منم همین مشکل رو دارم می خوام برم کرک جدید رو از اینجا بگیرم سایت میگه دسترسی مقدور نمی باشد اگه میشه یه جا دیگه آپ کنید:19:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346178&page=13
منم همین مشکل رو دارم می خوام برم کرک جدید رو از اینجا بگیرم سایت میگه دسترسی مقدور نمی باشد اگه میشه یه جا دیگه آپ کنید:19:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346178&page=13
من از مرورگرکروم پلاس استفاده می کنم.اگه بخوام برای دانلود بعضی فایل ها موقتا دانلود منیجر رو غیر فعال کنم،چکار باید بکنم؟(نمی تونم از رپیدشیر با دان منیجر دانلود کنم)
سلامنقل قول:
برید تو قسمت option دانلود منیجرتون تو تب general تو قسمت Integrate IDM into browser تیک google chrome رو بردارید و ok کنید.
اجازه ورود نداریم که
؟؟؟نقل قول:
درخواستتون رو کامل مطرح کنید
دوستان لطف کنید اگه روشی خاصی داره اعلام کنید تا ما هم استفاده کنیمنقل قول:
سلام.نقل قول:
همه ی فایلهایی که میخوای دانلود شه روشون کلیک راست کن و Add to queue -> Main download queue رو بزن.
حالا اون بالا Scheduler رو بزن و از تب Files in queue بالا رو ببین نوشته Download 4 Files at the same time. اون 4 رو بکن 1 و Ok کن و تموم.
حالا فایلها توی اون ساعتی که مشخص کردی،یکی یکی شروع میکنن به دانلود شدن.
سوال داشتی بپرس. موفق باشی.
سلام
این چه اروریه
کامل دانلود میکنه ولی وقتی میرسه Appending All Downloaded File Parts Into One File این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟!
کارم گیره
راهی نداره؟نقل قول:
نخیرنقل قول:
چون IDM از تمام پهنای باند استفاده میکنه و گاها و اغلب موارد هنگام دانلود با این نرم افزار سایت شما لود نمیشه مگر با SPEED LIMIT
اجازه دسترسی نمیده اگه میشه up کنید
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346178&page=13
سلامنقل قول:
دوست من اگر کرک و یا پچ جدیدی منتشر بشه حتما" قرار داده خواهد شد.
موفق باشید :40:
اقایون عزیز دل من،ما امدیم ورژن این رو عوض کنیم،بیچاره شدیم،الان 6.04.02 رو دارم،هر کاریش میکنم کرک نمیشه،انواع کرک ها رو هم استفاده کردم،نمیشه!!
به نظرتون چه کاری باید بکنم؟!!
ممنونم
سلام دوستان.
از کجا میشه فهمید که پچ دانلود منیجر کارش رو دقیق انجام داده.:31:
منظورم اینه که دانلود منجیر ریجیستر کامل شده و عیب و ایراد نداره؟؟؟؟
سلامنقل قول:
اگر منظورتون Internet Download Manager هست !
باید گزینه Registaration غیر فعال شده باشه :
دوستانی که مثل من مشکل کرک شدن IDM داشتن،من با این 2تا کرک کارم رو حل کردم!
اول من با این کرکروی patch server check زدم،بعدش چون همیشه میگفت که سریال تقلبی دادی(برنامه IDM گیر میداد) بعدش هم clear previous registration data رو زدم که سریال های قبلی رو از تو ریجستری پاک کند،در اخر هم این پچ رو اجرا کردمکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5569047&postcount=101
فعلا داره کار میکنه:27::21:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5760698&postcount=113
خدایا شکرت!!!
سلام
چرا همه با IDM کار میکنن؟
چه مزیتی نسبت به فلش گت یا اوربیت یا مثلا دپ داره؟؟؟؟
میدونی IDM واقعا توی سرعت از تمامی نرم افزاری های مدیریت دانلود بهتره،این امتحان کردم من به شخصه،یعنی میاد تمامی پهنای باند نت رو اختصاص میده به فایلی که داری میگیری،و چیزی که من خیلی دوست دارم،محیط ساده و راحتش،و....نقل قول:
امتحان کن میفهمی،!!:21:
سلام به همه ! این مشکل از کجاست ؟ تازه ویندوز 7 نصب کردم با این پیغام مواجه می شم !!!!!
سلام. من با روشی که گفته شدم، نرم افزارidm رو کرک کردم ولی سرعت دانلودمون 25KB/s است.درحالیکه باید با سرعت 100 دانلود کنه.یعنی روز اول هم که ای دی اس ال مون وصل شد و نرم افزار رو کرک کردیl:40::40: با سرعت 100 دانلود میکردیم.
عجب روزی بود...:2:
اگر منظورتون Internet Download Manager هست !
باید گزینه Registaration غیر فعال شده باشه :
idm من اینطوریه که شما میگین. واین گزینه غیر فعاله ولی بازم داره با سرعت 20 دانلود میکنه.
سرعت اینترنت خودم 128 هست. ویندوزم ویستاهست.
لطفا راهنمایم کنید.
نقل قول:
اگه سرعت اینترنت شما 128 هست و با 20 دانلود میکنید که عجیب نیست , تازه 4 کیلوبایت هم داره بیشتر دانلود میکنه
جواب سوال ما چی شد عزیزان ؟! :40:
بعضی لینکا که با idm میخوام دانلود کنم این ارور رو میده
cannot download this file
details:
http/1.1 503service unavalable
در صورتی که همین لینکو که به download accelerator یا orbit میدم دانلود میکنن
البته idm کلا خراب نیست
مثلا خیلی از لینکا رو میگیره
ولی مثلا برا بیشتر لینکای وطن دانلود همین ارور رو میده
اگه سرعت اینترنت شما 128 هست و با 20 دانلود میکنید که عجیب نیست , تازه 4 کیلوبایت هم داره بیشتر دانلود میکنه
من دارم میگم روز اول که idm رو نصب کردیم داشتیم با سرعت 100 دانلود میکردیم بعد شما میگین زیاده؟؟؟!!!!:41::41:
سلامنقل قول:
Internet Explorer > Tools > Internet Option > Advanced
و تیک گزینه Display a notification about every script error رو بردارین .
و بعد به تب Security برین و Default Level رو انتخاب کنین .
تیک گزینه Display a notification about every script error برداشته است ! Default Level هم غیر فعاله ! :41:
قبلاَ از سایتهایی مثل یوتیوب که کلیپی تماشا میکردم، کادر دانلود IDM میومد، میزدم دانلود میکرد.
اما الان که میزنم واسه دانلود، دانلود نمیکنه..!!!
مشکلش چیه؟
اینم ورژن IDM
یه بار برین داخل Option > General و IDM رو با Explorer تون Reintegrate کنین .نقل قول:
یاد قدیما بخیرنقل قول:
سوال رو زمین نمیموند!
نقل قول:
ممکنه خود لینک دانلود خراب باشه.
چرا از سایت های ایرانی مثل تبیان و راسخون دانلود نمیکنی؟؟
من اینها رو خیلی امتحان کردم همه ی لینک هاشون درسته و با IDM هم دانلود میکنه.
یه بار cookies و temp های Browser رو پاک کنین .نقل قول:
نسخه idm رو عوض کن شاید درست بشه :31:نقل قول:
یا به وطن دانلود بگو این مشکلو دارم چیکار کنم؟! :31:
بــه قــل دوســتــمون ســوالمون رو زمــیــن مــوند ! :41:نقل قول:
ببین شما یا مرورگر رو دوباره نصب کن یا idm رو یا هر دو رو شاید مشکل حل شد! :20:نقل قول:
و شاید این نسخه idm با این ویندوز سازگاری نداره آخرین نسخه رو دانلود کن.
سلام.من در ورژن جدید 6.04 با اینکه تمام گزینه های option رو فعال کردم اما گزینه دانلود که بالای یوتیوب یا فیس بوک میومد نمیاد.چه در فایرفکس چه اکسپلورر.چه کنم؟
سلامنقل قول:
به نظر میاد ورژن 6.04 مشکلاتی داشته باشه . ورژن 6.03 یا 6.02 رو تست کنید.
سلام دوستان
من از طریق adsl دانلود میکنم و وقتی دیسکانکت میشم idm میره سراغ مودم dialup و سعی میکنه از طریق اون دوباره کانکت بشه...
چی کار کنم که بعد دیسکانکت شدن دوباره به صورت خودکار از کانکشن adsl وصل بشه....که دیگه لازم نباشه من همش بالا سرش باشم...:31:
ممنون
سلامنقل قول:
به Option رفته و در سربرگ Dial Up در قسمت Connection کانکشن مربوط به ADSL رو براش انتخاب و پنجره رو OK کن.