سلامنقل قول:
خوب اگه روي جدول راست كليك كني، از قسمت Table Properties زبانه Column راحت مي توني عرض هر كدوم از ستون ها رو هر عدد دلخواهي كه ميخواي تنظيم كني. فقط بايد در زبانه Table هم عرض جدول رو معادل مجموع عرض ستون ها بگذاري.
Printable View
سلامنقل قول:
خوب اگه روي جدول راست كليك كني، از قسمت Table Properties زبانه Column راحت مي توني عرض هر كدوم از ستون ها رو هر عدد دلخواهي كه ميخواي تنظيم كني. فقط بايد در زبانه Table هم عرض جدول رو معادل مجموع عرض ستون ها بگذاري.
سلام
من دو صفحه A4 متن نوشتم حالا می خوام این دو صفحه رو تو یه صفحه برعکس جا بدم شاید بد گفتم
به عنوان مثال
من متنمو تو یه صفحه عمودی تایپ کردم حالا می خوام این دو صفحه همه چیزش همه چیزش کوچیک بشه تا تویه یه صفحه افقی جاش بدم
2 صفحه تایپ تو یه صفحه باشه
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما در كادر پرينت و از باكس page per sheet گزينه 2 pages رو انتخاب كن و قبل از ok كردن كادر دكمه properties رو بزن تا كادر تنظيمات پرينترت باز بشه و بايد بگردي دنبال گزينه portrait يا landscape كه مربوطه به جهت كاغذ هنگام پرينت خروجي مي باشد و از اونجا گزينه landscape رو انتخاب كن و ok كن و كادر پرينت را هم ok كن.
چون پرينترها در قسمت تنظيمات با هم فرق دارن بايد بگردي و خودت گزينه landscape رو پيدا كني ا كارت حل بشه.
البته اگه نوع پرينترت اچ پي 1320 باشه من كامل ميتونم كمكت كنم
سعي كن موفق بشي :) :)
سلام خدمت دوستان
علت اجرا نشدن و عمل نکردن فونتها در word2003 چیست شاید حدود 500 فونت را نصب کرده ام و در لیست فونتها در word نیز ظاهر میشوند ولی کار نمیکنند و فقط نوع خط times new roman ظاهر میشود و اعمال می شود
لطفا راهنمائی کنید
سلام خدمت دوستان
علت اجرا نشدن و عمل نکردن فونتهای فارسی در word2003 چیست شاید حدود 500 فونت را نصب کرده ام و در لیست فونتها در word نیز ظاهر میشوند ولی کار نمیکنند و فقط نوع خط times new roman ظاهر میشود و اعمال می شود
اگه زبان فارسي ويندوز، فعال هست و فقط مشكل با فونت ها داريد، خوب معلومه كه فونت ها خراب هستند ديگه!نقل قول:
يه فونت سالم رو امتحان كنيد.
ولي اگه اين مشكل، فقط توي برنامه word ديده ميشه، خوب معلومه كه برنامه ورد خراب هست (كه بعيده).
سلامنقل قول:
دوست عزیزازراهنمایی شمابسیارتشکرمی کنم .مشکلم حل شد.
با سلامنقل قول:
جواد جان از راهنمايي و كمك شما خيلي ممنونم
موفق باشيد
دوست عزيز جواب سؤال شما رو جناب آقاي ورديست دقيقا زير پست خودتون دادن اگر مشكلتون حل نشده بگين كه با استفاده از اون روش مشكل حل نشده.نقل قول:
در اين صورت يا سؤال شما طوري بوده كه دوستان متوجه سؤال نشدن يا اينكه اگر اون راه حل جواب نداده دوستان در صورت وجود راه حل ديگري آن راه حل را به شما پيشنهاد كنن.
يه جدول كشيدم و با توجه به اندازه و ميزان اطلاعات در هر سلول ، هر سلول يه اندازه خاصي پيدا كرده . اگه بخوام با همين شكل به اندازه يك برگ a4 بشه چكار بايستي انجام بدم؟
ممنونم از راهنمايي عزيزان
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما ميتوني اين برنامه رو دانلود كرده و نصب كني تا مشكلت برطرف بشه
البته يادت نره بهتره از فونتهايي استفاده كني كه با حرف B شروع ميشه مانند B Mitra يا B Zarکد:http://www.persianupload.com/uploads/ae0733f922.rar
موفق باشي
نقل قول:
دوست عزيز
طبق قوانين سايت تبليغ سايتهاي ديگر ممنوع ميباشد
نقل قول:
دوست عزيز wordist سلام
ممكنه يه مطلبي به مطالبتون اضافه كنم؟؟؟
لازم نيست كه properties رو landscape كنين ... فقط كافيه كه page per sheet رو 2 صفحه انتخاب كنين و زير همون هم scale ر و كاغذ A4 انتخاب كنين
اينطوري هر دو صفحه رو در يك صفحه A4 پرينت ميگيره ... خودش هم تنظيمات رو انجام ميده و landscape ميكنه ... :)
با سلام بر دوست عزيزم خانم ولايينقل قول:
ضمن تأييد مطلب شما تشكر هم ميكنم از تذكرتان در جهت تكميل بحث
مرسي
سلامنقل قول:
چون به نظر ميرسه شما روي كاغذ A4 جدول رو كشيدي ولي تمام كاغذ رو پر نكرده ، به نطر من راه حل مناسب اينكار اينه كه شما ابتدا سايز كاغذتون رو دقيق به اندازه جدول تغيير بدين و كوچيك كنين و سپس از كادر پرينت و باكس scale گزينه A4 رو انتخاب كنين و پرينت بگيرين
موفق باشي
سلام...یه سوال خارج از ورد داشتم اونم اینه که اگه من بخوام تمام مطالب این قسمت( یعنی همین پرسش و پاسخ های ورد رو ) داسشته باشم باید چیکار کنم..آیا میتونم همه رو تو یه فایل دانلود کنم؟
آخه خداییش خیلی سواهلی جالب و متنوع و جوابهای درستی میدین..میخوام داشته باشم به عنوان یکی از آرشیوام...چون خیلی سخته با این سرعت مسخره اینترنت 130صفحه رو یکی یکی ذخیره کرد..
شما کمکم میکنید..ممنون
واقعا بهترین انجمنی که دیدیم اینجاست
بازم ممنون
سلام
من یه مشکل لاینحل در ورد دارم که هیچکس نتونسته کمکم کنه
مشکل در " شعرنویسی" هست
من میخام مصراع ها دقیقا با هم هم اندازه و تراز بشن ولی هیچ راه عملی براش نیست.
کسی میدونه چطور میشه این کار رو کرد؟
عکس پایین دقیقا نشون میده مشکل من چیه ، عدم برابری طولی مصراع ها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستدار ژولينقل قول:
راستش من تجربه خودم رو در اين مورد بيان ميكنم. شما هم با دقت بخون و امتحان كن و اگه دوست داشتي استفاده كن.
1. ابتدا مصرعهاي اول و بعد مصرعهاي دوم شعر رو تايپ كن (هر كدام جدا در يك سطر)
2. خيلي مهم : براي رفتن به سطر بعد (جهت اجراي مرحله يك) از كليد Shift+Enter بجاي اينتر استفاده كن. حتي مصرع آخر
3. تمام مصرعهاي تايپ شده را انتخاب و سپس آنها را ستونبندي كن. (دو ستونه)
4. تراز يكي از مصرعها رو روي justify قرار بده. (تراز از دو طرف)
5. حالا شعرت به همان صورت كه ميخواهي در اومده
نكته : اگه مصرعها كوتاه باشن، جملات زيادي كشيده ميشن. كافيه توي اين حالت با ترفندهاي مختلف سمت چپ و راست اونا رو محدود كرد. به عنوان مثال: كم كردن حاشيهها ، زياد كردن تورفتگي قبل و بعد از پاراگرافها و ...
موفق باشي عزيز
سلامنقل قول:
اين مشكل تا حالا چند بار اينجا حل شده. يه پي دي اف آموزشي هم براش گذاشتند. روش هاي مختلفي هم هست. يه روش اينه كه جدول سه ستونه بگذاري و در هر ستون هم براي رفتن به خط بعد از Shift+Enter استفاده كني و روش دوم اين كه صفحه رو ستون بندي كني و باز هم از Shift+Enter استفاده كني.
كار سختي نيست. اگه ستون بندي بلد باشي يا جدول كشيدن بلد باشي مي توني.
سلام دوست عزیز واقعا از راهنمایی شما ممنونم میرم امتحان کنم و نتیجه رو میگم.:11:نقل قول:
سلام دوست گرامی از لطف شما ممنونم توصیه شما رو هم امتحان میکنم و نتیجه رو اینجا میگم.:11:نقل قول:
ویرایش: اگر میدونی PDF حدودا تو چه صفحه ای است بهم بگو/ممنون
سلام
:11: دوستتون دارم یه عالمه
بازم کمه:11:
ممنونم کار داد
واقعا چه نکاتی داره ورد
کسی جواب منو نمیده؟
نقل قول:
سلام
با استفاده از برنامه Webzip لینک این انجمن رو بدید با یوزر و پسور لوگین فروم
شروع میکنه به دانلود صفحات
موفق باشین :20:
در تکمیل سخنان جلال جاننقل قول:
برنامه ی Teleport pro هم گزینه ی مناسبی است و کار با آن ساده است
وقتی برنامه را نصب کردین اول روی new project wizardکلیک کنید و آدرس سایتو بدین .
دانلود
رجیستریشنکد:http://www.tenmax.com/teleport/pro/download.htm
Name : P30World.com
RegCode : 1036094389
آموزش کامل برنامه را می توانید به لینک های ذیل مراجعه کنید:کد:http://www1.rapidupload.eu/download.php?file=779TeleportPro-KG.rar
قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا کسی Word 2007 Enterprise داره ؟
دوست عزيز بله، مشكل شما چي هست؟ مشكلتون رو بگيننقل قول:
دوستان كسي نحوه استفاده از AutoText رو در ورد 2007 ميدونه؟
اوني رو كه به صورت ليست مياره و بايد با موس انتخاب كني نميخوام اوني رو ميخوام كه دقيقا مثل آفيس 2003 كه از منوي insert/Autotext استفاده ميكرديم و پس از تايپ يك كلمه از يك جمله اينتر ميكرديم و كل جمله رو مي آورد اون رو ميخوام.
مايکروسافت يک راهنماي منابع دستورات از Word 2003 به Word 2007 را فقط به صورت آنلاين قرار داده که بسيار قابل توجه است. ميتوانيد آن را از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دريافت کنيد توجه داشته باشيد اين help آنلاين شامل مقدار زيادي عکس و تصوير و ويدئو است و به يک ارتباط يا پهناي باند زياد براي دسترسي به آن نياز داريد
لطفا منو راهنمایی کنید : اسنادی که در آفیس 2007 ذخیره کردم در آفیس 2003 باز نمیشه .
با سلامنقل قول:
ضمن تبریک عضویت شما در این فروم شما باید در قسمت save as گزینه ی word97-2003را انتخاب و ذخیره کنید.اما حالا یک بار سندتون را در ورد 2007 باز و با فرمت ذکر شده ذخیره کنید.
سلام من بسم الله های زیاد وقشنگی برا ورد میخوام .
چه کنم؟
سلامنقل قول:
جواب شما در پستهاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين تاپيك موجود ميباشد
(البته اگه دوباره نگي جوابهاي ما خارج استاندارده و يا استانداردش من در آوردي هست)
خوش باشي
سلام دوستان . یه سری عکس دارم که در یک فایل ورد هست می خواستم ببینم با چه راهی می تونم اونارو بیرون بیارم!؟
نقل قول:
درود بر شما دوست عزيز
شما بايد از طريق save as فايل رو به فرمت html ذخيره كنين... در پوشهاي كه به همراه فايل html درست ميشه ... عكسها هم ذخيره ميشه ... البته بعضي اوقات از هر فايلي دو تا فرمت درست ميكنه با كيفيتهاي مختلف...
در ضمن ميتونين عكس رو كپي كنين و بعد توي مثلا paint يا photoshop كپي كنين... البته من شخصا اين راه حل رو پيشنهاد نميكنم چون از كيفيت عكس كم ميشه ...
سپاس ـ ولائي
ورديست جان دقيقا اين قسمت رو ميخوام اگه چيزي پيدا كردي خبر كننقل قول:
نقل قول:
واقعاً ممنونم مشکلم حل شد. یه سوال دیگه در این مورد داشتم اینه که میشه حاشیه های ورد رو هم به شکل عکس بیرون آورد؟
سلامنقل قول:
مشکل من در رجیستر کردن این نسخه از آفیسه
فقط 25 بار می شه آفیس رو اجرا کرد
در انجمن کرک و سریال هم تاپیکی در موردش هست که بی جوابه :
forum.p30world.com/showthread.php?t=187784
سلام والا وقتی من نصب کردم همون اول سریال نامبر را خواست و بعد هم چون درست بود مراحل ادامه یافت و به راحتی رجیستر شد.البته بعد از نصب هم می شه آفیس را رجیستر کرد.نقل قول:
دوست عزيز مشكل نسخهاي هست كه خريدي متأسفانه شما اولين نفري نيستيد كه دچار اين مشكل شدين و چون معمولا ارزش نداره كه آدم وقتش رو بذاره و بره سي دي رو بكوبه توي سر اون كسي كه اين سي دي ها رو دستش مونده و دنبال يكي هست كه بهش قالب كنه اين مشكل پيش مياد قبلا اين بلا سر خود من هم اومده اما اگه وقت كردي برو سي دي رو بده به طرف و چند تا جمله هم كه لايقش هست نثارش كن. حالا من سريال آفيس 2007 خودم رو بهت ميدم امتحان كن اگه ورژنها يكي باشه منظورم اين هست كه مثلا مال شما نسخه بتا نباشه ممكنه كارتون رو راه بندازهنقل قول:
KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
ناگفته نماند كه اين سريال امتحان شده هست و هيچ مشكلي نداره فقط مسئله باقي مونده اين هست كه ورژن آفيس شما با ورژن آفيسي كه من سريالش رو بهتون دادم يكي باشه
من یه مشکلی دارم اساتیدجان.مشکلمم اینه که توی یک متن فارسی وقتی با خود ورد یک فرمول می سازم فرمول سرجاش قرار نمیگیره هر کار می کنم به انتها یا اول متن فارسی میره.حسابی حالم رو گرفته.ضمنا چکار کنم که اعداد موجود در فرمول رو بشه فارسی تایپ کرد؟؟؟؟؟باید تنظیماتی داخل خود اکوایشن ادیتور داشته باشه برای فارسی نویسی اعداد...........درسته؟
سوال بعدیم اینه که چطوری بکمک Insert table بتونم چنین حاشیه و سربرگ ملایم و قوس داری ایجاد کنم؟؟؟اگه با غیر ابزار table امکانش هست بگین.
عکس:
دوست عزيز قسمت اول سؤالت رو متوجه نشدم ولي حدس ميزنم كه اگر كنترل شيفت سمت راست رو بگيرين كه متنتون رايت تو لفت بشه اين مشكل حل ميشه و در مورد فونت هم از فونت هايي كه اولشون B داره مثل Bzar استفاده بكنيد درست ميشهنقل قول: