زندگي بدون عشق يعني شلوار كردي بدون كش
Printable View
زندگي بدون عشق يعني شلوار كردي بدون كش
توي زندون قلبت اينقدر شلوق ميکنم و زنداني ها رو اذيت ميکنم تا مجبور بشي منو بندازي توي انفرادي قلبت!!!
رو تو يه حسابه ديگه ميکردم. ناراحت نشو ولي تازه فهميدم مردم راست ميگن تو ادم دو رويي هستي يه روت ماه يه روت گل يکي از يکي قشنگتر
- حکایت جالبی است که فراموش شدگان ، فراموش کنندگان را فراموش نخواهند کرد.!
عشق مثله پنيره ،زيادش ادمو خنگ ميكنه،نرمالش فقط يك ساعت ادمو سير ميكنه،هيچ كس هم بدون پنير نمرده
عشق يك نوع مرضي است كه ميكروب آن از طريق چشم ، وارد قلب مي شود . مرض عشق اين روزها شباهت زيادي به آدامس دارد . اول شيرين ، بعد دوست داشتني ، سپس تكراري و خسته كننده و در آخر دور انداختني
هرگز هیچ حسرتی در دنیا این چنین یک جا جمع نمی شود که در این سه کلمه او مرا دوست ندارد
روی برکه قلبم نوشتم ورود ممنوع حالا که وارد شدی خروج ممنوع
کريستال، حشيش، ترياک، هروئين، شيشه، سيگار
.
.
.
.
.
.
همه ي اينا رو ميشه ترک کرد ولي تو رو نميشه ترک کرد
- سلام یه کاری دارم که می خام واسم انجام بدی اینجا هوا ابریه امشب ماه معلوم نیست میشه امشب تو آسمون باشی آخه ماه تر از تو پیدا نکردم
چشماتو دایورت کردی رو دلم هیچی نگفتم حداقل از رو ویبره درش بیار تا اینقدر دلم رو نلرزونی ....
میدونی چرا بعضی شبها زود صبح می شه؟؟؟؟؟؟ چون خورشید هم دلش برای چشمای تو تنگ میشه.
ديشب تو را در خواب ديدم امشب زودتر ميخوابم تا تو را بيشتر ببينم اگر بدانم كه مردگان هم خواب مي بينند من هم ميميرم تا تو را هميشه ببينم
سلام خوبي؟
موبايلم حالش بده ...
شارژ نداره ...
صفحه نورش کم شده،
حالش خيلي بده ...
سرفه مي کنه ...
کمکش کن،
آخه inbox اش هواتو کرده ...
خوبه دیگه, تو راحت تو خونه نشستی ولی من الان تعمیرگاه هستم, میدونی چرا؟
.
.
.
.
چون
.
.
.
.
خرابتم
B.O.O.O.O.S.
BuuuuuuS
b.O.O.O.O.s
BüüüüüüS
BØØØØØØS
bUuUuUuUus
BooooooooS
bo.Oo.Oo.Oo.s
.B.......oOo.....S
.B........Ssss
.B.....Oooooo...S
BbooooSsss
Buuu.U.U.UuuuS
bououououos
......bus........
.B....!..?..!....S
har kodumo dus dashti bardar
tanavvo az ma entekhab az shoma !
آسمان را قسمت كردند:.....
تكه اي براي بركه.....
تكه اي براي رود....
تكه اي براي دريا
دلم را قسمت كردند:..........
تكه اي براي تو....
تكه اي براي تو......
تكه اي براي تو.
گر دلي دارم بدان در دست توست ..
گر تني دارم بدان سر مست توست.. .
گر دلم را بشکني با دست خود دل نگيرم از تو چون
دل هم ...مست توست
اذسميم غلبم وباطمام وجودم دوصط دارم آره بىصوادم ولىدل كه دارم..
بوسه اسم است...چون عمومي است
بوسه فعل است...چون هم لازم است هم متعدي
بوسه حرف تعجب است...چون اگر ناگهاني باشد طرف مقابل را مات و مهبوت ميکند
بوسه ضمير است...چون از قيد انسان خارج نيست
بوسه حرف ربط است...چون 2 نفر را به هم متصل ميکند
عاشق شدن مثل دست زدن به آتيش مي مونه .
پس سعي کن تا وقتي که جراتش رو پيدا نکردي هيچ وقت بهش دست نزني
اما اگه بهش دست زدي سعي کن طاقتش رو داشته باشي که تو دستهات نگهش داري
هستم ولى نيستم هر لحظه كنارت! نيستم ولى هستم هر لحظه به يادت
اگر معجزه اي رخ بدهد و زمان به عقب برگردد
به دنيا قول خواهم داد چشمهايم را تا آخرين روز حياتم روي هم بگذارم :
مي داني چرا ؟
مي ترسم يك لحظه غفلت كنم ،
دوباره تو را ببينم و يك عمر گرفتارت شوم !!!
آدم عزيزانشو فراموش نميکنه بلکه به نديدنشون عادت ميکنه.....
تقديم به کسي که عادت به نديدنش مثل فراموش کردنش غيرممکنه
مهم نیست فردا چی میشه.....
(مهم اینه که امروز دوستت دارم)
مهم نیست فرداکجامیری...
(مهم اینه که هرجاباشی دوستت دارم)
مهم نیست تا ابد باهم باشیم
(مهم اینه که تاابددوستت دارم)
مهم نیست قسمت چیه
(مهم اینه که قسمت شد دوستت دارم)
دستت درد نکنه علی آقانقل قول:
همشون قشنگ بودند ولی این یکی یه چیزه دیگه است - خیلی sms خگشلیه
روي يک طاقچه سنگي ميون دو قاب رنگي بودن من وتو با هم داره تصوير قشنگي عکس تو تو قاب خاتم در حصار خالي از غم حتي در مرگ تن من نمي گيره رنگ ماتم
شبي از شبها تو به من گفتي كه شب باش: من كه شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به اميدي كه تو فانوس شب من باشي
بس كه ديوار دلم كوتاه است هر كه ازكوچه ي تنهايي من مي گذرد به هواي هوسي هم كه شده سركي مي كشد و مي گذرد
برای عشق تمنا كن ولی خار نشو. برای عشق قبول كن ولی غرورت را از دست نده. برای عشق گریه كن ولی به كسی نگو. برای عشق مثل شمع بسوز ولی نگذار پروانه ببینه. برای عشق پیمان ببند ولی پیمان نشكن. برای عشق جون خودتو بده ولی جون كسی رو نگیر. برای عشق وصال كن ولی فرار نكن. برای عشق زندگی كن ولی عاشقانه زندگی كن. برای عشق بمیر ولی كسی رو نكش. برای عشق خودت باش ولی خوب باش
چشمانت را براي زندگي مي خواهم اسمت را براي دلخوشي مي خوانم دلت را براي عاشقي مي خواهم صدايت را براي شادابي مي شنوم دستت را براي نوازش و پايت را براي همراهي مي خواهم عطرت را براي مستي مي بويم خيالت را براي پرواز مي خواهم و خودت را نيز براي پرستش.. دوست دارم
آدم ها شوخي شوخي به گنجشکها سنگ مي زنند... و گنجشکها جدي جدي مي ميرند... آدمها شوخي شوخي زخم مي زنند... و قلبها جدي جدي مي شکنند... و تو شوخي شوخي لبخند مي زني... و من جدي جدي عاشق ميشم
نام تو رو آورده ام دارم عبادت ميكنم گرد نگاهت گشته ام دارم زيارت ميكنم دستت به دست ديگري از اين گذشته كار من اما نمي دانم چرا دارم حسادت ميكنم گفتي دلم را بعد از اين دست كس ديگر دهم شايد تو با خود گفته اي دارم اطاعت ميكنم رفتم كنار پنجره ديدم تو را بگذريم چيزي نديدم اين چنين دارم رعايت ميكنم من عاشق چشم تو ام تو مبتلاي ديگري دارم به تقدير خودم چنديست عادت ميكنم تو التماسيم مي كني جوري فراموشت كنم با التماس ولي تو را به خانه دعوت ميكنم گفتي محبت كن برو باشد خداحافظ ولي رفتم كه تو باور كني دارم محبت ميكنم
بهترين وقتي كه تو بدنيا اومدي داشت بارون ميباريد ،اما هوا اصلا ابري نبود آخه فرشته ها داشتند گريه ميكردن چون يكي از اونا كم شده بود.
کاش قبل خداحافظی بهت می گفتم که چشات فقط یه بهونه بود واسه آروم کردن خودم اصله کار خودت بودی وگرنه چشمهای همرنگه چشمای تو رو بازم میشه پیدا کرد !
پست ترین انسانها کسی است که گلی را از شاخه جدا کرده قبل از بوئیدن آن را زیر پا له کند و گل دیگری را از شاخه بکند !!!
خیلی تلخه ببینی یه آهو اسیر پنجه ی یه شیر شده ولی تلخ تر از اون اینه که ببینی یه شیر اسیر چشم های یه آهو شده
نقل قول:
خواهش میکنم. خشگلی از خودتونه!!!
امروز میخوام یه سری sms تصویری بزارم !!!
.\¤/.......¤
..¥......<|>
..][.......][.......¤<--<
miduni ina manish chie?
Yani :
1.elahi
2.man
3.fadat besham .
.............,,,
............( ',' ) hey!
<l"l> ba toam!
/"L.............