چه قدر خوب اونجا با گارانتی اصل و مشکی 430تومنه عالیه.............
دوست من شما از دوربینش راضی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟(میخوام ببینم دوربینش را خوب زدن)
Printable View
چه قدر خوب اونجا با گارانتی اصل و مشکی 430تومنه عالیه.............
دوست من شما از دوربینش راضی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟(میخوام ببینم دوربینش را خوب زدن)
بعلاوه این imei را تو سایت numbering چک کن بهت می گه گوشی اصلی هست یا نه ؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز این جا کلوپ N82 هست مثل اینکهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست من در مورد اون شارژر همراهت توضيح ندادي. چند و از كجا ؟ چند بار شارژ ميكنه ؟
آه راستی من امروز من اومدم تا این را بگم
شارژر من چینی بود و مارک نوکیا داشت
من دوبار فوا شارژ کردمش که حدود2 ساعت طول کشید
و هر دفعه یکبار بیشتر شارژ نکردم گوشیم را
چون لازم نشد ولی فروشنده می گفت می تونه تا 2 با فول شارژ کنه
اما خوب دوست عزیز منم باید یکی دیگه بگیرم چون امروز هم این شارژ و هم او ن اسپیکر همراه که گفتم هر دو تاش خراب شد
اسپیکر را خواهر زادم داش بازی می کرد که اومدم دیدم دو تا اسپیکر را هم از جاش در آورده بیرون
هم چنین این شارژر را هم شکونده
شرمنده
چون من فردا کنکور دارم نتونستم زود تر جواب بدم
امروز 5 صفحه این تاپیک رفت جلو و بیشترش هم پست های بیهوده بود.
چرا بحث های خارج از موبایل رو می کشونید اینجا ؟ که مجبور شیم تاپیک رو پاک سازی کنیم؟
از دوستانی که قوانین رو رعایت می کنن کمال تشکر رو دارم.
مجتبي جان ما كه هر چي ميگيم فك ميكنن باهاشون پدر كشتگي داريم زحمت پاكسازي رو بايد بكشي
اميدوارم موفق باشينقل قول:
آه راستی من امروز من اومدم تا این را بگم
شارژر من چینی بود و مارک نوکیا داشت
من دوبار فوا شارژ کردمش که حدود2 ساعت طول کشید
و هر دفعه یکبار بیشتر شارژ نکردم گوشیم را
چون لازم نشد ولی فروشنده می گفت می تونه تا 2 با فول شارژ کنه
اما خوب دوست عزیز منم باید یکی دیگه بگیرم چون امروز هم این شارژ و هم او ن اسپیکر همراه که گفتم هر دو تاش خراب شد
اسپیکر را خواهر زادم داش بازی می کرد که اومدم دیدم دو تا اسپیکر را هم از جاش در آورده بیرون
هم چنین این شارژر را هم شکونده
شرمنده
چون من فردا کنکور دارم نتونستم زود تر جواب بدم
ولي نوكيا نوشته بود 4 - 5 بار. توي لوازم همين n82 هم بود. اگه رفتي بگيريزحمت بكش همين شارژر 4-5 باري رو هم سوال كن با قيمتش
ممنون
یه چیز جالبی بگم تو ساوه گشتم رم 8 گیگ بگیرم هیچکی نداشت تازه رم 4 گیگ هم نداشتن
احتمالا2 یا 3 روز دیگه برم تهران از اونجا یه رم 8 بگیرم
حتما باید یه شارژر همراه هم بگیرم
دوست عزیز من که گفتم همون دوبار را هم امتحان نکردم تازه اون را هم فروشنده می گفت خوب جنس چینی همینه دیگه
البته این دفعه می خوامن یه جنس خوب بگیرم و نگهش دارم حتما سعی می کنم همین شارژر را بگیرم
یه سوال از آقا مجتبی و داش یونس که رم 8 گیگ دارن
من مطمئن باشم که رم 8 گیگ را می کشه دیگه
یهو نرم بگیرم بعد گوشی نکشه
بعد یه سوال رم 8 گیگ را این رم ریدر های معمولی هم تو کامپیوتر باالا میارن یا نه ؟؟؟
آخه شنیدم خودش رم ریدر داره ؟؟
والله دوستان در مورد نوشته ی made in india سوال کردند!من این گوشی رو از فروشگاه مرکزی نوکیا که فقط نوکیا داره و حتی اشخاصی اونجا هستند که لباس فرم دارند که گوشیها رو معرفی میکنند خریدم و روی گوشی نوشته made by nokia!ادرس کارخانه رو هم نوشته address of importer:india..... ایمپورتر یعنی چی؟؟؟؟خود نمایندگی هم میگفت تمام محصولاتشون از طرف نوکیا هند هست!!توی گوشی هم زبان انگلیسی هندی فیلیپینی و اندونزیایی رو داره!!!اقایون ادرس سایت numbering رو میدید؟؟؟؟
یه چیز دیگه!!باتری من هم bp-6mt هست و هولوگرام نوکیا رو هم چک کردم و عکس دستها 3 بعدی بود و در پایین ارم نوکیا که وسط هولوگرام هست 3 نقطه در بالا 4 نقطه در پایین و در سمت راست 2 نقطه و سمت چپ 1 نقطه ی 3 بعدی مخفی وجود داره ولی اون قسمتی که یک شماره هست و باید روکشش رو بکنی رو نداره!همونی رو که وقتی میخواهی باتری رو چک کنی شماره رو وارد میکنی!!تون شماره رو نداره!!مال شما هم اینطوریه؟؟فقط زیر هولوگرام یه شماره نوشته: TB3M1U1 باتری ساخت کره جنوبی هست!!!!!:18::18:
بفرما این آدرس Numbering
کد:https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
وای خدا رو شکر!گوشی رو تو سایت نامبرینگ مشخص کرد!اصله!!حالا پست 1215 رو بخونید و یه سوالاتم بی زحمت جواب بدید!!
اين اون شارژز نوكيا هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
Nokia Power Pack DC-1 – Power where and when you need it
With the Nokia Power Pack DC-1 you have your own, powerful source of energy on the move. If travel takes you away from an AC supply, you can still charge your Nokia device or accessories directly from the pack – from two to five times a trip (depending on battery size).
With a Nokia Power Pack DC-1 you can:
- have a roaming reserve of power for Nokia devices
- recharge from two to five times on one trip
- recharge the pack with a standard Nokia 2mm charger
کد:http://mea.nokia.com/dc-1
نقل قول:
Weight
* 215g
Charging Capacity
* Up to 3 phone charges (3 x @950mAh)
Cable length
* 800 mm (fixed cable)
250 mm (removable)
Charger dimensions
* 86 x 86 x 30 mm (LxWxH)
Charger input
* Nokia 2mm charger IF max 900mA
Charger output (2 Outputs)
* 5.7 V DC
750 mA
Internal battery charge time
* 10h (AC-4)
Output connectors
* 2 mm plug and cable, detachable cable with 2 mm plug
Color
* Black/Chrome
Operating temperature
* 0°C up to + 45°C
Sales package content
* Nokia Power Pack DC-1
* DC-1 Connection Cable
* Nokia Carrying Case CP-213
* User Guide
برای دوستم که تازه ان 82 خریده مثل برا شما هست که میگی
ولی برای من که یه شماره سریال داره در قسمت راست بصورت عمودی
خوب دوست عزیز از این شارژر هیچ قیمتی نداری ؟
رم 8گیگ رو کاملا ساپورت می کنه و حتا گفته شده تا رم 32 رو که هنوز نیومده ساپورت می کنه.نقل قول:
اگه مارک sandisk بگیری خودش رم ریدر داره ولی با رم ریدر های دیگه هم به راحتی کار می کنه.
ممنون داش مجتبی پس با خیال راحت برم بگیرمنقل قول:
قیمت نداری که چنده الان ؟؟؟
خیالت راحت باشه...نقل قول:
دقیق نمی دونم. متغیره...
بعضی جاها 60 تا 65 می دن ولی یونس 50 تومن خرید. قیمتش تو مالزی 40 تومنه. بگردی تو تهران 50 گیر میاد.
یه سوال دیگه!صدای وارنینگ تون گوشی من خیلی کم!از 5700 خیلی کمتره!از کجا زیادش کنم؟؟؟تمام ولومها رو بردم بالا ولی تغییری نکردی!!!
راهی نداره دوست من. صدای ان82 در همین حده که یکی از معایبش هست...نقل قول:
یه اکولایزر توپ به من معرفی کنید!همچنین میخوام بدونم سرعت انتقال اطلاعات با کابل از گوشی به کامپیوتر و برعکس چنده؟؟
یک سوال دیگه اینکه این چراغ قرمز توی فلاش چیه؟؟؟
یک سوال دیگه ایا این گوشی 3d accelaretor داره(چیپ گرافیکی همانند ان95 8 گیگ؟؟)
دلیل سوالاتم اینه که در مورد این گوشی قبل از خریدش هیچ تحقیقی نکردم!!!
دوست عزیز وارینگ تون چی هستنقل قول:
همین صدایی که میگه باتری کمه!!در برابر 5700 ولومش کمتره!همونطور که مجتبی جان گفت مثل اینکه برا افزایشش راهی نیست!خواهشا پاسخ بدید به سوالاتم قبلیم!!!!
سوال اولت رابنظر من Rock و Pop از همه بهتر است
دوم هم فک کنم برا اتو فوکوس هست
دوستان یکی از بچه محل ها که ( کرد ) هم هست میگه که تو کرمانشاه و اون طرف ها که قاچاق وارد می کنن رم 8 گیگ 20 تا 30 هزار تومن هست بنظر شما بگم بیاره
نه متاسفانهنقل قول:
اگه اساتيد قيمت كردن به ما هم بگن
به نظر من رم رو ابدا نبايد بدون گارانتي گرفت حتي شده خود فروشنده 24 ساعت گارانتي كنه!نقل قول:
دوستان یکی از بچه محل ها که ( کرد ) هم هست میگه که تو کرمانشاه و اون طرف ها که قاچاق وارد می کنن رم 8 گیگ 20 تا 30 هزار تومن هست بنظر شما بگم بیاره
ایا میدونید که وای فای ان82 تکنولوژِی upnp رو هم داره!درست مانند ان96 و ان78!!روی جعبه ی گوشی و توی gsmarena نوشته شده!!!
سلام
ببخشید وقتی من به قسمت inbox اس ام اس ها میرم و مثلا یک اس ام اس که امروز ساعت 10 صبح اومده را در قسمت Message details میرم در قسمت Time مثلا نوشته 5 عصر در صورتی که این اس ام اس 10 صبح به دستم رسیده ولی پیامهایی که فرستادم و در قسمت Sent هست اونا زمانهاشون درست هست!!
چه کار باید بکنم زمان خود گوشی هم درسته!Time Zone هم درسته!!!
hdk ;i ld'd dukd ]dنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
ایا میدونید که وای فای ان82 تکنولوژِی upnp رو هم داره!درست مانند ان96 و ان78!!روی جعبه ی گوشی و توی gsmarena نوشته شده!!!
اين كه ميگي يعني چي؟
متاسفانه مال من هم همين جوري هستنقل قول:
ببخشید وقتی من به قسمت inbox اس ام اس ها میرم و مثلا یک اس ام اس که امروز ساعت 10 صبح اومده را در قسمت Message details میرم در قسمت Time مثلا نوشته 5 عصر در صورتی که این اس ام اس 10 صبح به دستم رسیده ولی پیامهایی که فرستادم و در قسمت Sent هست اونا زمانهاشون درست هست!!
چه کار باید بکنم زمان خود گوشی هم درسته!Time Zone هم درسته!!!
meha جان من این مسئله رو بارها و بارها در همین فروم گفتم بازم برای شما میگم .....نقل قول:
این مشکل رو من حدود یک سال پیش و درست از زمان یکه سیم کارتمو عوض کردم بوجود اومد .....
دقیقاً همین مشکل شما رو داشتم که بعد از کلی تحقیق و پرس و جو متوجه شدم این اشکال ربطی به گوشی نداره ..... این مشکل شبکه هست ..... و متاسفانه دست من و شما نیست که بتونیم حلش کنیم .....
اگه بخوای مطمئن بشی میتونی سیم کارتتو روی یه گوشی دیگه امتحان کنی بازم میبینی همین مشکل رو داره !!!
سامان جان من قبلا w300 سوني داشتم. اون اين مشكلو نداشتنقل قول:
...........................
آره رو جعبه نوشته
--
امتياز : 6483
اره!مشکلم حل شد!!دست شما درد نکنه!
سلام به همگی . ببخشید یک سئوال داشتم . هر چند دفعه یکبار که گوشی رو به حالت Data Transfer به کامپیوتر وصل میکنم وقتی کارم تموم میشه و میخوام کابل رو جدا کنم گزینه remove توی نوار Task bar رو که میزنم اون علامت اتصال از روی صفحه گوشی نمیره و بعد از چند ثانیه صفحه گوشی پر نور میشه و هنگ میکنه و حتی گوشی خاموش هم نمیشه و مجبورم باتری رو در بیارم . میخواستم بدونم مشکلش چیه ؟ میخواستم بدونم آیا راه دیگه ای داره که مثلا با حالت Pc Suite مموری کارت رو نشون بده ؟
آخه قبلا N73 داشتم که توی Pc Suite گزینه File Manager داشت و راحت میشد داخل گوشی رفت . اگه راه حل دیگه ای نداره میشه مشکل هنگ کردن گوشی رو برطرف کرد ؟
پیشاپیش از کمکتون ممنونم
دوست من شما Nseries pc suite که تو خود DVD گوشی هست بریز ، اونوقت براتون مثل n73 هم مموری گوشی و هم رم رو نشون میده ، ولی حتما ببر گوشیوتو رو یه کامپیوتر دیگه هم تست کن اگر اونجا هم اینجوری شد بده گارانتی ... احتمال داره شما گوشیتو درست ریموو نیم کنی وقتی ریموو دیوایس رو از رو ویندوز میزنی رو گوشی مینویسه که کابل رو جدا کنید اگر ننوشت یا ریموو درست انجام نشده یا گوشیت مشکل داره ...
e.khafan! جان ممنونم از اینکه جوابمو دادی اما روی کامپیوتر pc suite خود گوشی نصبه . یعنی وقتی میخواستم برنامه رو نصب کنم توی لیست برنامه های سی دی فقط nokia multy media converter و Nokia Nseries pc suite رو تیک زدم و نصب کردم . ولی وقتی pc suite رو باز میکنم گزینه ای به نام file manager نداره و مجبورم برای اینکه یک فایل رو به گوشی منتقل کنم از حالت data transfer استفاده کنم .
راستی وقتی در حالت دیتا ترانسفر remove رو از task bar کامپیوتر میزنم پیغام remove روی گوشی میاد ولی هر چند دفعه یکبار ( مثلا هر 5 یا 6 دفعه که با دیتا ترانسفر وصل میشم بعد اینکه پیغام remove رو روی گوشی ok میکنم اون علامت اتصال گوشه بالا سمت راست روی صفحه گوشی نمیره و بعد از چند ثانیه ال سی دی پر نور میشه و گوشی هنگ میکنه که مجبورم باتری رو در بیارم .
میشه کمکم کنید ؟
من همین الان ، حالتای مختلفو رو گوشیم تست کردم ولی هیچ کدوم مثل اون حالتی که شما گفتی نشد ... یه شوال شما تم گوشیتو عوض کردی ؟ اگر کردی روی مموریه یا رو خود گوشی ، احتمال داره از اون باشه ، چون مال منم یه 30 ثانیه ای میکشه تا گوشی بیاد حالت اول .
--
اینم برای شما ...بعد از اینکه گوشیو وصل میکنی اینجوری می شه :
عجیبه من تا دیشب باهاش کار میکردم ، الان دیدم وقتی میرم تو n82 هیچی نیست! ببینم چیکارش میتونم بکنم بهتون میگم ...
هیچ تمی روی گوشی نصب نکردم . همون تمهای فابریک گوشیه . اینم عکس زمانیه که گوشی به کامپیتو وصل میشه :
اگه میشه کمکم کنید که بدون نیاز به حالت دیتا ترانسفر بتونم فایل توی گوشی منتقل کنم و به درایو های گوشی دسترسی داشته باشم . هر وقت که میخوام از حالت دیتا ترانسفر استفاده کنم خدا خدا میکنم که گوشی هنگ نکنه . ممنون
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اگه منظورت این هست که فایل منجر تو my computer نمیاد باید بگم که برا من هم نمیومد
ولی الآن هر وقت Nokia Application Inistaller را اجرا می کنم گزینه فایل منجیر مثل اون عکسی که دوستمون گذاشت میشه شما هم امتحان کن شاید جواب بده
اما برای قسمت دوم که گفتید هنگ می کنه و پر نور میشه باید بگم برا من هم عید و 2 ماه بعد از اون این طوری می شد
که دوستان همین تاپیک گفتن که گوشی من جنی شده
خلاصه از وقتی که رم گوشیم را عوض کردم این مشکل هم رفع شده امیدوارم گوشی شما هم درست بشه
یه پیشنهاد هم دارم اگه Cd گوشی N73 را نصب کنی بجای سی دی N82 خیلی بهتره من هم این کار را می خوام بکنم
یادتونه بهتون گفتم قبلا می شد با کامپیوترم پیامک بفرستم اما الآن نمیشه
یادم اومد که اون موقع سی دی N73 یکی از دوستان را روی گوشیم نصب کرده بودم
خیلی از N82 بهتر بود
الآن هم می خوام این کار را بکنم
نتیجه را می گم
احتمالا پی سی یوییت بد نصب شده ، وقتی از روی گوشی میزنی پی سی سوییت ف علامت کابل میاد ؟ اگر میاد مشکل از گوشی نیست ، حالا باید بری پی سی یوییت رو دست کاری کنی :
اول : بر روی آیکون پی سی یوییت دوبار کلیک کن
بعد برو به قسمت ستینگ ( روی اون عکس آچار کلیک کن )
بعد GEt connect wiz. رو بزن ، حالا بعد از نکست ، cable conn. بعدم گوشیو وصل کن ... همین اگر نشد یه بار دیگه پی سی رو نصب کن بازم اگه نشد ، متاسفم نمی دونم باید چیکار کنی .
-
حالا اگر اصلا گوشی نفهمید که یو اس بی رو وصل کردی تو حالت پی سی ( علامت کابل بالای صفحه نیومد ) یه بار مستر ریست کن 99% مشکلت حل میشه .
منم این کارو کردم ( تو عکس معلومه ) ولی نمی تونم اس ام اس بفرستم ، در ضمن سرعتشم کمتر از خود پی سی سوییت گوشیه .نقل قول:
ادتونه بهتون گفتم قبلا می شد با کامپیوترم پیامک بفرستم اما الآن نمیشه
یادم اومد که اون موقع سی دی N73 یکی از دوستان را روی گوشیم نصب کرده بودم
خیلی از N82 بهتر بود
الآن هم می خوام این کار را بکنم
نتیجه را می گم