سلام
hpm-82 این مدل که دوستمون معرفی کرد خوبه دیگه؟
Printable View
سلام
hpm-82 این مدل که دوستمون معرفی کرد خوبه دیگه؟
سلام ببخشید میخواستم ببینم نرم فزاری هست برای n73 موزیک که فایل های sis رو بخونه؟؟
میشه یک فایل منیجر که قابلیت ارسال فایل ها ، پسوورد گذاری، مخفی کردن رو بهم معرفی کنید؟؟
من x_plore رو دان کردم ولی فرمتش sis هست. نمیخونه.
خواهشن اگه کسی میدونه کمکم کنه. ممنون
نقل قول:
سلام شما تو این تایپیک درخواست بدین.
برنامه هاي s60v3-symbian 9.1 به همراه توضيح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خیلی ممنون از راهنماییت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان میشه ادرس تایپیک ساین کردن رو بدین من هرچی گشتم پیدا نکردم.ممنون
نقل قول:
یادم نیست که دو تیکه هست یا نه ولی فکر کنم باشه.
در صورتی که دو تیکه باشه بهترین نوع هندزفری تو w هست شاید بهترین نوع تو بین همه ی گوشیها
فقط بپا تقلبیشو بهت ندن!
برای چی باید گوشی رو آپدیت کرد
اپدیت گوشی باعث بهبود عملکرد گوشی میشه
مثلا سرعت بالاتر میره همچنین باگ های نرم افزاری و امنیتی کاهش پیدا میکنه
سلام
من حدود 3 ماه پیش گوشیn73 me گرفتم حا لا پرش آنتن پیداکر ده می خاو بدونم آیا با آپدیت یا فلش رفع میشه یا ا مشکل سخت افزاری داره؟
منظورت از پرش آنتن چیه ؟نقل قول:
مطمئنی مشکل از جابجا شدن سیم کارت نیست ؟؟
یا اینکه مشکل سیم کارت ؟؟
ویرایش شد....
با سلام يه مشكل به تازگي در مورد موس گوشيم به وجود اومده با اينكه از خريد گوشيم 2 ماه نمي گذره اما موس گوشيم وقتي كه ميخوام ازش استفاده كنم خيلي شل شده و موقعي كه به سمت راست وچپ ميبرم يه صداي خر خري ميده كه دل آدم چندش ميشه ميخواستم ببينم آيا راهي براي درست شدنش هست يا بايد عوضش كنم و آيا اصلا ميشه موس گوشي رو عوض كرد يا نه ؟
نه مشکل از سیم کارت نیست.
منظورم از پرش آنتن اینه که هیچ اپراطوری را نمی شناسه و اسلاً خط نمی ده و نمی تونی نه اس ام اس بدی نه زنگ بزنی.
منظورمنم از پرش آنتن اینه که اصلاً خط نمی ده و نه اس ام اس می تونی بدی نه زنگ می تونی بزنی.
منظور منم از پرش آنتن اینه که اصلاً خط نمی ده ونه می تونی اس ام اس بدی نه می تونی زنگ بزنی.
دوست من پرش آنتن ربطی نه به سیم کارت داره و نه به مدل گوشی ....نقل قول:
در بعضی از مناطق تهران در بعضی از ساعات پرش آنتن داریم برای منم وقتی خونه یکی از اقوام میرم اینجوری میشه و بعد از 2 3 دقیقه درست میشه ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n73 موزیکال تو تهران چنده؟
با گارانتی و بدون گارانتی؟
خواهشا یکی جواب ما رو بده.
یکی از دوستان من موبایل فروش هست و 90% فروشش از ان 73 موزیکال اون هست اما خودش به من گفت با ات 73 معمولی تفاوت آنچنانی در صدا نداره
آیا لینکی از مقایسه تفاوت معمولی با موزیکال دارید؟ اگر کسی نداره لطفا همینجا بگویید که ارزش 30-40 تومان بیشتر پول دادن داره؟
سلام دوستان وقتی می خوام گوشیمو از طریق mass storage به کامپیوتر وصل کنم و فایل انتقال بدم این پیغام رو میده باید و وصل نمیشه باید چکار کنم؟
unable to activate mass storange mode.
memory card in use by another appliction.
مموری کارت شما بوسیله یه برنامه داره استفاده میشهنقل قول:
معمولا مسیج ها
اگه برنامه ای دارین ببندین
مسیج ها رو هم رو گوشی ذخیره کنین
حل میشه
اگرم این کارا رو کردی و نشد قبل از
وصل کردن گوشیت به پی سی یه بار خاموش روشنش کن
بلهنقل قول:
بخاطر کیفیت بهتر
هندزفری بهتر
2گیگ مموری
و قاب مشکی
مموری کارت شما بوسیله یه برنامه داره استفاده میشهنقل قول:
معمولا مسیج ها
اگه برنامه ای دارین ببندین
مسیج ها رو هم رو گوشی ذخیره کنین
حل میشه
اگرم این کارا رو کردی و نشد قبل از
وصل کردن گوشیت به پی سی یه بار خاموش روشنش کن
بلهنقل قول:
بخاطر کیفیت بهتر
هندزفری بهتر
2گیگ مموری
و قاب مشکی
نقل قول:
سلام
برنامه call record رو نصب کردم اینطوری شد پاکش کرد فعلا درست شده.
ممنون از کمکی که کردین.
سلام دوستان من با یه مشکل بزرگی گیر کردم
اگه مسیج موبایلم رو مموری کارت باشه هیچ اس ام اسی که ذخیره شده یا تازه اومده نمی خونه فقط فرستندشو نشون میده ولی وقتی میزارم روئ فون ممموری همه چی خوب میشه در حال حاضر نمی خوام فرمت کنم
بچه ها میگم الان دیگه فرم ور های music edition و اینترنت ادیشن و بقیه هنوز جدا هستن یا یکی شدن؟ من نرم افزار آپدیت کردنو دانلود کردم گوشیم موزیکه خودش ورژن موزیک رو دانلود میکنه یا فرم ور کلی رو دانلود میکنه؟ الان آخرین ورژن که توی نرم افزار نشون میده 4.0750.31.2.1 هست خوبه؟
جدیدترین نرم افزارهنقل قول:
من این مشکلو داشتمنقل قول:
ولی از نصب برنامه اسام اس کنتور بود
شما برنامه خاصی رو نصب کردین ؟؟
با سلام يه مشكل به تازگي در مورد موس گوشيم به وجود اومده با اينكه از خريد گوشيم 2 ماه نمي گذره اما موس گوشيم وقتي كه ميخوام ازش استفاده كنم خيلي شل شده و موقعي كه به سمت راست وچپ ميبرم يه صداي خر خري ميده كه دل آدم چندش ميشه ميخواستم ببينم آيا راهي براي درست شدنش هست يا بايد عوضش كنم و آيا اصلا ميشه موس گوشي رو عوض كرد يا نه ؟
من گوشیم 2 تا 3 هنگ کرده چکار باید بکنم. ویروس هم نداره
نقل قول:
فکر کنم نرم افزار زیادی روش نصب کردی.یا مموریت پره.
زدم گوشیم رو داغون کردم شب وصل شدم به اینترنت آپدیت کنم صبح که نگاه کردم دیدم پیغام connection lost with phone رو داده در صورتی که هیچکس هم به گوشی دست نزده بود و گوشی وصل بود به کامپیو تر کلی از 80 مگ هم دانلود شده بود ولی اون موقع دیگه گوشی رو شن میشد اما همینطور میموند و صفحه کلیدش روشن میشد و صفحه خودش هم یه نور خیلی کم که انگار گوشی صفحه ش خاموشه هم میداد ولی همینطور وایمی ایستاد انگار هیچی ...... نمیدونم چی کار کنم !
یه دفعه دیگه هم آپدیتش کردم همه رو دانلود کرد و یه پیغام recovery phone memory داد و next زدم دوباره نوشت the phone couldnt be detected و connection to phone lost
سلام بچه ها
ببخشید من وقت نکردم کل تاپیک رو بخونم یه سوال داشتم ، از کجا میشه n73 موزیکی که داریم اصله و تقلبی نیست؟
ساموعلیک.
میشه یکی بگه که چرا اکثره تمهای N73 روی آن نصب نمیشه و error میده؟
نقل قول:
سلام چه اروری میده دوست عزیز!!!
با تشکر از راهنمایی های همه شما عزیزان ... خیلی راهنمایی کردین...ممنون شرمنده کردین .مثل اینکه فردا باید بدم با باکس موبایل رو فلش کنن... شانس ما رو.....!!!!
اولاً چک کن ببین تمهایی که کیخوای نصب کنی برای سیمبین 9.1 هست یا نه ...نقل قول:
دوماً برای نصب بعضی از تمها باید تاریخ گوشیتو عقب ببری ...
برای شکلک دار:41::13::18::31: کردن اسمس برنامه ای برای ان 73 دارین؟
میگم Gprs N73 کلاس 10 و ان 95 11 هستش می خوام بدونم فرقاشون چیه؟
من داشتم با اینترنت گوشیمو آبدیت میکردم اما وسط های آبدیت کردم اینترنت قطع شد ونتونستم گوشیمو ابدیت کنم والان سرعت گوشیم خیلی کند شده به نظرتون گوشیمو اگه فلش کنم خوب میشه یا کار دیگه ای باید بکنم و آیا اصلا فلش کردن برای گوشی ضرر داره یا نه؟
در سرعت ترنسفر دیتا و پروفایل استفاده شدهنقل قول: