خداییش این مشکلات قطعی و وارد شدن به سایت و ... رو من ندارم !
امروز آسیاتک یه کار قشنگ کرد. بهم اخطار داد 5 روز دیگه قراردادتون تمومه.
23 ام تموم میشه.
400 مگ هم فعلا حجم دارم.
Printable View
خداییش این مشکلات قطعی و وارد شدن به سایت و ... رو من ندارم !
امروز آسیاتک یه کار قشنگ کرد. بهم اخطار داد 5 روز دیگه قراردادتون تمومه.
23 ام تموم میشه.
400 مگ هم فعلا حجم دارم.
نمیدونم والا چرا واس من اینجوریه!
شاید بستگی به مرکز مخابرات هم داره!
اره واس منم امروز و دیشب پیغام میداد که 3 روز دیگه تموم میشه!
راستی شارژ اینترنتی هم راه افتاد بهتر شد باز!
برا من هم قطعی داره ، حالا نمی دونم از چیه ، بیشتر فکر کنم از مودم باشه ، باید یه 10 مینی خاموش باشه تا اوکی بشه ، شاید هم از اون ها باشه ، اما دست به نقد می چسبونم به مودم خودم تا خلافش ثابت بشه
نه از مودم نیست! مطمئن باش!
واس من همون اول روشن بودن هم میشه!
احتمالا یه چیزی بین مخابرات خراب شده و آسیا تک خراب شده هس :دی
سلام.
1- چراغ لینک adsl من همش چشمک میزنه ! مگه نباید ثابت باشه؟
اما برای من همش چشمک میزنه و عجیبه روی این حالت چشمک زن وارد اینترنت هم میشه!
به نظرتون باید چیکار کنم که ثابت بشه؟
2- وقتی مودم را روی usb وصل کنیم دیگه تنظیمات tcp ip لازم نداره؟
مودم asus دارم
مهم نیست. ....نقل قول:
اره واس منم خیلی کوچیک چشمشک میزنه ولی مهم نیست با اینکه اگر یه کارشناس بیاریم حتما یه بدی تو این حالت پیدا میکنه و واسش توضیح میده چون عادی نیست این حالت در کل
کلا وارد شدن به قسمت اکانتینگ آسیاتک خیلی سخت هستش باید بزنی چند سری تا وارد بشه.
دوستان شاتل و صبا در شهر ما فعلا پورت ندارند ولی اسیاتک داره، بگیرم همینمو یا صبر کنم ؟
سلامنقل قول:
1.اگه میخواید حجمی بگیرید دقت کنید که آسیاتک شبانه نداره
2. توصیه میکنم اصلا مودمی که خود شرکت میفروشه رو نگیرید چون واقعا چرته خودتون یه خوبش رو بخرید
کلا شرکت نسبتاخوبیه و سرویس های نسبتا اخوبی هم میده و شما هم که فقط همین تو منطقتون سرویس میده گزینه ی مناسبی هست
ممنون:11:
من الان دو روزه هر کاری میکنم وارد قسمت اکانتم نمیشه !
از همه روشهایی که بلد بودم استفاده کردم ولی نشد !!
فردا هم اشتراکم تموم میشه. فقط هم اینترنتی میتونم پرداخت کنم !!
اگه ای دی اس ال ام تموم بشه بدبخت میشم ! چون مودم دیال آپ اصلا ندارم !
قبلا خیلی راحت وارد اکانت میشدم ! ( با کلید tab ) ولی الان با همه مرورگرا هم امتحان میکنم وارد نمیشه !
با پشتیبانی نمیشه تماس گرفت؟ شاید اشکال از خودشون باشه.نقل قول:
من تونستم وارد اکانت بشم . ولی وقتی مقدار پرداخت اینا رو مشخص کردم گفت سیستم نمیتونه الان درخواستتون رو ...
بعد هم پرتم کرد بیرون !
دیگه هم نتونستم وارد بشم !
ولی من خیلی راحت وارد اکانتم شدم و اکانتم رو اینترنتی شارژ کردم. مشکلی هم پیش نیامد. البته وحید جان راست می گه بعضی وقت ها برای ورود به اکانت بد قلقی می کنه و باید چند بار سعی کنی تا بتونی وارد شی. همین الان هم یک بار دیگه امتحان کردم و خیلی راحت وارد اکانتم شدم.
میشه بگین تمدید اعتبار اینترنتی به وسیله کارت اعتباری چه طوریه؟
من کارت سپهر صادرات دارم ولی توی فرم آسیاتک رمز cvv2 خواسته که من نمی دونستم چیه رفتم از شعبه پرسیدم اونا هم نمیدونستن! در نهایت گفتن رمز دوم کارته! رمز دوم هم تعریف کردم برای کارتم ولی نشد.
میشه راهنمایی کنید؟؟؟
نقل قول:
وحید جان منم مشکل تو رو دارم... بعضی اوقات هم باید کوکی ها رو پاک کنی تا درست بشه!
اون پیغامه هم که میگی اگر از یه حد معین ( چند ثانیه) بگذره و هیچ کاری نکنی تو بخش اکانتت اونطوری میشه.. باید سریع باشی تو این قسمت
نقل قول:
اقا قصد توهین ندارم ولی عجب چلمن بودن کارمندان اون بانکی که سوال کردی :دی
برو کارتت رو بذار ت وatm و بعد بزن تغییر رمز > سپس تغییر رمز اینترنتی و یه رمزی بزن> بعد اوکی کن یه فیش میاد بیرون که روش cvv2 رو نوشته... یه کد سه رقمی هست
شعبه ش کوچیکه آخه زیاد در جریان تغییرات روز نیست همین رو هم کلی زنگ زد از نمی دونم کجا پرسید!!!!!!نقل قول:
مرسی از راهنمایی.
و این رمز اینترنتی رو که توی سایت بانک صادرات دیدم نوشته بود باید 20 هزار تومن بدیم تا برامون تعریف کنن. یعنی امکان استفاده از خدمات اینترنتی کارت اول باید برای کارتمون فعال شده باشه؟ همینطوری میشه که رمز اینترنتی تغییر بدیم؟
بعد اینترنتی شارژ کنیم بلافاصله اعتبار اکانت تمدید میشه؟ یا اونم باید 24 ساعت صبر کنیم؟
من امروز اینترنتی شارژ کردم. یه ربع بعد فعال تمدیدش اعمال میشه و میتونید برید تو اینترنت و ...نقل قول:
یه نکته ایی امروز فهمیدم که حتما بهتره از اینترنت اکسپلولر استفاده کنید.
با tab حرکت کنید و از موس تا اونجایی که میشه استفاده نکنید.
بدون مشکل انجام میده.
این نکته که Ahmadra جان هم گفتن مهمه. یعنی هیستوری و ... هم پاک کنید قبلش .
کامران جانن شما هم اگه یه حساب جدید باز کنی به صرفه تره برات ! چون برای صدور کارت پول دیگه نمگیرن. الان اکثرا کارت بانکشون مجانی شده. بهترین بانکها هم برای فعالیت اینترنتی سامان و پارسیان هستن . مخصوصا سامان.
من الان 3 ماهه 6 گیگ تمدید کردم. مثل همیشه 31 تومن.
موفق باشید
بله... حالا نمیخوام تبلیغ کنم... فرقی هم نمیکنه چون سامان معروفه ولی بهترین کارت از لحاظ خدمات اینترنتی هست :)
آقا میدونید چطوری باید وارد بشید:
ئارد سایت 1844 که شدید یوزر رو بزنید بعد کلید Tab رو بزنید بعد پسورد بعد Tab بعد ایمیل و کد و بعد اینتر یا اسپیس بزنید. اینجوری وارد میشه امکان داره بار اول نشه. خانوم به من اینجوری گفت سایتشونم مثل خودشونه فرمول داره
آقا من تازه گرفتم
1- لینک شارژ آنلاین کجاست؟؟
2- از کجا باید بفهمم چقدر مصرف کردم و کی باید شارژ کنم؟؟
سلامنقل قول:
اول وارد سایت 1844 بشید بعد وارد اکانتتون بشید
برای شارژ آنلاین به قسمت شارژ و تغییر سرویس برید
برای دیدن مقدار مصرفتون به قسمت عملکرد اتصال به اینترنت برید
ممنون:11:کد:www.1844.ir
قسمت عملکرد میریم نمیشه سر در آورد چقدر مونده. باید به مگ میزد. چطوری محاسبه کنیم ببینم چند مگ مونده؟!
توی آدرس 1844 قسمتی به نام شارژ و تغییر سرویس نیست!!:41: میشه لینک دقیق بدی؟نقل قول:
[quote=mrmostafa;3594679]قسمت عملکرد میریم نمیشه سر در آورد چقدر مونده. باید به مگ میزد. چطوری محاسبه کنیم ببینم چند مگ مونده؟![/
quote]
سلام
به مگابایت میزنه دیگه:31:
بر حسب مگابایت MB
:18::18::18:نقل قول:
این عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
به مگابایت میزنه دیگه:31:
بر حسب مگابایت MB
:18::18::18:نقل قول:
این عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همانند اسیا تک متاسفانه مدیریت در اینجا هم ضعیف عمل میکنه ...
تاپیک بستن ... من اصلان اینجا هیچ موضوعی ادامه نمیدم
فقط پرشین تولز ...
ممنون مشکلم حل شد
آقا اگه سایتب رو اشتباه ----- کنه مخابیرات چطوری باید به آسیاتک اطلاع بدیم که باز کنه؟؟؟؟ یه سری یادم میگفتن ایمیل بزنید رسیدگی میشه.
الان سایت های مستحجن و زشت بار هستش اونوقت سایتکه سایت تم و برنامه های موبایل هستش چیزی نداره رو ----- کردنو من بهترین تم ها و به روز ترین تم ها رو همیشه از اینجا میگیرم برای همه گوشی ها داره.کد:www.Zedge.net
تازگی ها قیلترینگ آسیاتک خیلی زیاد شده. کلماتی رو قیلتر میکنه که نباید قیلتر کنه !نقل قول:
مثلا کلمه women کلا سرچ نمیشه ! حالا کاری هم ندارن که واسه چی میخان !
نمیدونم قیلترینگ کلی از مخابراته یا از شرکت. ولی خیلی مشکل ایجاد میکنه.
البته من خودم وی پی -ان استفاده میکنم ولی درست نیست هر چیزی رو قیلتر کردن.
ضمنا مصطفی جان این سایت آلمانی فقط تم که نداره ! کلیپ هم داره !
اینا واسه کلیپاش قیلترش کردن !
آقا مرسی. راستی وی ÷ی ان از کجا میگیری؟؟ من 2 نفر رو میشناختم مبفروختن 2 تاشونم گرفتن تعهد دادن دیگه نمیفروشن. میشه بگی از کجا میگیری. 1 ماهه چند میده ؟؟؟ بدجوری دنبالشم .نقل قول:
وحید جان آسیاتک که پورت --- رو نبسته شما استفاده میکنی دیگه. من قرارا شد بگیرم. ممنونم ازت .
من هم از v p n استفاده می کنم .آسیاتک با v p n مشکلی نداره.
مگه بقیه شرکتا مشکلی دارن ؟ غیر قانونیه ؟نقل قول:
اگه مشکل پیدا کنه که دیگه هیچی !
پیغام سکرت شد.:13:نقل قول:
نه من هم مثل سیاوش مشکلی ندارم.نقل قول:
(البته اگه بعد از این پستا کسی از آسیاتک اینا رو نخونه و اذیت نکنه ! )
من از امروز نمی تونم از و-ی پ-ی ا-ن استفاده کنم. مال کسی اینطوری شده؟
لو رفتیم !نقل قول:
===
من امروز مشکلی نداشتم.
سلام.
آسیاتک قسمت یوزر ها رو واسه ورود به سیستم خوشگل کرده بعد از سالها !
آدرس جدید :
کلمه عبورش هم شده همون کلمه ورود واسه ای دی اس ال .کد:http://user.asiatech.ir