آقا ببخشید من وقت ندارم صفحه های قبلی رو بخونم.
میخاستم بدونم از آزمون کاردانی به کارشناسی آزاد سال 88 خبری نشده؟
در ضمن دروس رشته حسابداری در این آزمون در سال 87 چه درسهایی بود ؟ممنون میشم اگه جواب بدید
Printable View
آقا ببخشید من وقت ندارم صفحه های قبلی رو بخونم.
میخاستم بدونم از آزمون کاردانی به کارشناسی آزاد سال 88 خبری نشده؟
در ضمن دروس رشته حسابداری در این آزمون در سال 87 چه درسهایی بود ؟ممنون میشم اگه جواب بدید
از دانشگاه آزاد هنوز که خبری نشده.توی مهر و آبان فکر کنم یه خبرایی بشه.
اینم لیست دروسی که توی آزمون پارسال ازشون سوال اومده.البته با نام علمی کاربردی حسابداری هستش:
۱-ریاضیات و آمار
۲-حسابداری مالی
۳-حسابداری(صنعتی،دولتی و شرکتها) و حسابرسی
۴-سرپرستی سازمان
۵-اقتصاد خرد و کلان
ضرایب هم به ترتیب ۱،۱،۳،۴،۲
درسهای عمومی هم که زبان و ادبیات فارسی فرهنگ و معارف اسلامی(همون اندیشه اسلامی) و زبان خارجه که ضریبشون هم ۱ هستش.
يه سوال كنكور كارداني به كارشناسي تاريخش كيه؟
اگه منظورتون دولتیه ... 1 مرداد ...یعنی 5شنبه هفته آیندهنقل قول:
سلام
سوال1:
ماشین حساب casio fx-82ms با casio fx-82 فرق می کنه؟
من ماشین حساب casio fx-82ms دارم ولی سازمان سنجش casio fx-82 را مجاز اعلام کرده .می تونم اونو برای کنکور ببرم یا باید casio fx-82 رو بخرم.
سوال 2:
رشته من (برق-گرایش الکترونیک )هستش.
تو فرم ثبت نام کنکور سه رشته برای مدرک تحصیلی گرفته شده برای برق بود:
1. الکترونیک /کلیه گرایشها کد 2011
2. برق کد 2014
3.مجموعه برق /کلیه گرایش ها کد 2114
من اولی انتخاب کردم ولی دوستم بهم گفت باید سومی انتخاب می کردی!
می خواستم ببینم کدومش درسته سازمان سنجش اعلام کرده باید اشتباه را در ست کنید.
کلا سازمان سنجش معلوم نیست حالش خوبه یا نه مثلا اومده گفته پارس ۴۶۰۰ در حالیکه من پرسیدم اما ماشین حسابی با نام پارس ۴۶۰۰ نیست و درستش پارس حساب ۴۶۰۰ هستش.
فکر نکنم برای بردم ماشین حسابت مشکلی باشه چون سازمان سنجش اسامی ماشین حساب ها رو کامل اعلام نمیکنه.
برای اطمینان یه ایمیل بزن شاید جواب دادن
دوستان كارت ورود به جلسه رو كي ميدن؟
از روز دوشنبه باید از طریق سایت سنجش پرینت بگیری
تاريخ توزيع کارت ومحل رفع نقص کارت آزمون کارشناسي ناپيوسته 88 اعلام شدنقل قول:
گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به برگزاري آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال88 در روز پنجشنبه اول مرداد، گفت: در اين آزمون 441 هزار و 523 داوطلب ثبت نام کردند که از اين تعداد 188 هزار و 582 نفر زن و 252 هزار و541 داوطلب مرد هستند.
دکتر حسين توکلي در گفت وگو با خبرنگار آفرينش ، با اشاره به توزيع اينترنتي کارت ورود به جلسه آزمون، گفت: کارت ورود به جلسه از فردا دوشنبه 29 تير تا 30 تيرماه توزيع مي شود، بنابراين هر داوطلب مي تواند در اين فرصت به سايت سازمان سنجش مراجعه و با وارد نمودن اطلاعات محرمانه کارت اعتباري ثبت نام و و شماره شناسنامه و يا شماره پرونده و کد رهگيري و شماره شناسنامه و يا نام خانوادگي و نام، شماره شناسنامه، سال تولد و شماره ملي يک نسخه پرينت از کارت شرکت در آزمون تهيه کنند.
