سلام ، خسته نباشید
سریال یا کرک Adventure Fishing 2 رو میخواستم . اگه کرک باشه بهتره . پیشاپیش ممنون :40:
Printable View
سلام ، خسته نباشید
سریال یا کرک Adventure Fishing 2 رو میخواستم . اگه کرک باشه بهتره . پیشاپیش ممنون :40:
سلام دوستان
با تشكر اگر كسي رجيستر اين بازي ها رو بلده يا ميدونه چطوري ميشه پيدا كرد بي زحمت بگه
Little Shop of Treasures
Go-Go Gourmet
G.H.O.S.T. Hunters
بازم ممنونم:31:
با سلام به شما دوست عزيز من چند وقت قبل بازي از yahooدانلود كردم به نامpacific heroesكه يك بازي هوا پيماي قد يمي است ولي يك قسمت بيشتر نمشه بازي كرد ايا رجستري داره؟اگر ميتونين كمكم كنيد با سپاس از شما.
.................................... kasi nadare sharmande FARSI nemitonam benvisamنقل قول:
ممنون بابت کمک ... اما مثل اینکه لینک مشکل داره ... دانلود نمی شه ...نقل قول:
می شه لینک دیگه ای بدید ..
با تشکر ...
کد ریجستر بازی Aline sky رو میخواستم ممنون
تضمین کار کردن کمی داره:نقل قول:
کد:S/N: 3208-7715-3005-1203-1073-4765-4500-30
وقتی که لینک زیر را باز کردی یکی از Mirror ها را کلیک کن و در پنجره بعدی روی Click To Download Fileنقل قول:
کلیک کن.
کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=SplinterCellDoubleAgentv1.0NoCDFixedexeEng.rar
سلام
من بازی Act of War: High Treason رو خریدم موقع نصب میگه باید ACT OF WAR direct action رو نصب کنی
راهی هست که بشه بدون نصب اون بازی رو راه انداخت؟
ممنون
آقا خیلی ممنون ... بالاخره بعد از زدن همه ی لینک ها اون آخریه کار کرد ...نقل قول:
شادکام باشید ... ◄Mohammad Hosseyn►
سلام دوستان
خسه نباشید
من کرک برنامه Robot Wars : Extreme Destruction رو می خواستم
ممنون
من چند ماه پیش pro evolution soccer 2007 خریدم ولی کرکش خراب بود اگه امکان داره کرک این بازی رو این جا بذارین...
بفرمایید.نقل قول:
روی عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2007.shtml#Pro%20Evolution%20Soccer%202007%20v1.0%20[ENGLISH]%20No-DVD/Fixed%20EXE
واقعا ممنونم...
سلام دوستان عزيزم.
سريال نصب بازی های Starcraftو Starcraft : Brood Warرو اگر دارين برام بزارين که کارم بدجوری گيره. رفتم بازی خريدم اما توش نه سريال داره نه کرک، نميتونم نصبش کنم.!
ممنونم.
سلام دوستان من بازی 7sins رو دانلود کردم حالا که نصب کردم میبینم که activion code میخاد اگر کرک این بازی رو دارید ممنون میشم برام بزارید
سلام
من بازی Act of War: High Treason رو خریدم موقع نصب میگه باید ACT OF WAR direct action رو نصب کنی
راهی هست که بشه بدون نصب اون بازی رو راه انداخت؟
یعنی بوت فایل بازی رو دستکاری کرد
هکر ها کمک کنن
ممنون
Starcraft:نقل قول:
Starcraft Brood War:کد:0000-00001-0000
000011110000
1411740571725
1416370641451
1416570671465
متاسفانه برای بقیه دوستان چیزی پیدا نکردم.کد:9999-99999-1111
کسی سریال نامبر جنرال 2 نداره؟
اول بازی برای نصب سریال نامبر میخواد چون سی دی اصل نیست ندارم توی خود بازی هم نبود
دوست عزیز برو اینجا :
و بعد Get File رو بزن .کد:http://freeserials.spb.ru/key/12953.htm
با سلام كرك بازی
SPELLFORCE 2: SHADOW WARS را مخواستم با تشکر
سلام... اگه ممکنه کرک این 3 تا باری رو بزارین هر سه تا مال Reflexive هستند
Escape From Paradise
Magus In Search Of Adventure
Turtle Odyssey 2
.................................................. .........
با تشکر
سلام
کرک بازی battelfield 2
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز
با سلام دوست عزيزنقل قول:
بنده ميخواستم پچ اين بازي رو نصب كنم ،كه با اجراي بازي ديدم بازي ورژن 2.100.0 است و خواستم پچ
Company of Heroes: Opposing Fronts v2.100 to v2.101 Patch رو نصب كنم كه خطاي زير رو ميده
---------------------------
Error
An internal check has failed. Please contact THQ technical support for assistance. (Error code 10216)
OK
البته اينم عرض كنم كه فايل سايز پچي كه من دانلود كردم (EN_2100_2101_Patch) 137mb است و اون خطا رو ميده.
رفتم محل نصب بازي روي هاردم رو بررسي كردم كه با دو مورد مواجه شدم البته اينم بگم كه دي وي دي بازي مال شركت مدرن است با دو دي وي دي ، اولين مورد 1-ديدم يك فايل پچ تو محل نصب قرار داره با نام EN_2103_2201_Patch و فايل سايز 112 مگابايت ، با اجراي اين به اين مورد برخورد ميكنم :
Error
A complete, valid Company of Heroes installation could not be located. Please reinstall Company of Heroes and try again. (Error code 10242)
OK
----------------------------
كه نميشه پچ رو نصب كرد ، دومين مورد هم فايل اصلي اجرايي كه با تعجب ديدم كه RelicCOH 1.71.0.1674 است و حالا وقتي بازي رو اجرا ميكني ميبينم كه نوشته 2.100.0 ، من گيج شدم :18::18::41:
سومين مورد هم نميتونم مرحله 3 رو باز كنم كمپ آلمان +انگليس رو بازي كردم ولي .... سريال هم دادم ميگه بازي ارجينال رو بزار و كن نات ميده !!!! دوستان اگه كسي در نصب پچها و باز كردن سريال و تعجبهاي من راهي داره پيشنهاد كنه كه من از ابهامات در بيام با تشكر :10:
آقا مرسی...خیلی اسیدی حال دادی...دمت گرم
.............................
یا علی
با عرض سلام .....
دوست عزیز کرک Escape from Paradise رو اجرا کردم error داد.
کد تقلب بازی ژنرال زیرو هر 2را برایم داخل انجمن مربوطه قرار دهید باتشکر saal_2008
درخواست ترینر و سیو بازی ها فقط در این تاپیک >>>نقل قول:
محمد...:13:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=156536
با سلام خدمت شما بچه ها
می خواستم اگه زحمتی نیست لطف کنید و برام پچ warcraft 3:forozen throne رو بگذارید
ممنون میشم.
rahid عزیز اینو تست کن
48VE8K - 9448 - J4ZJMY - 2TPH - RJ97BZ
باسلام
من كرك بازيJigsaw Puzzle Lite راميخواستم اگرلطف كنيدممنون ميشوم ورژن1.7.3
متشكرم
سلام من بازي Quake 4رو خريدم اما سريال خود بازي كه داخل سي دي هستش بهش نمي خوره اگه ممكنه سريال اين بازي رو بدين
Quake 4نقل قول:
کد:RWHN-DCFJ-9XNG-7FTT-DMCW
MTMR-777K-JPTK-PW7M-GMDK
DHRJ-NCNF-RWWD-977M-D9JT
KRPK-MJTT-MXTW-HG7P-TCDM
از دوستان گیم باز خواهش سریال >>>>>>>Medal of Honor Pacific Assault (نسخه دارینوس)) تواین تاپیک بزارن
با تشکر
باورتون بشه من 2ساعت سرچ کردم اما انگار اصلا این بازی وجود نداره
از دوستان گیم باز خواهش سریال Medal of Honor Pacific Assault>>>>>>>[(نسخه دارینوس)) تواین تاپیک بزارنبا تشکر باورتون بشه من 2ساعت سرچ کردم اما انگار اصلا این بازی وجود نداره.
سلام
سریال بازیjojos fashion show را میخوام ممنون
نقل قول:کد:5x99-t8rx-24ud-lyhc-drld
BBYY-3C84-KXYX-ZEB4-TTZK
فقط کرک به همراه بازی را پیدا کردم اگر نسخه کامل بازی به همراه کرک را می خواهی در تاپیک زیر درخواست بده تا من بذارم.نقل قول:
سلام
jojos fashion show"برسونیدممنون میشم اگه سریال یا کراک بازی"