محاصره شيطان ميشه بگين كدوم بازي ميشه؟ :blink: اسم انگليسي منظورم هست. نوع كارت گرافيك و مدلش رو هم بگين.نقل قول:
نوشته شده توسط avrinstar
Printable View
محاصره شيطان ميشه بگين كدوم بازي ميشه؟ :blink: اسم انگليسي منظورم هست. نوع كارت گرافيك و مدلش رو هم بگين.نقل قول:
نوشته شده توسط avrinstar
من بازي هيتمن نصب كردم هر مشكلي رو حل مي كنم يه مشكل ديگه پيش مياد
يكي مرا كمك كنه
وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين پيام رو ميده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information.
این بازی 2 مرحله نصبی هستنقل قول:
نوشته شده توسط ghara
شما بعد از نصب هر دو مرحله از بازی به محل نصب اول بازی (همونجا که ایمیج بازی ریخته میشه ) برید اونجا یه فایل هست با نام asr.exe اگر هم نبود توی سیدی بازی باید باشه بازم اگه نبود بگید بازی ماله کدوم شرکته تا بیشتر راهنمایت کنم
اون فایل رو اجرا میکنی توی browser که باز میشه به محل نصب دوم بازی (همون نصب اصلی بازی که برای کمپانی سازندس برید و فایل exe بازی رو انتخاب کنید و open را بزنید و برید داخل بازی :)
اگر که مشکل حل نشد بگید تا راه حل براتون گیر بیارم ;)
==================
مشکلتون تو کجای نصب هست ؟نقل قول:
نوشته شده توسط kavoosh
بیشتر توضیح بده تا راهنمایت کنم :)
مهدی جان از توجهت ممنون .
منظورم onimusha3 است.مدل کرتمم اینه
geforce mx 4000
البته nvidia
نا اميدم نكنيا همه ي بازيا مونده دستم.
اين بازي رو كه من نصب كردم حتي كرك هم نداره و فقط يه مرحله نصب آسون داره
روي گرافيك خودم كه كاملا جواب داد ولي روي گرافيك بعضي از دوستام كه مدلشون پايين بود همين پيغامو مي داد
عيب از گرافيكه
آقا اميد از كمكت ممنونم خيلي آقايي
اما هنوز مشكلم حل نشد
چون وقتي اين كار رو انجام مي دم صفحه سياه ميشه و يه خط قرمز هم مياد كه هنوز نصف نرفته بازي قطع مي شه .
كارت گرافيكم : nvidia geforce4 mx 4000
رم :256
[QUOTE=OMID]این بازی 2 مرحله نصبی هست
شما بعد از نصب هر دو مرحله از بازی به محل نصب اول بازی (همونجا که ایمیج بازی ریخته میشه ) برید اونجا یه فایل هست با نام asr.exe اگر هم نبود توی سیدی بازی باید باشه بازم اگه نبود بگید بازی ماله کدوم شرکته تا بیشتر راهنمایت کنم
اون فایل رو اجرا میکنی توی browser که باز میشه به محل نصب دوم بازی (همون نصب اصلی بازی که برای کمپانی سازندس برید و فایل exe بازی رو انتخاب کنید و open را بزنید و برید داخل بازی :)
اگر که مشکل حل نشد بگید تا راه حل براتون گیر بیارم ;)
==================
آقا اميد از كمكت ممنونم خيلي آقايي
اما هنوز مشكلم حل نشد
چون وقتي اين كار رو انجام مي دم صفحه سياه ميشه و يه خط قرمز هم مياد كه هنوز نصف نرفته بازي قطع مي شه .
كارت گرافيكم : nvidia geforce4 mx 4000
رم :256
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ghara
خوب كارت شما براي اجراي اين بازي خيلي ضعيف هست. اين بازي رو با بهتر از اينها هم نميشه بازي كرد.
اين بازي كارتهاي سري MX رو ساپورت نمي كنه به علت نداشتن PixelShaderنقل قول:
نوشته شده توسط avrinstar
هيچ راه ديگه اي براي اجراي اين بازي نيست ؟ :sad:
خودشم يه نرم افزار به نام GameShadow داره با اين نميشه كاريش كرد؟ :blink:
يعني بايد با اين بازي خداحافظي كنم؟ :blink:
دوستان ببنید میتوند مشکل من رو حل کنید
من امروز بازیه Act of War رو گرفتم به صورت دی وی دی
نصبش که می کنم بعد از اجرا این پیغام زد حال رو میده این سیدی مال شرکت مدرنه
کارت گرافیک دادیوم 7000 ati
رم 1 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر وقت ميخوام جي تي آ4 رونصب كنم سي دي يكش كه نصب ميشه سي دي دو شو ميزارم اين پيامو ميده:
disk not formattd:
windows connot read from this disk the disk might be corrupted;or it could be using a format that is not compatible with windows.
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
راستي اگه كرك اين بازي هم بود بزارين
راستي يادم رفت بگم
گرافيك:64 7500
رم 256
نوشته شده توسط ghara
من بازي هيتمن نصب كردم هر مشكلي رو حل مي كنم يه مشكل ديگه پيش مياد
يكي مرا كمك كنه
وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين پيام رو ميده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information
اين پيغام ميگه كه كارت گرافيك شما Pixel Shader رو ساپورت نميكنه حداقل گرافيك شما بايد Nvidia Geforce3 يا Radeon 8500 باشه.نقل قول:
دوستان ببنید میتوند مشکل من رو حل کنید
من امروز بازیه Act of War رو گرفتم به صورت دی وی دی
حالا که نصبش می کنم بعد از اجرا این پیغام زد حال رو میده این سیدی مال شرکت مدرنه
کارت گرافیک دادیوم 7000 ati
به احتمال زياد سي دي دوم اين بازي مشكل داره براي اطمينان سي دي رو يك بار خوب تميز كنيد بعد بزاريد توي سي دي رام شايد مشكلتون حل شد در غير اينصورت بايد سي دي رو پس بديد.نقل قول:
نوشته شده توسط playstation 3
- متاسفانه كرك اين بازي رو پيدا نكردم ولي معمولا كرك رو داخل خود سي دي ميزارند.
نه هیچ کاریش نمیشه کردنقل قول:
نوشته شده توسط ghara
تنها راهش اینه که کارت گرافیک و رمتون رو ارتقاع بدین :)
=============
همانطور که دوست عزیزمون گفت سیدی دومش مشکل داره و هیچ کاریش هم نمیشه کرد و تنها راهش عوض کردن سیدی هست ;)نقل قول:
نوشته شده توسط playstation 3
داش مهدی نگفتی چجوری از اون برنامه استفاده کنم ...
همونی که خودت معرفی کرده بودی ترجیحا برنامه اول یا سوم
مرسی
دوستا سلام .من یه مشکلی برام تو نصب یه اکسپانسیون پک پیش اومده.
من یه بازی دارم که توی مسیر:
D:\Program Files\EA GAMES\Black & White 2
اسم بازی هم بلک اند وایت هست
حالا من یه اکسپانسیون گر فتم براش که واسه شرکت دیسی هست.این اکسپانسیون بازی رو پیدا نمیکنه.منم نمیتونم سیدیه دیگه ای بخرم.خواهشا کمک!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
شما هم مشكل من را داريد ... اين شركت هاي ايراني سه نقطه ور مي دارن بازي ها را دست كاري ني كنند ... معمولا اين برنامه ها از توي رجيستري مي گرددند دنبال يه فايل .... ولي اين شركت هاي ايراني بدون توجه به اين مشكلات ور مي دارند بازي را همين طوري رايت مي كنند ... فكر كنم آقا اميد بتونند كمك كنند و فايل رجيستري را براي شما پيدا كنند ... اگر هم نكردند من خودم كمك مي كنم ... ولي اين هفته مي خواهيم بريم سفر .... انشا الاــه بعد از سفر براتون مي زارم ! :biggrin: :happy:
مشکل در Most wanted :
من بعد از نصب که بازي رو اجرا ميکنم با کيفيت بالا و خيلي روان بازي اجرا ميشه تا جايي که ميخواد که userدرست کنيم . بعد از اينکه userرو saveميکنم بلافاصله سيستمم restart ميشه . هم تو XP و هم تو2000 امتحان کردم ولي درست نشد . از CD هم مطمئنم که کار ميکنه . ويندوزم هم سالمه و تازه عوض کردم .
مشخصات سيستمم : CPU 3000 intel full و VGA 64 و RAM 256.
در ضمن با اين مشخصات قبلا اجرا شده .
لطفا راهنماييم کنيد .
Bob ممکنه سی پیوت داغ کرده باشه.شایدم رمت کمه .چون این احتمالم وجود داره.گفتین ویندوزو تازه عوض کردین پس بهتره دراور گرافیکو اپ دیت کنین
-----------------------------------
اره محسن جان اینو میدونم اما من هر جا رو گشنم فقط برای دیسی رو پیدا کردم.حالا این فایل رجییستر ای کاش پیدا شه!!
راستی سفر بخیر!!!
سلام...من در بازي هاي San Andreas و 25 To life يه مشكل گرافيكي مشابه دارم...اونم اينكه در هر دو بازي قيافه آدم ها سياه و سفيده :angry: :angry: اگه يه بازي بود ميشد گفت كه از خود بازيه...اما دو تا بازي و يه اتفاق نمي دونم چي بگم...من از كارت گرافيك 128 5200 gforce FX و رم 512 استفاده مي كنم...با نصب درايور كارت گرافيك هم مشكل حل نشد...جالب اينكه،كامپيوتر يكي از اقوام دقيقا همين خصوصيات رو داره...اما چنين مشكلي نداره...اين هم يه تصوير از قيافه آدم ها توي كامپيوتر من: :biggrin: :biggrin:
amirgooran مشکل به احتما زیاد از کارت گرافیکه
ماله CPUنیست چون بعد از اینکه خاموش و سرد میشه هم اجرا نمیشه . درایورم هم اپدیته چون هم تا نصفه با گرافیک خوب بالا میاد و هم Under ground2 با کیفیت بالا و راحت اجرا میشه . RAM رو هم تو sistem info که ماله بازیه pass میزنه .
مشکل از کجاست .
کمممممممممممممممممممممممک .
شایدم مشکل از کرکه!!
نه فکر نکنم مال کرک باشه چون با همین Cdها دوستم بازی رو اجرا کردش .
اما يكي از دوستام همين نوع كارت گرافيك رو با همون نسخه درايورش داره...اما تو سيستمش مشكلي نداره :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
خب فرق داره!مثلا یه گرافیک 256 مگی رو بندازی رو ی سیپسیو 1.2 معلومه بدرد نمیخوره!!!
اما ما هردومون دقيقا يه سيستمو داريم...از يه جا سيستم خريديم...سيستم هردومون اين خصوصيات رو داره:نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
CPU:2.0 celeron
VGA:128 Gforce FX 5200
Ram:512 MB (kingstone
Hard:60 GB
کرک Spell force2 رو می خواستم
این بازی تمدن4 ماله نوین پندار مشکل داره وقتی میری تو بازی با یه اخطار سیستم رستار میشه...تا حالا دوتا گرفتمو پس دادم... :blink:
شايد سيستمت مشكل داره؟
اين جور مشكلها معمولا به سي دي ربط نداره
ببخشید من call of duty2 خریدم ولی در راهنمای بازی گفته شده باید بازی شماره ی 1 رانصب کنی من بازی شماره ی
1راکهفارسی است رانصب کرده ام ولی باز درهنگام نصب call of duty 2 با پیغام خطا مواجه می شوم در ضمن call of duty 2 من نوشته شده call of duty united offensive expansion pack به نظر شما مشکل ازچیست آیا
ممکن است چون بازی اول فارسی است بازی 2 نصب نشود لطفا اگر راهی هم وجود دارد که بازی شماره 2 بدون شماره
1نصب شود به من بگید.
بابا سیستم خیلی روپاست الله اعلم سیستم دارم باقلوا...فکر نکنم... :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط morteza_pg
2 نيست نسخه مكمل يك هست احتمالا چون بازي دستكاري شده نصب نميشهنقل قول:
نوشته شده توسط toraj
نه اول Call Of Duty 2 رو نصب باید بکنی بعد اون سیدی که خریدی(اکسپانسیون پک)
نه همانطور که NFSMW جان گفت این شماره دو بازی نیست یه مکمل برای نسخه یک بازی هستنقل قول:
نوشته شده توسط toraj
و دقیقا همینطوریه که NFSMW گفت بخاطر دستکاری شدن نسخه یک بازی این نسخه نصب نمیشه
راه حل هم اینه که یا نسخه اصلی (یعنی ستاپ اصلی بازی) رو بگیری اونو نصب کنی بعد اینو نصب کنی
یا بیخیال این بازی بشی و بری call of duty 2 رو بگیری
==================
یه تاپیک برای درخواست کرک و سریال بازیها داریمنقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
این بازی هم هنوز کرک نشده باید صبر کنید
===================
چه اخطاری میده بهتون ؟نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
سلام...
دوستان یکی به ما جواب نمیده...
خواهشا تاریخ پست های منو نگاه کنید...
......
...........
نمیدونم برای اینکه یه جواب بگیرم بایستی چندتا پست بدم...
اگه اینجوریه از خیرش گذشتیم
ميگه سيدي 1 رو بذاريد موقعي كه ميزارم ميگه سيدي ارجينال رو بذاريد همه سيديها رو امتحان كردم بعدمبعد اين اخطار سيستم ريستار ميشه...داش اميد اين سيدي رو روي سه تا كامپيوتر امتحان كردم سيستم خودم هم خيلي بال وروپاست...نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
دوست عزیز مشکل شما با روم توتال وار اسکندر هست اگه با این مشکل دارید من جواب شما رو صفحات قبل دادم ولی شما نخوندیدنقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki