دوست عزیزنقل قول:
مهمترین نکته سنسور نور دوربین هست.
اگه دستت رو سنسسور نورش باشه عکس تماما سیاه می شه.
یه نکته دیگه تو روز باید کمتر از فلش استفاده کنی.
فریمور و تنظیم درست دوربین هم مهمه.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
مهمترین نکته سنسور نور دوربین هست.
اگه دستت رو سنسسور نورش باشه عکس تماما سیاه می شه.
یه نکته دیگه تو روز باید کمتر از فلش استفاده کنی.
فریمور و تنظیم درست دوربین هم مهمه.
نه من قبول نکردم .نقل قول:
دعوای 5610 و k810 رو حالا میخوای سر یه چیز دیگه اینجا شروع کنی ؟
اتفاقا به نظر من k850 در روز و محیط های روشن که نیازی به فلاش نیست بهتر از شب عکس میگیره.
شما اول یه K850 دستت بگیر یه چند بار کاور لنزشو بازو بسته کن بعد بیا بگو تو شب بهتر میگیره و اینا.
شما وقتی هنوز نمیدونی که Cyber-shot اسم برنده و لنز نیست ، چه توقعی از شما هست ؟ بیشتر مطالعه کنید.
کالر زایس هم غلط املایی داره . صحیحش کارل زایس هست.
K850 نیاز بسیار بسیار شدیدی به تنظیم کردن دوربین داره و اگه روی Auto بزاری عکس با حداقل کیفیت خواهد بود.
دوستان قيمتش الان چنده
البته ببخشيد هاا
فکر کنم گارانتی اصلی 310 تومن باشه و متفرقه 285 تومن
اگه یکم احترام مارو هم نگه میداشتید بد نبود اقا ما شرمنده !!!!!!!1نقل قول:
من نمیخوای بخش k850 رو تبدیل به مقایسه n73 .و k800 کنم ولی لینک زیر رو که اگه دقت کنید حتما میبینید رنگها در کدام بهتر و شارپتر هستند و دیگه هم در مورد n73 و k800 بحث نمی کنم ( البته d900 هم هست) دیگه بهانه تنظیمی هم در کار نیست چون با تمام جالا ها ماکرو .اتوماتیک حالت شب و..... مقایسه رو کرده حتما ببین نظرت عوض میشه
کد:http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102p2.php
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عید فطر بر تمامی دوستان مبارک باد
سلام دوستان
من چون P990 دارم و یه کم تو پیدا کردن اصلش اذیت شدم
می خواستم بدونم که k850 قلابی هم تو بازار هست؟
چون نمیشه label زیر باتری و ... دید میگم.
مشکلی پیش نمیاد؟ از کجا میشه فهمید که اصل چینه؟ :13:
یه opinion دو خطی هم از این گوشی بدین ممنون میشم
نه کا850 قلابی نداره و همش ساخت چینه ولی این کا850 جدید دیگه ب نظرم کیفیت سری اول ندارن و سری اول بهتر بود
منظورتون چیه که کیفیت سری اول رو نداره! سخت افزاری منظورتونه؟نقل قول:
در غیر اینصورت آپدیت میشه کرد مگه نه؟
بعد هم یه سوال از تمامی دوستان دارنده این مدل گوشی دارم،
من خودم سونی رو ترجیح می دم به نوکیا، ولی الان تو این رنج قیمت n78 داره خودنمایی می کنه (کلی feature داره)
چه چیزی می تونه نظرم رو کاملا نسبت به k850 قطعی کنه؟
مثلا اینکه اینترفیس سونی ترکونده و کار باهاش راحت تره... حالا ببینم دوستان چی برای گفتن دارن
ممنون از توجهتون
نه منظورم کیفیت ساخت بود و این مشکل تمام محصولات سونی اریکسون دارن و گرنه از نظر آپدیت و این جور کارا اصلا مشکلی ندارننقل قول:
ببین ان78 هم گوشی خوبی هستش و باید ببینی از گوشی چی میخوای اگه دوربین خوب و صدای خوب و با کیفیت و اینترفیس راحت و کاربردی میخوای کا850
ان87 هم سیستم عامل داره gps داره و wifi باید ببینی نیازهات چیه
نه k850 و نه n78 .
C902 بهتره.
دوستان واسه K850 كاور وجود داره تا لك دست روي بدنه نمونه
من چند روزی n82 دستم بود این که میگن سیستم عامل سیمبین، چیه مگه!نقل قول:
یه فایل avi با بلوتوث فرستادم براش که بعد با divxplayer بازش کنم، اصلا فایل رو save نمی کرد مونده بود تو inbox هیچ کاریش نمی شد کرد.
uiq هر چی باشه شرف داره به اینا.
نرم افزارم که هر چی بگی رو p990 خودم دارم. پس برم k850 بگیرم نه؟
ممنون از توجهتون ولی اگه اون قد پول داشتم iphone میخریدم :31::46:
c902 الان تو مایه های 400-450 هست ولی فقط دوربین داره به نظرمنقل قول:
صفحه اش کوچیکه. k850 استیل داره ولی از C902 خوشم نمیاد بعدم همون طور که گفتم پولشو ندارم
بعدم من تجربه کردم که هیچ وقت گوشی که تازه وارد بازار شده نخرم.
این که یه گوشی سیمبین نباشه به نظر من یه حسنه نه عیب! خصوصاً اینترفیس k850 که واقعاً یه چیز دیگست. یه بار برای یه n73 یه عکس بلوتوث کردم که کیفیت LCD گوشیمو با اون مقایسه کنم، هزار بار با چند تا نرم افزار این عکس رو باز کرد و چرخوند و resize کرد تا تونست فول اسکرین نمایشش بده! اونجا بود که حالم از سیمبین بیشتر به هم خورد. تازه از مزایای سونی اریکسون نرم افزار My Phone Explorer هست. تا وقتی که یه همچین نرم افزار برای نوکیا نیاد به خرید نوکیا فکر هم نمی کنم.
اما به عنوان کسی که حدوداً 6 ماهه این گوشی رو داره این ایرادات رو تا حالا توش دیدم:
جدای از ضخامت و وزن زیاد گوشی (نسبت به گوشی های جدید) بزرگ ترین ایراد گوشی نداشتن درپوش لنزه. البته درپوش داره اونم از نوع برقی ولی فقط در مواقع خاموش بودن دوربین جلوی تابیدن نور به لنز رو می گیره و همیشه باید یه پارچه همراهت باشه که موقع عکس گرفتن لنزش رو از اثر انگشت پاک کنی!
ایراد دیگه فلاش زنونشه. کلا گذاشتن این نوع فلاش برای گوشی اشتباهه. فلاش زنون باید قوی باشه وگرنه همون LED خیلی بهتر عکس میگیره، حداقل اطراف رو تاریک نمی کنه و رنگ عکس رو هم غیر طبیعی نمیکنه.
یه مشکل ریست کردن هم بود که بعد از آپدیت به کلی حل شد.
یه مقدار هم رنگ دکمه های نقره ایش و جوی استیکش زود میره
این ها رو گفتم که با دید باز انتخاب کنی. شاید اگه کسی قبل از خرید این ها رو بهم گفته بود این گوشی رو نمی خریدم. با c902 و n78 هم چون کار نکردم نمی تونم نظری بدم
حالا جدای از این حرفا این 5800 نوکیا واقعاً گوشی فوق العادیه. iPhone رو میزاره تو جیبش. فکر نمی کنم دیگه امکاناتی بوده باشه و این گوشی نداشته باشه.
ممنون که کمکم می کنینقل قول:
راجع به بخش اول صحبتت باید بگم که واقعا درست میگی یعنی کاری که حتی با k750 عین آب خوردن می تونی انجام بدی، باید شصت دور نوکیا رو دور سرت بچرخونی تا انجامش بده تازه اگه انجام بده مثلا همین مثالی که خودت زدی.
راجه به My Phone Explorer هم باهات موافقم تا آخرش.
و ممنونم از نظراتی که راجع به k850 دادی.
