اگه بازیش کد داشته باشه:نقل قول:
کد:www.gamefaqs.com
Printable View
اگه بازیش کد داشته باشه:نقل قول:
کد:www.gamefaqs.com
Cheatcc.com
salam.ki gofte ke ps3 faghat 7-8 saat bishtar roshan nabayad bashe
chere charand migin azizan
age gharar bud intori bashe ke hichi
man khodam ps3 daram az sobh ta shabam roshane hichisham nemishe.
کی گفته باید کم روشن باشه؟از کجا همچین چیزی خوندی؟هر کی گفته جک گفته!
من موقعی که متال گیر 4 رو گرفته بودم نزدیک 16 ساعت ممتد روشنش گذاشتم هیچی هم نشد.ولی جالب ترین حالتش یه بنده خدایی بود که دستگاه رو 108 ساعت(آره درست نوشتم،صد و هشت ساعت!) توی سونا روشن گذاشته بود و هیچیش هم نشده بود!
تازه از اونجایی که سونی برعکس بعضی شرکت ها(حالا اخطار میخواین بدین بدین،ولی واقعیت عوض نمیشه) شعور داره،ps3 وقتی داغ کنه اول چراغ میزنه اگه محل ندی خودش خاموش میشه،نه اینکه مثل چی اینقدر کار کنه که بسوزه.
خلاصه ی کلام اینکه Ps3 از اونی که خیلی ها فکر میکنن خیلی خفن تره!
لطفا از دفعه ی بعد فارسی تایپ کن،جزو قوانینه.
کنسول ps3 یه کنسول اینده داره (عکس کنسولای دیگه)و به نظر من واسه نشون دادن قدرتش یه ذره زوده و فکر کنم سال2009سال این کنسوله چون بقیه کنسولا تا یه سال ذیگه به اخر خط می رسن و تمرکز بازیسازها به این کنسول جلب می شه و
می تونن از قدرت این کنسول استفاده کنن. و دلیل اینکه الان فروش 360 ,wii بیشتره ارزونی واینکه بیشتر بازیها مشترکه وخرید اونا به صرفه تره. ولی واسه یکی دو سال دیگه حرفی واسه گفتن ندارن. به نظر من هر کی تا 5 6 سال دیگه کنسول میخواد ps3 بگیره.
اینطور که معلوم میشه تو هم فنبوی هستی...عالیه!
:8:
سلام بچه ها من هم ps3 خريدم
يه سوال داشتم چجوري سيوهايي كه دانلود كردم توش بريزم؟
موفق باشيد
سلام بچه ها
من هم Ps3 خريدم دو تا سوال دارم بازي كه تو هارد ميريزم چجوري بيارمش؟
سوال دومم اين كه چجوري سيو تو ps3 بريزم؟
موفق باشيد
برای ریختن سیو باید از یک کول دیسک یا مموری کارت(اس دی یا استیک) استفاده کنی.سیو ها رو با فولدرشون بریز توی X:\PS3\SAVEDATA (اگه اشتباه نکنم) و از توی XMB برو توی Game->Saved Data Utility (باز هم ممکنه اشتباه لپی داشته باشه) و از اونجا اسم مموریت و بعد سیوی رو که میخوای کپی کنی انتخاب کن و مثلث رو بزن،بعد Copy رو انتخاب کن.اگه ریجن سیوت با بازیت یکی باشه دفعه ی بعد میتونی لودش کنی.
بازی رو تو توی هاردت نمیریزی،خودش خودشو کپی میکنه توی هاردت که سریعتر لود شه.باید دیسک رو بذاری و مثل حالت معمولی اجراش کنی.
دوستان خبری از هک شدن پلی 3 نیست ؟تا 2، 3 ماه دیگه چی ؟
من میخوام بگیرم چه چیزایی باید همراهش بگیرم
ریجن جی یا پال بگیرم:40:
ریجن فرقی نمیکنه.چیزی هم همراهش نباید بگیری،ولی دلتو زیاد به هک شدنش خوش نکن!
یعنی هیچ فرقی نمیکنه ریجن پال با جی ...زبان ریجن جی ژاپنی نیست
بازیهاشون که ربطی به ریجن نداره؟
نه،تنها فرقشون اینه که تو دستگاه های جی دایره Enter و ضربدر Back هستن و بقیه برعکس.البته برای فیلم بلوری فرق میکنه،ولی تو ایران فعلا فیلم بلوری وجود نداره!زبان همشون هم بین حدود 10-20 تا زبون میره و میاد(!) و بازی هاش ریجن فری هستن.مثلا با دستگاه ریجن 3 من بازی 1،2 و 3 اجرا کردم و مشکلی نداشتم.
فقط یه سوال دیگه:پلی 3 دسته دو یک ماه کار کرده بدون بازی چند می ارزه
فقط یه بازی رو روش انجام داده
والا زیاد در جریان قیمتا نیستم از دست کنلال محترم،ولی فکر نکنم بیشتر از 300-400 بیارزه...
سلام به دوستان عزیز
چه خبر ازps3 ؟
دوستان با اینکه اصلا دلم نمیخواد آمار بازدید این تاپیک بیاد پایین ولی اینجا چت روم های یاهو نیست.لطفا اسپم ندید.
با تشکر از مدیران محترم.
مثل اینکه Ps3 هم ریکاوری منو داره.میگن تو 2.50 اگه دکمه ی پاور رو نگه دارین یه چیزی میاد به اسم ریکاوری منو ولی نمیدونم توش چه خبره چون خودم 2.41 دارم.کسی اگه آپدیت کرده امتحان کنه.:46:
كارش مثل ريكاوريه Win نزديك 1 يا 1.5 گيگ براي اين امر استفاده ميكنه
ولي در ككل چيزي خوفيه
یعنی چی اونوقت؟یه کم میشه بیشتر توضیح بدی؟
من با adsl نستقیم دانلود کردم و وقتی شما دکمه PS رو بزنی در حین بازی میای به منو و می تونی کار کنی ولی هنوز نمیونی باهاش اهنگ و ویدئو بزاری
اين ريكاوري بدرد اونايي ميخوره كه Linux ريخته باشننقل قول:
نه ماها ولي اگه مشكلي در حين نصب فرمور پيش بياد با اين روش ميتوني به قبل از مشكل بر گردي
مثال:داري فرم ميريزي يهو ارور ميده بعد دستگاه بالا نمياد
از اين روش كمك ميگيري
نحوه كار :در استنباي فقطي هستي دكمه پاور اينقدر نگه دار تا 3بوق بزنه بعد خودش روشن ميشه و ....
:10:
قیافش چطوریه؟یعنی گرافش شبیه موقعیه که میخوای آپدیت کنی یا Text-Based هست؟نقل قول:
ایده ی خوبیه ها!قبلا اگه دکمه رو نگه میداشتی فقط Boot Flag رو عوض میکرد و از روی flash بوت میشد(به جای other os) ولی اینجوری خیلی بهتره.
قضیه ی PS Button رو میدونستم.از 2.40 اضافه شده.
راستش خودم اجراش نكردم ولي فكر كنم مثل Boot PSP باشه
نه بابا دم ps3 گرم !!!
راستی چه جوری میشه ps3 و به adsl وصل کرد !!!
نت بازی کردنش چه جوریه ؟
دو هزار بار دیگه هم فکر میکنم گفته باشم.باید کابل Ethernet رو از پشت مودم وصل کنی پشت دستگاه،بعد توی تنظیمات بذار خودش همشو درست میکنه.
برای آنلاین هم باید اکانت PSN داشته باشی.تو XMB یه تب به اون گندگی واسش گذاشتن!
سلام من میخواستم ps3 چهل گیگابایت بخرم چند تا سئوال داشتم .. اول اینکه قیمتش در حال حاظر چنده؟
2 - ایا بازی های ps1,2 رو اجرا میکنه {مدل pal یا ریجن}
3- به نظر شما مدل 80 گیگ با یک عدد بازی که همراشه می ارزه 670 تومن بخرم
4- ایا مدا 80 و 40 گیگ از نظر کارایی و شکل ظاهری یکی هستن به غیر از هارد ....
5- ایا فیلمهای دی وی دی و بلورای رو اجرا میکنه ...... با تشکر
1.بايد دوروبره 420 تا 460 باشه
2.خير
3.اگه اك با پلم بود حتما بگيرش
4.بله.
5.بله.فقط اورجينال
ایا این مدل بازی های ps1 ,2 رو اجرا میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله-ولي فقط اورجينال
اکثر سوالات رو دوستمون جواب داد.فقط 2 تا نکته که باید اضافه کنم:نقل قول:
4.مدل های 40 و 80 گیگ یک فرق اساسی دارن اونم تو اجرای بازی های 1و 2. هشتاد جفتشونو(اگه اریجینال باشن) اجرا میکنه(با شبیه سازی نرم افزاری) ولی 40 از پایه اجرا نمیکنه که چون اینجا بازی اصل وجود نداره فرقی هم نمیکنه.:41:(مدل 60 گیگ قدیمی با شبیه سازی سخت افزاری اجرا میکرد.فکر میکنم Emotion Engine بود اسمش.)
5.نمیدونم چرا خیلی ها این اشتباه رو میکنن.فیلم بازی نیست!فیلم اریجینال فقط در حدی معنی داره که آدم بگه اینو از شرکت سازنده خریدم و رایت نمیشه؛ولی هیچ دستگاهی اینقدر اسگل نیست که فیلم کپی پخش نکنه،چون فیلم کپی با فیلمی که خود آدم تو کامپیوتر بسازه(مثلا SlideShow) و رایت کنه فرقی نداره!همه ی دستگاه ها(همشون!) از جمله PS3 فیلم های رایت شده رو نشون میدن!:31:
Sorry !!!just a kiDDingنقل قول:
PS3 firmware v2.52 منتشر شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sony Computer Entertainment Americ امروز اعلام کرد که که PS3 firmware جدید اکنون در دسترس هست.که کیفیت playback های اغلب فورمت های PS3 رو بهبود میشده و مشکل وارد کردن متن رو که موقع استفاده از صفحه کلید on-screen یا USB و Bluetooth رخ میداد رو بر طرف میکنه.
کد:http://www.videogamer.com/news/05-11-2008-9853.html
Kidding too...I'm not that bad tempered!نقل قول:
خدایی سونی این یه موردو اذیت میکنه...اینجوری هر بار برای آن شدن باید آپدیت کرد،اونم 130 مگ!خوب نمیگن یکی سرعت یا BandWidth لازمو نداشت چه خاکی به سرش بریزه؟نقل قول:
Sony Computer Entertainment Americ امروز اعلام کرد که که PS3 firmware جدید اکنون در دسترس هست.که کیفیت playback های اغلب فورمت های PS3 رو بهبود میشده و مشکل وارد کردن متن رو که موقع استفاده از صفحه کلید on-screen یا USB و Bluetooth رخ میداد رو بر طرف میکنه.
دوستاني كه حرفي گلايه اي انتقادي هر چي دارن اينجا بگن تا در نامه اي به سوي شركت ارسال و جواب انها را جويا شويم.
توجه: تا شنبه لطف كنيد اقدام كنيد
با تشكر:40:
اولین انتقاد و از سونی من میکنم .نقل قول:
سلام خسته نباشید سونی. واقعا که خیلی نامردی . اگر از احوال ما بخواهی همه گونه ملالی هست .آخر این چه کنسولی بود که بتولید رسوندی و همه ما رو دربدر کردی. آخر مگر تو سونی امپریالیسمی که جوری ساختیش که جماعت مومن هکر نتوانن مورد لطف قرارش دهند. تو با این کارت دشمن ابدی همه بازی خورهای دنیا خواهی بود باشد تا رغیبانت درس گیرند( مایکروسافت اینا) .
دوست عزيز من نميتونم اينو تو نامه بنويسم چون اين جز هيچ يك از مشكلات نيست.
براي نمونه:چرا اپديتها رو جدا گانه نميكنين؟
يا يك Download Manager براي دستگاه بذارين
و.....
اين را هم حتما مي دانيد كه اگه كساني قبلا اين كار را نمي كردن الان از Trophy و امثال ان هيچ خبري نبود پس در گفتن مطلب دقت كنيد
با تشكر
خودت چیزی در نظر داری یا نه؟
به نظر من میتونی پیشنهاد کنی امکانی اضافه کنن که از خود دستگاه بدون دانلود کل فیرمور و فقط با دانلود فایل هایی که عوض شدن بشه آپدیت کرد.من فکر میکنم اونور آب کلا متوجه نیستن که همه Broadband ندارن!اینجوری راحت میشه آپدیت کرد و آپدیت موند.
رفیق اینو واسه شوخی گفتم . وگر نه ما کی باشیم که به شما بگیم چی بگو چی نگو.نقل قول:
با سلام من تا چند روز دیگه میخام یه پس3 بخرم اگه میشه ممنون میشم راهنامایم کنید
پلی 3 خریدن اگه بدونی کدوم پکشو میخوای بخری راهنمایی احتیاج نداره.فقط محض احتیاط تو مغازه از رو دفترچه ی راهنماش محتویات بسته رو چک کن.
اما اگه نمیدونی کدوم پکشو میخوای بخری،یه توصیه ی کلی بهت میکنم:ببین چقدر میخوای پول بدی،به همون نسبت پک گرونتر وردار.بدیهیه که هر چی گرونتر باشه محتویاتش بیشتره(مثل بازی،دسته ی 2 و...) و اگه همونا رو بخوای جدا جدا بخری n برابر پیاده میشی.