 مدل 82 وسط 90
سمند 84 علامت 1/4 90
پرشیا نمیدونم 87 وسط 90 یا 1/4
اینو کسی میدونه راهنمایی کنه
چنديد دليل عامل اين صداي تق هست و اگه اين صدا به همراه يك تققه با حركت ماشينه يعني زماني كه مي خواين حركت كنين ماشين به اصطلاح تقه ميزنه (با يه تكان شبيه سريع ول كردن لحظه اي كلاچ) حركت مي كنه مشكل احتمالا مي تونه از ديفرانسيل و اجزاش يا دسته موتور باشه.نقل قول: