در جواب پست های بالا باید بگم track pad این گوش در دو حالت موس و d pad کار میکنه که با زدن یه دکمه کارش عوض میشه.
در ضمن اگه برنامه spb mobiler shell رو نصب کنید قیافه گوشی کاملا عوض میشه.
Printable View
در جواب پست های بالا باید بگم track pad این گوش در دو حالت موس و d pad کار میکنه که با زدن یه دکمه کارش عوض میشه.
در ضمن اگه برنامه spb mobiler shell رو نصب کنید قیافه گوشی کاملا عوض میشه.
نقل قول:
سلام . دوست من شما می تونید تاچ فلو هم روی امنیا نصب کنید . با کلی تم برای تاچ فلو تا قیافش عوض بشه که به نظر من خیلی از تاچ ویز سامسونگ بهتره . موفق باشی
جدا می خوان امنیا رو گرون کنن ؟
کی ؟ تا 22 خرداد قیمتش چقدر تغییر می کنه ؟
اشتباه میکنیدنقل قول:
دی پد شامل 4 کلید سخت افزاریه و امنیا با داشتن یک کلید چطور میتونه کار دی پد رو انجام بده؟
همینطور که میبینید این کلید هم یک کلید اپتیکال هست نه کلید سخت افزاری و اون موردی که شما میگید تفاوت در نحوه کار کرد هست نه تغییر در ساختار کلید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم دی پد اکسپریا که شامل کلیدهای بالا پایین چپ راست است
البته گوشیهای دیگری هم شامل دی پد هستند که این رو فقط برای نمونه گفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه وسط امنیا موس هست مثله موس کامپیوتر که همون کارو انجام میده و میتونی غیر فعالش هم بکنی
من می خوام برای خرید گوشی بین دو گوشی xperia و Diamond2 مردد شده ام لطفا من را راهنمایی کنید که کدامیک از این دو گوشی بهتر است
در ضمن من از لق شدن و ترک خوردن xperia هم چیزهایی شنیده ام که به همین خاطر از خرید آن می ترسم
لطفا در کل بگویید کدامیک بهتر است
یک سوال ، این چیزی که وسط کلیک های امنیا هست مثل اپتیک امنیا عمل می کنه ؟
سلام . دوست من اگه مشکل مالی نداری به نظر من Diamond 2 رو بگیر . به چند دلیل:
1 - جدیدتر و البته زیباتر (دوستان فراموش نکنید که این ها تماما نظرات شخصی منه و هر کسی یه نظری داره)
2 - نازک تر و سبک تر . خوب البته کیبورد نداره که برای بعضی ها خیلی مهمه
3 - صفحه ی نمایش بزرگ تری داره . 0.2 اینچ بزرگ تر از X1
4 - حافظه ی RAM بیشتری داره . (288 مگابایت HTC و 256 مگابایت X1)
5 - دوربین قوی تری داره . (5 مگا HTC و 3.2 مگا X1) اینم بگم که دایموند فلش نداره ولی X1 داره
پس به نظر من نتیجه می گیریم که دو نقطه سر خط
HTC Diamond 2
سلام
آقا یکی از آشناهای ما میخواد گوشیشو بفروشه و میگه که گوشیش در حد نو هستش و هنوز گارانتیش تموم نشده. مدل گوشیش هم i-mate Ultimate 6150 هستش. به نظر شما چه قیمت ازش بخرم خوبه؟
لطفا فوری جواب بدین.
سلام من میخوام یه ppc بگیرم حتما htc باشه زیر 450 تومان باشه ه ذره بالاترم جا داره
اگه دوستان راهنمایی کنن
به نظر من بهترین گزینه توی این رنج OMNIA هستش.
اگه می خوای حتما زیر 450 باشه : HTC Touch 3G
با سامسونگ زیاد حال نمی کنم مدل دیگه ای نیست
من دیروز x1 رو با گارانتی کامتل 505 هزار تومان و HTC Diamond 2 رو با گارانتی 1 ساله پارس کامتل 590 هزار تومان قیمت گرفتم حالا چند سوال دارم
1- گارانتی اصلی X1 سیتادل است یا پارس کامتل و چه فرقی با هم می کنند
2- گارانتی اصلی Diamond 2 یاس است یا پارس کامتل چون بعضی ها می گفتند که پارس کامتل گارانتی اصلی است و معتبرتر نیز هست
3-چند تا از فروشنده ها به من گفتند که تمام X1 ها چینی هستند و فقط لیبل تایوان خورده است آیا این موضوع درست است آیا اصل تایوان دارد و اینکه چطور می شه تشخیص داد آیا می شه کدی وارد کرد
4- گوشی Diamond 2 کجایی هست
5-ایا خرید گوشی بدون گارانتی را پیشنهاد می کنید یا با گارانتی معتبر چون عده ای به من گفتند که پول به گارانتی دادن اشتباه است
نقل قول:
1.سیتادل
2. یاس و پرشین تلکام معتبرترین نمایندگی های HTC هستن
3. اصلا" صحت نداره. X1 ساخت کارخانه HTC هستش که یک شرکت تایوانیه و اینو همه می دونن. فقط امتیازش مال سونیه
4. تایوان
5. گارانتی فقط شامل مسائل نرم افزاری می شه (البته اونم بعضیاش ) و اشکالات سخت افزاری رو جوابگو نیست. اگه به مسائل نرم افزاری گوشی مسلط باشی به نظر منم گارانتی توی ایران کاربرد چندانی نداره
[QUOTE=mehr1095;3794340]1.سیتادل
2. یاس و پرشین تلکام معتبرترین نمایندگی های HTC هستن
3. اصلا" صحت نداره. X1 ساخت کارخانه HTC هستش که یک شرکت تایوانیه و اینو همه می دونن. فقط امتیازش مال سونیه
4. تایوان
5. گارانتی فقط شامل مسائل نرم افزاری می شه (البته اونم بعضیاش ) و اشکالات سخت افزاری رو جوابگو نیست. اگه به مسائل نرم افزاری گوشی مسلط باشی به نظر منم گارانتی توی ایران کاربرد چندانی نداره[/QUOTE]
سلام.
گارانتی شامل بورد گوشی و قطعات داخلی گوشیه.موارد نرم افزاری قسمتی از گارانتی محسوب میشه.به نظر من بدون گارانتی گرفتن اشتباهه لااقل در مورد خودم چند بار بدرد خورده.
به نظر من سعی کن باهاش کنار بیایی چون بهترین گوشی تو این رنج قیمت.نقل قول:
خرید گزینه دیگه تقریبا اشتباه مگر افزایش بودجه بدی که اونم زیاد صلاح نیست
تفاوت بعضی از گارانتیها مثل سیتادل تا 100 هزار تومن هم میرسه که به نظر من هر اتفاقی برای گوشی بیفته که بسیار بسیار بعیده ارزش نداره که پیشاپیش شما هزینه کمتر از یک درصد خرابی رو متحمل بشی و اینکه اگر هم اتفاقی افتاد هزینه تعمیر شما تقریبا همین عدد خواهد بودنقل قول:
بنابراین شرکتهای گارانتی کننده به اصطلاح معتبر کار شاقی نمیکنن.پول تعمیر رو جلوتر از شما میگیره تا در صورت خرابی که معمولا اتفاق نمیفته گوشی رو برای شما درست کنه
سلام.نقل قول:
البته همیشه اینطور نیست که هزینه شما 100 تومن بشه.یک گوشی مثل Jama با قیمتی نزدیک به 250 تومن بوردش 200 هزار تومنه که شما اگر گارانتی داشته باشی در صورت خرابی به رایگان برات عوض میکنن و موارد بسیار مثل این مسئله.
نقل قول:
سلام . دوست من گارانتی فقط و فقط شامل بورد دستگاه میشه و هیچ قطعات دیگه ای رو قبول نمی کنه . ولی منم در کل با گارانتی رو پیشنهاد می کنم
یعنی گارانتی کامتل برای Xperia و Diamound 2 جزو گارانتی های متفرقه و ارزان قیمت حساب می شه
چه قدر با گارانتی اصل اختلاف قیمت داره
با سلام .می
با سلام .می خواستم بپرسم نظرتون اگه من یه htc ازچین بگیرم از نظر قیمت یا امکان استفاده توی ایران محدودیتی توی ایران واسم پیش نمیاد؟اگه لازم بشه گمرکیش پرداخت بشه بازم بسرفه هست؟ممنون
نقل قول:
سلام.
نه خیر قربان اینطور که میفرمایید نیست.یا لااقل واسه من نبوده.من تا حالا موارد دیگه ای از جمله کیت آنتن , خود ویندوز آفشیال , و فلت ال سی دی رو با گارانتی تعویض کردم بدون هزینه.ضمن اینکه اون دوستمون ( Ali Mac Book) (اگر اسمشو اشتباه نکرده باشم.) تاچ گوشیشو با گارانتی بدون هزینه تعویض کرده.بستگی داره شما از چه گارانتی استفاده کرده باشید.:11:
صد درصد به صرفه تره اینجا پاکتهارو با سودی بسیار زیاد به ملت میفروشن بسته به نوع گوشی قیمتها متفاوته که بعضا 200 دلار تفاوت دارننقل قول:
گارانتی هم چیز بدی نیست ولی این گوشیها احتمال خرابیشون کمتر از یک درصد هست من همیشه برای خودم و دوستانم بدون گارانتی میگیرم و تا به حال بعد از سه سال استفاده از پاکت خرابی ندیدم
:24:سلام . دوست من اگه واقعا این کارا رو کردی پس خیلی شرکت گارانتیت خوبه . گارانتی گوشی من یاس هستش و پشت کارت گارانتی من این رو نوشته ، بدون هیچ کمی و کاستی:نقل قول:
توجه:ضمانت شرکت تنها شامل بورد دستگاه میباشد . لذا کلیه لوازم جانبی مانند: باطری ، شارژر ، قابهای پشت و رو ، کارت حافظه ، شماره گیر (کی پد) و غیره را شامل نخواهد شد . :13:
البته این رو هم بگم که رام عربی رو به طور رایگان نصب می کرد . همین و بس . حالا گارانتی شما چیه که انقدر خدمات میده
دوستان عزيز يك هفته پيش يك هندفري بلوتوت blue tooth hands free مدل HTC BH M200 خريدم در مدت يك هفته دسته پشت گوش آن شكست اين دستگاه يك بند گردني و نگهدارنده دارد كه موقع شكستن طبق دستور العمل روي آن وصل و در جيب پيراهن من بود و پس از تماس با بخش گارانتي شركت ياس فرمودند اين قطعه شامل گارانتي نيست!!!! و ظاهرا" نقطه ضعف اين هندفري همين قطعه است و تنها در مورد من اتفاق نيفتاده است. جهت اطلاع دوستان از كيفيت پايين نگهدارنده اين هندفري اطلاع رساني شود. ضمنا" در تاييد فرمايش دوستان شركتها به هر بهانه از ارائه خدمات گارانتي طفره ميروند هرچند خسارت من جزئي است. (قيمت خريد 65000 تومان)
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوب بستگی داره اونجا با چه قیمتی ببتونید تهیه کنید.
به عنوان مثال قیمت اچ دی و دایموند 2 رو بفرمایید تا بگیم میصرفه یا نه. :46:
از نظر امکان استفاده مشکلی نخواهید داشت.
سلام.
دوستان منم قصد خريد يه پاکت پيسي را در فصل تابستان دارم.فقط موندم که ايکس1 را بگيرم يا تاچ پرو2.
به نظره شما کدوم بهتره؟
يه سوال ديگه:من ميخام بگم که يکي از سوعد برام بياره.به نظره شما ارزش داره؟قيمتا اون جا بهترن؟
سلامنقل قول:
اگر مشکل قیمت ندارید و با سایز بزرگتر پرو 2 هم مشکلی ندارید ، در خریدش شک نکنید.
خروجی tv , و g-sensor ، سایز عالی صفحه نمایش برای مطالعه و تماشای فایلهای تصویری ، اینترفیس بسیار مناسب تر و پشتیبانی های بهتر نرم افزاری همگی میتونه دلایلی برای انتخاب پرو 2 در برابر x1 باشه.
پ.ن : البته به شرط اینکه با اون حاشیه نقره ای مثل من مشکل نداشته باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ايکس1هم خوبي هايي مثل دکمه ي 4 جهته و سايز مناسبتر و ال سي دي با کيفيت تر و قيمت مناسبتر داره.نقل قول:
هر دو تا هم ppc خوبی هستند.نقل قول:
ولی اگه بخواهیم از لحاظ کلی حساب کنیم touch pro2 یه سرو گردن از اکسپریا بخاطر داشتن ال سی دی 3.6 اینچ بهتره.من با اینکه اکسپریا دارم و ازش هم راضیم ولی اگه جای شما باشم صد در صد touch pro 2 رو انتخاب میکنم.شک نکن که ال سی دی بزرگ یه نعمت حساب میشه:biggrin:.
در ضمن ال سی دی touch pro2 هم رزولیشن 800*480 داره که عین اکسپریا هست.
touch pro2 وقتی اوایل وارد بازار بشه قیمتش بالا خواهد بود باید کمی صبر کنی تا قیمتش متعادل بشه بعدا بخریش.
در کل htc touch pro2 پیشنهاد میشه.
موفق باشی.
سلام رفقا!!!
یه قیمت حدودی از htc p3450 می تونید بهم بدید؟! البته قیمت صفرش
حدودی هم باشه اوکی هست!:10:
سلام دوستان
من میخوام کارهای عمومی با PPC انجام بدم یعنی فایل Word,EXCEL, PDF و . . .
به نظر شما ارزش داره آدم 405 بده HTC 3G بخره یا HTC Viva با قیمت کمتر و قابلیتهای کمتر؟
این نکته رو فراموش کنید که چه توقعی از گوشی داری و یا چقدر میخواهی هزینه کنی. سوال من اینجاست که کدوم یک از این دو تا گوشی ارزش دارند و حدود 130 اختلاف قیمت می ارزه یا نه.
موفق باشید:11:
اگه میخوای 3G بگیری برو دایموند بگیر که بدون گارانتیش 460 تومنه و خیلی بهتره .نقل قول:
به نظر بنده حقیر که تجربه کار با دیاموند و 3G رو دارم به طور قاطع نمیشه گفت صد در صد دیاموند بهتره.نقل قول:
اگه رزولوشن صفحه 3G کمتره در عوض سرعت بسیار خوبی داره ( حتی بهتر از دیاموند )
در ضمن 3G گوشی سبک تر و خوشدست تری است و برخی معایب بدنه دیاموند از جمله موندن جای دست روی بدنه یا سابیده شدن قسمتهای برجسته پشت بدنه رو نداره.
نکته بسیار مهم دیگه که مزیت بزرگ 3G نسبت به دیامون محسوب میشه عمر باطری بهتر ( به خاطر مصرف کمتر ) در 3G هستش.
یه چیز دیگه هم بگم و برم! دیاموند دارای حافظه داخلی 4 گیگ هستش ولی در عوض کارت مموری نمی خوره و قابل ارتقا نیستش. ولی 3G درسته که همچین حافظه داخلی نداره اما یک کارت حافظه 8 گیگ رو به راحتی هلو برو تو گلو ساپورت می کنه. تازه بعضی از دوستان بنده کارت 16 گیگ پرسرعت روش انداختن و مشکلی هم نداشتن.
در مجموع این سلیقه شماست که حکم می کنه چی بگیرید و قصد من تنها ذکر نکات فنی بود.:31:
ممنون از نظراتت. اما سوال من انتخاب بین Viva و 3G بود . شما تجربه کار با Viva رو دارید؟ ترس من از سرعت پائین CPU اونو یعنی در عمل جواب کارهای عمومی رو میده یا تند تند هنگ میکنه و حافظه هم میاره و مشکلات این چنینی داره؟نقل قول:
آیا قیمت پائین اون یعنی 270 بخاطر نداشتن کیف و هندزفری هست یا نه خود دستگاه یه چیز ضعیفه که همون 270 رو انداختی تو سطل آشغال؟
نکته و سوال من اینجا بود. ممنون میشم به این هم اشاره ای بکنید.:11:
نه آقا من دوساله یه HTCp3400 دارم که تقریبا مشابه همین VIVA هستنقل قول:
یعنی CPU اش 200 هست
تو این مدت خیلی کم پیش اومده که هنگ کرده باشه
یکی از دوستام همینو داره روش WM6 ریخته میگه خیلی بهتر از WM5 کار میکنه
من تا به حال viva نداشتم ولی Touch داشتم که تمامی ویژگی هاش به جز سیستم عاملش شبیه viva است.نقل قول:
من با touch مورد هنگی نداشتم ولی برای بعضی برنامه ها چند ثانیه ای معطل خواهی شد. فقط چند ثانیه. تا 3 الی 4 برنامه رو هم می تونی با هم باز کنی. نسبت به قیمتش و کیفیت ساختش عالیه.
ولی من اگه خودم باشم در صورتی که بتونم هزینه کنم قطعا" 3G رو انتخاب می کنم. سرعتش و ظرافت ساختش با Viva قابل مقایسه نیست.
نقل قول:
سلام . نه دوست من ویوا اصلا هنگ نمی کنه که هیچ سرعتش واقعا خوبه و به نظر من واقعا به قیمتش می ارزه و عالی هستش . یه جورایی مفت شده دیگه باید گفت خیلی خیلی می ارزه . به نظر من ویوا تو هیچ چیزی از 3G کم نمیاره . فقط برتری 3G اشتن دوربین قوی تر و داشتن GPS هستش . حالا اگه این دوتا چیز برات مهمه 3G بگیر . اگه مهم نیست ویوا بگیر . برتری ویوا به 3G وایرلس بسیار قوی . جنس بدنه ی بسیار عالی و زیبا و قیمت بسیار کمتر . در مورد جمله ی آخرتون هم عرض کنم که دوست من قیمت پایین ویوا برای اینه که سعی شده تا این گوشی با قیمت پایین تولید بشه برای فروش بیشتر برای همین هم کیف و هندفری نداره . اما کیفیت اون بسیار خوبه . مخصوصا بدنش که چندین بار از دستم افتاد ولی اصلا خط روش نیفتاده .
یه جوون مرد نبود چراغ اول رو روشن کنه؟!:13:
نقل قول:دوست عزیز فکر کنم منظورتون همون htc p4350 هستش چون p3450 نداریم.نقل قول:
این گوشی یه ذره قدیمی شده.ولی حدودا قیمتش با گارانی پرشین تله کام 500 تومن و با گرانتی یاس حدود 580 الی 590 تومن هستش.
موفق باشی.