سلام خسته نباشید
دوستان من یه فرم توی اکسس 2007 دارم....میخوام با فعال کردن تیک توی جدولی که بهش لینک شده این فرم readonly بشه
میتونین کمکم کنین؟
سریعا به جواب نیاز دارم
Printable View
سلام خسته نباشید
دوستان من یه فرم توی اکسس 2007 دارم....میخوام با فعال کردن تیک توی جدولی که بهش لینک شده این فرم readonly بشه
میتونین کمکم کنین؟
سریعا به جواب نیاز دارم
سلام،نقل قول:
شما می تونی در رویداد On Open فرم مورد نظر، با یک کد، مشخصه RecordsetType فرم رو بسته به مقدار فیلدی که از اون جدول فراخونی می کنی به Snapshot (فقط خواندنی) یا Dynaset (خواندنی و نوشتنی) تغییر بدی.
با سلام خدمت دوستان گرامی و محترم.
یک آرایه با 20 عضو دارم که در آن اعداد ذخیره شده اند و در داخل این آرایه اعداد تکراری هم وجود دارد چگونه با کد نویسی می توانم اعداد تکراری را حذف کنیم طوری که آرایه من فقط اعداد غیر تکراری باشد؟
اگر کسی می دونه لطفا کمک کنه ممنون میشم.
سلام،
در اکسس وقتی رکوردهایی رو که نوع فیلدش Autonumber هست پاک میکنم، رکورد بطور کامل پاک نمیشه. چکار کنم که این رکورد در کل دیتابیس بطور کامل پاک بشه؟
با تشکر.
دوست عزیز سئوال شما کمی نامفهوم است!!!!نقل قول:
وقتی رکوردهایی رو که نوع فیلدش Autonumber هست پاک میکنم .توضیح بده چه جوری پاک می کنی؟؟؟؟
منظور شما رکورد بطور کامل پاک نمیشه چیه؟از کجا متوجه می شوی که این رکود در کل دیتا بیس حذف نمی شود؟؟؟؟:8:
ممنون از توجهتون.
به محض اینکه در فیلدهای بعدی اطلاعاتی وارد میکنم فیلد اتونامبر شماره میزنه. بعد کل رکوردی رو که اشتباها وارد شده از طریق راست کلیک حذف میکنم.
علت اینکه میگم رکورد بطور کامل پاک نمیشه اینه که بعد از حذف اون رکورد (که اتونامبرش مثلا 5 هست) رکورد بعدی که اطلاعات رو وارد میکنم از اتونامبر بعدی (6) شروع میکنه نه 5.
البته من شدیدا تازهکارم و شاید نتونستم منظورم رو درست برسونم.
سلام واقعا عالی بود خیلی از سوالام رو پاسخ دادید .
اما سوال خودم ساخت تمپلیت در access 2007 چطوری ورژن های قبلی تو قسمت save بود اما حالا نیست.!!!!!!!!!!!!!
مصطفی66 جان عزیزنقل قول:
با این توضحیحی که دادی من متوجه شدم مشکل کجا است توجه کن::10:
همیشه اتونامبر ها همین طوری که توضیح دادی رکورد حذف میکنند .
یعنی
بعد از حذف اون رکورد (که اتونامبرش مثلا 5 هست) رکورد بعدی که اطلاعات رو وارد میکنند از اتونامبر بعدی (6) شروع میکنه نه 5 و این کاملا" یک امر طبیعی است و این نشان می دهد که رکورد (5) حذف شده است.:20:
می خوام در فرمها؛ به اعدادی که در navigation buttons هستند؛ مثل کل رکوردها و شماره رکورد جاری؛ دسترسی داشته باشم و آن را در متغیری ذخیره کنم. راهی دارد؟
سلامنقل قول:
اگر فقط می خوای صرفا به خود اعداد دسترسی داشته باشی و نمی خوای توی رکوردی اونها رو ذخیره کنی که می تونی از =[CurrentRecord] برای دسترسی به شماره رکورد جاری و از =Count([ID]) برای شمارش کل رکوردهای ثبت شده در جدول استفاده کنی ولی اگه می خوای توی دیتا بیس برنامت هم ذخیرشون کنی بگو تا کدش رو برات بذاریم.
موفق باشید:11::11::11::11::11:
چطور می تونیم یه عکس را در اکسس ذخیره کنیم
یعنی داخل فایل mdb قرار بگیرد
و از آن در فرمها و گزارشها بتوانیم مکررا استفاده کنیم؟
سلامنقل قول:
این راهی که الان می خوام بگم احتمال اینکه جواب کامل بگیری کمه ولی مایکروسافت با کمال پررویی میگه این راه جواب میده به هر ترتیب اگه جواب نگرفتی دوباره بگو تا یه راه سخت تر ولی کاملا امکان پذیر رو برات نمونه بذارم:
تو جدول یه فیلد از نوع ole object می سازی
بعد توی فرمت زمانی که این فیلد رو آوردی روی اون کلیک راست و properties رو می زنی :
1- اگه می خوای عکس به اندازه واقعی نمایش پیدا کنه گزینه size mode رو روی clip بذار
2- اگه می خوای عکس به اندازه کادر نمایش پیدا کنه گزینه size mode رو روی Stretchبذار
3- اگه می خوای عکس به اندازه کادر کوچک بشه گزینه size mode رو روی zoom بذار
فقط یادت باشه تو این روش فرمت عکس ها باید bmp باشه و حجمشون هم خیلی کم در حد 30 تا 40 کیلو بایت باشه
موفق باشید:11::11::11::11::11:
سلام:
خیلی نامردین که اصلا جواب منو ندادین منم آدم بودم برا خودم چون تازه واردم اینطوری رفتار کردین یا جواب سوالم و بلد نبودید بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::19:
برای بار آخر میپرسم آیا کسی میدونه تو access 2007 چطوری میشه تمپلیت ساخت چون تو قسمت save as اصلا تمپلیت نداره.
توی 2010 یه قسمت داره Save and Publish که میشه گزینه تمپلیت رو از اونجا انتخاب کرد. متاسفانه 2007 ندارم.نقل قول:
ضمن عرض تشكرنقل قول:
غرض من اين نيست كه آن را در يك فيلد نشان بدهم
بلكه هدف من اين است كه مثلا به عنوان بك گراند فرم استفاده كنم
يا اين كه درگزارشها به عنوان مثلا آرم شركت بياورم
لطفا راه سخت تر ولي امكان پذير تر رو ارائه فرماييد
با تشكر فراوان
ببخشید من برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی نمیتونم مشکلمو حل کنم
توروخدا کمکم کنین
میشه استپ بای استپ برام بگین که توابعی که برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی باید به کارببرم چی هست؟
از آدرس زير كمك بگير: اگر خودتان هم جستجو مي كرديدآن را پيدا مي كرديد.نقل قول:
[HTML]http://www.irandevelopers.com/programming/shamsidateaccess8710281854-1245/[/HTML]
موفق باشيد
سلام
من تو اکسس یه فرم دارم که تو اون یه سری textbox هست
حالا چه جوری میتونم یه checkbox به این فرم اضافه کنم که با روشن و خاموش کردن اون textbox ها فعال و غیر فعال بشن؟
یعنی enable بودن textbox مشروط به مورد انتخاب بودن chekbox باشه
بنی آدم اعضاء یک دیگرند که در آفرینش از یک گوهرند .
چو عضوی بدرد آور نباشد اعضاء دیگر قرار.
تو که از محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند آدمی.
با سلام خدمت دوستان صمیمی و قدیمی.سال نو مبارک.ببخشید اگر من شعر بالا را درست نوشتم چون زیاد از شعر شاعری چیزی متوجه نمی شوم و به مفهوم آن اهمیت می دهم!!!!!!
من یک جایی در متن برنامه ام در درون یک Private Sub با دستور "نام جدول"=me.recordsource جدول فعال فرمم (Form) را تغییر دادم و با خطایی زیر مواجه می شوم:run -time error 2115the macro or functionset to the BeforeUpdate or ValidationRule properety for this field ispreventing 'bank cd' from saving the data in the field
کی میدونه من چگونه باید از این خطا جلوگیری کنم؟؟؟
1- نمی خواهم با دستور on error مهارش کنم راه دیگه ایی داره.
2- من هیج دستور BeforeUpdate یا ValidationRule در متن این private sub مذکور استفاده نکردم.
با سلام خدمت دوست عزیز و گرامی:نقل قول:
در قدم اول
1- یک چک باکس بنام my_Check ایجاد کن.
2- یک تکست باکس بنام my_textbox ایجاد کن.
در قدم دوم
1- چک باکس بنام my_Check را انتخاب کن. راست کلیک کن و properties این چک باکس را انتخاب کن.
2- گزینه on click انتخاب کن.
3- بر قسمت event procure کلیک کن.
4- کد زیر بر این قسمت paste کن.
If my_textbox.Enabled = True Then
my_textbox.Enabled = False
Else
my_textbox.Enabled = True
End If
نقل قول:دوست عزیز و گرامی من خودم در برنامه ام از تابع (کدی) که در زیر ملاحظه می کنی برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی استفاده می کنم فقط کافی هر جا اجتیاج داری از این تابع(کد) استفاده کنی.
در این کد تابع تاریخ روز امروز را تبدیل به تاریخ شمسی می کند و به شما تحویل می دهد.دقت کنید که این تاریخ در متغییر today_date بصورت از جنس عدد پشت سر هم ایجاد می شود که شما می توانید با کمی تغییر در خط آخر خط final_date = Trim(Str(ssyears)) + ssmonths + ssdays برنامه هر جور فورمتی که بخواهی خروجی شمسی داشته باشی.
اگر خواستی می توانی با کمی تغییر این تابع را به فانکشن تبدیل کنی تا هر روز دلخواه که شما به کد می دهی همان را به تاریخ شمسی تبدیل کند.
نکته:اگه کمی دقت کنید متوجه می شوید که تابع(کد) بعد از بررسی اینکه در چه ما میلادی شما هستید و چه روز میلادی هستید با طابق تقویم هر سال اختلاف روز ها را پیدا می کند و به روز/ماه/سال شمسی می رسد.ضمنا برایش مهم که شما در کدام نیمه از سال هستید و این موضوع را هم مورد توجه قرار می دهد.
امیدوارم از این کد در برنامه ات استفاده کنی و خوشحال باشی
()Private Sub mm_to_ss
'======================================
mmyears = DatePart("yyyy", Date)
mmdays = DatePart("d", Date)
mmmonths = DatePart("m", Date)
Select Case mmmonths
Case 1
'==================================
If mmdays >= 1 Or mmdays <= 20 Then
ssdays = mmdays + 10
ssmonths = 10
End If
If mmdays >= 21 Then
ssdays = mmdays - 20
ssmonths = 11
End If
ssyears = mmyears - 622
Case 2
If mmdays >= 1 Or mmdays <= 19 Then
ssdays = mmdays + 11
ssmonths = 11
End If
If mmdays >= 20 Then
ssdays = mmdays - 19
ssmonths = 12
End If
ssyears = mmyears - 622
Case 3
'+++ ssdays = mmdays + 10
ssdays = mmdays + 9
ssmonths = 12
ssyears = mmyears - 622
End If
If mmdays >= 21 Then
ssdays = mmdays - 20
ssmonths = 1
ssyears = mmyears - 621
End If
Case 4
ssdays = mmdays + 11
ssmonths = 1
End If
If mmdays >= 21 Then
ssdays = mmdays - 20
ssmonths = 2
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 5
If mmdays >= 1 Or mmdays <= 21 Then
ssdays = mmdays + 10
ssmonths = 2
End If
If mmdays >= 22 Then
ssdays = mmdays - 21
ssmonths = 3
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 6
ssdays = mmdays + 10
ssmonths = 3
End If
If mmdays >= 22 Then
ssdays = mmdays - 21
ssmonths = 4
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 7
If mmdays >= 1 Or mmdays <= 22 Then
ssdays = mmdays + 9
ssmonths = 4
End If
If mmdays >= 23 Then
ssdays = mmdays - 22
ssmonths = 5
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 8
ssdays = mmdays + 9
ssmonths = 5
End If
If mmdays >= 23 Then
ssdays = mmdays - 22
ssmonths = 6
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 9
ssdays = mmdays + 9
ssmonths = 6
End If
If mmdays >= 23 Then
ssdays = mmdays - 22
ssmonths = 7
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 10
ssdays = mmdays + 8
ssmonths = 7
End If
If mmdays >= 23 Then
ssdays = mmdays - 22
ssmonths = 8
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 11
ssdays = mmdays + 9
ssmonths = 8
End If
If mmdays >= 22 Then
ssdays = mmdays - 21
ssmonths = 9
End If
ssyears = mmyears - 621
Case 12
ssdays = mmdays + 9
ssmonths = 9
End If
If mmdays >= 22 Then
ssdays = mmdays - 21
ssmonths = 10
End If
ssyears = mmyears - 621
End Select
If Len(Trim(Str(ssmonths))) = 1 Then
ssmonths = "0" + Trim(Str(ssmonths))
Else
ssmonths = Trim(Str(ssmonths))
End If
If Len(Trim(Str(ssdays))) = 1 Then
ssdays = "0" + Trim(Str(ssdays))
Else
ssdays = Trim(Str(ssdays))
End If
final_date = Trim(Str(ssyears)) + ssmonths + ssdays
today_date = Val(final_date)
End Sub
با عرض سلام خدمت دوستان قدیمی و صمیمینقل قول:
اگر می خواهید یک عکس به عنوان بک گراند فرم استفاده کنید فقط کافی این تنظیم در قسمت form_load فرم تان تایپ کنید:
"آدرس فایل jpg تان در هاردیسک تان"=form.pictureو نکته بعدی آنکه حجم فایل عکستان کم باشد مثلا" حداکثر در حدود 20 الی 22 kb .
================================================== ============================
آقای ادمین سایت من نمی توانم آدرس ای میل شما را پیدا کنم و پیغام خودم را به شما بگوییم ولی چرا اعضا این سایت نسبت به من کم لطف شده اند دو تا سوال طولانی شما را پاسخ دادم انتظار جواب سوال های خودم را داشتم .چرا به سوال من جواب نمی دهید؟
اخرین سوال که کردم و جواب نشدیم مربوط به تاریخ 17-02-2011, 11:05 AM است.
جوان مردی خوب چیزی برای انسانها.
================================================== ============================
سلام خدمت اساتید گرامی
بنده برای راس گیری چک مجبورم دو تا تاریخ فارسی رو از هم کم کنم تا اختلاف روزها به دست بیاد
به طور مثال 1390/01/20 و تاریخ 1390/01/25 که اختلافشون میشه 5 روز
حالا من تو فرم سه تا textbox دارم که یکی تاریخ اول یکی تاریخ دوم و یکی هم مقدار اختلاف این دو تاریخ مینویسه
سوال اصلی من اینه که با چه تابعی میتونم اختلاف این دو رو در بیارم و تو تکست سوم بنویسم
براتون مقدوره فایل رو بذارید تا از نزدیک بشه باهاش سر و کله زد؟نقل قول:
سلام
من اينو تو on error كه ميذارم وقتي فيلد خالي هست هيچي اروور نميده
چه كنم؟!!
If DataErr = 3314 Then
Response = acDataErrContinue 'Don't display the default message
MsgBox "Enter data in all required fields."
End If
سلام،نقل قول:
مشخصه Required فیلد مورد نظرت توی جدول مربوطه، yes هست ؟ بعد این کد توی On Error خود فرم نوشته شده دیگه؟ من امتحان کردم و جواب داد. اگه حالتهای بالا که گفتم برای شما صادقه و وقتی مثلا فرم رو ذخیره میکنی و اتفاقی نمیوفته، لطفا فایلت رو بذار تا از نزدیک بشه بهش نگا انداخت.
[QUOTE=mohammad96;5853923]سلام،
خسته نباشین عزیز
محمدجان من متوجه نمیشم.....ببینید من یه فرم دارم که یه چک باکسم میخوام براش بزارم که هردفعه که تیک رو میزارم اطلاعات اون بیمار غیرفعال بشه و قتی خودم تیک رو برمی دارم اطلاعاتش رو بتونم ویرایش کنم.....اگه بشه کدش رو برام بزارین واقعا ممنونتون میشم:41:
دمت گرم محمد جان
خيلي حال دادي نميدوني چند روزه دنبالشم
مشكل از فيلد Required بود كه no بيد :دي
فدات:8:
محمد جان فرم من اطلاعاتش مستقیم به جدول میره و هر دفعه اطلاعات جدید وارد میکنم.....میخوام کاربرا به اطلاعاتی که من در جدول برای آن رکورد تیک گذاشتم دسترسی نداشته باشه....ببینه ولی تغییر نده.....ممنون میشم اگه کدش رو برای بزارین......
يه سوال ديگه
من واسه گزارش گيري ميخوام شماره پروژه بدم فقط اطلاعات مربوط به همون شماره پروژه رو نشونم بده
اگه ميشه كامل و صريح توضيح بدين
اين هم جواب ندادنقل قول:
با سلام مجدد!
برای سوال اول یه راه دیگه که هم ساده تره هم بهتر به نظرم رسیده:
برای باز کردن گزارش از یه فرم استفاده میکنیم. فرم شامل یک تکست باکس(text1) و یک کامند باتن (cmb1) می باشد. کلمه ای که محدود کننده رکوردهاست در تکست باکس باید وارد بشه ، مثلا نام کشور و ... . حالا توی ماکروی مربوط به cmb1 ، دستور Open report رو انتخاب، بعد هم نام گزارشمون در قسمت مربوطه و در قسمت Where Condition هم می نویسیم (فرض میکنیم که کلمه های مورد جستجوی ما در فیلد address و فرم ما هم fm1 باشه.):
کد:
[address] Like "*" & [Forms]![fm1]![text1] & "*"
گزارش هم مبتنی بر جدول یا کوئریی هست که فیلد address در اونها وجود داره.
والسلام.
[QUOTE=kimiyajo0o0on;6039074]نقل قول:با سلام،نقل قول:
دیتابیس شما تو شبکه اجرا میشه؟ یعنی فرم ها و گزارش ها و ... (بغیر از جداول) در یک فایل جدا گانه در اختیار کاربراست و شما بعنوان ناظر از یک فایل دیگه ای به اطلاعات دسترسی دارید؟ چون اینجور که میگید، کاربر نباید به فرمی که شما قراره توش تعیین کنید چه رکوردی قفل بشه، دسترسی داشته باشه؛ درسته؟ من یه نمونه براتون میذارم. فرم Admin برای شماست و فرم User برای کاربر. به کدهای فرم User در OnCurrent نگاه کنید.
کد:http://www.4shared.com/file/gNT04mMf/test11.html
در این مورد همونطور که در نقل قولی که آوردین معمولا این طور عمل میشه که برای باز کردن گزارش از یک فرم استفاده میشه که حداقل یک تکست باکس برای ورود شماره پروژه داره، مثلا با نام ProjNum . همین طور یک کامند باتن که در رویداد OnClick اون ( اگه فرض کنیم اسم گزارشمون مثلا Report1 باشه و نام فیلد شماره پروژه در گزارش هم ProjectNumber) مینویسیم:نقل قول:
کد:DoCmd.OpenReport "Report1", , , "ProjectNumber = " & me.ProjNum
نقل قول:
سلام محمد جان
اين كدو
تو onerror گذاشتم اين پيغامو دادکد:report-sabzevar.OpenReport "sabzevar-rep", , , "شماره پروژه2 = " & test.projnum
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،نقل قول:
کدی که وارد کردید اشتباهه. بعدا این کد رو در OnError گذاشتی!!؟؟
بعد، نام گزارش، نام تکست باکس حاوی شماره پروژه در فرمی که قراره گزارش رو باز کنه و نام فیلد شماره پروژه در گزارش به ترتیب چیه؟
آره ديگه تو on error گذاشتم :-jنقل قول:
اينم اونايي كه ميخواستي
sabzevar-rep
projnum
شماره پروژه2
نقل قول:
اين كد
اينم عكس اررور ها كه 2 تا پيغام خطا دادکد:Private Sub Form_Error(DataErr As Integer, Response As Integer)
DoCmd.OpenReport "sabzevar-rep", , , "شماره پروژه2 = " & Me.projnum
End Sub
اين كدونقل قول:
تو on click گذاشتمکد:DoCmd.OpenReport "sabzevar-rep", , , "شماره پروژه2 = " & Me.projnum
بازم اررور داد :دي
سلام،نقل قول:
این کد این دفعه ای به نظر درست میاد، که باید در onClick گذاشته بشه ( که بازم درست انجام دادی و اصلا ارتباطی با OnError نداره ) فقط نمیدونم چرا پیغام خطایی که میاد دوباره میزنه (test.projnum) ! شما این یکی رو هم امتحان کن:
اگه نشد، من اگه جای شما بودم این کارها رو میکردم: - این فرم رو حذف میکردم و دوباره یکی از نو درست میکردم. باز اگه نشد: - اسم فیلدها رو ( در جدول ها) با حروف لاتین مینوشتم.(چون اکسس با حروف فارسی ممکنه دچار مشکل بشه، که میشه، مخصوصا وقتی عدد هم قاطیش باشه). اگر هم همه اینا نشد لطف کن خود فایل رو بذار تا ببینیم چی به چیه.کد:DoCmd.OpenReport "sabzevar-rep", acViewReport, , "[شماره پروژه2] =" & Me.projnum
آره مشكل از فارسي بودنقل قول:
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
راستي وقتي ميخوام سرچ بزنم اگه cancel بزنم اينطوري ميشه