ضبط سی دی برای ماشین تا قیمت 80 تومن چی بگیرم؟
Printable View
ضبط سی دی برای ماشین تا قیمت 80 تومن چی بگیرم؟
نقل قول:
سلام چطوری
ببین 405 ماشین خوبیه ولی دیگه در حالت معمولی باید قبول کنی اگر ازش درست کار نکشی یا تو 2 ماه اول نمیتونی یه پرشیا رو بگیری
این کاری که میگم رو بکن حتمآ جواب میگیری چون من 405 داشتم باحاش 2تا بی ام دبلیو و یه زانتیا رو گرفتم:
ببین روغن موتور رو هر 2000-2500 تا عوض کن حتمآ شل یا کاسترول مگنتیک و یا در آخر توتال نری بهمن بریزیا
تو ماه اول دور موتور با دنده 1 رو تا 3000 بیار و دنده 2 تا 3500 همینطوری هر دنده 500 تا اضافه کن تو ماه دوم به هر دنده 500 تا 700تا اضافه کن
هر 4 باک 1 باک بنزین سوپر و تا 3 ماه به تعداد بنزین سوپر مکمل مشکی کاسپین بریز
تمامی صدمات وارده به ماشین شما توسط گروه HPOWER بیمه میشود
دوستان چرا کسی مطلب نمیاره؟
راستش گروه ما داره روی 3 دسته ماشین تحقیق میکنه
اول خودرو های کره ای که جدیدآ چهره ی خیابون های تهران رو محشر کردن و همچنین نیسان
دوم خودرو های آلمانی که میشه گفت تهران شده برلین!!! مخصوصآ این که دیگه ضرت و ضرت ائودی تی تی
رد میشه
سوم رده بندی تمتمی ماشین های داخل ایران
تمامی ماشین ها در پارکینگ در حال بررسی از لحاظ فنی هستن که تا 10 بهمن برای شما در سایت میذاریم
در مورد سوال دوستمون که تا 80 تومن یه ضبط میخواست باید بگم بهتره یه کم صبر کنی تا پولت رو افزایش بدی چون با 20 تومن رو پولت میتونی یه 4850 پایونیر برداری که دیگه پایونیر....
موفق باشید
راستی امار بازدید این تاپیک از همه جا بیشتره ها یه کیم از مدیرا نه تشکری نه چیزی...
ته نامردیه دیگه
سلام آقا حمید مرسی که جواب دادی
خواستم بدونم چه رینگی برا 405 خوبه
مال خودس که 185/65/r14
هست
لاستیک پهن تر بشه بهتر نیست در کنترل ماشین؟
سلام
از جوابت متشکرم
محوراهم تغییر میدی؟
به من بگو برای این چند کار در کل با پول قطعات و دست مزد در کل برای این چند کار چند میگیری؟
1تعویض موتور.درضمن اسم اون فرد suv که گفتی چیه وچقدر قدرت داره
2 تعویض گیربکس با مدل 7 دنده همون گیربکسی که برای اون سیناد انداختی برای من هم بنداز(bmw 745il)
سیتسم سوخت رسانی Bib Fuel Back Fire
در کل بگو این چند کار با تمام مخارج چند میشه؟
اگر عکس از داخل و جلوی اون سیناد داری بزار
فيلم مکسيما dl نميشه
بهتر نیست که ماشینو ببریم توجاده واین کارهایی که گفتی انجام بدیمنقل قول:
در کل سرعت رفتن بهتره یا نه؟
سلام اکترس جان
راستش از 405 اگر سرعت میخوای اصلآ رینگ ننداز ولی اگر دیگه خیلی طلبه هستی یه رینگ لبه دار 15 اینچ استاندارد ببنداز.اما لاستیک پهن در هندلینگ اثر داره سعی کن 185 بندازی.میتونی 205 هم بندازی اما اگر میخوای در سرعت بالا چپ نکینی باید بخوابونیش که اگر خدایی نکرده تصادف کنی همیشه مقصر تویی.
در مورد کارها هم بهتره تو شهر این کار رو کنی چون در جاده اوکتان بیشتر میسوزه بهد اگر بخوای با ماشینت تو شهر نرم بری نمیتونی انگار ماشین ریپ میزنه.
در مورد دوستمون هم که سیناد داره که جوابش رو دادم.
موفق باشید.
با سلام خدمت همه شما
راستش این دفعه خواستیم دیگه از تیونینگ و راهنمایی جدا بشیم و یه کم در مورد فرهنگ رانندگی در تهران(چون زیاد در شهر تردد داریم) صحبت کنیم.
تهران شهری هست بسیار پر جمعیت که میشه گفت میزبان بسیار خوبی برای تمامی مهمان های کشور بوده و به خاطر جاذبه های خوبی که داره دیگه دل کندن از اون خیلی سخته.
با این جمعیتی که در حال حاظر در تهران زندگی میکنند و اینکه 85 % اونها ماشین دارن میشه گفت شهر مدرنیه اما با توجه به مشکلات مهندسی در بخش احداث راه(کوچه خیابان و اتوبان) این در نه تنها در آینده ای نزدیک بلکه
همین الان هم با مشکل بسیار بزرگی مواجه هست.
این مشکل مهندسی از قبیل کج و ماوج بودن و یک دفعه چاله های بسیار گود اگر نمی ترسید دیگه قابل حل نیست.یا اگر هم قابل حل باشه دیگه از نسل ما چیزی نمیمونه که شاید کسی دلش بخواد با دنده 4 ماشینش پر کنه.
پس باید دنبال راه حل جدی تری باشیم یعنی حالا که کسی که به فکر ما نیست خودمون دلمون به حال خودمون بسوزه.
راستش فرهنگ چیزی رو داشتن خیلی خوبه اینکه طرز صحیح استفاده از وسیلمون رو داشته باشیم تا نه با مشکل بر بخوریم و هم از حداکثر امکاناتش استفاده کنیم.
دیگه زمونه طوری شده هر کسی یه ماشینی که صدای موتور تو اتاقش نمیاد یا یه حرف (آِی) نوشته شده باشه دیگه موها تر تمیز صندلی خوابیده قالپاق ها عوض و در حالت توهم هم که در مواردی دیده شده چسبوندن آرم فراری
بر روی همه جور خودرو اما کاشکی بجای این همه زحمت یه کم طرز صحیح رانندگی رو یاد بگیریم یه کم به خاطر خودمون مقررات رو رعایت کنیم اینکه چرا نباید وقتی میخوایم بپیچیم 100 تا 150 متر بالاتر از راهنما استفاده
کنیم تا شاید ماشین پشتی که زود تر از تصمیم ما با خبر شه یا اینکه وقتی ماشین جلویی دستپاچه میشه حالا چه خانم باشه یا مرد یه کم بهش وقت بهش بدیم تا بتونه تصمیم درست رو بگیره یا اینگه اگر من باشم بخوام تند برخورد
کنم از پنجره لامبورگینی تا کمر بیام بیرون فحش رو بکشم به ماشین جلویی و مثلآ اگر خانم باشه بگم فقط بدرد غذا پختن میخوری همین مسئله باعث میشه ایشون با اعصاب ناراحت با سرعتی باور نکردنی حرکت کنه که بعدشم
دیگه معلومه دیگه 2تومن هزینه صافکاری نقاشی!!!!
یا اینکه پسر های جوون تا یه دختر میبینن صدای ضبط 6850 دمو خور 6975 خسته زیاد بعد هم اجرای تمام حرکات نمایشی از قبیل Take Off و Kate Off و در بعضی موارد باور نکردنی زدن اشپیل با دیف جلو!!!
راستش امیدوارم تونسته باشم سهم کوچکی در درست شدن این فرهنگ داشته باشم.اگر به حالت مسخره این حرف هام رو بخونید شاید بخندید اما اگر یک روز از یه منظره بلند به تهران نگاه کنید دلتون به حال خودتون میسوزه.
موفق باشید.
حالا که بحث پیام اخلاقی داشت خوبه اینم بگم:مصرف 2بار ماهی در هفته به همه توصیه میشه!!!
سلام حمید خاننقل قول:
میخوام رینگ 14 رو بکنم 15 هومنون مثل خودش معمولی(هون سیاهها)
لاستیک رو 205. خوبه یا دست نزنم. من بیشتر میخوام چسبندگی ماشین بیشتر بشه وهندینگ در سرعت بالا.
نمیخوام از توانایی های ماشین بیاد پایین.
اگه خوبه دیواره رو همون 65 بندازم یا کمتر. کلا پهن کردن رینگ ولاستیک لز سرعت وچسبندگی کم میکنه؟
بهد چه لاستیکی خوبه
.مرسی که جواب مارو میدی.
در مورد رینگ تا 15 جاداری که نخوابونی.نقل قول:
لاستیکم خوبه اما از 160 تا اصلآ نرو که با باد مخالف چپ میشه. برای هندلینگ عالیه اما تو سرعت بالا باید کیت بدنه مثل بال ببندی.
پهن کردن لاستیک هندلینگ رو زیاد میکنه به اون صورت رو سرعت تاثیر نداره اما رینگ 16 به بالا بر اساس اندازه سرعت رو کم مینن
لاستیک بارز عالیه نکسن کره ای 185 جفتی 91 تومن
پتنزا و ماکسیس و میشلن و در آخر برید جستون اصل
من 4کرتم
دمت گرمنقل قول:
پس همون 185 در سرعتهای بالا بهتره.
لاستیک خودش بارز خوبه یا نه
با این توضیحات دیگه دست بهش نمیزنم همون 185
مرسی که کمک میکنی
سلام
از جوابت متشکرم
محوراهم تغییر میدی؟
به من بگو برای این چند کار در کل با پول قطعات و دست مزد در کل برای این چند کار چند میگیری؟
2 تعویض گیربکس با مدل 7 دنده همون گیربکسی که برای اون سیناد انداختی برای من هم بنداز(bmw 745il)
سلام حمید جان
خوبی؟
حمید جان اوکتان چیه؟؟زیاد سوختنش برای موتور ضرر داره؟
سلام
اکترس جان اگر 185 باشه میتونی 60000 تا باهاش بری هر 1 ماه باد لاستیکش رو تنظیم کن
ببین متین جان اگر رو در پرشیا یا 405 دیده باشی زده فقط بنزین سوپر با اکتان 95
بنزین خودش از اکتان تشکیل شده اما برای آب بندی چون تو جاده هوا تمیز تره اکتان های هوا بیشتر وارد موتور میشن
و در نتیجه اکتان بنزین زیاد میشه نفس ماشینت بیشتر باز میشه اما 3 ماه بعد از خرید ماشین مشکلی ایجاد نمیکنه چون دیگه ماشین به یه اندازه اکتان عادت کرده
موفق باشید.
سلام
راستش احتمال داره به خاطر یه مشکل کمتر بیام.
موفق باشید
مرسی از راهنمایی های کاملتنقل قول:
بنزین سوپر لیتری چنده؟
لطفا جواب من را بده
سلام
از جوابت متشکرم
محوراهم تغییر میدی؟
ازتون خواهش میکنم rdx و rdi رو با هم مقایسه کنید
همچنین اگه میشه پراید معمولی و صبا و 141 رو با هم مقایسه کنید
از همتون ممنونم
می خواستم بپرسم که شما واقعا توانستید گیر بکس بزرگ bmw 745liرا در سیناد قرار دهید! لطفا توضیح دهید
ابران کار چد بار جواب دادم اما انگار میپره ببین دیف عقب شد قرار دادن گیربکس هم در گاراج انجام شد اگر توضیح نمیدم چون اختصاصین درسته پس باید عضو شی.
آردی ایکس هم فقط رنگ متالیک داره اما روا موتورش عوض شده!!!1
سلام حمید خان خواستم بدونم به نظر شما ماشین بهد از چند کیلو متر آببندی میشه. چه مسافتی.
بعد از اب بندی که موقع گاز دادن شد سرعتی که با هر دنده میشه رفت بگو . البته تا جای که به موتو فشار نیاد
مثلا 4 چندتا میره؟
اينجوري اصلاً فايده نداره.
من تو قسمت پيشنهادات يه تاپيك گذاشتم (درخواست ايجاد انجمن اتومبيل)
بيايد كمك كنيد تا يه انجمن مستقل داشته باشيم .
الآن حق دوستداران اتومبيل را دارن ميخورند.
:ohno: :sad: :angry:
اولا RDX دقیقا همون ROA هست !
لطفا اطلاعات غلط ندین!
راستی مسابقه جمعه رو کیا دیدن ؟؟
جناب HPower نظر شما در مورد ریس چیه ؟
در مورد کلاس پراید و 405 چیمیگی؟
کدوماشون از محصولات شما هستن ؟؟
ُلام.
تا اونجایی که ما آزمایش فنی کردیم روا همون ایکس نبود.
در مورد ریس هم تو تهران دیگه جای درست حسابی نداریم بهتره بی خیال شی.
مگر اینکه منظورت از ریس کل کل بیخودی مثل لایی کشیدن و اینا باشه اما توی دراگ و دریفت و تایم تریال ما پایه ایمم
کلاس پراید و 405 هم اصلآ به هم نمیخورن چون پراید 1.329 هست اما 405 17.98 سی سی
اکترس جان معمولآ 405 بین 3500 تا آب بندی میشه.
اگر خوب به ماشینت برسی دیگه تا دور موتور 6.5 با خیال راحت میتونی بیاری.
دنده 1: 60
دنده 2: 90
دنده 3: 135
دنده 4: 165
دنده 5 : اگر جا گیر اوردی بگو خودم میام تا 200 تا برات میرم!!!
برای انجمن مستقل هم پایم
حمید جان سلام
خوبی آقا؟؟
میشه توضیح بدی که چرا موتور های 8 سوپاپ تورکشون تو دور هایایین تکمیل میشه اما موتورای 16 سوپاپ تو دور های بالا؟؟
و اینکه موتور های کام پرو چی هستن؟؟
استاد حمید عزیز من منظورم این بچه بازیا نیست قربان ! مسابقات سرعت قهرمانی کشور رو میگم !
ضمنا از شما حجم موتور رو نخواستم ! دوست داشتم نظر شما و تیم قدر تیونینگتون رو در مورد کلاس های 405 و پراید استاندادر و کلاس های GT و آزاد بدونم
و اینکه کدوم یکی از این هیولاها کار تیم شما بوده ؟؟
پراید زرد رنگ یا کامارو؟ شاید هم BMW ها ؟؟
تو کلاس GT چه ماشینی دارید؟؟
خوب طبیعیه که قیم قدرتمندی مثل شما که توان رقابت با AMG یا Hamman رو داره دستی هم در پیست داشته باشه و چند تا از شاهکاراشو بتونیم ببینیم.
منتظر خبر هستم.
يدونه آگهي فروش ديدم ميخواستم بدونم قيمتهاش چه جوريه اينم خلاصه آگهي
ماشينها هيونداي مدل 2007 هستن با بيمه شخص ثالص و گارانتي يك ساله. رينگ اسپرت 17 با زاپاس، ABS چهار چرخ، دزد گير و يك سري چيز هاي ديگه كه معمولا ماشين هاي پيشرفته دارن
سوناتا 2400cc دستي كيسه هوا 6 تا قيمت 27.9
////////////////اتوماتيك//////////////////////// 29.9 (4دنده)
//////////3300///////////////////////////////// 32.9 (6سيلندر، سقف برقي، كروز كنترل، تودوزي چرم، صندلي برقي، 2 لوله اگزوز خروجي)
آذرا//////////////////////////////////8////////// 42.9 //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// پرده عقب برقي عقب، صندلي گرم كن و ..........
سلام
1- مي خواستم بپرسم كه شما واقعاً فراري FXX دارين و الان توي ايران هست؟؟؟ اگر جوابتون مثبت هست يك جا اگر بشه قرار بزارين تا بتونم اين قول را ببينم
2- راستي شما نوشتي كه طراي بي ام و در ايران اين يعني چي؟؟
3- لامبورگيني هم توي اريان داريد ؟؟؟؟
4- اگر جواب سوال هاي بالا مثبت بك شماره موبايل يا يك ID برايم بزارين تا با تون تماس بگيرم من خيل ماشينو دوست دارم و خودم يك BMW 530i توي شيراز دارم
اگر ولي اگر شد براي ديدن اين ماشين ها ميام تهران
اين هم لينك عكس هاي بي ام و 530ه (البته اين عكسو روز هاي اول كه خريدم گرفتم نمره اش 13 هست كه مال اصفهان بود الان شيراز يهني 63 هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=Roptor;825581]سلام
1- مي خواستم بپرسم كه شما واقعاً فراري FXX دارين و الان توي ايران هست؟؟؟ اگر جوابتون مثبت هست يك جا اگر بشه قرار بزارين تا بتونم اين قول را ببينم
2- راستي شما نوشتي كه طراي بي ام و در ايران اين يعني چي؟؟
3- لامبورگيني هم توي اريان داريد ؟؟؟؟
4- اگر جواب سوال هاي بالا مثبت بك شماره موبايل يا يك ID برايم بزارين تا با تون تماس بگيرم من خيل ماشينو دوست دارم و خودم يك BMW 530i توي شيراز دارم
اگر ولي اگر شد براي ديدن اين ماشين ها ميام تهران
اين هم لينك عكس هاي بي ام و 530ه (البته اين عكسو روز هاي اول كه خريدم گرفتم نمره اش 13 هست كه مال اصفهان بود الان شيراز يهني 63 هست)
سلام راستش جناب حدود 15 ماهی میشه که ما 4تا از بهترین سوپر اسپرت های دنیا رو داریم:فراری اف دابل ایکس لامبورگینی گالاردو مورسیه لگو
شما فکر کنم تازه عضو شدی در صفحات قبلی بگردی عکس و فیلم گذاشتم
2-بله طراح خصوصی بی ام دبلیو در ایران هستم و در شرکت نوریانی مشغول به کارم یعنی به آلمان در زمینه طراحی خارجی خودو کمک میکنیم.
3-لامبو هم داریم.
4-راستش قرار ملاقات ها بعد از گزفتن جواز از راهنمایی و رانندگی تهران گذاشته میشه ما که خوشحال میشیم شما باشی.راستی عکس هات از ماشینت واقعآ قشنگه
موفق باشی.
راستش چه چیزی میخوای بدونی خب همچین چیزی معمولیه منظورت چیه؟نقل قول:
حمید خان سلام
بعضی از دوستان میگین ماسین که داره آببندی میشه باید بعد کمی کار کردن روغنش عوض بشه
به دلیل این که برادههای داخل کارتل و...وجود داره
درسته یا نه
بهترین روغن موتور واسه 405 چیه و قیمتش چنده
3 تا روغن خوب معرفی کن.
مرسی
Castrol Magnet
Shell
Total
با سلام خدمت همه بروبچه های باحال و ماشین باز
راستش باید یه عذر خواهی بکنم بابت اینکه حدود 1ماهی مطلبی از سمت گروه ما عنوان نشد راستش رو بخواید 1ماهی میشه که حتی شرکت هم نرفتیم!!!
دیگه فکر کنم برق و آب شرکت قطع شده باشه!!!
اما براتون 2تا خبر خوش دارم:
1:اینکه توی این مدت که ما درگیر امتحان های دانشگاه بودیم 2سری از خودروهای وارداتی به ایران رو (خودروهای آلمانی+آسیای شرقی) مورد آزماشی فنی و تست حرفه ای قرار دادیم که برای شما در سایت قرار میدیم.
2:بالاخره با 1000 جور بدبختی و پاچه خواری جواز دائمی سوپر اسپرت ها داره حاضر میشه و دیگه هر زمان قادر به گذاشتن قرار ملاقات هستشم اما این ور عید
یه قرار ملاقات تو ایران زمین میذاریم که همه بیان و از مشاوره رایگان وگذاشتن مسابقهِ DRIFT توی بلوار و کل شتاب اونم جلوی... لذت میبریم.
================================================== =========================================
دسته اول:خودروهای وارداتی آلمانی:(Mercedes-Benz.BMW.Audi T.T)
این دسته از خودروها میشه گفت بدون در نظر گرفتن وضعیت جاده ای ایران و بدون برنامه قبلی وارد شدن.اینکه در وهله اول 65000 بنز وارد ایران بشه جای تعجب داره.
اما چون این دسته از خودروها در رده 2 جهانی هستن میتونن به خوبی خودشون رو با هر شرایطی تطبیق بدن.
در مورد بنز از زیبایی ظاهریش نمیشه هیچ عیبی روش گذاشت همینطور بی ام دبلیو اما در هنگام رقابت بی ام دبلیو خیلی سرتر از بنز خودش رو نشون داده همینطور در تنوع(وجود یکسری چراغ عقب در سری سی و اس)
از نظر زیبایی داخلی و فوانتوم طراحی داخل بنز با به کار بردن 13% نقره جلای خاصی به کابین داده به طوری که مالک احساس پادشاهی میکنه!!!!
حال بعد از عنوان کردن مسائل مشترک نوبت به ارسال گزارش کار و تست فنی تک تک خودرو ها رسید:
روز اول پارکینگ اختصاصی گروه
ساعت 8 صبح تمامی ماشینهای گروه مرسدس به ما ملحق شدن.
بنا بر برنامه ای که داشتیم خودرو هارو از کوچکترین حجم موتور به بیشترین حجم دسته بندی کردیم(بر اساس قرار گرفتن در یک کلاس) بدین گونه:
C-Class E-Class S-Class M-Class
1- CLK-(Aventguard) E200 SLK(200) ML320(2006)
2- CL180 E-240(2005) 350(Old Version) ML320(2007)
3- C180 E-240(2007-8) S350(2007-8)
4- C200(classic) SEL 600***
5- CLS 350
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________________
*** فقط 3دستگاه در ایران
مرسدس بنا بر عادت خاصی که داره از یک نوع پلت فرم برای ماشین های کلاسش استفاده میکنه و در سالهای آتی فقط به کار کردن روی قسمتهای قبلی استفاده میکنه مثلآ فرق ای 240 قدیمی با جدید بودن شبرنگ های
الکترونی در بالای چراغ جلوی ای 240 2007 بود!!! که شما وقتی میخواید اون رو بخرید باید 3 میلیون بیشتر بدین!!!!
بر اساس مسئله ای که چند وقت پیش بوجود اومد گروه بیننده هارو به 2قسمت تقسییم کرد که افرادی که عضو هستن میتونن همه چی رو در اختیار بگیرن اما در اینجا به افراد معمولی قط اطلاعات زیر داده میشه:
بهترین شتاب:CLK--C200--c180--SLK-
هندلینگ:SEL600--S350--CLS350
بهترین سرعت:SLK 260 K/M
يكي اين آگهي رو توي روزنامه محلي براي ماشينهاي وارداتيش زده بود ميخواستم بدونم هدفش فروش ماشينه يا تبليغ شركتش كه متوجه شدم منظورش تبليغ شركتشه نه فروش ماشين!نقل قول:
جناب حمید خان سلام
خواستم بدونم چرا بیشتر مدل هلی وارداتی بنز از کم قدرت ترین موتور ها هست
مگه واردات 8 سیلندرها هم آزاد نشده؟
S550 جاش خالیه؟
Cls 500
.........
من اندر کف این بی ام و پست 1232 میباشم.!!!!!!!!!
پس كو اين لينك پست دوستمون (پست 1232)؟!
دیشب بود پاکش کردن.ببین.ادیت شده.!!!
فکر کنم سوال من دیده نشده ! :
استاد حمید عزیز من منظورم این بچه بازیا نیست قربان ! مسابقات سرعت قهرمانی کشور رو میگم !
ضمنا از شما حجم موتور رو نخواستم ! دوست داشتم نظر شما و تیم قدر تیونینگتون رو در مورد کلاس های 405 و پراید استاندادر و کلاس های GT و آزاد بدونم
و اینکه کدوم یکی از این هیولاها کار تیم شما بوده ؟؟
پراید زرد رنگ یا کامارو؟ شاید هم BMW ها ؟؟
تو کلاس GT چه ماشینی دارید؟؟
خوب طبیعیه که قیم قدرتمندی مثل شما که توان رقابت با AMG یا Hamman رو داره دستی هم در پیست داشته باشه و چند تا از شاهکاراشو بتونیم ببینیم.
منتظر خبر هستم.