سلام دوستان...
گوشي من يه مشكلي پيدا كرده. وقتي ميخوام دوربين رو بيارم،اين پيغام رو ميده:
camera:feature not supported
با فلش هم حل نشد. بايد چيكار كنم؟
Printable View
سلام دوستان...
گوشي من يه مشكلي پيدا كرده. وقتي ميخوام دوربين رو بيارم،اين پيغام رو ميده:
camera:feature not supported
با فلش هم حل نشد. بايد چيكار كنم؟
مشكل سخت افزار داره دوربين شما
مثلا چيش مشكل داره؟درست ميشه؟
اقا من این گوشی رو تازه گرفتم . چه برنامه هایی خوبه و لازمه که توش نصب کنم.مرسی
نقل قول:
مبارکت باشه. بفرما. این همه برنامه ی مختلف.
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=205
دوستان انتي ويروس خوب براي اين گوشي چي خوبه؟مرسي
براي اين گوشي اپديت جديدي اومده ؟مال من الان v11.0045 هستش. چه مزايايي داره ورژن هاي جديد نسبت به قبلي اش؟ مي ارزه اصلا اپديت كنم ورژن جديد رو روي ورژن اصلي خود گوشي ؟
يك برنامه براي اين گوشي هستش كه در قسمت نوشتن مسيج ها بتونم از صورتك ها استفاده كنم؟ روي خود اين گوشي همچين امكاني نيستش. منظورم از صورتك ها :) يا d: هستش. ممنون مي شم.
سلام به همه دوستان...
من یک ان 81 دو گیگ خیلی سالم و بدون نقص دارم هرکی میخوادش به این آیدیم تو یاهو پیغام بده.واسه اینکه اینجا سو استفاده تلغی نشه سئوالاتونو به آیدیم بفرستین نه تو این تاپیک.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N81 معمولی تا چه مقدار مموری قبول میکنه؟
4 گیگ؟
معمولا تا 8 رو ساپورت میکنن.
شاید با اپدیت بالاتر از 8 هم ساپورت کنه.
سلام در مورد امکان فعال سازی جی پی اس برای گوشی n81 لطفا من رو راهنمایی کنید البته من می دونم که این گوشی مثل n85 و n82 دستگاه دریافت کننده مستقیم از ماهواره رو نداره اما آیکون های زیادی در مورد جی پی اس و نقشه و یافتن مکان ها داره آیا راهی هست که از طریق GPRS یا غیره بشه یه کاری کرد؟
گوشی شما چیپ جی پی اس رو داخل خودش نداره.نقل قول:
اما میتونین یک جی پی اس اکسترنال براش بخرین و از طریق بلوتوث بهش وصل کنید.به قیمت 80-150:31::31::31::31::31:
اگه خارج بود میشد از طریق جی پی ار اس موقعیتت رو پیدا کنه.تازه فقط بعضی اوپراتورا.
اما الان فقط شما میتونیی نقشه ها رو ببینین. جاهای که میخوای رو پیدا کنی. مسیر بین راه ها رو پیدا کنی.همین.:11:
مرسی مهندس پس باید قیدشو بزنمو!!!میشه بگید نقشه های شهرای ایران و راهها رو داره و اگه وجود داره از کجا می شه دانلود کرد؟ و چه جوری باید نصب کرد
اره بابا . بیخیال.ارزش نداره.نقل قول:
به نظر خودت داره؟؟؟؟؟؟
فقط یک سری راه هایه بین شهری رو داره به صورته بسیار ناقص.
اگه میخوای میتونی از سایته نوکیا برنامه ی مپ لودر رو بگیری (با حجم بالا) و به وسیله ی اون نقشه ها رو دانلود کنی.
یا از جی پی ار اس یا wlanاستفاده کنی و مستقیم از خود "مپ" گوشی دانلود کنی.
که بازم ارزش نداره.
برای برنامه هایه کمکی به بخش برنامه های کاربردی برای سیمبین سری 60 ویرایش سوم مراجعه کن.
چند تا سوال داشتم دوستان
1- حداکثر حافظه ای که این گوشی می خوره چیه؟
2- آیا در ویستا به راحتی شناسایی میشه؟
3- آخرین قیمتش چنده؟
4- رنگ دورقاب نقره ایش تو بازار بیشتره یا دور قاب آبی؟
نقل قول:
1.فعلا که تا 8 گیگ ساپورت میکنه.
اگه براش اپدیت بیاد احتمالا بتونه 16 رو ساپورت کنه.
2. بعله. مشکلی نداره.
3. قیمت دقیق که ندارم. از 270 دیدم تا 320 .
4. ان 81 که قاب دورش ابی یا نقره ای هست مدل معمولی هست. بیشتر نقرهای دیدم تو بازار.
اونی دورش بژه 8 گیگ هست و مموری نمیخوره.
سلام دوستان.
16 گیگ ؟؟؟؟
با سی پی یو 320 ؟؟؟
عمرا اگه ساپورت کنه.
بعدشم اگه ساپورت کنه سرعت لود فایلات اونقد پایین میاد که فقط اعصابت خورد میشه
دوستان این گوشی از نظر اتصال به اینترنت چه طوریه؟ منظورم سرعتش هست.
چون ظاهرا کلاس جی پی ار اس اون کم هست (10) بعد با edge هم می تونیم وصل شیم؟
یکم مبتدیم ببخشید
دوست عزیز این حافظه ها که هارد نیستن بستگیه شدید به سی پی یو داشته باشن.نقل قول:
این حافظه های فلش مادر زادی سرعت انتقالشون زیاده و از سی پی یو زیر 3% استفاده میکنن. (یعنی میشه گفت رو باتری تاثیری ندارن.) و بیشتر به نرمافزاری که کار انتقاله اطلاعاتو انجام میده بستگی دارن.
مثالا برای سی پی یو شما ان 96 رو نگاه کن. با سی پی یو یه 264 مگیش 16 گیگ حافظه ی فلش داخلی و تا 8 گیگ حافظه ی اکسترنالو ساپورت میکنه بدون هیچ مشگلی.(البته خود گوشی به خاطر سی پی یوی ضعیفش بعضی وقتا ریپ میزنه ولی تو سرعت لود فایلا مشکلی نداره.)
نمونه ی نرمافزاریش رو خودم با ان95 امتحان کردم.گوشی من ورژن 20 بود و مال دوستم 12 . مموری 4 گیگ رو مال من بدون کندی و معطلی رد میکرد ولی مال اون میخواست یه اهنگ بذاره یه 10 ثانیه ای طول میکشید تا اهنگو بیاره بالا.
پس شما نگران نباش. تا مموری 16 گیگ به ایران برسه اپدیت جدید هم برای 81 میاد.
نقل قول:
مشکلی نداره. سرعت که تا 48 کیلو هست.!!!!!!!!
اصلا مگه با ایرانسل یا همراه اول تونستی به سرعت بیشتر از 20 کیلو برسی که نگرانه اینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
وقتی سرعت 3-4 کیلو بایته چه فرقی داره کلاسه جی پی ار است 10 باشه یا 10000000000!!!!!!!
بعله . ای دی جی ای هم ساپورت میکنه.
یه سوال دیگه برام پیش اومد.
من اگه بخوام الان بگیرم این گوشی رو کدوم گارانتی ها اصل هستن؟ قیمت هر کدوم رو هم اگه بگین خیلی عالی میشه.
کدهایی که باید وارد کنیم یکیش *#06# هست اون یکی چی؟ بعدش که این کد رو زدیم باید به چی دقت کنیم؟ یعنی چی رو صفحه گوشی میاد؟؟
مموری گوشی من حدود 4m دیگه جا داره. می خواستم بدونم که آیا اگر مموری گوشی زیاد پر بشه تاثیری روی سرعت گوشی داره و آیا لازمه که مموری رو خالیش کنم؟ حالا اگر لازمه، کدوم فایل ها و برنامه ها رو میتونم به مموری 8g منتقل کنم که مشکلی برای گوشی پیش نیآره؟ممنون
کلاً گارانتی های نوکیا اتصالات , نیا و پلاس هستند .... اگه بتونی با گارانتی اتصالات یا نیا که هولوگرام روی جعبه , گوشی و باتری دارند پیدا کنی خیلی خوبه ... متاسفانه قیمتهاشونو ندارم .....نقل قول:
اولی کد و مهمترین کد که ثابت میکنه جعبه برای همون گوشی هست همون #06#* هست که یه سریال 15 رقمی رو بهتون میده که شما باید این عدد رو با سریال جعبه و همینطور پشت باتری گوشی چک کنید ....
دومین کد برای تشخیص کارکرد گوشی هست که شما متوجه میشید گوشی آکبند هست یا کارکرده .... با استفاده ازکد #92702689#* میتونید مدت زمان کارکرد گوشی رو ببینید ... که اگه این عدد 0 صفر بود آکبند هست .... البته راههای برای صفر کردن این کد هست که خوشبختانه فعلاً فروشندگان نمیدونن ....
نمیشه گفت که تاثیر نداره ولی تاثیرش قابل توجه نیست.نقل قول:
ماله من که فقط چند کیلوبایت خالی داره و مشکلی هم نداره.
نه لازم نیست ولی بهتره فایلایی رو که نمیخوای پاک کنی.
میتونی برایه بالاتر رفتن سرعت مموریکارتت هر چند وقت یک بار دیفرگش کن.(وصل میکنی به کامپیوتر . در حالت مس استوریج.تو مای کامپیوتر رو مموری کارتت راست کلیک میکنی .تولز . دیفرگ.)
فقط وسطایه کار ارور میده که اوکی کن تا ادامه بده.
بازم یه سوال دیگه!
آیا این درسته که مدل معمولی این گوشی کمیابه؟!
یا راحت در هر دو رنگ قاب پیدا میشه؟
مرسی
نه. تو بازار زیاده . البته 8 گیگش بیشتره.
من رنگ ابیشو خیلی کم دیدم.
من رفته بودم نمایندگی نیا میگفت دیگه n81 وارد نمی شه واسه ی همین هم قیمتش رفته یه خورده بالا. با این وجود 2g تو بازار سخت تر پیدا می شه. اما اگر می خوای بگیری به نظر من 8g بگیر.نقل قول:
elvis عزیز کاری که گفتی انجام دادم . مرسی. اما باز احساس می کنم سرعت گوشیم نسبت به روزهای اول خیلی پایین تر اومده. اگر ورژنشو اپگرید کنم فرقی میکنه، روی گوشی من زبان فارسی هم هست می ترسم با اپگرید دیگه زبان فارسیش بپره. اصلا اپدیت کردن گوشی خوب هست یا نه؟ اپگرید این گوشی رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ ممنون
ای بابا یعنی چی قیمتش رفته بالا؟!
اصلا آخرین قیمتش رو کسی نداره؟
هم معمولی هم 8 گیگ.
والا تو سایتا که تا 280 هم دیدم می فروشن معمولی رو. سایتایی مثل دیجی کالا و گوشی شاپ.
بله 100% تاثیر داره .... شما مطمئن باش اگه لزومی برای آپدیت جدید نبود هیچ موقع از طرف نوکیا ارائه نمیشد ... پس بهتره گوشیتونو به آخرین فریمور آپدیت کنید ....نقل قول:
در ضمن اگه گوشیتون زبان فارسی داره مطمئن باشید با آپدیت زبان فارسی از بین نمیره چون پروداکت کد گوشیه شما زبان فارسی رو ساپورت میکنه در هر شرایطی مگه اینکه نکد گوشی رو عوض کنید ... پس با خیال راحت آپدیت کنید ...
در مورد آپدیت هم اول باید چک کنی ببینی برای گوشی آپدیت جدید ارائه شده یا نه که شما میتونی با مراجعه به لینک زیر و وارد کردن کد گوشی که زیر باتری گوشی هست آخرین فریمور گوشی رو ببینید اگه با فریمور گوشی مطابقت نداشت و بالاتر بود متوجه میشید که براش آپدیت اومده ....
کد:http://europe.nokia.com/A4577224
دوستان gps n81 چه جوری می شه فعال کرد؟
با گارانتی اصل نوکیا برای خدمات طلایی نیا من 415000 تومان هفته پیش قیمت دارم برای 8gنقل قول:
سامان جان می تونم از ورژن الان گوشیم یه بک آپ اول بگیرم که اگر بعد از آپدیت جدید به مشکل خوردم همون ورژن قدیمی خودمو استفاده کنم؟ یا اینکه ورژن قبلیه دیگه قابل دسترسی نیست. راستش می ترسم گند بخوره تو گوشیم با آپدیت جدید.:41::18:نقل قول:
ان81 جی پی اس نداره ......نقل قول:
اگه دوست دارید جی پی اس داشته باشید ، باید دستگاه جی پی اس بلوتوث بخرید که از طریق بلوتوث با گوشی ارتباط برقرار میکنه .......
بابا چرا میترسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
اپدیت کردن بسیار راحته.فقط مرحله به مرحله برو جلو هر چی برنامه گفت انجام بده.همین.
متاسفانه تا الان راهی برایه داونگرید کردنه فیرمور های نوکیا به جز فلش نیست.
اما اگه احیانا مشکلی پیش اومد میتونی ورژن جدیده رو ری اینستال کنی.
پیشنهاد میکنم بگردی و فایلایه اپدیتش رو گیر بیاری و به صورت افلاین اپدیت کنی.
این روش اینجوریه که شما فایلا رو از اینترنت دان لود میکنی بعد تو یک ادرسه خاص قرار میدی. اینجوری میتونی از خونه اپدیت کنی حتی با دیال اپ.15 دقیقه هم طول نمیکشه و خوبیش اینه که هر موقع خواستی میتونی ری اینستال کنی .
توی همین forum جایی هست که فایل اپدیت n81 باشه؟
خدا کنه مشکلی پیش نیاد. پیش به سوی اپدیت. D:
دوست عزیز وقتی کد گوشی رو تو سایت نوکیا می زنم همون ورژن خود گوشیمو میده. Version: 11.0.045نقل قول:
یعنی براش آپدیت نیومده هنوز؟ مگه میشه؟ من شنیده بودم ورژن 20 هم برای N81 اومده که؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
پیشنهاد میشه که آپ دیت نکنی چون:
1 آپ دینش فعلا برداشته شده.
2 هک نمیشه ==> بسیاری از نرم افزار ها رو نمیتونی نصب کنی.
3 مثل من پشیمون میشی و متحمل صرف هزینه و وقت میشی.
چقد اداری حرف زدم ...
مگه همین آپدیت چشه ؟