وي با تاکيد بر اينکه براي شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت کارت شرکت در آزمون و همچنين اصل کارت ملي و يا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامي است، اظهار کرد: کليه داوطلبان بايد شخصا براي پرينت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.
جزييات رفع نقص کارت ورود به جلسه
وي افزود: چنانچه شماره داوطلب مندرج بر روي کارت شرکت در آزمون چه به صورت عددي و يا به صورت حروف ناخوانا باشد، بايد طي روزهاي 30 و31 تير ماه به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه کنند.
محل رفع نقص کارت ورود به جلسه در تهران
حوزه خواهران
دانشگاه تربيت معلم تهران
حروف"الف تا چ" صبح سه شنبه
حروف"ح تا س" عصر سه شنبه
حروف"ش تا ک" صبح روز چهارشنبه
حروف"گ تا ي" عصر روز چهارشنبه
حوزه برادران
دانشگاه علم و صنعت ايران
حروف"الف تا چ" صبح روز سه شنبه
حروف"ح تا س" عصر روز سه شنبه
حروف"ش تا ک" صبح روز چهارشنبه
حروف"گ تا ي" عصر روز چهارشنبه مي باشد
موفق باشی
دوستان محل آزمون تو شهر های مختلف کجاست ؟
توی سایت سنجش گفتن ؟
سلام.....
كنكور كارداني به كارشناسي دانشگاه ازاد كي هستش؟؟دفترچش كي مياد؟ آزمونش كيه؟
مرسي :11:
سال گذشته آزمون آزاد ۲۹ آذر برگزار شد امسال هم همون حدود باید باشه.
دفترچش هم فکر کنم توی آبان ماه توزیع میشه
شهرستان محل برگزاري آزمون و نشاني محل رفع نقص كارت داوطلبان آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1388
نام استان
شهرستان محل برگزاري آزمون و محل رفع نقص كارت
آدرس محل رفع نقص
آذربايجان شرقي
تبريز
حوزه خواهران و برادران: تبريز- بلوار 29 بهمن –خيابان دانشگاه – درب فني – ساختمان مديريت خدمات آموزشي سابق
آذربايجان غربي
اروميه
حوزه خواهران و برادران: دانشگاه اروميه – خيابان شهيد دكتر بهشتي
اردبيل
اردبيل
حوزه خواهران و برادران : اردبيل ـ انتهاي خيابان دانشگاه ـ دانشگاه محقق اردبيلي ـ اداره كل امور آموزشي دانشگاه
اصفهان
اصفهان
حوزه خواهران و برادران: اصفهان ـ انتهاي خيابان جي شرقي ـ ارغوانيه ـ دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوراسگان اصفهان
ايلام
ايلام
حوزه خواهران و برادران: ايلام – جاده مهران – روبروي سازمان همياري شهرداريها- مجتمع رفاهي دانشگاه ايلام
بوشهر
بوشهر
حوزه خواهران و برادران: بوشهر- خيابان شهيد ماهيني – دانشگاه خليج فارس – سازمان مركزي دانشگاه -اتاق شماره 111
تهران
داوطلباني كه شهرستان محل برگزاري و رفع نقص كارت آنان شهرستان تهرانتعيين شده است، ضرورت دارد براساس جدول شماره 2 مندرج دراين اطلاعيه به حوزه رفع نقص كارت مربوط مراجعه نمايند.
الف-حوزه خواهران:
دانشگاه تربيت معلم تهران- خيابان شهيدمفتح- شماره 49 – نرسيده به خيابان انقلاب
ب-حوزه برادران:
دانشگاه علم وصنعت ايران- ميدان رسالت – خيابان هنگام – خيابان دانشگاه علم و صنعت ايران
چهارمحال و بختياري
شهركرد
حوزه خواهران و برادران: شهركرد ـ كيلومتر 2 جاده سامان ـ دانشگاه شهركرد ـ اداره امور آموزشي
خراسان جنوبي
بيرجند
حوزه خواهران و برادران: بيرجند ـ ميدان شهدا- جنب اداره دارايي ـ دانشكده مهندسي
خراسان رضوي
مشهد
حوزه خواهران و برادران: مشهد ـ بلوار وكيلآباد ـ روبروي پارك ملت ـ درب شمالي دانشگاه فردوسي ـ دانشكده علوم اداري و اقتصادي دانشگاه فردوسي مشهد
خراسان شمالي
بجنورد
حوزه خواهران و برادران: مديريت آموزش و پرورش شهرستان بجنورد
خوزستان
اهواز
حوزه خواهران و برادران: اهواز- امانيه – خيابان بوعلي- اداره آموزش وپرورش ناحيه 1 اهواز
زنجان
زنجان
حوزه خواهران و برادران: زنجان- كيلومتر 6 جاده تبريز- دانشگاه زنجان –ساختمان مركزي – اداره پذيرش و ثبت نام
سمنان
سمنان
حوزه خواهران و برادران: سمنان – سازمان آموزش وپرورش استان سمنان واقع در خيابان سعدي
سيستان و بلوچستان
زاهدان
حوزه خواهران وبرادران: زاهدان- خيابان آزادي – سازمان آموزش وپرورش - كارشناسي سنجش و ارزشيابي تحصيلي متوسطه(اداره امتحانات)
فارس
شيراز
حوزه خواهران و برادران: مجتمع فرهنگي و رفاهي دانشگاه شيراز – واقع در خيابان ساحلي غربي
قزوين
قزوين
حوزه خواهران و برادران: قزوين – فلكه شهيد بابايي – بلوار شهيد دستغيب -جنب سازمان آموزش وپرورش – هنرستان فرزانه
قم
قم
حوزه خواهران و برادران: قم –انتهاي بلوار امين - جاده قديم اصفهان - بعدازشهرك قدس- دانشگاه قم
ادامه جدول شماره 1- شهرستان محل برگزاري آزمون و نشاني محل رفع نقص كارت داوطلبان آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1388
كردستان سنندج
حوزه خواهران و برادران: سنندج – بلوار پاسداران -دانشگاه كردستان – درب اصلي دانشگاه
كرمان
كرمان
حوزه خواهران و برادران: كرمان- خيابان شهيد رجايي (خورشيد) ـ خيابان پاسداران ـ مديريت آموزش و پرورش ناحيه 2 كرمان
كرمانشاه
كرمانشاه
حوزه خواهران و برادران: دانشكده علوم اجتماعي و تربيتي – بلوار شهيد بهشتي – روبروي بيمارستان آيت اله طالقاني
كهكيلويه و بويراحمد
بويراحمد (ياسوج)
حوزه خواهران و برادران : ياسوج – ميدان معلم- سازمان آموزش و پرورش استان – واحد امتحانات متوسطه
گلستان
گرگان
حوزه خواهران و برادران: دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان – خيابان شهيد دكتر بهشتي
گيلان
رشت
حوزه خواهران و برادران: دانشكده علوم پايه دانشگاه گيلان – خيابان نامجو – جنب ورزشگاه شهيد عضدي
لرستان
خرمآباد
حوزه خواهران و برادران: خرمآباد-خيابان فلك الافلاك – دانشكده علوم پايه دانشگاه لرستان
مازندران
بابلسر(حوزه خواهران)
حوزه خواهران: بابلسر- خيابان پاسداران- روبروي اداره پست- سازمان مركزي دانشگاه مازندران – دفتر برگزاري آزمونها
بابل(حوزه برادران)
حوزه برادران: بابل - خيابان دكتر شريعتي – دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل
مركزي
اراك
حوزه خواهران و برادران: اراك- خيابان شهيدبهشتي - ميدان شريعتي- دانشگاه اراك
هرمزگان
بندرعباس
حوزه خواهران و برادران: بندرعباس - آزادشهر- بلوارافروز شهابي پور- مجتمع گفتگوي تمدنهاي دانشگاه هرمزگان
همدان
همدان
حوزه خواهران و برادران: همدان – خيابان طالقاني – چهارراه اميركبير- پايين تر از پيش دانشگاهي مهديه – دبيرستان دخترانه انديشه
يزد
يزد
حوزه خواهران و برادران: يزد –صفائيه- چهارراه پژوهش - دانشگاه يزد – مجموعه ورزشي امام علي(ع)
جدول شماره 2ـ نشاني محل رفع نقص كارت شركت در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1388 براي داوطلبان كه شهرستان محل برگزاري آزمون و رفع نقص كارت ورودي آنان براساس جدول شماره 1 شهرستان تهران ميباشد
محل رفع نقص كارت سه شنبه 30/4/1388
چهارشنبه 31/4/1388
صبح ازساعت 8 تا 12
عصرازساعت 14 تا18
صبح ازساعت 8 تا 12
عصرازساعت 14 تا18
دانشگاه تربيت معلم تهران
(حوزه خواهران)
خواهران با حرف اول نام خانوادگي( الف) تا (چ )
خواهران با حرف اول نام خانوادگي(ح) تا (س )
خواهران با حرف اول نام خانوادگي(ش) تا (ك )
خواهران با حرف اول نام خانوادگي( گ) تا (ي )
دانشگاه علم و صنعت ايران
(حوزه برادران)
برادران با حرف اول نام خانوادگي( الف) تا (چ )
برادران با حرف اول نام خانوادگي(ح) تا (س )
برادران با حرف اول نام خانوادگي(ش) تا (ك )
برادران با حرف اول نام خانوادگي( گ) تا (ي )
الف-حوزه خواهران:دانشگاه تربيت معلم تهران- خيابان شهيدمفتح- شماره 49 – نرسيده به خيابان انقلاب
ب-حوزه برادراندانشگاه علم و صنعت ايران – ميدان رسالت – خيابان هنگام – خيابان دانشگاه علم وصنعت ايران
منبع سایت سنجش
یه چیز بگم یه خرده بخندید
دیشب با دوستم کار داشتم
زنگ زدم بهش
در کمال ناباوری فرمودن امروز کنکور هست
بعد از اونجا که من کارت نداشتم با عجله رفتم توی سایت سنجش و اینا
و باز از اونجایی که پرینترم خراب شده ریختم روی فلش تا امروز صبح یه جایی گیر بیارم پرینت بگیره
ولی مگه کافی نتی ها ساعت 6 میان ( نونوایی نیست که )
خلاصه عین هویج رفتم اونجا و بعدش هم بدون انجام هیچ کار مفیدی اومدم خونه
سراسری که گذشت
دوستان آزاد ما رو بی خبر نذارن
راستی ظرفیت الکترونیک توی سراسری و آزاد چقدره؟؟؟
بعضی ها میگن سراسری 120 نفر بیشتر نمیخواد ؟
مگه میشه ؟ راست میگن
كنكور سراسري تموم شد...........ما كه نتونستيم بخونيم...باشه واسه ازاد....!
انشالله همه دوستان قبولن.
تموم شد ...چه تموم شدنی:19: ...فقط توکل به خدا ...
یعنی کسی اینجا از این کنکورا نداده ؟؟؟
منم صبح كنكور دادم . اما اصلا آماده نبودم . ولي اميدوارم اونايي كه زحمت كشيدن به حقشون برسن
سلام ما هم که رفتیم سوالا خیلی سخت بود من که تخصصی ها هیچی بلد نیستم و نبودم(الکترونیک) :31:رفتم ببینم چه خبره انقدر باید مخ باشی تا با این ظرفیت کم یه جایی قبول بشینقل قول:
دفترچه آزاد کی میاد؟ کنکور که دادیم چه جوری هست؟ باید مجاز بشیم تا بتونیم انتخاب رشته بکنیم؟
عجب کنکور خفنی بود.
من که از اختصاصیا فقط 2تا مدار و یه دونه الکترونیک زدم.
بعد از ۵ ماه امروز بعد از کنکور یه نفس راحت کشیدم.
برای کامپیوتر انگاری مسخره کرده بودن ما رو همه رو حفظی داده بودند.
هر چند که کمش نزاشتیم.
انگار که الکترونیکیا وضعیتشون داغونه که من که نخوندم ولی ریاضیاش انصافا سخت بود
موفق باشید
سلامنقل قول:
در مورد ظرفیت الکترونیک الکیه خود دانشگاه من برا مهر 80 نفر و برا بهمن 30 نفر دانشجو میگیرد
امروز منم کنکور دادم چند تا سوال از بقلیا چندتام از جلوی سیاه کردم و اومدم
موفق باشید
ترکیدیم از سختی ... :31:
برا ذخیره کلی فرمول چپونده بودم تو این مخم ...که هیچی به هیچی :13:نقل قول:
مدار هم اصلا نخونده بودم ...دیدم خالی دادن بهتر از اینکه با شک و تردید بزنم ...در نتیجه مدار رو خالی دادم و همچنین ریاضی رو ...
اونم از وضع زبان عمومی ...مسخره ها :19:
برعکس زبان تخصصی خیلی آسون بود ...
معارفم که پر آیه بود ولی در کل خوب بود ...ادبیاتم خوب بود ...
برنامه نویسیم که اصلا از وی بی خبری نبود و همش ++C بود و کلاسا :13:
سیستم عامل و ذخیره خوب بود ...از ساختمانم من یکی 3 تا بیشتر نزدم :31:
با این وضع خدا به داد برسه فقط ...
من مدار ۲ تا نزدم یه دونه رو هم فکر کنم اشتباه زدم.در کل مدار ساده بود.
برای سیستم عامل و ذخیره هم خدا به کتابهای مقسمی برکت بده چون شبیه همون ها بود.
زبان عمومی هم درسته سخت بود اما من بدک نزدم.
ساختمان هم اکثرا شبیه به کتاب مقسمی بود البته از نظر من اینجوری بود.
من برنامه نویسی رو یه خورده بد زدم.
ریاضی و آمار رو هم ۶-۷ تایی زدم.
در یک جمله فقط میتونم بگم هنوز از شک امتحان بیرون نیومدم(رشته الکترونیک )(خیلی هم خونده بودم )
كلا برق هم سخت بود....!
نميدونم چرا امسال نسبت به سالهاي پيش سخترش كرده بودن......!
نقل قول:
در یک جمله فقط میتونم بگم هنوز از شک امتحان بیرون نیومدم(رشته الکترونیک )(خیلی هم خونده بودم )
منم هنوز تو شکم :blink:...نمیدونم چرا هیچ کودوم از سوالا یادم نمیاد و فکر میکنم از تخصصی ها هیچی نزدم :31:
هر چند کامپیوتر شاید به نسبت سالای پیش سخت نبود ...و منم تا جایی که وقت بود خونده بودم ( ترم آخری:13: )
منه بد بخت يادم مياد و ميسوزم 4 تا سوال رو ياد داشتم نزدم....ميدونين تو تفريقشون اشتباه ميكردم....!!!!!
دارم ميسوزم.....................!ضريب 4 بود....!
عیب نداره
بقیه سوالات هم هست
ایشالله که قبول میشین
اگه هم نشد آزاد هست ...
امیدوارم همه قبول بشن و خبر قبولیتونو همینجا بشنویم.
امسال واقعا سخت بود....
من رشتم گرافیک بود واقعا سخت بود ...
ببخشید اینجا کسی میدونه سرفصل هایی که باید واسه درس ریاضی برای کنکور علمی کاربردی خوند چی هستن ؟
کتابی هست که اینارو درس داده باشه ؟
اینا رو واسه خودم و یه مدرس ریاضی میخوام که میخواد ببینه چه چیزایی از ریاضی رو باید درس بده .. یعنی ریاضی دبیرستانه یا چیز دیگه ای .. ممنون میشم جواب بدین
برای رشته های مختلف فرق میکنه
کتاب ریاضی کاردانی به کارشناسی مدرسان شریف چیز خوبیه
خب برای رشته گرافیک میخوام... همین مدرسان شریف خوبه ؟؟نقل قول:
کتاب مدرسان برای همه ی رشته هاست و همه سر فصل ها رو داره
کتاب ریاضی مدرسان کتاب خوبیه.
اما باید حداقل ۲ دفعه این کتاب رو خوند تا مطالبش توی ذهن جا بگیره.
دوستان یه سوال دارم
چه جوری می تونم تغییر رشته بدم؟
من الکتروتکنیک خوندم و حالا واسه کارشناسی می خوام الکترونیک بخونم.
تو همین تاپیک باید می پرسیدم؟
اشتباه نیومدم که؟
این تاپیک اخبار هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]