و اما 5800. من همون طور که گفتم p990 دارم. یعنی ایراد نمیشه از این گوشی گرفت ( پیرو اون حرفی که زدی » دید باز و اینا)
تنها مشکلی که این گوشی داره و همین بنده رو خسته کرد سایز بزرگشه. 5800 از یه جهت خوبه که صفحه بزرگ داره ولی بعد از یه مدت که براتون عادی بشه گوشی ، این مشکل آزارتون میده مخصوصا اگر که business تون مستلزم سفرهای داخل شهری باشه.
c902 فقط دوربین دوربینش که خوب نیست . همه چیش خوبه.نقل قول:
باریک و خوشگل. اتفاقا گوشی که تازه وارد بازار میشه کیفیتش بالا تره.
بعدشم با این روند افت قیمت کا 850 . مطمین باش تا 2 ماه دیگه به حدی خز بشه که دست کارگر افغانی ها هم ببینی.
c902 فقط دوربینش که خوب نیست . همه چیش خوبه.نقل قول:
باریک و خوشگل. اتفاقا گوشی که تازه وارد بازار میشه کیفیتش بالا تره.
بعدشم با این روند افت قیمت کا 850 . مطمین باش تا 2 ماه دیگه به حدی خز بشه که دست کارگر افغانی ها هم ببینی.
اما بعید میدونم خز شدنش در حد کا 800 بشه !نقل قول:
رو چه حساب ؟
نه دیگه فعلا می خوام صبر کنم تا g705 بیاد اونو بگیرم تو زیبایی و باریکی رقیب ندارهنقل قول:
امکاناتشم که همتون میدونین دیگه ، فقط موندم چرا کسی براش تاپیک باز نمی کنه. قیمتشم فعلا $600 هست.
X1 هم مثل اینکه وارد بازار جهانی شده نمیدونم صحت داره یا شایعه است.
x1 وارد شده راسته در مورد g705 باید بگم که در حد w760 تازه یک درجه پایین تر چون واکمن نیست (البته باز هم خودتون می دونید ولی من می گم ارزش انتظار کشیدن رو نداره )
---------------
راستی آخرین قیمت K850 چنده تو تهران
مگه واکمن نبودن ارزش یه گوشی رو کم می کنه!نقل قول:
اینی هم که میگی در یه حد هستن و یا شایدم پایین تر رو کاملا سلیقه ای میدونم ولی دیگه هر کی باشه به G705 امتیاز بیشتر میده. مخصوصا در design.
k850 حدود 280 تومانه.
دوستان از نظر صدا .1 صدای k850 چطوره
2- میگن فیلم برداریش به پای n95 نمیرسه ایا این درسته لطفا توضیح بدین
3- درسته که قابش رنگش زود میره
4 چینیه این گوشی ؟
5- تفاوت اصلی با غیر اصلش چیه چطوری میشه تشخیص داد
ممنون میشم جوابمو بدین
صداي k850 زياد بلند نيست اما وضوح خوبي داره.نقل قول:
.اون كه مسلمه كيفيت فيلمش به پاي n95 نمي رسه! كيفيت فيلم n95 به صورت Vga هستش اما k850 بصورت Qvga هستش.البته هر دو 30 فريم در ثانيه مي گيرن اما شك نكن n95 فيلمش يه چيزه ديگه است.
خير كي اين حرف رو به شما زده كه رنگ قابش زود ميره؟
البته از هر گوشي كه نگه داري به خوبي صورت نگيره مطمئنا بدنه اون به سرعت از بين ميره.
بله اين گوشي تماما ساخت چين هستش.
والا من هم متوجه تفاوت بين اصل و غير اصلش نشدم و فقط تفاوت قيمت وجه اصلي تمايز اين دو نوع هستش.
1- صداش تو هدفون فوق العادست. با اسپیکراش هم بلنده اگه زود به خر و خر نیافته. چون من اهل موزیک گوش دادن با اسپیکر نیستم تا حالا خر خرش در نیومده.نقل قول:
2- هر دو گوشی به صورت 30 فریم در ثانیه فیلم برداری می کنن، یعنی از لحاظ رونی مثل همند ولی ابعاد فیلم k850 320×240 هست و مال N95س 480×640 و طبیعیه که N95 تصویری کاملاً بزرگ تر و با کیفیت تر می گیره.
3- رنگ گوشه هاش میره ولی نه خیلی زود اما زود تر از اون رنگ 4تا کلید نقره ایش میره.
4- فقط چینی داره
5- نمی دونم.
یه ایراد شایع در مورد این گوشی اینه که موقعی که دکمه های نزدیک به ال سی دی رو فشار میدی ال سی دیش رنگ رنگ میشه. موقع خرید خیلی حواستون باشه که گوشی ای که می خرید این ایرادو نداشته باشه. یعنی این مسئله به مرور زمان ایجاد نمیشه و اگه از اول نداشته باشه دیگه نگرانی از بابتش نیست.
منظورت سه تا کلید تاچ هست یا اینکه حتی شماره های 1و2 و3؟نقل قول:
اون دکمه ها که لمسی هستند و نیاز به فشار ندارن. این اتفاق فقط با فشار دادن دکمه های نزدیک ال سی دی اتفاق میافته و background ال سی دیش حتماً باید سیاه باشه تا خودشو نشون بده.
این مشکلو من تو گوشیه s500 هم دیدم . البته مشکلی نیست.علتشم اینه که lcd گوشی به سطح گوشی نزدیکه و اگه فشار به سطح گوشی بیاری این اتفاق میافته.مثل این میمونه که صفحه ال سیدی مونیتورتون رو فشار بدید یا صفحه ماشین حسابو .
پس نگران این نباشید.
آخه این مسئله فقط تو بعضی k850 ها هست. شما که داری همون پول رومیدی دقت کن که چیز سالم بخرینقل قول:
نه تو همشون هست ولی نه به اون شدتی که شما گفتی.
دلیلشم گفتم.
اگه ماله شما اینجوری نیست پس حتما گوشیتون ال سی دی نداره.
بچه ها من يك گوشي k850 خريدم مي خواهم ببينم ورژنش جديده يا نه......
اينم ورژن گوشي...........
4400-1200
r1fa035
080527
ميگم من يك سبزشو ديدم كه بردش قهوه اي بود(بردش از كنار در باطري معلومه) ولي ايني كه من دارم بردش سبز آيا اين تفاوت مي تونه دليل اصل بودن باشه و اينكه چه رنگش منظورم برده,اصله؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي بهترين تنظيمات گوشي واسه عكس گرفتن چيه k850..........آخه هر چي عكس تو حالت auto ميگيرم خوب نميشه حتي برادرم كه n73 داره عكسهاي گوشيش از گوشيه من خيلي بهتره..........دليلش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:كسي نيست راهنمايي كنه؟؟؟؟؟؟؟:19::41::19:نقل قول:
آخرین ورژن همینهنقل قول:
:10::10:
سلام رفقا
یکی از دوستام k850 خریده ولی فارسی نداره . یعنی اس ام اس فارسی میگیره ولی نمیتونه فارسی بنویسه . باید چیکار کنه ؟ firmware ؟
سلام دوستان اگه میشه کمک کنید.
من میخوام k850 بخرم لطفن بگید این قضیه آپدیت گوشی چیه؟ من گوشیم چه ورژنی باشه که نیاز به آپدیت نداشته باشه؟ موقع خرید از کجا ورژنش رو بفهمم. ورژن رو هم بگید لطفن.
بعد راست میگن k850 کلی مشکل داره ؟ من همش بد شنیدم از این گوشی...یکی میگه عکس هاش در حد 5 مگا نیست..یکی میگه من ده نفر رو دیدم مشکل شارژ و برنامه داشتن...
عکس و راست میگن . ولی مشکل دیگه نداره. کلا جالب نیست. نخری بهتره. برو توکار سری C .
من الان دارم خيلي هم باهاش ور ميرم سرعتش عاليه و مشكل برنامه و شارژ هم تا حالا باهاش نداشتم......فقط ميمونه عكس گرفتنش كه البته اينو بگم كه وضوحش خيلي خوبه ولي تو رنگبندي يكم ميلنگه البته تو بعضي مواقع:5:.......نقل قول: