سوال اولت میشه 3/1- (منفی یک سوم) نکتشم اینه که باید(( رادیکال sinX ))رو به صورت(( رادیکال 2sinX + رادیکال sinX-)) بنویسی... سوال آزاد 83 یا 82 فکر کنم بود .نقل قول:
سوال دومتم a=3 , b=1 میشه
گسسته هم که من نظریه اعداد اصلا لاشو وانکردم
سوال اولت میشه 3/1- (منفی یک سوم) نکتشم اینه که باید(( رادیکال sinX ))رو به صورت(( رادیکال 2sinX + رادیکال sinX-)) بنویسی... سوال آزاد 83 یا 82 فکر کنم بود .نقل قول:
سوال دومتم a=3 , b=1 میشه
گسسته هم که من نظریه اعداد اصلا لاشو وانکردم
عجب!:27:نقل قول:
پس به عبارتی "پیر نظریه اعداد" شده اید دیگر...:31:
حالا می تونید این سوال ها رو حل کنید؟؟:5:(تذکر:این سوال ها مخ آدم را پاک می کنن:8:(مال المپیاد ریاضیه).وقتی شروع به حل این سوال کنید که درسهایتان را خوانده باشید!!!)
سوال اول:
فرض کنید هر حرف لاتین نماینده یک رقم باشد و اگر دو حرف لاتین متفاوت باشند،حتماً رقم های آن ها نیز متفاوت است.اگر داشته باشیم SIX/NINE=2/3 در این صورت مقدار I برابر است با:
1)1 2)2 3)3 4)4 5)5
سوال دوم:
باقیمانده تقسیم 2^(!9+...+!3+!2+!1) بر 5 را به دست آورید:
1)1 2)2 3)3 4)4
راستی!جواب های soheilsmart و SUB صحیح بودند...ممنونم که حلشون کردید...
وقتی کد رهگیری رو داده پس ثبت نام تموم شدهنقل قول:
فقط دو تا نکته میمونه
یکی ببخشید بدخطه
و نکته دوم چون ما ترم اول تحلیلی خوندیم سوالای گسسته رو نمیتونم جواب بدم
سلام سهیل جان درسته من با sin حل کردم واسه همین a=3 آوردم
سلام به همه عزیزان در این تاپیک و همچنین مدیر عزیز این تاپیک آقا سهیل ( که باعث خوشبختی من هست که اسمم با اسم ایشون یکیه )
من خیلی وقته به این تاپیک سر میزنم ولی گفتم بیام عضو شم و بیشتر از تجربه های همه شما استفاده کنم
در آغاز 2 سوال دارم
1-من ترم اول درس های دیفرانسیل و فیزیک و گسسته رو درست نخوندم میخواستم منو راهنمایی کنین که چجوری اونا رو بخونم و خودمو تا اونجا که میشه به آزمون کانون برسونم ( البته امتحان هم دارم )
2- میخواستم از آقا سهیل بپرسم که چجوری و با چه برنامه ای میتونم ریاضیم رو خیلی قوی کنم( البته ریاضی من بد نیست خیلی هم بهش علاقه دارم ولی نمیدونم چی کارکنم بهتر شه )
خواهش میکنم جوابمو بدین ممنون میشم
سلام دوستان
سایت گزینه 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال های این آزمونشم روی سایت قرار داد
مجله راه دانشگاه رو حتما تهیه کنید از سازمان سنجش هست یه جمع بندی خوب هست از بعضی درس ها آخر هر ماه چاپ میشه شماره3 حتما بگیرین
الان فصل امتحانات هست شما ها برای پاس کردن میرید امتحان میدید یا برای 15 الان ساعت 3 شب هست و 7 ساعت دیگه امتحان کشوری زبان دارم ولی دارم فیزیک می خونم
بابا این گزینه 2 چقدر باحاله!
قلمچی بره یاد بگیره!(خسیس!!)
ولی من برنامه قلمچی رو بیشتر قبول دارم
اگه منم حساب کردی 64 نفر کنکوری دارین...(حداقل،مربع کامله!!!)
چقدر سوال های گزینه 2 خوبن!!
در مقایسه با قلمچی خیلی کیفیت سوال هاش بالا هستش...
SUB عزیز...فکر کنم شما گزینه 2 می ری...شرکت کننده هاش چند نفرن؟؟
از masoudHnet که سوال ها رو گذاشت ممنونم...
جواب جناب soheilsmart در مورد سوال دوم درست هست a=2 و b=1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 2 سوال گسسته رو هر وقت تونستید حل کنید.
اینجا جامعه آماری گزینه 2 رو نوشته 4041 نفر توی کشور.
ولی گزینه 2 هر کوفتی باشه، بهتر از کانونه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دوم جناب pp8khat میشه گزینه 4 یعنی همون 4. جناب pp8khat شما چون گسسته نخوندید، فکر می کنید این سوالات سخت هستند در صورتی که وقتی همنهشتی رو بخونید، خواهید دید که از !5 به بعد بی خود هستند.
مثلاً من سوال رو این جوری می کنم
باقیمانده تقسیم عدد 2^(!1+!2+!3+!4+...+!19023030232) بر 5 چیست؟
1)1 2)2 3)3 4)4 5)0
جواب باز هم گزینه 4 خواهد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه دارن ميزن خر رو ديگه
دارين كتاب شخم ميزنين
اي بابا ما كه ديگه فعلا برديم به پت پت افتاديم
امروز درس رو بيخيل شدم رفتم برف بازي كردم اي چه حالي داد من كه برف ببينم دامنم از دست ميرود
ما كرجيم اينجا هنوز داره برف مياد شايد شب يه سر رفتيم كوه تويوپ بازي
فعلا كه حس درس نيس
اگه بخونم زير 8 يا 9 ساعت نميخونم جونه خودم ها
یه سئوال خیلی فوری من دارم برای علاقه مندی ها زبان ثبت نام می کنم قبلا" برای ریاضی ثبت نام کردم اما توی یکی از صفحات این error رو می ده:41: تو رو خدا اگه کسی می دونه یه کمکی بکنه امان از دست این سازمان سنجش!
error
اخطار 1200
داوطلب گرامي به منظور رعايت اصول ثبت نامي لطفا تمامي پنجره هاي ثبت نامي خود را بسته و عملياتي که قصد انجام آن را داشتيد يک بار ديگر و از ابتدا انجام دهيد
نقل قول:
ببین با یه کامپیوتر دیگه امتحان کن حتما جواب میده :10:
سلام گزینه 2سوال های عمومیش همیشه آسونهنقل قول:
ولی سوال های اختصاصی مخصوصا ریاضیاتش خیلی سختن....(معمولا بچه هایی که من میشناسم زیر 30% یا 40% میزنن)
آره درسته.نقل قول:
در ضمن توی اختصاصیش، چرت و پرت زیاد داره.
بچه ها امروز با دوستان رفتیم برف بازی تو پارک پلیس
اخ چه حالی داد جاتون خالی
آره درسته.
در ضمن توی اختصاصیش، چرت و پرت زیاد داره
اینم تایید میشه
......شرکت کننده های گزینه دو
چند نفرن؟؟
تعداد شرکت کنندگان 4722
چون من اصولا فضول هستم(ههههههههههه)
و کارنامه تمام دوستانم رو میگیرم آمار رو میبینم
سلام امید وارم که امتحان زبانتان خوب شده باشد .
ما که سوال ها را تا حدودی بررسی می کردیم ، به این نتیجه رسیدیم که سوال 45غلط است.
نظر شما چیست؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:ممنونم از راهنماییتون...نقل قول:
ولی عمومی های قلمچی هم خیلی خوب نیستنا(به جز دین و زندگی که واقعاً مفهومی طرح می شه)
راستی آقای Sub می دونی من سر امتحان چی کار کردم؟
سوال دوم گسسته رو با دست حساب کردم بعد به توان 2 رسوندمش بعد تقسیم بر 5 کردم!!!(وقت هر سوال 9 دقیقه بود!)...4 هم آوردم!!
