موافقم باهات pedram جان . باید امین رو یه 3و4 هفته ای اینجا بنشونیم .
Printable View
موافقم باهات pedram جان . باید امین رو یه 3و4 هفته ای اینجا بنشونیم .
ببخشید بازم پست بی جا میدم....نقل قول:
ولي جدا از شوخي امين چون مسئوليت چند انجمن را دارد بايد اين اجازه را در اختيار كاربراني كه هنوز آنلاين نشدن بذاريم براي نقد
ولی مگه امین چند انجمن را تحت پوشش داره؟ مگه فقط فیلم نیست؟
بازم از اینکه به قول مهران پا برهنه پریدم وسط معذرت میخوام
فیلم ; بازیهای کامپیوتری; ماهواره و مباحث مربوط بهDVBنقل قول:
که دو مورد اول محسوس تر هستش.
نه. مدیر انجمن بازی و ماهواره هم هست. البته شراکتی:46:نقل قول:
به خاطر سه نفر فعاليتم رو تو اين سايت شروع كردم ؛ داوود ، اميد و امين . هر سه اون موقع به انجمن بازي هيجان خاصي داده بودند. داوود كه ول كرد رفت ، اميد هم فقط سايه اش مونده بالا سرمون ، از اين بين فقط امين مونده ولي با تفاوت زياد نسبت به اون موقع ! دليلش هم چيزي نيست جز مسوليت سنگين مديريت كه يكي دو تا هم نيست ، تازه فقط مديريت نمي كنه و خودش هم كلي فعاليت ميكنه كه البته جاي تقدير داره . ولي مشكل از همين جا شروع ميشه كه بچه به اين باحالي به خاطر يه سري مسايل كمي خشك و جدي شده و ديگه اون شور و حال سابق رو نداره ! خب وقتي مدير باشي رفتار و برخوردهات بيشتر مورد توجه قرار ميگيره و مجبوري يه حدودي رو رعايت كني كه البته امين جان ديگه خيلي خودش رو محدود كرده . هر چند وقتي برخورد و رفتار بعضي از اعضا رو مي بينم به خودم مي گم واقعا حق داره ، كافيه كمي شل بياي تا فروم رو به هم بريزند ؛ در حقيقت اين سبك رسمي امين يه نوع رفتار پيشگيرانه است كه خيلي هم يكنواخت و كلي شده و اين نكته از آن بر مياد كه امين خيلي كم سياست به خرج ميده و خودش رو خيلي محصور كرده .
به هر حال اين واقعيت براي من كه خاطره ديگري با امين دارم زياد خوشحال كننده نيست ، من امين خودمو ميخوام !! :19::31:
جز اين مورد امين چيزي جز بچه باحال و باسليقه ، مؤدب و خوش اخلاق ، فعال و خوش برخورد و البته يك دوست خوب براي همه نيست ، دوست ندارم ببينم اذيت ميشه يا روزي ديگه در كنارمون نباشه . :10::40:
يا حق
من اوووومدم :20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقد ؟!!نقل قول:
این حتی سوال هم نبودا ... درخواست بود
من اینجا به عنوان مدیر فیلم جواب میدم : اینجا جای درخواست نیست ... تو انجمن دانلود فیلم براش تاپیک داریم ... تاپیک درخواست هم اووونجا هست :46:
فدات :10:
پیدا نکردی تاپیک رو بهم بگو
سلام امین جاننقل قول:
فدات ... ممنون که اووومدی
1- بسیار ممنون ... لطف داری
2- من خیلی با این موضوع مشکل دارم که مسائل مربوط به انجمن رو تو یاهو یا پیغام خصوصی می پرسن
مسائلی که تو سایت تاپیک داره یا اینکه بعضا تو سایت بهش جواب هم دادم
اما وقتی به صورت خصوصی مخاطب قرار میگیری ادب حکم میکنه حتما جواب بدی و حتی اگه پاسخ رو نمیدونی با گقتن 1-2 کلمه بگی که پیغام شما رو خوندم اما نمیتونم (به هر دلیلی) به شما کمک کنم (تقریبا به 99% پیغام ها جواب میدم ... اووون 1% هم مربوط میشه به پی ام های تشکر ... پی ام های بد و بیراه !!! ... پی ام هایی که فرستنده اش قصد خاصی داشته)
3- قابل نداره ... زحمت زیرنویس ها رو عزیزان دیگه ای میکشن
من سعی کردم به صورت یک مجموعه جامع کنار هم جمع آوری کنم
4- خواهش میکنم
سلامنقل قول:
فدات
شرمنده
امکانش نیست
سلامنقل قول:
ترد ؟ اسم بیسکویته ؟ :دی
+
چرا خسته شدم (پیش به سوی آبی)
قبلا گفتم که رنگ بهونست
تو پی سی اشکال نداره
اما تو زندگی عادی رنگ عوض نکنیم
سیلامنقل قول:
چطوری عزیز ؟
من معمولا موقعی که قرار شروع میشه تازه از خونه راه میفتم واسه همین دیر میرسم :31:
قبلا تقصیر مهران بود ! الان تقصیر خودمه :20:
-------------------
اووون موقع زود رفته بودم بابا !
تقصیر بچه هاست تو یخ بندون مسابقه فوتبال برگزار میکردن !
سلامنقل قول:
شرمندم که مجبور شدین برخلاف میلتون پست بدین
بله ... درسته
کاملا احساس میشد که یه "سوپرمن" باید بیاد تو تاپیک و حرفهایی که هیچکس جرئت نمیکنه رو به زبون بیاره
در مورد اینکه بعضیا میخوان از من انتقام بگیرین : من شدیدا تکذیب میکنم ... مطبوعات ما رو به جون هم انداختن
من هیچ مشکلی با کسی ندارم ... کسی هم اگه مشکل داره به من مربوط نمیشه
فکر کنم شما اشتباه گرفتین
من نه کاربر فعال گرافیک بودم و نه همکار اووون قسمت
ببخشید
مغرور به چی ؟
تعداد ستاره های بالای آواتار ؟
اشتباه میکنید
اما قبول دارم که پستهام خشک هستش
چون اگه بخوام با همه خاله بازی کنم
اووونوقت نمیتونم فعالیت کنم (منظور از نمیتونم اینه که وقت نمیکنم)
طنز و جدی قاطی بود تو این پست :20::46:
سلامنقل قول:
خوبیه سخن سعدی اینه که هر کس به اندازه عقل و فهم و درک و شعورش میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه
و حتما لازم نیست درک ادبی بالایی داشته باشیم
--------------------------------------------------------
خوب شد در مورد حکایت پرسیدی
جند نفر بهم پی ام زدن یا تو یاهو پرسیدن که منظور از سگ!!! تو اووون حکایت کی بوده
اول باید بگم که وقتی یه حکایت تعریف میشه ...قصد اینه که ازش نتیجه گیری کنیم ... و نتیجه رو به خودمون و اطرافیانمون برگردونیم
نه اینکه عینا شخصیتهاش با شخصیتهای بیرونی قیاس بشه
اگه نیگاه کنید اووون حکایت در جواب همکار انجمن فیلم نوشته شده
پس مربوط میشه به مشکلات ما در انجمن فیلم که هر ماه چند نفر عضو میشن فقط به قصد تخریب و توهین به بچه های انجمن فیلم و تضعیف روحیه مدیران و همکاران و کاربران اووون قسمت (یا توی انجمن یا توی پیغام خصوصی)
حالا اگه خیلی ها اصرار دارن که با اووون سگه هم ذات پنداری کنند (حتما واسش دلیل دارن ... مثل یافتن وجوه مشترک) به خودشون مربوط میشه نه من
سلامنقل قول:
و اما جواب من به نقد شما
نقد که نبود
همش تعریف بود
ممنون از شما
در مورد اخلاق
من به حرف خود شما استناد میکنم که "هر کدوم از ما خصوصیات خاص خودمون رو داریم و یه مدیر رو به صرف مدیر بودن نباید دنیای اطلاعات و مهربونی و از خودگذشتگی ! دونست"
چشم سعی میکنم بهتر باشم (البته به نظر خودم باید اول سعی کنم که خوب باشم بعد به بهتر شدن فکر کنم)
سلامنقل قول:
یه چه عجب
به زور مدیر شدم !!!:31: شایدم به سختی :31:
در مورد اخلاقم زیاد توضیح دادم (همین که هست میخوای بخواه ... نمیخوای هم باید بخوای ! ... مگه دسته خودته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
درسته "نجات سرباز رایان" رو بسیار دوست میدارم
سلامنقل قول:
پای کامپیوتر و انجمن هم میخندم ! اما شما نمیتونید ببینید :27: این اسمایلها هم نمیتونن خوب احساس آدم رو منتقل کنند !
------------------------
یکی این امضاها رو دوست داره و هی تشویق میکنه ادامه بده ... یکی مثل شما ازش متنفره
یکی هم مثل من حال نداره هر روز امضا عوض کنه
چیکار باید کرد ؟ هیچکار ! من کار خودمو میکنم :20:
------------------------
واقعا شرمنده
علاوه بر شما , یکی دو عزیز دیگه برام پی ام فرستادن (مثل L O V A B عزیز)
اما دقیقا مربوط میشد به زمانهایی که من کم میومدم سایت و بعدشم کمی بی دقتی و فراموشی باعث شد نتونم پست بدم
امیدوارم ناراحت نشده باشین
نقل قول:
سلام
شرمندم که مجبور شدین برخلاف میلتون پست بدین
بله ... درسته
کاملا احساس میشد که یه "سوپرمن" باید بیاد تو تاپیک و حرفهایی که هیچکس جرئت نمیکنه رو به زبون بیاره
در مورد اینکه بعضیا میخوان از من انتقام بگیرین : من شدیدا تکذیب میکنم ... مطبوعات ما رو به جون هم انداختن
من هیچ مشکلی با کسی ندارم ... کسی هم اگه مشکل داره به من مربوط نمیشه
فکر کنم شما اشتباه گرفتین
من نه کاربر فعال گرافیک بودم و نه همکار اووون قسمت
ببخشید
مغرور به چی ؟
تعداد ستاره های بالای آواتار ؟
اشتباه میکنید
اما قبول دارم که پستهام خشک هستش
چون اگه بخوام با همه خاله بازی کنم
اووونوقت نمیتونم فعالیت کنم (منظور از نمیتونم اینه که وقت نمیکنم)
جالبه
واقعا جالبه
موفق باشی
از این بیشتر توقع نداشتم
من هم از شناخت قبلی که از ایشون داشتم ایشون رو تا حدی میشناسم!
شخصی مهربان که مدریت واقعا لایق ایشون بود!
چند تا از پستای منو در انجمن بازیهای کامپیوتری پاک کرده بودن که واقعا هم پست های ... (اون موقع آکوا نبودش که پ خ بده!:27:)
تا همین حد از ایشون شناخت دارم!
سلامنقل قول:
ممنون
لطف کردی عزیز
خوشحالم تونستم کمک کنم
شاد و موفق و پیروز باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هنوز زندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراحمی
خوشحال میشیم شما رو تو انجمن فیلم ببینیم
موفق باشین
سلامنقل قول:
باز جای شکرش باقیه که با وجود خشک و جدی بودن با مهربونی کمک کردم :31:
خوشحالم تونستم کمک کنم
ممنون
سلامنقل قول:
آره دیگه
نوبت من شد
کلا در کشف استعداد ، استعداد خاصی داره
آره ... اما متاسفانه در مورد تو اشتباه کردم و فقط شرمندگیش برام مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت کنی اوووون آواتار میخواد درس عبرتی باشه واسه بچه ها ... که آقا جون سیگار بده
حتی اگه کسی آواتارش سیگاری باشه بد اخلاق میشه !!!
سری فوتبالهای کونامی (حتی اووونهایی که برای سگا می ساخت) از سری فوتبالهای فیفا بهتر هستش (حتی جدیدترین نسخه فیفا) :20:
خوش باشی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدات عزیز
لطف داری
شما هم همیشه موفق و شاد و سلامت و پیروز باشی
امین خان گل.خیلی بچه ی باحالیه.من دست بوسشم بابت لینکهای اکستندد 3گانه ی ارباب حلقه ها.تا آخرعمر دعاگوش هستم.
مدیر قاطعی هم هستش.یه بار سر یه پست توی تاپیک فیلم ارباب حلقه ها بهم تذکر دادش همون شب خودمو خیس کردم وقتی تذکرشو خوندم:31:ولی بعدش برای اینکه اون اتفاقات نیفته ازون کارای بد نکردم تا پیش خانواده شرمنده نشم:19:
کلا امین جان خیلی دوست داریم:11:
سلام عزیزنقل قول:
ممنون از شما و فعالیتتون در انجمن فیلم
سربلند باشین
سلامنقل قول:
پیش میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
خب هر کس یه سلیقه ای داره
من وقتی بازی استراتژیک انجام میدم حس نمیکنم خودم دارم بازی میکنم
و هیچگونه جذابیتی برام نداره
من گردنم از مو باریک تر
همین الان دستها به نشانه تسلیم بالا
سلامنقل قول:
حرف زدن خودم همینجوریه
خیلی رسمی و عصا قورت داده نیست
اما سعی میکنم محترمانه باشه
(البته یه کم طنزش بیشتره ! :31:)
ممنون عزیز
لطف کردی
سلامنقل قول:
مرسی سیاوش جان
شما هم همیشه موفق باشین
سلام امين خان خوبي؟
اين ابتكاري كه هر 5 پست پاسخ دوستان رو ميدي خيلي خوبه احتمالا جزو قوانين تاپيك قرار بگيره.
ممنون از شما
و اما دو مطلب پاياني:
1-همچنان منتظر نقد من در روزهاي آتي باشيد
2-همچنان منتظر افشاگري بنده از پشت پردهي اين تاپيك باشيد.
سلامنقل قول:
ممنون
:20:
سلامنقل قول:
تو فینگلیسی حال و حوصله ندارم دقت کنم چند تا o تایپ میکنم برای اینکه اشتباهی کم تایپ نکنم (که اشتباه تلفظ بشه) بیشتر میزنم ... تو فارسی هم همینجوری شد :20:
سلامنقل قول:
یادش بخیر
چه دوران خوشی داشتیم
تاپیک replayها چقدر جذاب و با صفا بود
مرتضی جان
تقصیر من نیست
متاسفانه مجبور شدم یه کم جدی تر از اووون زمان باشم
مرسی عزیز
لطف کردی پست دادی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hojjat-game-carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اجازه داری ؟!
به هر حال
خوش اووومدی
امیدوارم مثل قبل نخوای فعالیت کنی
دفعه قبل که خیلی مارو اذیت کردی
سلام بردیا جاننقل قول:
فدات
خوشحالم آخر سر تونستی دانلود کنی و مشکلی که موقع باز کردن فایلهای فشرده شده داشتی حل شد
و از فیلم لذت بردی
تذکر دوستانه بود
این همه ترس نداشت :دی
دل به دل راه داره عزیز
بله مجوز ورود دارم!نقل قول:
سلام
واقعا اجازه داری ؟!
به هر حال
خوش اووومدی
امیدوارم مثل قبل نخوای فعالیت کنی
دفعه قبل که خیلی مارو اذیت کردی
این دفعه دیگه دوره بره انجمن بازیا نمیپلکم!
امين جان بازم سلام
خسته نباشي
فقط ميخواستم بگم كه همين استيلي كه داري خيلي خوبه ، نه افراط داره نه تفريط . منظور من بيشتر اين بود كه نكنه اخلاق خودت هم كلا" داغون شده باشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوض شده باشي ، ولي همونطور كه فكر ميكردم متوجه شدم هنوز همون امين خودموني .
اين رو هم بگم كه بدخواه مدخواه داشتي به خودم بگو تا برم حالشو سينما كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي نمي توني يه كاري كني داوود برگرده ؟ دلم براش خيلي يه ذره گشته ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اميد ديدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امین جان
مرسی همانطور که خواسته بودید در انجمن درخواست فیلم
مطرح کردم
قربون شکلت
مخلص آقا
بازهم ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به آقا امين:11:
ايشون كه واقعا مدير خوبي هستن و اميدوارم هميشه اين طوري بمونن:46:همين طور ايشون فوق العاده منطقي هستن البته يكم رسمي و مقرراتي هستن به خاطر همين مديريت بهشون مياد! (همش ياد اون تاپيك سيمز مي افتم!:19: كه يه مدت قفلش كرده بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در قسمت فيلمها كه فعاليتشون چشمگيره و باز هم ممنون.
توي قسمت بازي ها هم كه خيلي سريع جواب ميدن من اولين بار فايل اويل 3 (همين كه توي امضامه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو بهشون دادم تا برام پيوست كنن و ايشون خيلي سريع اين كارو انجام دادن:46:
و ديگه هميشه موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله امین جان.علاوه بر بازگشت شاه,2برج و یاران حلقه رو هم دانلود کردم و لذتی بس فطیر بردم.الانم که آخرین پارت نامه هایی از ایووجیما مونده.کلا متشکریم.
سلام
منم اومدم این جا یه چیز گفته باشم ....
اما یه چیزی شما که تنیس بازی می کنی ازت بعیده که سیگار بکشی....
در ضمن خیلی به من گیر می دی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ببین کیه رو نقد:11:
من که خیلی از آقا امین راضیم(مخصوصا در مورد تاپیک سیمز:40: )
خیلی هم ازشون ممنونم که این قدر زحمت میکشن:27:
سلام
با اینکه تازه واردم و نباید بیام اینورا اما خوب دلم نیومد مدیر انجمن بازی که بیشتر پستامو اونجا میدم رو نقد نکنم.
خوب من طبق عادتی که دارم اول از همه که عضو میشم میرم سر ارسالای قبلیه تاپیکا.قدیما رو که میدیدم فعالیت آقا امین خیلی تو اونورا بیشتر بوده.به شخصه تو این 2 3 ماه فقط 4 5 ارسال از ایشون تو اون قسمت دیدم.بالاخره مدیری که فقط پست پاک کردن و ادیت کردن نیست.یکم اونجا هم فعالیت کنین لطفا دوباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم بد نیست.امین جان چرا فکر میکنی اگه خشک نباشی موفق نمیشی تو کارت؟این یک قانون نانوشته پیسی ورد هست؟خیلی عجیبه حتی کسایی که تو انجمنای دیگه کلی ازشون شوخی دیدم و اینجا مدیر و همکارن شدیدا خشک رفتار میکنن اینجا!!شایدم جز شرایط مدیریته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .من تو فورومای زیادی رفت و آمد دارم اما فقط مدیرای اینجا رو اینجوری دیدم.مثل مدیر مدرسه رفتار میکنن همه.ولی بقیه جاها شوخترین افراد همون مدیرای سایتن.آمار بن شده های اینجا هم نشون میده یجای کار میلنگه!!حتی سم فیشر بعد از اینکه همکار شده از این رو به انرو شده...
البته این نقد دوم برا کل مدیرا بود اما خوب شما هم جزشون بودی.
ببخشید تعریفا رو همه کردن گفتن نقد کنم...
موفق باشی و نارنجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین هنوز دارن نقدت میکنن؟
بابا تموم شد بچه مردم ، یه چیزی هم بذارین ته حسابش بمونه ...
پست بالا کاملا اسپم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
راستش من خیلی کم میام نت اما امین یکی از کسایی بود که من دوست داشتم بیاد در این بوته زار .:27:
از اولین کسایی بود که من وقتی عضو سایت شدم باهاش اشنا شدم .:5:
خیلی ادم سخت کوش دقیقیه و خوب همیشه سعی کرده تا اون جایی که میشه مشکلات بچه ها رو رفع کنه .
و برعکس باقی مدیرا تند تند اخطار نمیده .:21:
در کل بگم من که فکر کنم یکی از بهترینهای سایته:11::10: ضمن اینکه مراتب تشکر و سپاس خودمو برای کمک های ایشون در زمینه های مختلف عرض میکنم.:46:
موفق و کامروا باشید
ببخشید با عجله نوشتم
اوه راستی یادم رفت بگم (البته امین خودش زبان دفاع داره) ولی امین هم صبوره هم منطقیه هم خوش برخورده
و من تا به حال ازش ندیدم که با کسی بد رفتار کنه .
بعضی وقتا هم بهتره که ادم یکم جدی باشه تا اونقدر ابکی:31::46:
البته منظورم این نیست که باقی مدیرا ابکی هستن:27::21:
جدا از شوخی من مدیریت ایشونو (منظورم همون امینه) قبول دارم
ببخشید دوباره که پشت سر هم پست دادم
Amin
يك اسم و 4 حرف
و چقدر انعطاف
amin امين
nima نيما
mina مينا
iman ايمان
mani ماني
nami نامي
imna يه چيزي تو مايههاي خبرگزاري فيلم و موسيقي ايران
inma قسمتي از يه تيمه فكر كنم
mian ميان ، بين
mian ميان. ميان ديگه . ميان . منفيش ميشه نميان. افتاد الان ؟
main يعني اصلي
و ... .
اينجاست كه بايد گفت :
چه جالب
و بعدش :
چه جلب
:31:
قیافت اسپمه:31:نقل قول:
آخ ...نقل قول:
نه داداش من با پست شما نبودم ...
منظورم از پست بالا یعنی همون دوخط بالا که خودم نوشتم.
اصلا هواسم نبود که میشه اینطوری هم برداشت کرد.
ببخشید
چرا ناراحت میشی.شوخی کردم.فکر کردم با من شوخی کردی:10:نقل قول:
میگم چقدر امین زیاده اینجا:31:
Amin البته تا حالا باهاش برخورد نکردم.؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از آویتار انتخاب کردنش و روش امضا گذاشتن پیداست باحاله.؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کی تا حالا آدم ها رو از از روی آواتار میشه شناخت؟
هیییییی .
گفتین امین یاد قدیم ندیما افتادم . اون موقع که اینجا سر جمع 15 هزارتا عضو داشت . اواتورش یه چیز تو همین مایه ها بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوراکمون هم کل کل با فیفایی ها سر PES و FIFA بود که البته همیشه پیروز بودیم ولی مگه حرف تو سر فیفایی ها میرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تاپیک هم داشتیم که گلهای قشنگمون رو اپ میکردیم و توش میزاشتیم .
البته امید (مدیر سابق انجمن بازی) و ساب زیرو (داود) هم باهامون بودن که یه جورایی شده بودیم دار و دسته نیویورکی !
اخر سر هم گنده های فیفایی رو عشق PES کردیم تا خیالمون راحت شد .
آواتار شما که آیکون نرم افزار iphoto سیستم عامل مک اپل هست! :31:نقل قول:
واقعا من هم که همیشه از انجمن فیلم استفاده می کنم از روش ایشون و رسیدگیشون به کارهای انجمن خیلی راضی هستم خسته نباشید amin
به نظر من اویتار و امضا شخصیت آدم رو نشون می ده.؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب دوستان نقد امين عزيز رو به اتمامه از فرصت بدست آمده نهايت استفاده رو بكنيد
موفق باشيد
همچنان منتظر نقد من باشيد
چرا از وقتی امین اومد تو بوته زار اینقدر کم پیدا شد؟ واقعا کم سابقه بوده هان!!! الان بیشتر از 5 روزه که اثری ازش نیست. نه؟!؟! کسی میدونه چرا؟ مردیم از دوریت بابا!!!
و ناگهان چه زود دير ميشود
سلام به همه ي دوستان و دوستان.
به به ببين كي روي اين بوته ي داغ نشسته ! AMIN
اينجا بايد كاربرها رو نقد كرد ؟؟؟خوب تاحالا كه نقد نشدي ها ؟؟؟ حالا من ميخوام نقدت كنم البته اگر قوانين فروم اجازه ي نقد يك مدير رو بده .
اميدوارم نقد هاي منو فقط خودت جواب بدي نه دوستان و رفقا و خانوم هاي محترم همكار و مديران ارشد و ............
1-اول اينكه يك مدير بايد جنبه ي نقد شدن رو داشته باشه و كنترلش دست خودش باشه . كه خوب متاسفانه ما كه تو فاز اولش چيزي نديديم. چون پدارم خان مصرند كه نقود مستند باشه خوب ماهم زحمت گردآوريش روكشيديم ديگه.
حاج مهدي وشيردل توي همين تاپيك اومدند وعده ي نقد شما رو دادند. مثل خيلي هاي ديگه كه اگر شبهه اي بود براتون اسم ميبرم.
خلاصه اينكه تا اين پست اومد عكس العمل ازهمكار انجمن و رفيق شفيق شما عسل بانو اومد دقيقا پشت بند پست شيردل اين پست رو داد و خوب خيلي واضح روشن منظورش با شيردل و حاج مهدي بود واينو خوب همه ميدونند چه خود امين چه خود عسل بانو و چه هر كس ديگه اي كه بايد بدونه ميدونه
نقل قول:نوشته شده توسط Asalbanoo
سلام
شاید اینو بشه گفت ایراد..نقد..نمی دونم
به نظرم امین برخی اوقات در برار برخی افراد زیاد تسامح و تساهل به خرج می ده...
افرادی که تنها علاجشون برخورد خیلی جدی هست.
اما امین واقعا با سعه صدر باهاشون رفتار می کنه.....
فكر ميكنيد مير محترم در جواب عسل بانو و خطاب به اين دو كاربر و امثال اينها چه جواب دادند ؟؟؟
نقل قول:نوشته شده توسط Amin
سلام
یه حکایت
سگی پای صحرانشینی گزید ؛ به خشمی که زهرش ز دندان چکید. شب از درد بیچاره خوابش نبرد. به خیل اندرش دختری بود خرد. پدر را جفا کرد و تندی نمود. که آخر تو را نیز دندان نبود ؛ پس از گریه مرد پراگنده روز , بخندید کای مامک دل فروز مرا گرچه هم سلطنت بود و بیش. دریغ آمدم کام و دندان خویش. محال است اگر تیغ بر سر خورم که دندان به پای سگ اندر برم. توان کرد با ناکسان بد رگی و لیکن نباید ز مردم سگی.
.....
خود دوستان قضاوت كنند كه درسته يك مدير كاربران رو سگ خطاب كنه ؟؟؟ خواهشا اين مطلب بيان نشه امين جان كه منظورم اينها نبودند يا چيز ديگه. چون عسل بانو از افرادي صحبت كرده منظور هم مطمئنا انسان هست ديگه نه ؟؟؟ خوب مطمئنا نقد مال دنياي نت بوده ديگه نه و منظور هم پي سي ورد بوده.پس در نتيجه منظور عسل بانو مستقيما بعضي از كاربرهاي پي سي ورد بوده كه خوب حتي بدترين كاربران و بن شده ها هم نبايد اين صفت رو به دوش بگيرند. واقعا به اين ميگن افتضاح حالا ميخواد منظور با شيردل و حاج مهدي باشه يا هر كاربر ديگه .
تمام اين اتفاقات در صفحه ي 117 اين تاپيك رويت ميشود.
2-هر كس خودش احترام خودش رو نگه ميداره پس بعد از تاييديه ي نقد 1
سوتي اين جمله گرفته شد سگی[/color] پای صحرانشینی گزید و رفت توي سوتي بازار كار نداريم كه سوتي بود يا نبود اما بدون اينكه اسم برده بشه بچه ها خودشون اومدند و قضاوت كردند و پاسخ دادند و بماند كه چقدر خنديدند و ....... .عكس العمل چي بود ؟؟؟ پست جناب مافيا و بعدش پست امين كه شعر سعدي رو گذاشته و تاپيك رو قفل كرده. فكر ميكنيد دوستان اگر اين جمله رو كسي جز امين گفته بود وسوتي بازار راه افتاده بود اين تاپيك قفل ميشد ؟؟؟ به اين ميگن خودكامگي
كد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-توي همين تاپيك بالا مافيا از باند بازي گفته و يكي از علل اخراج حاج مهدي وشيردل رو باند بازي اعلام كرده . اما خوب جز باند شيردل و حاج مهدي و كل متفرقه ظاهرا يكباند مخوف تر و خفيفي تري هم هست كه كسي جرات نميكنه صداشو دربياره. باند مافيا البته منظورم اون مافيايي نيست كه هدفن توي گوشش هست و تيريپ مرام رفقا دشمن كشي ميكنه و صداي هيچكسو نميشنوه نه منظورم اون نيست ولي يكيشون فكر كنم همون باشه كه بخاطر امين دونفر رو به سادگي نه اخطار و نه بن موقت بلكه بن دائم كرد.جوخه هاي بن اسم با مسمايي ميتونه باشه .اين نقد مافيا نبود نقد امين بد كه باعث بن شدن اين دو كاربر و احتمالا كاربرهاي بعد توسط دوستش مافيا شد. كه بقول مافيا 10 نفر که هیچی 50 نفر رو من محو می کنم.
كاش شما هم توي اون تاپيك احزاب شركت ميكرديد قول ميدادم كه هم بيشترين عضو رو جذب ميكردين و هم ديفنستون ميرفت بالا و هم اينطوري احتياجي نبود ساير كاربرهايي كم از مديريت شما نداشتن حذف بشوند.
4-رفيق بازي شما فقط به قضيه ي بن شدن اين دوتا نيست خيلي موارد ديگر كه من فقط نامي و نشاني ميدم و ميگذريم.
يك تاپيكي بود بنام شماهم نماينده ي مجلس شويد كه بيش از 5000 بازديد و بيش از 600بازديد داشت . حالا اين قسمت رو بهخاطر بسپاريد تا برم جاي ديگه؛
در راستاي همين تاپيك يكتاپيك ايجاد شد به نام احزاب مجلس، كه در آن چندتا حزب تشكيل ميشد و هم فكر ها توي يك حزب و براي مباحثه در مجلس مجازي.به دلايلي تاپيك خز شد و بين بچه ها درگيري پيش اومد. درگيري چند تا از كاربرها با يك كاربر ديگه به انجمن بازيها كشيده شد و .............
اون بنده خدايي كه توي انجمن بازيها پست هاشوتاپيك هاش به سخره گرفته شد از قضا دوست آقا امين ما بوده . آقا امين هم كه دست به جبران و جواب هاي هوي دادنش خوبه سريع احساسات پاكش رو منتقل ميكنه به تاپيك مجلس . به عبارتي مجلس رو به توپ ميبنده .تاپيك قفل ميشه تا بابك بياد تصميم بگيره .ما و دوستان كه هرچه ديديم و چشمهاي ضعيفمونكار كرد پست نامربوط يا بقول امين جدي گرفتن تاپيك نديديم.شايد عينكمون لاغر شده .اما نه يه چيزهايي رويت شد ظاهرا اون چند نفري كه دوست آقا امين رو توي انجمن بازيهاي تخريب كرده بودند اينجا هم پست ميدادند.
چه چيزهايي آدم ميبينه . حتما جواب امين هم اينهكه ما داريم اشتباه ميكنيم و همچين چيزهايي نبوده و ما با كسي كدورت نداريم و با همه دوستيم و...............
اي واي چرخ فلك چقدر سريع ميچرخه .فكر كنم دوهفته نميشه كه تاپيك ترين ها و دوست داشتني ترين كاربرها اسم همين چند نفر بن شده صدر جدول بود . ...........فكر ميكنم اون تاپيك الان اسمش شده كاربران اخراج شده از سايت .چون اسم همون دوستان صفحات آخرش رو مزين كرده.فكر ميكنم امين خان و جناب مافيا ميتونستند راههاي بهتري براي تشخيص هويتشون ارائه بدهند تا اينكه ................
اگه هدفتون اين بود كه كم كم در كتفرقه رو تخته كنيد خوب كاري كرديد و خوب كسايي رو برگذيديد و خوب به هدفتون رسيديد .چون ديگه صدايي از تو متفرقه در نمياد
شايد نقد من يك كم خشك و زنند باشه اما توش غرضي نيست و با احترام به امين تقديم ميشه و اميدوارم كه مثمر ثمر باشه . هرچند اينجا فقط اسمش تاپيك نقده و كسي مثل من دل و جيگر نقديدن نداره يا شايد هم اصلا نقدي بهت وارد نيست كه اميدوارم اينطور باشه.
خلاصه نميدونم براي يك نقد مستند و عادلانه چه جزايي در انتظارمه . ويرايش پست ؟ اخطار ؟بن ؟ ...تا كي ؟؟
گردی از راهی نمی خیزد سواران را چه شد.مرده اند از بیم یاران نامداران را چه شد.
جز صدای جغد ها چیزی نمی آید به گوش قمریان آخر کجا رفتند ساران راچه شد.
از هجوم کرکسان شوم قلب من گرفت.بلبلان قرقاولان کبکان هزاران را چه شد.
دور تا دور من از دشمن سیاهی می زند. دوستان ما کجا رفتند یاران را چه شد.
قمریان آخر کجا رفتند سرارن را چه شد.
هرکجا سوز زمستان است و تاراجی خزان. روح تابستان و اسب نوبهاران را چه شد.
زیر سم لشکر ضحاک پشت من شکست. کاوه ی لشکر شکن کو شهسواران را چه شد.
لشکر توران به قلب سرزمین ما رسید. رستم و گودرز کو اسپندیاران چه شد.
خشکسالی در زمین بیداد و غوغا میکند.بخشش هفت آسمان کو باد و باران را چه شد.
قمریان آخر کجا رفتند ساران را چه شد.
پست اول اديت شد........
فقط دو نكته:
1-لقب امين فراموش نشه روزهاي پايانيه
2-در مورد پيشنهادي كه پيرمرد عزيز دادن فقط اين نيست كه من قبول كنم بلكه بايد دوستان بپذيرن وقتي استقبال نشه........من هيچ كارم
واسه همینه که من از بابک خوشم میاد...نقل قول:
3-توي همين تاپيك بالا مافيا از باند بازي گفته و يكي از علل اخراج حاج مهدي وشيردل رو باند بازي اعلام كرده . اما خوب جز باند شيردل و حاج مهدي و كل متفرقه ظاهرا يكباند مخوف تر و خفيفي تري هم هست كه كسي جرات نميكنه صداشو دربياره. باند مافيا البته منظورم اون مافيايي نيست كه هدفن توي گوشش هست و تيريپ مرام رفقا دشمن كشي ميكنه و صداي هيچكسو نميشنوه نه منظورم اون نيست ولي يكيشون فكر كنم همون باشه كه بخاطر امين دونفر رو به سادگي نه اخطار و نه بن موقت بلكه بن دائم كرد.جوخه هاي بن اسم با مسمايي ميتونه باشه .اين نقد مافيا نبود نقد امين بد كه باعث بن شدن اين دو كاربر و احتمالا كاربرهاي بعد توسط دوستش مافيا شد. كه بقول مافيا 10 نفر که هیچی 50 نفر رو من محو می کنم.
چون اهل این باند بازیها نیست ;)
ویرایش (علت: چون پستم جنبه نقد نداشت از لحاظی)
خوب...
البته این نظر شخصی منه...
نمیخوام کسی رو متهم کنم یا خدای نکرده توهین... شاید برداشتم کاملا اشتباه باشه...
اما منظورم از جمله بالا اینه که منم حس میکنم این خود مهران و تعدادی از دوستانش (از جمله امین) هستن که باند بازی میکنن...
البته میشه اسم بعضی از کارها رو هم گزاشت حمایت از مدیران انجمن... ولی زمانی این صحبت درست هستش که این حمایت، معقول و برای همه مدیرها باشه...
یادمه زمانی که همکار بودم... برخورد مهران یه جورایی عکس بود با من... پس مورد دوم مطمئنن نقص میشه(حمایت از همه)
پینوشت:
البته در مورد قضیه سوتی بازار... حمایت مهران تا حدی معقول بود... اما نه در این اندازه... چون امین هم با گفتن اون حکایت.. توهین بزرگی کرده بود به بچه ها