منم از مرکز نوکیا (دبی )گرفتم .چون میخواستم ااصل بودنش مطمئن باشم.میتونید توضیح بدید چقدر ازش کار میکشی.یه سوال گوشی شما هم بند یا دستمال گوشی همراش نیست ؟
Printable View
منم از مرکز نوکیا (دبی )گرفتم .چون میخواستم ااصل بودنش مطمئن باشم.میتونید توضیح بدید چقدر ازش کار میکشی.یه سوال گوشی شما هم بند یا دستمال گوشی همراش نیست ؟
گوشیم 3 الی نهایت 4 روز دووم میاره...دستمال داشت...بند داشت...کابل پرینتر داشت...روزی 1 ساعت اهنگ گوش میدم...کلی اس ام اس...2 تا زنگ...و جی پی اس...
من حدود 2 هفته پیش پسر خالم که اونجا زندگی میکنن واسم گرفت و فرستاد.شارژرش هم روش نوشته چین .و دوتا کابل(یو اس پیو \tv)شما 3تا هستش؟.البته گارانتی گوشی من اینتر نشنال نیست و گارانتی دوبی رو داره.'گوشی من فارسی هستش و دفترچه ی فارسی شما چی؟
بازم میگم...گوشیم 3 الی نهایت 4 روز دووم میاره...دستمال داشت...بند داشت...کابل پرینتر داشت...روزی 1 ساعت اهنگ گوش میدم...کلی اس ام اس...2 تا زنگ...و جی پی اس...1 سال گارانتی اینترنشنال...فارسی نداره...پشت باطری و شارجر زده میدین زاپن...
ویروسو نمیدونم...ولی انتی ویروس برنامش هست...که میتونی نصب کنی...در مورد صدا = صداش خیلی خوبه...بسیار شفاف...ولی 20 درصد صداش از ان81 کمتره...طبیعیه چون ان81 مخصوص موزیک هست...20 درصد صداش از 5700 بیشتر و شفاف تره...
من فقط یه انتی ویروس گیرم اومده(k sm 0.7)کاسپر.میخوام نسب کنم پسورد میخواد .شما اطلاعاتی ندارین؟ .میشه انتی ویروسهای دیگه رو معرفی کنین(به 8گیگ بخوره)لینکشون رو هم لطف کنین. متشکرم
این واسه بار10000000000000
ام
بابا واسه سیمبین 9.1 ویروس نیومده مگه این که خودت واسه خودت یه ویروس رو ساین کنی !!!!!!!
من یک انتی ویروس نصب کردم...خیلی وقته...
جدی می گی علی جون؟آخه چطور؟مگه میشه؟من تازه اولین باره که دارم اینو می بینم...نقل قول:
مگه شما تا حالا ویروس واسه سیمبین 9.1 یا 9.2 دیدی ؟؟
اینم یکی از مزایای ساین کردن هستش
سلام .يه مشكلي برام پيش اومده .گالري گوشيم به هم ريخته.عكس ها و فيلم هاي روي مموري كارت رو بالا نمياره.يه عكس ريختم رو حافظه تلفن يه بار نشون ميده يه بار نشون نميده.كاري ميتونم كنم كه درشت بشه؟
با تشكر
كسي نگفت آخرين ورن 8 گيگ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید میشه بگید این N95 8gig با 4گیگ چه فرقی میکنه ؟
البته امیدوارم به من نخندید چون من از موبایل زیاد سرم نمیشه .
میگن که اگه ان95 معمولی رو اپدیت کنی رم 4گیگ رو ساپورت میکنه...
ولی در مورد فرق با 8گیگ...هرچی نباشه 6 الی 4 گیگ رم بیشتره...
ال سی دی بزرگتر...
سرعت بسیار بالا تر...
ساپورت بازی انگیج...
زیباتر شدن گوشی از لحاظ ظاهر...
سی پی یو قوی تر...
صدای واضح تر و بلند تر...
کیفیت دورین یکم بهتر...
اینا برتری 8گیگ به معمولی هست...
البته با آپ دیت مدل معمولی هم بازی های ان گیج رو ساپورت میکنه
قصد اعصاب خورد کردن ندارم ولی میشه یه توضیح کامل از ساین و بر نامش .نحووه ی کار و......بدین (یه تغییر فرمته؟).هرچی سرچ میکنم چیزی دستم نمیاد.اکثر بر نامه ها هم که باید ساین بشن.ممنون
این چه حرفیه دوست من ؟نقل قول:
گوشیهای این سری نسبت به سیمبین سری قبل نسبت به برنامه هایی که روی گوشی نصب میشه خیلی حساس ترن .مثلا هر برنامه ای رو بدون ساین قبول نمیکنن رو تاریخ خیلی گیر میده و ...
ساین کردن کاریه که روی بعضی از برنامه ها حتما باید انجام بشه تا رو گوشی نصب بشن .شما میتونی ساین رو یه چیزی مثل پاسپورت برای ورود به گوشی در نظر بگیری اگه مراحل ساین رو در نظر بگیری میبینی که با گذروندن برنامه ها از یه نرم افزار که با شماره سریال گوشیت هماهنگ شده برنامه منحصرا فقط روی گوشیه خودت نصب میشه و تو گوشیای دیگه جواب نمیده مگه اینکه برای اون گوشی هم ساین بشه ...
فکر کنم گیج میشی برای همین پیشنهاد میکنم بری حتما مراحل ساین کردن رو یاد بگیری ...
موفق باشی ..
میشه لطف کنید بگید چطوری میشه بازی ngage روی گوشی نصب کنم آخه چند تا بازی دانلود کردم وقتی میریزم تو حافظه ی گوشی همون قسمت ngage گوشی رو فعال میکنه با همون fifa 07 خودش همین اگه میشه کمک کنید .
علاوه بر توضيحاتي كه دوستمون asfa گفت شما ميتونين از اين قسمتها مشكلتون رو در اين مورد حل كنيد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشين
ظاهرا با اومدن n96 خریدن n95 چه معمولیش و چه 8 گیگش اشتباه به نظر میاد چون مقایسش که میکنی میبینی لا مذهب یه سرو گردن بالاتره اگر n96 بیاد مطمعنا قیمت n82 , n73 ,n95 خیلی پایین بیاد چرا چون که خوبان هرچه دارند n96 تو یکجا داری
عزیز جان در مورد ان95 8گیگ و ان96 هم در این کلوپ هم در کلوپ ان96 خودم به شخصه مقایسشون کردم...
برو ببین متوجه میشی...
میتونی به آدرس زیر بری تا متوجه بشینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
n95 و n82 و n96 رو میشه یه جورایی با هم مقایسه کرد چون تقریبا تو یه رده هستن ولی n73 چه ربطی به این سه مدل داره؟ اصلا n73 که بنده خدا حرفی واسه گفتن نداره دیگه چه قدر می خوای بیاد پایین؟نقل قول:
تایید میشه. منم برطرف شدن مشکل لقی اسلایدشو اضافه می کنم.نقل قول:
سلام دوستان .
اگه ميشه يه مقايسه از قدرت و سرعت سخت افزاري n95 8gb و n81 8gb بزارين .
سلام دوستان!
می بینم که تاپیک داره خوب پیش میره!:31: جاتون خالیه اینجا!(حالا کجا ؟):34:راستی امارات که بودم دست 80% (جدی میگم) مردم N958GB دیدم.از رئیس Gargash Enterprise Mercedes-Benz تا یه بدبختی!!!
دوست عزیز توی تاپیک کلوپ N81 گذاشتم.نقل قول:
سلام دوستان .
اگه ميشه يه مقايسه از قدرت و سرعت سخت افزاري n95 8gb و n81 8gb بزارين
نقل قول:
مشتی همین n73 ایکه شما میگی چه ربطی داره ویا اینکه تو یه رده نیستند درست ولی قبول کن هنوز این n73 سالار گوشیاست خداییش اگه gps داشت از همشون سرتره تازه اونم مشکلی نیست واسش یه device میخریم
اقا یه جا تو نت داره یه تعدادی میفروشه 580 نظرتون چیه؟؟
بیرون که از این ارزون تره 530
ان 95 8گیگ 530 تومن ؟؟؟
مطمئنی 8 گیگ هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نه نه ببخشید من معمولیشو گفتم هواسم نبود شرمنده
بابا 8گیگ 530 امکان نداره قبل عید به 830 هم رسید!!
يعني چي اونوقت؟نقل قول:
راستی تو کلوپ جی 900 سونی اریکسون سر ان 95 بحث شده چرا نمیاین نظراتون رو بدین ؟؟
تو كلوپ سوني درباره گوشي n95 بحث ميكنيد؟!
ديگران رو هم ترغيب به اين كار ميكنيد.
پستهاي اون تاپيك حذف شد.
شما هم ديگه تكرار نكنيد.
ممنون.
قیمت جدید نداره کسی؟؟
این 580 به نظرتون قضیه چیه؟؟
اگرم این قیمت باشه احتمالا گیری چیزی داره دیگه هر چقدر هم ارزون باشه از قیمت جهانیش ارزون تر که نمیشه یه سر به gsmarena بزن ببین چنده
متنش اینه!!
Nokia N95 8Gb 580000T
تعدادي محدود دستگاه نوكيا N95 8Gb وارداتي از دوبي و اصلي به قيمت مقطوع 580000 به فروش مي رسند ... اين دستگاهها فنلاندي اصل مي باشند و قابي مقايسه با ديگر گوشي ها ( N93 K800 K810 K850 N95 N70 N 73 NGage Sony Ericsson و انواع نوكيا ) نيستند (از همه لحاظ ) ... اين دستگاه ها آك مي باشند ....
براي خريد به دوستان ما تماس بگيريد ... در شهرهاي تهران قم و اصفهان
من فکر کنم امکانش هست .من از دبی گرفتم 620 .اگه درهم رو توی ایران تبدیل میکردم و از اونجا خرید میکردم حدود 590 در میومد. تبدیل درهم توی امارات گرون تر از ایران در میاد.
من از دبی گرفتم خیلی وقت پیش...همه چیش اصله...
ممنونم......نقل قول:
آكتور عزيز چند گرفتي البته چند دلار اون وقت؟و كي گرفتي؟