دوستان من این دمو رو یه بار بازی کردم بعد خواستم استیم رو از درایو ویندوز در بیارم حذف کردم حالا که نصبش کردم یه جا دیگه داخل بازی میرم ولی وقتی start demo رو میزنم میاد بیرون دوباره تو درایو ویندوز نصب کردم باز هم نشد اگه میشه بگید مشکل از کجا هست؟
Printable View
دوستان من این دمو رو یه بار بازی کردم بعد خواستم استیم رو از درایو ویندوز در بیارم حذف کردم حالا که نصبش کردم یه جا دیگه داخل بازی میرم ولی وقتی start demo رو میزنم میاد بیرون دوباره تو درایو ویندوز نصب کردم باز هم نشد اگه میشه بگید مشکل از کجا هست؟
دوستان کسی میدونه سیستم مناسب برای این بازی زیبا چیه؟
حداقل رو بگید خیلی خوشم اومده البته از روی عکس ها چون دانلود نکردم
منتظرم تا اصلیش بیاد
هر کی دمو رو داره بازی میکنه با گرافیک بالا یه چندتا عکس از جاهای مختلف شهر بزاره ما هم فعلا یکم حال کنیم مرسی :10:
حداقل سیستم مورد نیاز بازی :نقل قول:
Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
Processor: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher
RAM: 1.5 GB
Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better
Hard Disc Space: 8 GB
Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad
سیستم پیشنهادی بازی :
Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
RAM: 2 GB
Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better
Hard Disc: 10 GB
Sound Card: 100% DirectX 9.0c compliant card
Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad
ببخشید با گرافیک geforce 230m 1gb up to 2815 MB لپ تاپ میشه بازی رو با بهترین کیفیت اجرا کرد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
رزولوشن رو کمتر کنید و تنظیمات گرافیکی هم روی low یا medium قرار بدید ضمنا physix هم اگر روشنه off کنید ...
می دونید چرا این سوال رو پرسیدم؟!نقل قول:
والا من خیلی وارد نیستم، ولی یه نگاهی به اینا بنداز ببین درست گفتم؟
توی مسیری که استیم رو ریختی ابن مسیرهارو دنبال کن ببین به جایی میرسی؟
Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\sds\...
Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\sds_en\...
چون به دمو دسترسی ندارم. چرا که اینترنت پرسرعت ندارم.
من دنبال اسم فایل های حاوی Sound یا Music ام که اگه حجمشون کمتر از 100 مگه و امکان Upload اش هم هست، آپلود بشه تا یه نگاهی به فایل ها بندازم.
دوستان این بازی با Xbox360 controller for windows هماهنگی داره؟
اگر بچه شیرازی نمیخواد یک تومن هم پول بدی خودم میدم بهتنقل قول:
.
اره کاملا هماهنگه ....نقل قول:
واسه xbox360 مافيا 2 نيومده ؟
نه این که منتشر شده برای تمامی پلت فرم ها نسخه demo هست نسخه اصلی حدودا دو هفته دیگه همزمان برای تمام پلتفرم ها ریلیز میشه !نقل قول:
عجب بازیه گرافیک بالایی داره!!! تو دمو که که ویک با اسلحش کار میکرد ادم فکر میکرد دستاش واقعه.
ولی کاشکی دموشو دانلود نمیکردم حالا تا موقع رلیز شدنش تو کفم که چه جوری ویک از دست پلیس ها فرار میکنه.
حالا به نظر شماها ویک چجوری از دست پلیسها فرار میکنه ؟نقل قول:
به نظر من که با ماشین از روی پل میپره و . . .
به نظر من از روی پل میپره ولی هنگامی که میپره یه کشتی از زیر پل رد میشه و با ماشین میرن روی کشتی و فرارنقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
موافقم من که دیگه دارم میمیرم از وقتی شندیم این نسخه داره ساخته میشه از خوشحالی دارم بال در میارمنقل قول:
این بازی اخرشه.:31:
اگه مسیری که دادم درسته برات آپ کنم یه جا! پسونداشون sds هستش! خودشه؟ البته 2 تا فولدر مجزاست، که یکیش دوباره فولدر فولدر میشه ! حجم یکیش 50 مگ و دیگری 750 مگ!!!!!!!!!! اما موسیقی زیبایی داره! راهنماییم کن برات آپ کنم!نقل قول:
البته اون 750 مگه صداهای داخل بازی هم هست مثل تصادفات ، صدای زنگها ، آدمها و ...
فکر کنم پیداش کردم! دارم آپ میکنم! ...
معمولا بازی ها با چپ موبایل لپ تاب اجرا نمیشن حالا این رو نمیدونم.:13:نقل قول:
دوستان این دمو رو بازی کنن اگه سیستمشون ضعیف بود سریع دست به کار بشن تا وقتی بازی اومد راحت باشن
3 فولدر شامل موسیقی های منو ، بازی و کات سنس رو آپ کردم! اگر تبدیلشون کردی برامون بزار! حجمشم حدود 14 مگه! :46:
کد:http://www.4shared.com/file/p3cYqz1o/music.html
سلام دوستان
به قول دوستمون ای کاش این دمو رو دانلود نمی کردم.واقعا زیباست.
فقط یه سوال داشتم.من این دمو رو رو کامپیوتری که کارت گرافیک nvidia روش داشتم بازی کردم.اما می خوام وقتی بازی اومد اونو رو لپ تاپم بازی کنم.اما کارت گرافیک لپ تاپم ati هست.حالا این تنظیمات nvidia phisix روی کارت ati عمل میکنه یا اینکه باید از این موهبت استفاده نکنیم.آخه این حرکت لباس هاشون هست که زیبایی بازی رو چند برابر میکنه.
دوستان یه کمکی به من بکنید (والا جای دوری نمیره 10دفعه گفتم کسی اصلا نگاه نکرد)
این مشخصات سیستم من هست(ابر کامپیوتر نسل نوین)
میشه بگید این بازی رو اجرا میگکنه یا نه
همچنین تیک میزنه یا اینکه معمولیه
CPU:Dual Core E5200هر برنامه ای که تاثیر داشته باشه رو نصب میکنم
RAM:2*2Gig
Graphic:MSI Nvidia Geforce 9400GT 1GB
فقط بگید به این میخوره یا نه
دوست من اجرا میکنه! من خودم سیستمم عین شماست با این تفاوت که رمم یدونه 2 گیگه و گرافیکم 9500 GT هستش! رزلوشن رو گذاشتم رو 800 در 600 ، همه چیز هم روشنه Geometry Details رو high و سایه ها روی low.نقل قول:
Apex هم روی medium.
anisotropic filtering هم روی 4X.
در حد معقول و روونی بازی میچرخه!
خوب پس خوبه
میشینم تا نسخه اصلیش بیاد
چند وقت دیگه میاد؟
حتما بعد از اومدن باید یه چند ماه بشینیم تا کرکش بیاد
فک نکنم در نهایت بتونیم این بازی رو کامل بازی کنیم
ممنون بابت آپلد این فایل ها. من فعلا تو کافی نت ام. به محض رفتن به خونه ، روی این فایل ها کار می کنم.نقل قول:
3 فولدر شامل موسیقی های منو ، بازی و کات سنس رو آپ کردم! اگر تبدیلشون کردی برامون بزار! حجمشم حدود 14 مگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قول نمی دم بتونم فایل های استخراج شده رو آپلد کنم. ولی حتما روش استخراج رو آموزش می دم.
دوستانی که دمو رو دانلود کردن عکس از باگ های بازی بزارند ببینیم چه جوریاست؟:31:
فرار از محدودیت!
دوستان یه باگ تو بازی پیداشده که با استفاده از اون باگ میتونید از محدویتی که درباره map در نسخه دمو هست فرار کنید.حالا این چه جوریه بهتون میگم(البته خودم دمو رو ندارم تست نکردم)
اول این فیلمش:
توضیحات:کد:youtube.com/watch?v=mUF0wyCB_w4
با یه ماشین سنگین (اتوبوس یا کامیون) به اون قسمت از شهر که تو فیلم هست برید.مستقیم به سمت اون کادر قرمز محدودیت برید.ماشینتون به سمت آب انحراف پیدا میکنه بعد از چند لحظه شما اون ور آب هستید!
دوستانی که دمو رو دارند تست کنند ببینند درسته یا نه
تایید میشه ، رفتیم اونور ، خیلی حال داد :دینقل قول:
فقط یمکی دور میشی ارور میده نمی ذاره کل شهر رو بگردی
کجاش حال داد؟ این که سریع fail شد! نذاشت یه ذره شهرو بگردیم...:13:نقل قول:
فایده ای نداره این روشنقل قول:
اینقد بری کامیون پیدا کنی بدش وقتی میری اونور یه ذره که دور بشی دوباره از اول میاره
دوستان جواب میدید؟نقل قول:
میشه با عکس راهنمایی کنید .نقل قول:
اخه بنده فاقد فیلتـر شکن هستم.
سپاسگذارم.
وقتتو پای این نزار چون اگرم بری حد اکثر 15 ثانیه میتونی بچرخی که هیچ فرقی نمیکنه!نقل قول:
ببخشید دوستان با این سیستم میشه رو بالاترین تنظیمات بازی کرد
گرافیک 1gb ati 4650
رم4گیگ
cpu 2.6دو هسته ای
سلام
دوستان یه کرک براش نیومده که بشه بدون استیم اجراش کرد؟؟
اخه میخوام یه جا نصبش کنم اینترنت نداره!
خیر :دینقل قول:
ببخشید دوستان با این سیستم میشه رو بالاترین تنظیمات بازی کرد
گرافیک 1gb ati 4650
رم4گیگ
cpu 2.6دو هسته ای
بالاترین تنظیمات با فریم بالا گرافیک 480 چیزی می خواد :دی
سلام. تاریخ دقیق release بازی مافیای 2 دقیقا کی شد؟
تاریخ دقیق ندادن؟
مرسی
پست اول رو مطالعه کنیدنقل قول:
یکی به ما بگه الان این دمویی که از رپیدشیر دانلود کردیمو چه جوری نصبش کنیم ؟؟؟؟فقط همین