فکر کنم اینا رو هم بعد شماره گذاری یک تعداد بگن فلان جاش مشکل داره و دیگه تعطیلنقل قول:
Printable View
فکر کنم اینا رو هم بعد شماره گذاری یک تعداد بگن فلان جاش مشکل داره و دیگه تعطیلنقل قول:
یکی دو هفته قبل خود سایت ایران خودرو دیزل نوشته بود که رئیس جمهور:2: میخاد دخالت کنه در دفاع از صنعت! برای شماره گذاری!!!نقل قول:
اره دیگه رئیس جمهور دخالت نکنه پس کی دخالت کنهنقل قول:
دوستان هنوز شروع نشده شماره گذاری یکی از همسایه های ما (چند کوچه اونطرف) چند وقتی هست تحویل گرفته اما خبری از پلاک نیست و ماشینش داره خاک میخوره گوشه خیابون!
بچه همین الان فهمیدم که پسر عموی یکی از بچه ها بایک fh شرکت نفتی تصادف کرده
نمیدونم خواب رفته یا چه طور شده ماشین از جاده رفته پایین اومده بیارتش بالا که پیچ های ریش میبرن تانک نفت از روی ماشین رد میشه
بیچاره خودش یک ساعت بعد از تصادف تموم میکنه شاگرد یکی دیگه هم همراش بوده که همون موقع سرش میترکه و تموم میکنه
خیلی ناراحت شدم بیچاره یک دختر 11 ساله داشت
به این میگن فشار اقتصادی
شب و روز کار کنه خواب نداشته باشه همین میشه نمیدونم ما واسه قطعه فورشا چقدر بدهکاریم که هر چی در میارم میریزم تو حلق اون مفت خورا .
آقای رییس جمهور هم دارن دانشگاه مورد علاقه خودشون رو وارد قضیه میکنن تا کمی بیشتر مطرح بشه
خیلی متنفرم از این علم و صنعت .
در ضمن از کی تا حالا پیشرفت شده بازی با جون آدمها که به این راحتی مارک روی راهنمایی رو رانندگی میذارن ؟
با همین محدودیتها و اعمال فشارها باید پیشرفت کنیم . با هزینه های گزاف میشه پیشرفت کرد واقعا این دو تا شرکت تولید کننده دزد به تمامی معنا هستن
در مورد کاوه هم میگن شاسی . موتور گیربکس رنو داره فکر میکنم تحویل دادن چون هم دانگ فنگ 2 محور دیدم کم کم اینا رو هم دیدم
حداقل خوبی دانگ فنگ اینه که یه شرکت پدر مادر دار شریک اون هست . رنو ترکاس و کلا کروه ولوو با دانگ فنگ همکاری نزدیک داره موتورهای دانگ فنگهای معمولی هم کامینز هستن که این خودش خیلی خوبه چون حداقل از سابقه این شرکت امریکایی هم خبر داریم و تحت لایسنس خودش بهترین قطعات رو توی چین تولید میکنه .
FREIGHLINER CORONADO SD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MACK GRANITE
VOLVO VHD
KENWORTH T800
SCANIA T380
PETERBILT 357 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehrab parsa
ایول عکسای خوشگلی گذاشتی
راستی تو بازار آمریکا فقط این کامیونای دماغ دار فروش میری یا نه ؟
پسر عموی اون دوستم که گفتم تصادف کرده الان دارم از تشیع جنازه میام خدابیامرز خیلی آدم بامعرفتی بود
18 تا fh 13 شرکت نفتی و 2 تا اینترناش براش گل زده بودن
آخه رانندگی به چه قیمتی؟
خدا بیامرزتش ...نقل قول:
یکی از آشناهای ما هم یک ماه قبل تصادف کرد فوت کرد ..
راننده قشری که هیچ وقت ازش حمایت نشده و نمیشه!نمیدونم چرا وقتی راننده ها مثل خون در بدن انسان وسایل مورد نیاز رو به همه جا میرسونن برای رفاه دیگران نباید مورد حمایت قرار بگیرن؟تموم جاده ها غیر استاندارد اخه چرا؟
خدا بیامرزه!!نقل قول:
پسر عموی اون دوستم که گفتم تصادف کرده الان دارم از تشیع جنازه میام خدابیامرز خیلی آدم بامعرفتی بود
18 تا fh 13 شرکت نفتی و 2 تا اینترناش براش گل زده بودن
آخه رانندگی به چه قیمتی؟
بيشتره كاميون ها و كشنده ها در امريكاي شمالي به صورته دماغ دار عرضه ميشن و کامیون های بی دماغ بیشتر کامیون های سبک رو تشکیل میدن. مثل اینترنشنال سیتی استار
و اين به خاطر علاقه بيشتر راننده هاي امريكايي نسبت به اين ماشين ها هستش در ضمن كاميون دماغ دار هم فضاي ايمني بيشتري تو تصادف داره و كابين بزرگ تري. به اين خاطر شركت هاي اروپايي مثل ولوو – اسكانيا بتونند با كمپاني هاي امريكايي تو اين بازار رقابت كنند به صورت دماغ دار محصولاتشون رو عرضه ميكنند
ولووvn برای بازار امریکا
البته ماشين هاي بي دماغ طرفدار هاي خودشونو دارن و چند تا شركت محصولات بي دماغ هم توليد مي كنند مثل شركت فريت لاينر
ferighliner argoy
البته نمیشه گفت دماغدار ایمنیش بیشتره ...
چون در صورت تصادف شدید موتور کلا میاد تو کابین .... البته مطمئنا اینا طراحیشون طوری هست که ایمنتر باشند.
همونطور که میدونید کلا کشنده دماغدار تو اتحادیه اروپا ممنوعه
در کشورهای عضو اتحادیه اروپا تردد کامیونهای دماغ دار ممنوع است به دلیل دید کم در کناره ها.این دلیل در عمل اثبات شدنی نیست.اولا که کشنده ها از راهنما و آینه های مختلف استفاده میکنند و دوما راننده کامیون دماغ دار ابعاد ماشین برایش مشخص است و خطای محاسبه یا دید امکان وقوع ندارد.نمایان بودن کاپوت از جلو مشخصه دیگری است که کمک زیادی به دید راننده میکند. از نظر ايروديناميك هم دماغ دار وضعيت بهتري دارد.نقل قول:
به دلیل اینکه کابین روی موتور قرار میگیرد ارتفاع تونل موتور بین دو صندلی به وجود می آید که البته امروزه با افزایش ارتفاع تا حدودی آن را حل کرده اند اما در هر حال فضای کابینهای دماغ دار جذابیت و لذت بیشتری دارد که مهمترین آن عظمت و هیبت آن است.
کابینهای اروپایی به شدت دیجیتالی و به شکل ماشینهای سواری درآمده اند و این خواست یک راننده کامیون نیست.راننده کامیون توسعه تکنولوژی را درکنار جذابیت میخواهد.
rami_hemi جان (اسمتون چی بود ؟ یادم رفت ) معلومه که دلتون خیلی پرهنقل قول:
عجب حرف بی موردی دل هممون پره :41:
بچه ها هزینه ها و شرایط گرفتن مجوز برای ترانزیت ها .مثلا ترکیه.بلغارستان.مجار و اینا
چجوری هست؟
درامد چجوره هزینه چجوره؟ماشین مناسب چی هست برای این کار که اقلا 2 سال دیگه جوابگو باشه
کسی که 400 میلیون سرمایه داره و هدفش ماشین هست چه پیشنهادایی براش دارید توی خرید و کار؟
دوست عزیز من به شخصه میگم توی این کار نیا با این سرمایه برو دنبال یه کاره دیگه....بعدا پشیمون میشی ها...!
کاری بدتر از این نیست از هر نظری که بگی!
نقل قول:
برای گرفتن مجوز لینک زیر رو مطالعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=514139&page=2
مجله ماشین خوندین این ماه ؟ یه مطلب در مورد اکتروس 1861 بک ادیشن داشت پلاک کردستان عراق . ولی بیشتر در مورد تاریخچه کامیون سازی مرسدس نوشته بود تا خوده ماشین
تست فنی نشده بود یعنی . اسمشم گذاشته مقاله بابا یه دوری میزدی باهاش لامصب:31:
ص:31:سلام از سفر این دفعه مثل دفعه های قبل فقط برای خودم پر بار بود:31:جاتون خالی اکتروس عراقی دیدم بووووووووف:40:یه دونه 1846 دیدم به جون خودم زیر 120تا سرعت نداشت:18::40:آکسورترکیه ای هم تا دلتون بخواد:40:و گل سر سبدشون یه مان tgx سفید خوشگل که با غرور تمام از جلوی شرکت ماموت رد میشد:40: رفتنی که روز بود توی شما هیچی جز دانگ فنگ ندیدم:2:نمیدونم چه علاقه خاصی به ماشین چینی دارن این شمالیا:2:برگشتنی هم قزوین کرج پر آکسور مان و داف و اکتروس بزک که شب بود:19:
فقط همین دو تارو گرفتم:19:اینقدر دانگ فنگ دیدم دیگه دست و دلم به عکس گرفتن نمیرفت:2:بازم دم راننده ترک گرم کمتر از این چینیا سوار میشن:2:جاتون خالی چقدر اکتروس 1843و 1844 با پلاک ایران 15 و ایران 25 دیدم:40:انگار هر چی اکتروس دست ترکاست:40:
اگه اشتباه نکنم مدل osr500 بود:20:
اینم خسته جاده ها ماک:31:
یا به عبارتی ، سلطان جاده های ایران :31:نقل قول:
شیرین باید یه خونه اینجا واست اجاره کنم تا بفهمی اکتروس یعنی چی :31:
این اکتروز کردها رو ببینی کف میکنی کافبه بیای دوره میدون آزادگان کرمانشاه . همه رقمه میبینی . اون بلک ادیشن مجله ماشینم فکر کنم ماله شهر دهوک کردستان عراق هست . اینا عرب نیستن.80% کامیون های عراقی تو ایران کرد هستن . از رو پلاکا معلومه . شما شهرهای کرد نشین عراق رو نمیشناسین پاخه فقط ماکردا میشناسیم :31:
================
اون اتوبوستم O500RSهست خیلی سالاره
شیرین باید یه خونه اینجا واست اجاره کنم تا بفهمی اکتروس یعنی چی :31:
این اکتروز کردها رو ببینی کف میکنی کافبه بیای دوره میدون آزادگان کرمانشاه . همه رقمه میبینی . اون بلک ادیشن مجله ماشینم فکر کنم ماله شهر دهوک کردستان عراق هست . اینا عرب نیستن.80% کامیون های عراقی تو ایران کرد هستن . از رو پلاکا معلومه . شما شهرهای کرد نشین عراق رو نمیشناسین پاخه فقط ماکردا میشناسیم :31:
واقعا این ورا دیگه دانگ فنگ و هوو کم شده
همه اونایی که دشاتن یا فروختن اسکانیا خریدن یا آکسور آکتروس یا رنو هر کی هم پول کم داشت رفته ماک اینترناش مدل بالا خریده من وقتی میرم تو گاراژ دیگه چشمم همش اینترناش 9600 کمتر نمیبینم
تازگیی ها هم سری پلاکهای 25 رو توی تجاری ها میدن فکر میکنم 15 دیگه تموم شده .
چند وقت پیش با یکی از دوستای پدرم حرف میزدیم که مغازه دار بود لوازم یدکی دانگ فنگ و هوو داشت میگفت از هر 10 دست لوازمی که میفروشه 9 تا دانگ فنگ و 1 هوو برای من جای تعجب داشت...ولی مثل این که هوو خیلی بهتره از اون..!نقل قول:
فقط همین دو تارو گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینقدر دانگ فنگ دیدم
راننده ترک ها نه بهتره بگی شرکت های ترکی ...اون اوایل که از این ماشین ها داشتن یکیشون تو مشهد ماشینش خراب شده بود اومده بود خونه ما(دوست پدرم بود) اون گفت که خیلی از این ماشین هایی که دارن ماله شرکت هاست و معمولا راننده هستن روی ماشین..!سرمایه گذاراش مربوط به کشور دیگه ایه!نقل قول:
راننده ترک گرم کمتر از این چینیا سوار میشن
رامین جان انشا الله که شر این ماشین ها و کلا محصولات چین از تمام دنیا کم بشه!!!نقل قول:
فعلا به دلایل دیگه ای مجبوریم سوار بشیم.....تا بعد که ببینیم چی میشه!
نه تعداد دانگ فنگ و البرز خیلی بشتر از هوو شدهنقل قول:
چند وقت پیش با یکی از دوستای پدرم حرف میزدیم که مغازه دار بود لوازم یدکی دانگ فنگ و هوو داشت میگفت از هر 10 دست لوازمی که میفروشه 9 تا دانگ فنگ و 1 هوو برای من جای تعجب داشت...ولی مثل این که هوو خیلی بهتره از اون..!
بابا اصلا نمیشد جاده رو نگاه کرد:2:خدایی تو شمال کلا 3 تا اسکانیا دیدم با یه دونه اکتروس بقیه از دم دانگ فنگ:2:نقل قول:
نه تعداد دانگ فنگ و البرز خیلی بشتر از هوو شده
نقل قول:
چند وقت پیش با یکی از دوستای پدرم حرف میزدیم که مغازه دار بود لوازم یدکی دانگ فنگ و هوو داشت میگفت از هر 10 دست لوازمی که میفروشه 9 تا دانگ فنگ و 1 هوو برای من جای تعجب داشت...ولی مثل این که هوو خیلی بهتره از اون..!
نمیدونم ولی من میرم سمت تبریز و اون طرفا خیلی حال میکنم با ماشیناشون انگار سلیقشون با همه فرق داره:40:با ماشیناشون بیشتر حال میکنم:40:
حیف بابام اون طرفا نمیاد وگرنه میومدم:27:نقل قول:
شیرین باید یه خونه اینجا واست اجاره کنم تا بفهمی اکتروس یعنی چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:
من از تنکابن تا قزوین رو نشستم:31:از اتوبان رشت قزوین رفتم یه چشم به جاده بود یه چشم به اکتروس هایی که تو جاده قدیم داشتن میرفتم.کنار جاده وایساده بودیم یه دفه دیدم یه 1846 اتاق بلند:40:مثل فشنگ رد شد رفت انداخته بود تو لاین سبقت داشت مثل چی میرفت خیلی توپ بود:18:نقل قول:
این اکتروز کردها رو ببینی کف میکنی کافبه بیای دوره میدون آزادگان کرمانشاه . همه رقمه میبینی . اون بلک ادیشن مجله ماشینم فکر کنم ماله شهر دهوک کردستان عراق هست . اینا عرب نیستن.80% کامیون های عراقی تو ایران کرد هستن . از رو پلاکا معلومه . شما شهرهای کرد نشین عراق رو نمیشناسین پاخه فقط ماکردا میشناسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی من میرم میانه انقدر کامیون توپ زیاد نمیدونم کدوم طرف رو نگاه کنم:18:نقل قول:
همه اونایی که دشاتن یا فروختن اسکانیا خریدن یا آکسور آکتروس یا رنو هر کی هم پول کم داشت رفته ماک اینترناش مدل بالا خریده من وقتی میرم تو گاراژ دیگه چشمم همش اینترناش 9600 کمتر نمیبینم
تازگیی ها هم سری پلاکهای 25 رو توی تجاری ها میدن فکر میکنم 15 دیگه تموم شده .
مخصوصا ترکیه ای ها که ترکوندن:40:مان tgx رو دیشب دیدم کلی شارژ شدم خیلی خفن بود:40:یه جا کنار جاده دیدم بالای 20 تا کامیون وایساده نزدیک شدیم دیدم جعبه مداد رنگی آکسور بود همه رنگ:40:توش یه داف cf هم دیدم خیلی ناز بود:31:
خلاصه جاتون خالی اگه روز تو جاده برگشت بودیم براتون عکس میاوردم توپ:31:ولی آخر عکس اون tgx رو میگیرم این دومین بار که میبینمشون:31:
:31:اینم از فروم همسایه کش رفتیم:31:خیلی خوشگل:20:
اینطور که میگن موتور و اتاق سفید آکسور:20:
آره اتاقش عین اکسوره . طرحشم قشنگه .ایرانه دیگه ؟ قیمت داری؟
اكثر ما ايرانيان ماشين هاي سنگين و كاميون ها را با نام شركت هايي چون ولوو، بنز، اسكانيا و شركت هاي چيني مي شناسيم. زيرا تنها اين شركت ها محصولات خود را به ايران مي فروشند و عامل اصلي چنين بازاري تحريم هاي اقتصادي است. با وجود اين تحريم ها ما اجازه خريد محصولات آمريكايي و كشورهاي هم پيمانش را نداريم در صورتي كه آمريكا داراي يكي از بهترين صنايع خودروسازي سنگين است. شركت هاي چون (ماك –اينترنشنال- فريت لاينر – كنورث – پتربيلت و..)
فريت لاينر كورونادو freightliner coronado
رانندگان كورونادو از تمام وسايل رفاهي بهره مندند و مي توانند لذتي كامل از رانندگي را ببرند. ديد بسيار خوب، قدرت مانور بالا، امنيت و مهم ترين مسئله وزن بسيار پايين كاميون براي حمل بار بيشتر و مصرف سوخت پايين آن، همه و همه دست به دست يكديگر داده تا كورونادو را به يك ابر كاميون تبديل كند. ظاهري بسيار زيبا دارد و شبكه ورودي هوا و هواكش درخشان آن از جنس فولاد ضدزنگ است كه تمامي آنها در تونل باد تست شده تا هيچ مشكلي از نظر تحليل جريان هاي سيال و نيروهاي آيروديناميكي نداشته باشد.در نسل جديد كورونادو از موتورهاي ديترويت ديزل ( DD13-DD15-DD16 ) وكامينز ISX كه از 425تا 600 اسب بخار نيرو توليد مي كنند.
براي خنك كردن آن از يك رادياتور بزرگ به مساحت هزار و ۵۰۰ اينچ مربع (در مدل جديد 1700اينچ مربع) استفاده شده است كه توانايي خنك كردن قوي ترين موتورهاي كلاس ۸ را دارد. اين كاميون داراي دو باك از جنس آلومينيم است كه داراي يك سامانه حفظ تعادل سوخت در دو باك است. چهار باتري غيرقابل شارژ (باتري خشك) ۱۲ ولتي كه در چهار جعبه كامپوزيتي قرار دارند. عايق هايي در خارج از كابين وجود دارد از طرف ديگر عايق هاي دولايه در كف و جلوي كاميون و نوارهايي از فوم در قسمت اتاق خواب باعث شده تا كمترين ميزان لرزش و صدا به داخل كابين نفوذ كند. تهويه هاي گرم و سيستم تهويه مطبوع (HVAC) دماي داخل كابين و محل خواب را تنظيم مي كند و همچنين يك سيستم به نام (half-mode) وظيفه تنظيم توزيع هواي تازه در داخل كابين را به عهده دارد .كابين كورونادو از الومينيوم است كه اين باعث سبكي مي شود.
ترمزهاي آن از سيستم زدقفل هستند. اين كاميون داراي شش باند صوتي است. در هر در دو باند و دو باند ديگر نيز در اتاق خواب هستند همچنين يك سيستم براي گرفتن امواج تلويزيوني آن را همراهي مي كند. داخل اتاق خواب كابين هايي از چوب درخت زبان گنجشك است.
نسل جديد كورونادو
:31:ایران کجا بود این همکاری جدید بنز با کاماز:31:تازه رونمایی شده:31:نقل قول:
آره اتاقش عین اکسوره . طرحشم قشنگه .ایرانه دیگه ؟ قیمت داری؟
سلام دوستان
تو شمال هم كاميون هاي مختلفي داريم البته شمال كه وسعتش زياده من طرفاي خودمون رو ميگم(از گرگان تا ساري) شايد شيرين جان سعادت نداشتن:31: البته اين درسته كه تو شمال نسبت به جاهايي مثل تبريز كاميون هاي جديد كمتره و بيشتر ولوو (N10 و N12) بازن و اسكانيا كمتر ديده ميشه ولي FH زياده...
راستي منم يه هفته رفته بودم طرف اصفهان و شيراز و تو عمرم انقدر كاميون نديدم مخصوصا تو جاده قم به اصفهان(همون كه از دليجان و سلفچگان و ... رد ميشه) كه فكر كنم بالاي 1000 تا تو يه روز كاميون ديدم بيشترشون هم بارشون از اين سنگ هاي بزرگ بود، نمي دونم چرا ولي خوشبختانه F12 زياد ديدم...
يه عكس ميگرفتم 5 تا كاميون مي افتاد توش:27:، دقيقا 483(ضربدر 5:31:) تا عكس گرفتم كه چن تا شو اينجا ميزارم:
در ضمن تو راه كه داشتيم ميرفتيم يه اتفاق بد افتاد. 50 تا به اصفهان مونده بود كه ما تو خط سبقت پشت سر يه F تريلي بوديم كه يه دفه اف با 110 تا سرعت لاستيك جلوي طرف رانندش تركيد و پا رو يه ضرب گذاشت رو ترمز و ما هم كه پشتش بوديم يه ضرب ترمز كرديم، فقط نمي دونم كه چجوري اون اف چپ نكرد و خدا ما و اون راننده رو خيلي دوست داشت... انقدر تو شوك بودم كه تا 30 كيلومتر ديگه عكس نمي گرفتم...
اون کاماز کلا اتاقش آکسوره! موتور و زیرش هم کلا بنزه؟
نقل قول:
تا اونجایی که من فهمید اتاق که آکسور تابلو:20:البته سفید خیلی بیشتر به آکسور میخوره یه کم هم انگاز از مان tgx برداشتن مثل چراغ و جلو پنجره :20:موتورش هم
آکسور دیگه بقیه چیزاش نمیدونم فکر کنم بقیه چیزاش کاماز باشه:20:ولی خوشگل کاماز از اون چهره خشک و بدون جذابیت اش در اومده:20:
:31:فراز چینی:31:
من فکر میکردم که فراز رو خود ایران خودرو طراحی کرده و از خودش هست نگو اینم واسه چین:31:فقط اسمش رو عوض کردن گذاشتن فراز:31:
این کلیپ رو ببینید :31:
کد:http://www.uploadbaz.com/z88q87slnb6q
این کاوه هم یه مقداری قیافش رو چینی ها واسه ایران عوض کردن وگرنه همون دانگ فنگ 420 هستش .
دانگ فنگ الان بین کامیونهای چینی موجود طرفدار بیشتری داره هوو ها رو میدونید چیکار کردن؟
بعضی هاشون موتور عوض کردن بعضی ها اوردن گیربکس و دیفرانسیل عوض کردن کلا دیگه کمتر هوویی مونده که فابریک باشه یا قطعات بنز روش بستن یا ماک . حتی من شنیدم یه هوو بود موتور ماک روش بستن
قبلا این مورد رو برای یه امیکو کشنده کرده بودن
خر همون خره حتی پالونشم عوض نشده!نقل قول:
رامین جان من در مورد همه ماشین ها وقتی پدرم با دوستاش میشینن به حرف زدن شنیدم..دارم از زبون شوفری میگم که تا الان 20 سال راننده هست و عمرش رو روی این کار گذاشته الانم هوو داره و خیلی هم ازش راضیه به قول اون ماشین هرچی باشه اگه شوفر شوفر باشه هیچ مرگش نمیزنه!!
نمونه بارزش وقتی اینتر ناش داشتیم پدرم 6 ماه باهاش کار کرد هیچ کاریش نشد اونم تو جاده بندر....شوفر دادیم ببره تا تهران و بیاد تو جاده ماشین جوش اورده بود اونم خالی کلی خرجش شد..!تجربه خیلی مهمه باید بدونی با ماشین چی کار کنی!بهت اگه بهترین ماشین دنیا رو هم بدن ندونی کی باید دنده بدی کی ندی چقدر گاز بدی به ماشین زور نیاد ماشین سرویس دوم تعمیر میخواد!
نقل قول:
در مورد نیسان 300 هم همینطوره خیلی هاشون گیرباکس اینترناش مینداختن!
375 هم اویل مشکل گیرباکس داشت البته در کنار همه مشکلات دیگش!!
صد درصد تائید می کنم به قول یکی از دوستاننقل قول:
رامین جان من در مورد همه ماشین ها وقتی پدرم با دوستاش میشینن به حرف زدن شنیدم..دارم از زبون شوفری میگم که تا الان 20 سال راننده هست و عمرش رو روی این کار گذاشته الانم هوو داره و خیلی هم ازش راضیه به قول اون ماشین هرچی باشه اگه شوفر شوفر باشه هیچ مرگش نمیزنه!!
نمونه بارزش وقتی اینتر ناش داشتیم پدرم 6 ماه باهاش کار کرد هیچ کاریش نشد اونم تو جاده بندر....شوفر دادیم ببره تا تهران و بیاد تو جاده ماشین جوش اورده بود اونم خالی کلی خرجش شد..!تجربه خیلی مهمه باید بدونی با ماشین چی کار کنی!بهت اگه بهترین ماشین دنیا رو هم بدن ندونی کی باید دنده بدی کی ندی چقدر گاز بدی به ماشین زور نیاد ماشین سرویس دوم تعمیر میخواد!
وسیله اگه بد بود نمی ساختن
حرف شما رو من در کلیت قبول دارم وقتی آدم با ملاحظه رانندگی میکنه (مخصوصا وقتی صاب ماشینه) خیلی فرق میکنه تا اینکه ماشین رو بدی راننده. اما این باعث نمیشه که بگیم هوو بی کیفیت نیست چون بی کیفیته.نقل قول:
اگه بخوام یه قیاس انجام بدم اینجا ما چون به ایرانخودرو خراسان نزدیکیم ماشینهای آشنا اونجا زیاد کار میکنن ( از تهران قطعه میارن و از اینور پالت خالی )فاصله ایرانخودرو خراسان تا تهران 900 کیلومتره یعنی رفت و برگشت 1800 تا. اکثر ماشین هایی که اونجا کار میکنن حالا اف هاش آکتروس 1843 1844 آکسور و اسکانیا ... توی ماه حتی تا 13 سرویس هم میرن دو تا راننده این یکی میاد میده اون یکی میره اما چون ماشین با کیفیته آخش نیست(هر چند رو دراز مدت خرج داره ) اما خوب اونقدر بیشتر کار میکنه که اون استهلاک بیشتر زیاد به چشم نمیاد و هزینه هاشو پوشش میده.
حالا شما فکر کنم هوو بیاد 13 بار فاصله 1800 کیلومتری رو تو ماه بره فک میکنی چی میشه؟