اينجوري گوشي هميشه نصفه شارژ ميشه و هيچوقت كامل خالي و يا پر نميشه اينجوري باطري عمرش كم نميشه؟؟نقل قول:
راستي دوستاني كه 3g دارن امكان داره يه عكس از هدفونشون بزارن و اينكه روش چيزي نوشته ؟؟؟
Printable View
اينجوري گوشي هميشه نصفه شارژ ميشه و هيچوقت كامل خالي و يا پر نميشه اينجوري باطري عمرش كم نميشه؟؟نقل قول:
راستي دوستاني كه 3g دارن امكان داره يه عكس از هدفونشون بزارن و اينكه روش چيزي نوشته ؟؟؟
دوست عزیز هیچ عیبی نداره و به باتری صدمه ای نمیرسه!
این که میگن باتری باید شارژ کامل بشه و بعد کامل خالی بشه، هر دفعه که لازم نیست این کارو کرد
2 هفته یک بار مثلن خوبه
موفق باشید
............
بچه ها رو هدفون شما چيزي نوشته يا نه ؟ البته بچه هايي كه گوشيشون 3g هست.؟؟؟؟
راستي از زير اونجايي كه سيم هدفون 2تا ميشه قسمت كه شكل تقريبا مثلثي داره ريز نوشته چين
سلام داش سینا.......
میبینم که بالاخره آی فون خریدی!!!! مبارک باشه...
من یه 2g داشتم فروختم الان میخام یه 3g بخرم!!!!
یه سوال داشتم»»» سی پی یو و رم آی فون چنده؟؟؟
به روح الله . چه طورى ؟ کجایی؟ پیدات نیس؟
اره دیگه بالاخره خریدیم .مرسی.
رمش 128 مگه
سی پی یوش 623 تا650 هست
اپشنالش تا 690-720 هم میکشه که هنوز طرحی برایه استفاده از این ظرفیته اضافی پیش بینی نشده.
رامش هم حدودایه 500 مگه.!
خیلی امکاناته دیگه هم روش گذاشتن که حتی خود اپل هم نمیدونه.
چیزی ننوشته. اره نوشته چین.نقل قول:
خب یه عکس از بگیر بذار ببینیم.
سلام
دوستان من یه ایفون دست دو گرفتم.16 گیگ.490.تقریبا تمیزه.
خوبه؟
هدفونش پلاستیکی ساده هستش.طرف میگفت اصله.
هدفونش باید چجور باشه؟
مبارکه.
انداختن بهت . چون هدفونش نه سیاه و نه این ایر.
سفیده و معمولی عین عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت داداش..... به علت بعضی مشکلات نبودم!!!!!!نقل قول:
من تا حالا نمیدونستم این همه امکانات داره!!!! رام 500 مگ!!!!!:18:
تو فکرشم یه 3g بخرم ....به زودی من هم میام تو این تاپیک به شما عزیزان ملحق میشم....
اره منم خیال میکردم عین همه 256 باشه .
اما چند وقت پیشا تو چند تا از این سایتهایه هک و جیلبریکو اینا خوندم که نوشته 480 مگه.
مزیتش اینه شما موقع اپدیت یا ری استور مثلا از 2.0 به 2.2 فریمور اولیت تو رام میمونه . بعد اگه فریمور جدید با موفقیت انتقال پیدا کرد اولی پاک میشه.
یعنی اگه موقع اپدیت ارتباطت با کامپوتر قطع بشه میتونی با ریست کردن گئوشی به فریمور اولیه برسی.
مثلا من همینجوری از 2.2.1 به 2.2 داونگرید کردم.
البته بگم اول از همه بیس باند اپدیت میشه و فعلا راهی برایه برگردوندنش نیست.
راستی اگه خریدی حتما فکتوری انلاک بخر که خیلی راحته . و مکافات انلاکینگ هم نداری.
اقا حالا چیکار کنم.نقل قول:
16gig 2g رو 490 داده.تقریبا تمیزه.سرم کلاه رفته.راهم دوره,به نظرتون فایده داره برم پیشش واسه هدفون؟
اگه تر و تمیزه و سالمه خیلی خوب هم بهت داده.
چون الان 16 گیگ رو 650 هم میفروشن.بی خیال . اگه کیفیت خوب نیست برو یه هدفون کریتیو خوب بخر براش.
نقل قول:
از کجا بفهمم فکتوری آنلاک هست؟؟؟ قیمتش با بقیه فرق میکنه؟؟؟
از اینجا میخوای بخری؟؟ اره یکم گرونتره ولی ارزششو داره.
از شماره ی پشت جعبه ش و چک کردنش تو سایت زیر.
کد:http://support.apple.com/kb/HT1937
اقا کدوم گوشی کریتیو بهتره؟نقل قول:
14t Creative Earphones EP-210
17t Creative Earphones EP-220
19t Creative Earphones EP-240
14t Creative Earphones EP-480
کسی با این 210 کار کرده؟
کد:http://www.onlineshop.com.sg/index.php?main_page=index&cPath=18_56_242&zenid=7d1fb58ac3cbde8e54750529a43801d6
باتریش چه قدر باید دوام بیاره؟(در حالت standby و کارکردن)
تو استندبای حداقل یک هفته.
سلام elvis جان خوبي اول اينكه گوشيت مبارك دوم اينكه ممنون از اينكه به من و مبتدي هايي مثل من هميشه كمك ميكني و پاي ثابت هستي.
عكس هايي كه گزاشتي مال من دقيقا همون شكليه .
و اينكه عكس بگيرم يه ادرس لطف كنيد تا اپلودش كنم.
من هنوز يه نرم افزارم رو گوشي نريختم يه جايي رو تو علائدين پيدا كردم كه خود فروشگاه دفينه هم باهاشون كار ميكنه يعني نرم افزارارو ميده اونا ميريزن ميگه 9 صفحه نرم افزار (تقريبا 850 مگ ) 35000 تومان خوبه بنظرتون؟؟؟؟؟؟؟
سلام راستي من تونستم شماره هام و كپي كنم سيمم خالي بود سوتي بدي دادم
من كه گوشي رو خريدم2.2 بود و فكتوري انلاك حالا ميخوام بدونم از اول همين روش بوده؟؟؟
2- گوشيم جیلبرک شده يا اينكه اصلا نميخواد جیلبرک بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اینا صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :
شایعاتی در باره آیفون Four - Core با فیرم ویر 3.0
اینم یه خبر جالب !
ZNbrings word گفته که وقتی این آیفونی که الان تو بازار هست راحت با اجرای بازی ها کنار میاد و با اجراشون مشکلی نداره پس با پردازنده مولتی کر ( multi-core ) که قراره با آیفون فیرم ویر ۳ بیاد دیگه ابر قدرت بازی ها میشه ...
اینطور که MacRumors اشاره کرده Imagination Technology درباره ورژن جدید چیپ های گرافیکی خبر داده :
نقل قول:
The PowerVR SGX543 is the firm’s first multi-core capable GPU technology which scales to, in theory, an unlimited number of cores and offer support for GPGPU acceleration
و tgdaily توضیح داده اپل سرمایه گذار Imagination Technology هست و در حال حاظر از PowerVR GPU در آیفون و آیپاد تاچ استفاده میکنه . اگر چه ممکنه به اون قدرت که ما تو آینده خواهیم دید نباشه .
به گفته Jason D. O’Grady یکی از شایعات جالب که در Macworld expo در سان فرانسیسکو به گوش میرسه در باره iPhone Four-Core هست . وقتی این آیفون که دست ماست قدرت پردازشی به اندازه Sony PSP رو داره پس iPhone four-core میتونه به زیان پورتیبل گیم های بازار باشه . و صورت دیگه داستان راجع به فیرم ویر ۳ میباشد . چیزی که قراره با Quad یا همون Four-Core عرضه بشه .
گوشی که در در تصویر مشاهده میکنید، گوشی است مفهومی از جنس تیتانیوم و شیشه با نام iPhone 4G. برخی از قابلیتهایی که این گوشی با خود به همراه میآورد،عبارتند از:
· صفحه نمایش OLED
· 3G
· GPS
· دوربینی در جلوی گوشی برای کار با قابلیت iChat
· باتری قابل جابجایی
· دوریبین 3.2 مگاپیکسلی
· سیستم ویدئویی
· حافظه 32 گیگابایتی
· ورودی صوتی استاندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
35 هزار تومن بره نرم افزار ؟؟ عجب ادمای کثافتی پیدا میشن واقعانقل قول:
من تهران نیستم وگر نه همه چی بهت میرسوندم
بچه ها من تازه اپل گرفتم
یه مشکی دارم
وقتی می خوام عکس یا اهنگ بریزم تو گوشی همه عکس و اهنگهای قبلیم پاک میشه
میشه راهنماییم کنید
دوست عزیز مبارک باشه.نقل قول:
اپل به شدت قانون کپی رایت رو رعایت میکنه.
کشکی که نیست شما از رو چند کامپیوتر رو ایفونت اهنگ و عکس بریزی.
ولی کار نشد نداره . اینم راهش:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3459244&postcount=1200
نقل قول:
شایعه س!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این عکس هزار مدل چرخیده.
مرده شور این gsm.ir رو ببرن . بی شعورایه نفهم هیچی سرشون نمیشه.
دوست عزیز قضیه از این قراره این مدل یک کانسپته . یعنی یه نفر دوست داشته اپل یک همچین محصولی تولید کنه و طراحی کنه و تو یه فروم خارجی گذاشته .
بعد یک کلاغ چهل کلاغ شد.
انواع واقسامه امکانات بهش اضافه شد.
یک براش کی برد میذاشت یکی براش دوربینه 5 مگ میذاشت و به اسمایه مختلف از جمله ایفونه 4 جی.
البته اپل محصول جدیدی در راه دارد ولی به هیچ وجه تا معرفی نشه/ نمیشه فهمید و هر کی گفت این (یا هر شکل دیگه ای)گوشی جدیده اپله
" همانا از دروغ گویان است!"
خواهش میکنم. هر سوالی داشتی از ما دریغ نکن.:31::31:نقل قول:
اینجا اپلود کن . بعد کد ردیف سومی رو که داد کپی کن . تو قسمت ورود عکس پیستش کن.
مگه میخوان چی کار کنن.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! !!کد:http://www.freezpic.com/
میتونی با یک چهارم قیمت بیشتر از 10 برابر برنامه بخری و به راحتی نصب کنی.
نصب برنامه رو ایفون انقدری که میگن سخت نیست.
نقل قول:
چه فرقی داره؟؟؟؟؟ حالا روش بوده یا نبوده!!!!!!!!
مگه پلمب نخریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلومه که نشده.
جیلبریک یعنی هک کردن گوشی . کاریست بسیار اسان ولی بسیار مفید.
جیل بریک باعث میشه بتونی سیدیا ( یه برنامه س که کلی بازی و تم و برنامه و..... رو از اینترنت برات دانلود و نصب میکنه) بریزی یا نرمافزارهایه کرک شده رو نصب کنی و .....
به تاپیکه انلاک و جیلبریک 2.2 سر بزن. و مواد لازم رو تهیه کن.
مواد لازم برایه تهیه ی ایفون جیلبریک شده:
ایفون یک عدد!!
برنامه یqpwn کویک پاون یک عدد.
کامپیوتر یک عدد.
سیم رابط یک عدد.
فقط کافیه برنامه رو اجرا کنی و ایفون رو به کامپیوتر وصل کنی و فقط چند تا نکست . همین!!!!!!!!!!!!
برنامه خودش برات ایفون رو هک میکنه و سی دیا و اینستالر رو نصب میکنه/
همین.
ببخشید یه سوال تازه کاری دارم !!
این برنامه های آفون بازی هاش کرک شدن دیگه ؟ یعنی میشه رایگان استفاده کرد ؟
بله عزیزم
تماما کرک شدست
نقل قول:
این سایت /سایته بسیار خوب و کاملیه و تقریبا تمامه ipa هایه کرک شده رو با لینک دانلود مستقیم و کاملا سالم داره.
من که هر چی خواستم پیدا کردم توش.
کد:http://alekserviz.com/johnnybravo/iPhone%20Games%20&%20Apps/
فقط یه کاری هست که باید انجام بشه مثل تالارهایی که گوشی های دیگه دارن
باید یه تایپیک باز بشه واسه معرفی برنامه و بازی های آیفون تایپیک برنامه های کاربردی موبایل خیلی ضعیفه و دیگه کسی اون طرفا نمیره
و یه خواهشم بکنیم از مدیرا که به جای گوشی های متفرقه اسم این تالار رو به آیفون تغییر بدن که بده همه انجمنها آیفون رو دارن الا اینجا
منم موافقم. دیگه وقتش رسیده که ایفون یک بخش جداگانه برا خودش داشته باشه.
الان اینجا ایفون هم رده ی گوشی چینیاس .
باید یه بخش مجزا برا خودش داشته باشه. و تمامه تاپیکایه مربوط بهش بره اونجا.
با تشکر از بچه های گل این تاپیک .
یه سوال دیگه ، حد اکثر چند انگشتی میشه با آیفون تایپ کرد ؟ ( تایپ سریع) ، تو دمو هایی که از Iphone دیدم اون فردی که گوشی رو معرفی میکرد فقط تک انگشتی تایپ میکرد ؟
بازم تشکر میکنم.
در کل ال سی دیه ایفون تا 5 انگشت باهم رو تشخیص میده .نقل قول:
ولی برایه تایپ سریعتر گوشی رو دودستی بگیر و با دو تا شستت تایپ کن.
سلام امروز ديدم رو lcd گوشي 1 نقطه سفيد شده نميدونم چطوري بگم
صفحه اول كه پر برنامه هست هيچي ديده نميشه ولي صفحه دوم كه 1 دونه منو كنتاكت هست و بقيه صفحه مشكي 1 سانت زير ساعت ديدم يه نقطه اندازه سر سوزن سفيد شده بعد اروم صفحه رو بردم به صفحه اول اونجايي كه منو رنگيه ديده نميشه ولي منو رو كه تكون ميدي و قسمت مشكي روش ميفته ديده ميشه
شايد از اول بوده من نديدم چون تو صفحه اول چون منو ها رنگي هست ديده نميشه يه حالتي انگار پيكسل اون نقطه سوخته باشه حالا نميدونم پيكسل بسوزه اون نقطه سفيد ميشه مثل مال من يا اينكه سياه ميشه
بچه ها نكنه بيشتر شه ؟؟
ببین.
هوم رو بگیر بعد یک بار پاور رو بزن تا از صفحه اسکرین شات بگیره.
بعد رو عکس نشون بده که کجا رو میگی.
عصابم خورد شده از دست اين گوشيه همش 1 هفته هست خريدمش
الان فهميدم تمام اهنگ ها از اسپيكر سمت چپ پخش ميشن و اسپيكر سمت راست يه صداي خيلي خيلي ضعيفي ميده بعد به گوشي زنگ زدم ديدم باز همينطوره اسپيكر سمت راست صداش خيلي خيلي ضعيفه
براي شما هم همينطوريه ؟؟ چيكارش كنم؟؟
elvis جان تو عكسي كه با خود گوشي ميگيري نميفته بايد با يه چيز ديگه از lcd عكس بگيرم در ضمن يكي هم پايين صفحه هست .
خيلي ريز هرجا كه صفحه مشكي باشه ديده ميشه ولي نميدونم چرا تو عكسي كه با خودش گرفتم نيفتاد
يكي از بچه ها اين راه و معرفي كرده
نید!
پیکسل های مرده پیکسل هایی هستند که به دلایل مختلف (در نمایشگر های LCD) خاموش می*مانند و به صورت نقطه های سیاه روی صفحه دیده می*شوند و حتی در نمایشگر های نو هم وجود دارند. به راستی وجود پیکسل مرده در یک نمایشگر نو یک ضد حال اساسی است. اما نگران نباشید بیشتر اوقات اگر کمی خوش شانس باشید می*توانید این مشکل را برطرف کنید و حل این مشکل آن*قدر که فکر می*کنید سخت نیست. بدین ترتیب از شر پشتیبانی های نداشته*ی شرکت های ایرانی نیز خلاص می*شوید.
توجه کنید در اصل پیکسل های مرده زنده نمی*شوند و ما پیکسل های نیمه جان را زنده می*کنیم. سه نوع پیکسل خراب داریم:
پیکسل های مرده کامل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه به رنگ کاملآ سیاه هستند و متاسفانه هرگز زنده نمی*شوند.
پیکسل های نیمه جان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به پیکسل های مرده مقدار خیلی کمی روشن*تر هستند و قابل زنده شدن هستند.
پیکسل های داغ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همیشه با رنگ های مختلف ، روشن هستند.
پیکسل های مرده و نیمه جان را با یک پشت زمینه*ی روشن و پیکسل های داغ را با پشت زمینه های تیره شناسایی می*کنیم.
روش احيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
1- فشار آوردن بر روی پیکسل: یک دستمال کاغذی نم را دو لا کنید (نه خیس!) و بر روی صفحه نمایشگر قرار دهید و نوک مثلآ یک مداد نوکی بدون نوک یا چیزی شبیه آن را بدون فشار دقیقآ روی پیکسل خراب قرار دهید حالا نمایشگر را خاموش کنید و به مدت ۲ ثانیه فشار نسبتآ کمی وارد کنید و سپس نمایشگر را روشن کنید. اگر درست نشد ۲ ثانیه دیگر با فشار کمی بیشتر امتحان کنید.
داخل پیکسل های نمایشگر های LCD یک نوع کریستال مایع وجود دارد که در بعضی مواقع بطور کامل درون پیکسل پخش نمی*شوند و باعث نیمه جان شدن پیکسل می*شوند. به همین دلیل فشار وارد کردن بر پیکسل باعث پخش بهتر و حرکت آزادانه می*شود که در نتیجه منجر به درست شدن پیکسل خراب می*شود.
مواظب باشید پیکسلتان را با فشار بیش از حد نکشید! اگر قرار باشد درست شود با یک فشار معمولی و حداکثر ۳ بار درست می*شود اگر نشد بیخیال این روش بشوید و فشار بیش از حد نیاورید.
:31::31::31:نقل قول:
ماله ما که همون یکذره صدا هم نمیده.
اون سمت راستی میکروفونه. نه اسپیکر.
نقل قول:
اگه مشکل از پیکسل باشه معلومه که تو عکس نمیوفته.
گفتم عکس بگیری ببینم کجایه صفحه هست.
به هیچ وجه خریت پایین رو نکن.:19::19::19::19::19::19:
درست نمیشه هیچ یا میزنی بقیه رو هم میسوزونی یا ال سی دیت میشکنه.
اینو از کجا پیدا کردی؟/؟؟/
از کی تا حالا پیکسل با ماساژ خوب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن اینی که روش دست میزنی که ال سی دی نیست. این تاچه و ال سی .. زیرشه.
پس اگه این روش هم انجام شدنی باشه باید باز کنی.