خوشبختانه سازمان سنجش خیلی زود به سئوالم پاسخ داد اما نمی دونم چرا این رو قبلا" مشخص نکردن(شاید هم کردن اما من متوجه نشدمه)نقل قول:
پاسخ بخش فنی سایت سازمان سنجش به سوءال من:
با سلام در صورت مشاهده خطای 1200 در هنگام ثبت علاقمندی هاو يا ثبت گروه زبان و هنر: جهت ثبت علاقمندی ها (تربیت معلم - پیام نور -غیر انتفاعی) و یا گروههای زبان و هنر در هنگام ورود به سیستم ثبت نام آزمون سراسری 87 حتما شماره سریال کارت گروه اصلی که در آن ثبت نام نموده اید را وارد نمایید و دلیل دیدن خطای 1200 ورود شماره سریال کارت ثبت علاقمندی ها در ابتدای ورود به سیستم ثبت نام است .پس شماره سریال کارت علاقمندی ها را در ابتدای ورود وارد نکنید و شماره سریال کارت اصلی را وارد کنید. در صورت مشاهده پیام قرمز رنگ در بالای صفحه ثبت علاقمندی ها : به پیام های ارائه شده در بالای فرم ثبت علاقمندی ها دقت نمایید و اعداد وارد شده را با اعداد روی کارت اعتباری علاقمندی ها مطابقت دهید. موفق و موید باشید.مركز اجراي ازمونها-ستاد پاسخگويي سازمان سنجش اموزش كشور پاسخ سوال شما :
سلامنقل قول:
نمی دونم چرا همه به دین و زندگی قلمچی می گن مفهومی طرح میشه به نظر من ادبیات قلمچی خیلی سخت تر طرح میشه.(البته معلم ما هم میگه سوال های کانون دین و زندگیش خوبه ولی من اصلا چنین حسی ندارم. معمولا تمام کسایی که من می شناسم. بالای 80 می زنن.)
در ضمن من همین الان یکی از سوال های دین وزندگی این معلممون رو می زارم مطمئن هستم که هیچ کیتون این سوال رو بالای 60 نمی زنید.(تازه با شرایط اپن بوک بودن 60 می زنید وگزنه 100% زیر 60 می زنید)
با این سوال خواهند دید که می تونن سوال های دین و زندگی رو بپیچونن
تا دقایقی بعد
سلام به همه دوستان
امیدوارم که امتحان زبان رو خوب داده باشین
من که یه بی دقتی خیلی بد دارم از ظهر تا حالا دارم به خودم فحش میدم...
مرسی از آقا سهیل که جواب سوال منو دادند خیلی موثر بود ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط درس سوم هست
فقط گزینه ها رو بفرستید
من می گم چند زدید چند روز دیگه حوابشو می زارم
جدا وقت نشدنقل قول:
اگه من که میخواستم جواب بدم
من فردا بهتون جواب کامل میدم
نقل قول:
بله شما درست میگین فکر کنم در گزینه 3 body باید بشه brain:46:
به نظر من هم ادبیات کانون سخت تر از دینی هست
اگه میشه منو راهنمایی کنین
1-من میخوام برای ادبیات پیش کتاب بخرم به نظر شما ادبیات سبز گاج خوبه ؟
2-گسسته مبتکران چطوره پشتیبانم بهم گفته بخر ولی از هر کی میپر سم میگه زیادی گفته نظر شما چیه؟
من ...ادبیات گاج دارم...راضیم...نقل قول:
سوالاش خيلي سخت موافقم اصلاً استاندارد نيستش!نقل قول:
دوستان سلام
ثبت نام دانشگاه آزاد تموم شده ؟
دانشگاه آزاد تازه از 16 دی 2ثبت نامش شروع میشهنقل قول:
برای من که عالیه. چون دبیر ما اصلاً درس نمیده. فقط 1 ساعت و نیم میاد روخونی کتاب میکنه.:18:نقل قول:
اگه منظورت همونی باشه که قبلاً ماله اندیشهسازان بوده، باید بگم اصلاً بدرد نمیخوره.نقل قول:
تا دلت بخواد، مطلب چرت و پرت داره. سوالاتش هم قدیمی هست.
دوستان من ترم اول گسسته خوندم. پس بیشتر کتابهای رایج گسسته رو دیدم. توی اونها بهتر از گسسته سفید گاج ندیدم.:46:
دوست عزیز مبتکران یک کتاب داره که واسه خودش بودهنقل قول:
از اول که کتاب خوبی هست و بیشتر آموزشه
نوشته سید حسن سید موسوی
مزخرفه-كتاب تست گاج سفيد اونم قديمش نباشه ماله محسني كه از همه چرت پرت تره فقط منصف شكري .خوشخوانم خيلي خوبهنقل قول: