این گوشی فقط مخصوص موزیک طراحی شده کیفیت عکساش مثل بدیلو 810 است
من اینو تضمین میدم
Printable View
من اینو تضمین میدم
کیفیت رکوردر این گوشی چطوره؟ با کیفیت هستش؟ الان چنده؟؟؟؟
منظورت از رکوردر چیه؟
سلام،
من هر كجا پرسيدم W960 چيني بود، آيا همشون همينطوري هستند؟ ميگفتند Sony Erricson اصولا چينيه، آيا صحت داره؟ چيني بودنش درد سر ساز نشه؟ ممنون مي شم اگه راهنمايي كنيد كه من اين گوشي را ساخت كجا بخرم بهتره و با چه گارانتي؟
بله همه چینی هستند و ساخت جای دیگه وجود نداره اگه با گارانتی اصلی بخری بهترهنقل قول:
گارانتی کامتل یا سیادل اگه پیدا شه!
اگه منظور شما ضبط صداست .. کیفیتش هیچ فرقی با گوشیهای دیگه نمیکنه! با فرمت amr ضبط میکنه.نقل قول:
کیفیت رکوردر این گوشی چطوره؟ با کیفیت هستش؟ الان چنده؟؟؟؟
من با نظر شما موافق نیستم یه مقدار کیفیتش بهتره!نقل قول:
من اینو تضمین میدم
شما امتحان کردی؟
کاملا اشتباهه w960 بهتر از w810 هست حتی w810 رو هک دوربین هم کنی بازم کم میارهنقل قول:
موفق باشید:10:
یک سوال دارم من می خوام اس ام اس با دست خط بفرستم باید چطور بفرستم یعنی مثلا ی خونه با قلم بکشم بفرستم توی بخش اس ام اس اون پایین صفحه بقد سمایل ها قسمت سمایل های انیمیشنی (متحرک ) وقتی میری ی گدینه داره new وقتی می زنی می تونی هر عکسی که می خوای بکشی وقتی می کشی ok می زنی توی اس امس ی چیز می اد ولی انگار نشون نمی ده (دیده نمی شه هیچی مثل این مه هیچی ننوشتی) چطور باید این کار رو کرد
با تشکر
یکی از دوستان لطف کنن یه عکس از کیبورد مجازی فارسی گوشی بزاره میجوام اندازش و کار با قلم گوشی بیاد دستم ممنون میشم
دوربین w960 3.2 مگاپیکسله اما w810 2 هست..اگه کیفیت جفتشون یکی بود که نمیگفتن 2 و 3.2 مگا..:20:نقل قول:
کاملانقل قول:
اقا کسی میدونه چطور equalizer رو تا ته دستی زیاد کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
الان رو classical گذاشتم ولی حال نمیده
بزار رو مگا باس تا حال کنی...:46:نقل قول:
با خود گوشي نميشه دستي بالا پايينش كرد. اما با برنامه هايي نظير LCG براي آهنگ ها و core player براي فيلم ها و آهنگ ها ميشه اكولايزرشون رو دستي تنظيم كرد.نقل قول:
موفق باشي.
الآن قیمتش چنده؟
بعد این گوشی دکمه ای برای بالا و پایین رفتن نداره؟ یکم سرعت کار باهاش پایین نمی یاره؟
گارانتی متفرقه: 280نقل قول:
الآن قیمتش چنده؟
بعد این گوشی دکمه ای برای بالا و پایین رفتن نداره؟ یکم سرعت کار باهاش پایین نمی یاره؟
گارانتی اصلی: 300
این گوشی D-Pad نداره و بزرگترین مشکلش هم همیه!
دوستان عزیز میشه به من بگید رزولوشن(ابعاد) فیلم برداری این گوشی چنده؟وچند فریم درثانیه سرعت فیلمبرداریشه؟
qvga با فرمت3gp و فریم ریت 30نقل قول:
دوستان عزیز میشه به من بگید رزولوشن(ابعاد) فیلم برداری این گوشی چنده؟وچند فریم درثانیه سرعت فیلمبرداریشه؟
آیا هنزفری ds220 غیر اصلی هم داره؟
قیمت آکبند اون چنده
سلام به همه دوستان
ممنون ميشم دوستاني كه اي ن گوشي رو داشتن و از اون استفاده كردن مزايا و معايب اون رو بگن
صفحه لمسي اون ؟
صداي اون؟
كيفيت دوربين اون ؟
جنس بدنه ؟
نرم افزار اون ؟
و . . . .
مزایا: 8 گیگ رم، واکمن ورژن 3، دوربین 3.2 با فلاش دوگانه، فیلمبرداری QVGA، صفحه بزرگ و مناسب در مقابل کوچکی و سبکی آن و ...نقل قول:
سلام به همه دوستان
ممنون ميشم دوستاني كه اي ن گوشي رو داشتن و از اون استفاده كردن مزايا و معايب اون رو بگن
معایب: نداشتن D-Pad، مموریش اگه پر شه سرعتش میاد پایین
صفحش یه لایه اضافی داره که حساسیت اون رو کم میکنه ولی در عوض نسبت به رطوبت و ضریه و ... مقاومه.نقل قول:
صفحه لمسي اون ؟
کیفیت و بلندی صدای اون قابل قبوله. از P1 بیشتر و از W910 کمتره. ولی توی هندزفری خیلی کیفیت بالایی داره (MegaBass هم داره)نقل قول:
صداي اون؟
عکسای خیلی خوبی میگیره و فلاشش دوگانه هست. توی فیلمبرداری هم بهترین 3.2 در داخل سونی اریکسونهاست.نقل قول:
كيفيت دوربين اون ؟
بدنه محکمی داره ولی شاید خش برداره. (شاید هم برنداره!)نقل قول:
جنس بدنه ؟
سیستمش UIQ3 سیمبینه و هر برنامه ای بخوای میتونی روش نصب کنی.نقل قول:
نرم افزار اون ؟
صداش مالی نیست توی هنزفری
کیفیت باس دبیلو 810 از این بیشتره
بلندش هم از دبیلو 810 کمتره
سرعت افتتضاح گوشی رو هم بهش اضافه کنید
حتی با آخرین آپدیت
سلام
رم این گوشی چنده منظورم فون مموری نیستا؟
رم نمیخوره...
منظورم رم سیستم اونی که توP990 هستش 64m و تو P1 هستش 128mنقل قول:
سلام، میخوام برم گوشی w960 رو بگیرم، اگه میشه بگید داخل جعبش چی ها باید باشه هندز فریش چطوریه، یا یه عکس برام بزارید .
- 8 GB shared memory for storageنقل قول:
منظورم رم سیستم اونی که توP990 هستش 64m و تو P1 هستش 128m
- 128 MB RAM
- 256 MB flash memory (96 MB reserved for OS + 160 MB user memory)
رمش 128 ه وكلاً خيلي زياده و فكر كنم در حالت عادي حدود 70 مگ خالي داره كه همه برنامه هاشم باهم باز كني كم نمياره
p990 خيلي بده كه حداكثر 20 تا خالي داره كه اگه چند تا برنامه با هم باز كني هي خودش ميبندتشون
کلاً 160 مگ Internal memory داره...نقل قول:
رمش 128 ه وكلاً خيلي زياده و فكر كنم در حالت عادي حدود 70 مگ خالي داره كه همه برنامه هاشم باهم باز كني كم نمياره
نقل قول:
رم اين گوشي 128 هست دوست عزيز و سخت افزار اون با p1 تفاوتي نداره
کسی از دوستان از این کیبورد استفاده کرده ؟
اگه کیجنش پیدابشه میشه به صورت landscape ازش استقاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کیبورد هنوز ورزن بتا هست و برای استفاده هنوز کرک نشده.فقط میشه روی گوشی تست کرد.
میشه لینک دانلود نرم افزار رو بزاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ممنون
در ضمن اواتارت چقدر خوشگله
سلام به همه دوستان
من هم بالاخره بعد از ترديد هاي بسيار در بين گوشي هاي مختلف w960 خريدم
سرعتش زياد جالب نيست كه طبيعيه
فقط نمي تونم حالت صفحه رو از افقي به عمودي بچرخونم . تو كليپ هاي تبليغاتي ديدم همچين خاصيتي داره
مبارکت باشه.این قابلیت رو نداره.نقل قول:
فقط نمي تونم حالت صفحه رو از افقي به عمودي بچرخونم . تو كليپ هاي تبليغاتي ديدم همچين خاصيتي داره
آقا کسی راه حلی بلد نیست وقتی توی گیم های uiq3 هستی بشه همزمان موزیک هم گوش داد اعصابمو خورد کرده
بستگی به برنامش داره، بعضی از برنامه ها رو اگه Mute کنی میتونی از واکمن استفاده کنی و بعضیا هم نمیشه...نقل قول:
آقا کسی راه حلی بلد نیست وقتی توی گیم های uiq3 هستی بشه همزمان موزیک هم گوش داد اعصابمو خورد کرده
سلام با چه نرم افزاری میشه sms رو بین W960 و کامپیوتر مبادله کرد ؟ لطفا لینک آخرین ورژن این نرم افزار رو هم بهم بدید. مممنون (ضمنا من PC SUITE CD اورجینال خود گوشی رو نصب کردم چنین قابلیتی نداشت):41:
نرم افزار MobTime Cell Phone Manager رو خودم امتحان کردم، خیلی عالیه. هم کانتکتها رو کپی میکنه و هم SMS. روی انواع گوشیای مختلف هم جواب میده (از نوکیا گرفته تا پاناسونیک!!) اینم لینک دانلودش (36 مگ):نقل قول:
سلام با چه نرم افزاری میشه sms رو بین W960 و کامپیوتر مبادله کرد ؟ لطفا لینک آخرین ورژن این نرم افزار رو هم بهم بدید. مممنون (ضمنا من PC SUITE CD اورجینال خود گوشی رو نصب کردم چنین قابلیتی نداشت)
کد:http://www.softpedia.com/get/Internet/Telephony-SMS-GSM/MobTime-Cell-Phone-Manager-2006.shtml
کد:http://www.brothersoft.com/mobtime-cell-phone-manager-40236.html
میشه شماقدم به قدم بگی چی کارکردی.
به من میگه باید cd اورجینال رو وارد کنی. با الکول هم امتحان کردم:2:
من همین دیروز گوشیم رو خریدم. قیمش 275 بود که با کلی نرم افزار و رجیسترش شد 290 تومن
تا حالا هم که با هاش کارکردک و حدود یک گیگ پرش کردم به نظرم سرعتش خوب بوده و کند نیست.
ولی خداییش خیای خوش دسته و والکمنش هم حرف نداره.....