واسه خودمون به نظرم قشنگ تره بابا ...
Printable View
واسه خودمون به نظرم قشنگ تره بابا ...
نمیدونم شاید هم با فتوشاپ باشه :41:نقل قول:
آره به نظر منم قشنگتره...نقل قول:
شکن نکنید با فتوشاب درست کردند چون هیج جا از تولیدش یا قرار تولید بشه نگفتد حتی تو جی سی ام ارینا فقط یوزرهاش شایعه درست کردن بدون شک طرح یک وبلاگ نویس خلاق بوده
باز اینا خوبه ...مال من دکمه هاش کار نمیکنهنقل قول:
بله همینطوره..ولی اینم بدون که محققا گفتن که گوش چپ تفکیک و تشخیص صداش بهتر از گوش راستهنقل قول:
دوست عزیز شما دیگه چرا....فیرم ور یه جور رابط (نرم افزار) بین سیمبین و سخت افزار گوشیه مثل درایورها تو کامپیوترنقل قول:
3g اصلا تو ایران معنی ندارهنقل قول:
راستی امین اون پارازیته که گفتی کلا تو انواع لوازم تصویری هستش ...
گوشیو بگیر جلوی مانیتور اگه تیز باشی دلیلشو میگیری...اگه نگرفتی به من بگو بهت توضیح بدم
اين 5310 و 5610 که هيچ کدوم cpu ندارند . بازم 5700 سالاره .
توی خود بازی معمولا تنظیماتی برایه کم و زیاد کردن صدا داره .نقل قول:
اما اگه میخوای اصلا صدا پخش نشه ، میتونی گوشی رو بذاری رو سایلنت ! .
یا اگه نمیخوای صدا ، بلند پخش بشه ! ، میتونی هندزفری رو وصل کنی و صدا رو از اونجا بشنوی .
يعني چي cpu ندارن؟
مگه ميشه اصلن؟
به نظر من جفتشون قشنگه
بلک ادیشن طرح پیش دکمه های سبز و قرمز زشته که مشکی گذاشتنش
اگه همون نقره ای میذاشتن قشنگتر یود.
چه خبره.دو روز مسافرت بودیم 25 صفحه به تاپیک اضافه شده. خوب من رفته بودم آستارا و قاب این گوشی اونجا فراوون بود ولی متاسفانه مثل اینکه خبری از قاب تقلبی نیست تمام قابها اصل بودن و قیمتشون حدود 25 تومن بود.یک مشکل تازه پیدا کردم موقع فیلم برداری وقتی بهم اس ام اس میرسه گوشی ریست میشه.دوستان کسی این مشکلو نداره؟
ولی تو بازی ها دو حالت وجود داره یا خاموش هستش یا روشن پس این چه سیستم عاملی که نمیشه صدا رو هر وقت که خواستی کم یا زیاد کنی و نکته دیگه این که صدا رو نمی تونی برای آلارم یا زنگ SMS یا زنگ تلفن جدا گانه تنظیم کنی!نقل قول:
بازم متشکرم!:10:
شما اول یه بک آپ از مموریه گوشی بگیریننقل قول:
و بعد کد 7370 رو امتحان کنین اگه درست نشد
گوشی رو خاموش کنین و دکمه های ستاره 3 سبز رو بگیرین و گوشی رو روشن کنین
دیگه 100% درست میشه.
من اون راه ها رو امتحان کردم و درست نشده.
مستر ریست هم کردی؟نقل قول:
اگه مستر ریست کردی امکان نداره باید درست شه
شاید شما کد 7073 رو زدین؟
دوست عزیز به خاطر راهنمایی هات ممنون.
مشکل از جای دیگه ای بود که فهمیدم من یه مموری کارت Advance 2 گیگ روش انداخته بودم که گویا سرعت این مموری برای گوشی کمه وقتی که مموری خودشو میندازم درست میشه.
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
چی ؟؟؟؟
CPU ندارند ؟؟:18::18::18:
کی گفته؟؟
5700 cpu داره اونم از نوع خوبش ...
اگر اشتباه نکنم 369 مگاهرتز هست...
یکی از قویترین CPU های موجود برای موبایل....
دوست عزیز منظورشون این بود که 5310 و 5610 CPU ندارن.نقل قول:
سلام
با نهایت تاسف و تاثر امروز عصر متوجه شدم LCD گوشیم کم کم به رحمت الهی داره نزدیک می شود !!
مغازه یکی از دوستام بودم خواستم یه SMS بفرستم دیدم انتن ندارم...همینطوری دو تا کوچولو تو سر گوشی زدم دیدم LCD داره چشمک می زنه و یدفه روشن تر شد !!!
الان تو سر گوشی ارزوم می زنم LCD روشن تر می شه و چشمک می زنه....
NOKIA if i were u , i kill myself !! becuase Definitely you just think about your Business ...
رینی جان سوالت رو یا باید نوکیا جواب بده یا یه تعمیرکار فوق تخصصینقل قول:
نقل قول:
ویرایش شد!!حذف شود!!
حمید جون من کاری به شما ندارم
باسه همین چیزا هست که از نوکیا بدم می یاد !! این گوشی اولین تجربه نوکیام بودش...امیدوار بودم پشیمون نشم
در هر صورت قدم بعدی من N81 معمولی هست !! نوشته های یوزرهای GSMArena رو خوندم فعلا چیزی ننوشته بودن و فقط روی دوربین کلید کرده بودن که چرا دو مگ هست وبیشتر نیست
اتوفوکس هم نداره.ادج هم نداره !!!
مممممممممممممممع!!!!!بچه ها یه چیزی میگم ولی گریه نکنید!!!مثل اینکه عذاب الهی نزدیکه!!!خدایا توبه!!!امیر جان وجدانا راستشو بگو!!یعنی ال سی دی خودش خودش میره و میاد!!!!!گوشیتون هم مشکیه؟؟؟؟؟ایا زبون فارسی داره؟؟؟؟رمتون تایوانیه یا ژاپنی؟؟؟؟؟ممکنه مشکل نرم افزاری باشه!!زود قضاوت نکن!!!من با ان70 بعضی مواقع از این مشکلات داشتم!!یه مستر ریست کن ببین درست میشه یا نه!!مموری گوشی رو دربیار اونوقت ببین که ایا باز هم مشکل وجود داره!!ایا گوشیتو زمین زدی؟؟؟؟؟در ضمن ممل جان در مورد امواج رادیویی نیز باید بگم که اثبات اشتباهی کردید!!چون من گوشی رو به مانیتورم نزدیک کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!!!گوشی 5700 خودم و 5300پسر عمه ام رو سیمکارتشونو در اوردیم ولی پارازیتها هنوز وجود دارند!!!به نظر من دلیل این پارازیتها در گوشیها همون رزولوشن هست!!چون شما اگه رزولوشن مانیتور کامپیوتر رو هم پایین بیارید پارازیت مشاهده خواهید کرد!!!پس پرونده مختومه اعلام میشه!!!!!
در ضمن امیر جان اگر واقعا ال سی دیت خاموش و روشن میشه به نظر من تنها کاری که میتونی انجام بدی اینه که یه نامه ی بلند بالا و کامل به نوکیا فنلاند بزنی و گزارش کار مجارستان رو بهشون بدی!!اما من بعید میدونم مشکل ال سی دی شما سخت افزاری باشه!!!حمیدرضا جان شما هم تند قضاوت نکنید و تا روشن شدن مسئله ی ال سی دی امیر جان صبر کنید!!اگر مشکل امیر جان سخت افزاری بود به نظر من طرف نوکیا نرید ولی اگه مشکل امیر جان نرم افزاری بود و براحتی حل شد اونوقت این گوشی رو بخرید!!
امیر جان یعنی خداحافظ؟؟؟؟من باور نمیکنم!!!این طوفان سهمگین از کجا اومد؟؟؟؟امیر جان همه چیز رو چک کن!!!!به تمام دستورالعملهام عمل کن!!!قلبم روی 2000 تا داره میزنه!!!
این کلوپ هنوز استیکی هم نشده بود!!!اخه چرا؟؟؟؟
من در حال حاضر دارم مشت میزنم روی گوشی!!!ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!!!!باورش امیر جان برام سخته!!!!کمی بیشتر توضیح بده!!!سرم داره گیج میره!!!5700 ه دارن دورم میچرخن!!!واااای .......
تاپیک 5700 به علت عدم وجود هیچ گونه مشکلی در گوشی در حال بسته شدن بود که به خاطر در خواست آنهایی که گوشی را ندارند و راهنمایی میخواهند همچنان باز ماند!!!!!!!!!!!!!!!
مثل اینکه عمر این جمله داره ته میکشه!!!نمیدونم چرا یاد اهنگ تیتراژ اخر فیلم اخراجیه افتادم!!!
ویرایش شد!!حذف شود!!
امیر جان باتری و سیمکارت گوشی رو تست کنید ببینید که ایا در جای خودشون محکم هستند یا نه؟؟؟:5::5::8:
چند تا دلیل محکم دارم برای اثبات ماهیت پاک این گوشی:1.اگه یادتون باشه ممل جان گوشیش 2 با از دستش افتاده و فقط باتری گوشی در اومده!!!2.من الان دارم با بکس و لغت توی سر این گوشی زبون بسته میزنم ولی فعلا اخ نگفته!!3.تا حالا فکر چنین مشکلی در 5700 بوجود نیومده!!!4.بلندگوی کا750 سونی اریکسون گاهی اوقات قطع میشه کا باید گوشی رو ریست کنی تا درست بشه!!!نقل قول:
شک نکن که مشکل سخت افزاریه....دیگه بعد از این همه مدت مگه می شه تشخیص ندم مشکل نرم افزاریه یا سخت افزارینقل قول:
اما من بعید میدونم مشکل ال سی دی شما سخت افزاری باشه!!!
کدوم مشکل نرم افزاری دیدی با ضربه بوجود بیاد؟؟مگه این گوشی سنسور ضربه داره؟؟
گوشی هم از فاصله 5 سانتیمتری هم نیافتاده زمین...بهتره بگم اصلا ضربه نخورده...حتی رو میز هم می زارمش با کلی دقت روی میز می زارم !
گوشی هم مشکی و رم اصل ژاپن هست.سفارش عربا هست و ربان فارسی هم نداره.صدرصد هم اصل و ارجیناله...باتری هم تاییدیه نوکیاست.lcd هم خاموش و روشن نمی شه !! پر پر می زنه
بزار یه فیلم بگیرم
تو فیلم زیاد مشخص نیست..اما اگر دقت کنید ثانیه 16-17 و مخصوصا چند ثانیه اخر به وضوح مشخصه که lcd رنگش روشن تر می شه
با ضربه هم که بهش می زنم یه لحظه lcd خاموش و روشن می شه.منتها خیلی سریع هست و باید دقت کنید
کد:http://smalldivx.persiangig.com/Video/MOV00001.zip
فردا می برم پیش یه تعمیرات فوق تخصصی...اگر مشکل سخت افزاری به طور حتم باشه ابروی نوکیا رو تو فروم های خارجی می برم ... اولین سایتی که مطلب می نویسم GSMArena هستم..یه مقاله هم به موبایل ریوو می دم !!!
امیر جان باتری و سیمکارت گوشی رو تست کنید ببینید که ایا در جای خودشون محکم هستند یا نه؟؟؟
Yepنقل قول:
اوکی هستند...
امیر جان اگر مشکل سخت افزاری بود به نظر من باید تنبان نوکیا رو بکشید پایین!!!اما هنوز متوجه نشدم چطور ممکنه ممل خان گوشیش 2 بار از ارتفاع 2 متری بیفته پایین ولی چیزیش نشه ولی گوشی شما با دو ضربه ی انگشت خراب بشه!!؟؟؟
لینکتون خرابه!!!چه جور یدانلود کنیم؟؟؟
دیگه نوکیای پدر سوخته هستش.نقل قول:
من نمیدونم چرا این نوکیا کلید کرده سره دوربین 2 مگاپیکسل؟
شاید منم با ان81 عوضش کردم.
امیر جان به نظرت تا ان81 بیاد قیمت 5700 چقدر شده؟
و دست دومشو چقدر میبرن؟
دیگه کمکم دارم از خریدن 5700 پشیمون میشم :41::41::41: فکر میکنم باید برم طرف N70 me ------ خدایا :19::19::19:
ان81 دیگه چه صیغه ایه؟؟؟؟؟سرم درد میکند دستمالی بدهید تا ان را ببندم!!!!من بدبخت که گوشیم هیچ مشکلی نداره چیکار باید بکنم؟؟؟؟
لینک سالمه دوست من ...نقل قول:
لینک صحیح بزار امیر جان