سلام
یه فلش مموری میخوام.
فقط OCZ یا Patriot
و میخواستم خریدم رو از اینترنت انجام بدم
فروشگاهی میشناسین که این فلش ها رو موجود داشته باشه ؟ با قیمت مناسب ؟ (در صورتی که گزاشتن اسم فروشگاه خلاف قوانین فروم هست لطفا پ.خ بفرمائید )
ممنون
Printable View
سلام
یه فلش مموری میخوام.
فقط OCZ یا Patriot
و میخواستم خریدم رو از اینترنت انجام بدم
فروشگاهی میشناسین که این فلش ها رو موجود داشته باشه ؟ با قیمت مناسب ؟ (در صورتی که گزاشتن اسم فروشگاه خلاف قوانین فروم هست لطفا پ.خ بفرمائید )
ممنون
سلام من یک فلش مموری 8گیگ kingston دارم وقتی به کامپیوتر متصل میکنم چیزی نشان نمیدهد اما حدود 7گیگ را پر اعلام میکند چرا؟
نقل قول:
ویروس گرفته یا فایلاتون hidden شدن
ریسک نکن و فرمتش کن
دوستان. کسی فلش سونی 64 گیگ قیمت داره. کلا فلش 64 یا 32 چه مدلی خوبه و اگه قیمت دارین بگین!
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر من خرید فلش 64 گیگ ارزش نداره
چون الان فلش 16 گیگ سونی قیمتی دو رو بر 55 تومن داره(اصلا سونی فلش 64 گیگ داره مگه؟)
عوض اون میتونی با همون قیمت شاید هارد اکسترنال 1 ترا هم بگیری
موفق باشی
پاتریوت مدل ایکسپورتر سری ایک تی توصیه مشیود شدیدانقل قول:
32 گیگ حدود 40 تومان و 64 گیگ حدود 85 تومان.
32 گیگ 40 تومن ؟نقل قول:
من دیروز کل پاساژ ایران و بازار رضا رو زیرورو کردم. تخم پاتریوت رو ملخ خرده بود! اخرش 8 گیگ Xporter XT رو 24500 خریدم.
قیمت 16 گیگش هم 42 تومن بود شما چطور 32 گیگ رو این قیمت داری ؟ از کجا قیمت گرفتی؟
اوه اوه چه سوتی ای ! :دی کله سحر ساعت 10:30 پاشیم پست بزنیم همین میشه دیگه :دینقل قول:
من به ترتیب 16 و 32 را گفتم :) و البته قیمت هم ماله 2هفته پیش بود شرمنده فقط من باب کمک قیمتها را حدودی عرض کردم.
حالا اگر امروز تو بازار دیدم میپرسم حتما :)
مشکل شما احتمالا با check disc حل بشهنقل قول:
آقا من فلش 128 از بانه خریدم ولی مثل اینکه کار نمی کنند درست و حسابی
یعنی هم 2 الی 3 گیگ ذخیره می کنند و هم اینکه بعد از مدتی فایل ها را پاک می کنند
علت چیست؟
سلامنقل قول:
علتس تو پست خودتون هست دیگه :دی میگید از بانه خریدید ! خب جنسهای اونجا که نباید انتظار داشت اصل باشه و با قیمتی حتی کمتر از نصف اصلش بخری که ! خب این هم از مشکلاتشه که جنس تقلبیه و حجم واقعی فلش یه موقعهایی کمتر از یک دهم هم هست و هیچ کاریش هم نمیشه کرد.
راستی امروز پاتریوت ایکسپورتر سری ایکس تی پریسدم 8 گیگ 25 تومان !!!
ببینم این اکستورتر همونه که قرمز و مشکلیه؟ و یه ایکس بزرگ داره؟نقل قول:
چون من اسمشو نمیدونستم دقیقا.
آره. منم خیلی بهم گفته بودن میخوای بخری اینو بخر. ولی خوب گرونه!!:31:
پولمون رو جمع کنم هارد اکسترنال ضد ضربه واینا قیمت کردم 120 تومن بخرم. ولی خوب چون اطلاعاتم و اینو و اونو میبرم لازم دارم. حدودا 32!!!!
اینا با ویندوز 7 مشکل ندارند؟
آخه توی مدرسه که زدم بیشتر هم جا گرفت و هیچ مشکلی هم نداشت
دوستان نظر شما درباره فلش a-dataچيه؟
من یکی از دوستام دارهنقل قول:
ازش گرفته بودم سرعت قابل قبولی داشت (از ترنسد بیشتر بود)
سلام دوستان-یکی از دوستانم از بانه داره واسه منو دوستان فلش 32GB میاره دونای 10،به نظر شما عاقلانه هست؟؟؟ بگیرم؟؟؟
سلام، من هم یه سوال داشتم. هر چی حجم فلش مموری ها باللاتر میره آیا کیفیتش میاد پایین؟
بله همونه که مشکی و قرمز هست :)نقل قول:
گرون نیست جدیدا گرون شده وگرنه زمانی که ترنسند با سرعت پایینتر هست مثلا 16-17 واقعا 3-4 تومان ارزش خرید اینو داره و اگر من باشم باز هم ترجیح میدم 8-9 تومان بیشتر بدم جنس خوب بگیرم .
عاقلانه بودنش که به خودتون مربوطه ولی بهتره از دوستانی که همچنین کاری کردند و از داستانهای پشیمانیشون بپرسید متوجه میشید داشتان از چه قراره :دی (نمی خوسایتم بگم که ناعقلی است وللی نشد وجدانم نگذاشت :11: )نقل قول:
من حتی یکی از دوستانم جوگیرانه رفت ترنسند 600 گیگ با کمتر از نصف قیمت از بانه خرید ولی به اندازه یک دهم هم نتونست از فضاش استفاده کنه چون حجم را 55 گیگ نشون میداد :دی که تازه اونهم با سرعتی کند که آخر هم بعد از چند ماه سوخت !
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
خیر اصا همچنین چیزی نیست.نقل قول:
بلکه خیلی مواقع بر عکس هم هست چون با افزایش حجم مسلما گذر زمان خورده و تکنولوژی بالاتر رفته و چه بسا که ممکنه سرعتوشن بسیار هم بالاتر باشه.
این فلش ها فقط به درد جا سوییچی میخوره (تازه اگر شکلشون قشنگ باشه )نقل قول:
حالا خودتون بگید جاسویچی این قدر ارزش داره
تاکیدا نخرید
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
نهنقل قول:
هرچی حجم فلش مموری بالاتر و قیمت ارزانتر کیفیت میاد پایین
آقا قیمت دقیق این فلش اکسپروتر 32 چنده!!!؟ کسی قیمت داره ؟
سلام دوستان
لطفا یکی کمک کنه و بگه این پیغام خطا برای چیست و چه جوری می شه رفعش کرد ؟
کد:http://www.pichost.ru/out.php/i120441_error.JPG?id=b0575d7a1d483cd8373830303031
لطفا قبل از خرید فلش حتما از دیگران پرس و جو کنید و از جای معتبر خریداری کنید که به مشکل من گرفتار نشید.
من از نمایشگاه بین المللی مشهد 3تا فلش A-data خریداری کردم که هر کدوم 8 گیگ بود .
اما وقتی آوردم که استفاده کنم اطلاعات رو با سرعت کم ذخیره می کرد و وقتی که می خواستی اطلاعات رو ببینی فقط 2 گیگ اون رو نشون می داد
بردم پس بدم گفت باید بفرستیم تهران. هنوز که جوابی نرسیده.
فلش قلابی زیاد شده.
خیلی کمیاب شده من امروز خیلی گشتم فقط 8گیگ دیدم به قیمت 25 تومان !نقل قول:
باید منتظر موند و یا به همین برندهای موجود اعتماد کرد که اصلا توصیه نمیشه !!!
سلام دوستان
اگه کسی فلش tdk داره حتما توش نرم افزار flash lock v2.22 رو دیده
من تو بخش درخواست نرم افزار ، در خواست این نرم افزار رو دادم ولی کسی این نرم افزارو نداشت اگه کسی اینجا اونو داره لطف کنه تو بخش درخواست نرم افزار لینک دانلود اونو بزاره آدرسه اون بخش هم هست :
ممنونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=390653
با سلام چندي پيش كه براي تفريح و خريد به شهرستان بانه رفته بوديم در استان كردستان من يك فلش 32gig kingeston خريدم بدون گارانتي بود ولي به همون طرف گفتم امتحانش كنه و اون هم چندتا فايل آهنگ توش ريخت و ظرفيت اون هم نگاه كردم كه كمتر نباشه كه خدا رو شكر 32 بود بعد كه از مسافرت برگشتيم وقتي خواستم فايل جديد توش بريزم و ببرم جايي ديگه فايل به راحتي ريخته شدند ولي زماني كه خواستم از فايل ها استفاده كنم براي باز شدن فايل ارور مي داد من با خودم گفتم شايد در داخل فلش اين مشكلو دارن بعد كه كپي هم كردم توي سيستم باز هم همون ارور رو ميداد ميشه كسي من رو راهنمايي كنه!!!
سلام دوستان من 1 فلش 32 گیگ دارم ولی ظاهرا درسته ولی وقتی چیزی روش میریزی بعد که از سیستم جداش میکنی دوباره وصل میکنی هر چی روش بوده پاک شده منو راهنمایی کنید کاریش میتونم بکنم؟
میتونم بپرسم مارک فلشتون چیه؟
والا پشتش نوشته کینگستون اما هالا اصل بودنش اینا رو مطمون نیستم:13:نقل قول:
فلش ۴ گیگ چی پیشنهاد میکنین؟
فلش به نظر من فقط ترنسند
میدونی برای چی؟
چون فلش سوختش رو هم خودت میتونی تعمیر کنی و دوباره عین اوش کنی.
خودم این کارو کردم.
فلش 2 کامل سوخته بود برشگردوندم
به خاطر همین میگم ترنسند بگیر
---------------------------------------------------------------------------------------
برای شما رو هم نمیدونم من ترنسند کار میکنم و تاجالا به این مشکل بر نخردم
نظرتون در مورد patriot , sony چیه ؟نقل قول:
سونی که بدرد نمی خوره البته این نومنشو که دارم
پاتریوت خوبه
kingmax چطوره؟نقل قول:
خیلی از مغازه ها اینو پیشنهاد میکنن
KINGSTONE یا KingMax بود تست کردم نسبت به قیمتش خیلی خوبه
چون ریدش حدود 26 بود و رایتشم نزدیکای 11 بود ارزش داره حتی فلششم خراب شده بود که یک برنامه رکاوری داشت درستش کرد
چرا یه چیزیو انقدر سخت می کنید؟
من یه silicon power 4 gig گرفتم 12000وگارانتی مادام العمر!!!!!!!وسرعتشم خوبه .البته به patriot نمی رسه
ولی چرا پول اضافه می خواین بدین؟ من که ازش راضیم
یک فلش خوب 16 گیگ چی پیشنهاد میشه ؟؟
قیمتشم مهم نیست
طبیعتا گارانتی مادام العمر هم دراره دیگه؟
خب پاتریوت ۴ گیگش ۳ ۴ تومان گرونتره. یعنی ارزش نداره همینم براش بیشتر بدیم؟نقل قول:
به نظر من که تو حجم 4 گیگ تفاوت سرعتشون خیلی به صرفه نیست. چون سرعت سیلیکون پاورم خوبهنقل قول:
نقل قول:
نظرتون در مورد patriot , sony چیه ؟
اگه از من بپرسین فقط میگم ترنسند
به خاطر همونی که گفتم
حد اقل خیالت راحته که بسوزه هم میشه برش گردوند برنامشم دارم.
دوست عزیز می شه برنامه رو برای ما هم بگذارید آخه فلش مموری من دچار مشکل شده