هوش مصنوعی شما رو دانلود کردم خیلی قوی شده اند ولی یک سوال دارم چرا مدیوم وایزی کاری نمیکنند فقط هارد بازی میکند ؟؟
Printable View
هوش مصنوعی شما رو دانلود کردم خیلی قوی شده اند ولی یک سوال دارم چرا مدیوم وایزی کاری نمیکنند فقط هارد بازی میکند ؟؟
سلام.می خوام سه تا مود باری C&C generals zero hour معرفی کنم:
مود هلند.خودم دانلود کردم قشنگه.سه تا جنرال جدید اضافه می کنه که تمامی امکاناتشون جدید هست و البته فقط خودتون می تونید اون ها رو انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پچ هم داره:
--------------------------------------
اینم یه فایل big کوچک هست که سرعت و پول بازی رو زیاد می کنه.ولی نمی دونم روی مود های دیگه هم کار می کنه یا نه:
سلام.این پچ C&C: ShockWave v.951 برای ورژن v.95 :
--------------------
این هم Classic Cameos for shockwave:
سلام.مود Only War first release:
عکس ها را در این صفحه ببینید:
چرا این دو گزینه کار می کنند من نمی دو نم رو چه مد ی امتحان کردید ولی من این رو بر ای مد ایران طر احی کردم کار می کنه ....نقل قول:
سلام دوستان من چند در خواست از دوستان دارم لطفا کمک کنید:20:
من نسخه 1&2_ جنرال اون هم فقط با پچ بن لادن رو بازی کردم.(حدود 5_6...سال مشه که با پچ بن لادن بازی میکنم)
1_اگه امکان داره بهترینها و جالب ترینهای پچ هارو معرفی کنید(به همراه لینک):46:
2_مپهای 8 نفره شبکه ای(به همراه لینک):31:
نقل قول:
پچ من پچ 5 است
راستی این ارور معروف جنرال که از بازی میندازه بیرون رو پچ ایران داره یا نه
آقای منصوری توی پچ ایران دشمن با نیروی دریایی نیز حمله میکند اگه چنین امکانی بود خیلی خوب میشد اخه تو پچ 5 اصلا با ناو و... حمله نمیکنه باتشکر
سلام.این فایل زبان انگلیسی کار نمی کنه.نقل قول:
نه ببخشید کار می کنه.آخه شما توی راهنما گفته بودید که فایل رو باید در پوشه اصلی جنرال کپی کنیم این کار رو کردم ولی انگلیسی نشد بعد امتحانی گذاشتمش توی پوشه English کار کرد.
خیلی ممنون:10:
تا او نجا که من آنلاین بازی اش کردم و امتحانش کردم اصلا ارور نداره ولی باز ام اگه ارور بده با یک فایل چند کیلو بایتی رفع میشه ...نقل قول:
نه تو پک ایر ان هم با نیر وی در یایی حمله نمی کنه چو ن این نیر و بر اش توی هوش مصنو عی اش تعر یف نشده و تعر یف کردن این نیر و های جدید بسیار کار مشکلی است ....
اقای منصوری برای منم مدیومش کار نمیکنه.مدم v.5 هست.
این فایل کجا کپی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فایلی که سرعت رو اضافه می کنه رو باید تو پوشه اصلی جنرال زرو کپی کنید.همون طور که گفتم نمی دونم روی مود های مختلف کار می کنه یا نه ولی روی ورژن اصلی کار می کنه.نقل قول:
مود بن لادن کدومه؟ همون reborn هست؟
من که مد بن لادن تا حالا نشنیدم ولی توی مد 5 یه تیم هست که تیم بن لادنه.نقل قول:
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
بچه ها این فایلی که سرعت رو اضافه می کنه روی مد 5 نصب نمیشه کسی فایلی داره که سرعت اضافه کنه؟؟وروی همهی مدا نصب بشه؟
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
بچه ها این فایلی که سرعت رو اضافه می کنه روی مد 5 نصب نمیشه کسی فایلی داره که سرعت اضافه کنه؟؟وروی همهی مدا نصب بشه؟
نقل قول:
فکرکنم منظورشون مد ریبورن 4 است
:40:سلام.مود MidEast Crisis 1.5 Full Version.کشور اسراییل با یکی از کشور های خاورمیانه ای.تمامی امکانات جدید هستند.فقط فایل های big رو در پوشه اصلی کپی کنید:
عکس های مود هم در لینک هست.
سلام.در لینک زیر مود ترکیه وجود داره.ولی تایپش .cab هست.چهار پارت دیگه هم داره.کسی می دونه با این نوع فایل چه کار می شه کرد؟
تمام این مدای شما ارور میداد اقای......
مود كي مياد آقاي منصوري؟
نقل قول:
احتمالا تا عید میاد
اقای منصوری دیگه اموزش نمیذاری
چرا هیچ کس نمیاد واسه انلاین؟
ساعت 9 امشب با ها ماچی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
اقای ocity ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یعنی چی؟واسه چی الکی پست میدی؟
من سوال کردم که با این نوع فایل چه کار باید کرد.نقل قول:
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
من که دیگه از خط جنرال اومدم بیرون.بدیش اینه که طولانیه.رفتم تو خط battlefield.
راستی اگه خواستین تاپیکی درباره battlefield راه بندازین حتما من رو هم خبر کنین.
battlefield چه جور بازیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نقل قول:
باسلام این تایپیک در مورد جنرال است اگه سوالی در مورد بازیه دیگه ای دارید پیغام خصوصی بدهید باتشکر
اقای فلاح من میدونم ولی این اقای ocity گفت من پرسیدم چه جور بازیه؟نقل قول:
سلام
کسی میدونه اون ماشین ها ی چین که توی خونه ی تدارکات میگیری واسه چیه همونها ای که شبیه رادار هستند
کسی نبود جواب بده
راستی آقای منصوری کماکان منتظر آموزش هستیم
واسه اینه که ادوات و سرباز های نامرئی دشمن رو ببینید.نقل قول:
با سلام .. 2 تا سوال و يك نظر دارم:
سوال: 1-چرا وقتي يكي از تيم هايي كه اديت(ويرايش)يا اضافه كردم رو كامپيوتر ميكنم . ارور ميده؟
2- چجوري ميشه هوش مصنوعي رو اديت كرد؟
و نظرم:منصوري جان تو سايتت يه بخش بذار كه ما هركدوممون يه مد كم حجم بسازيم و توي اون قصمت بذاريم.. و هر يك ماه يه بار هم به بهترين مود جايزه بده( جايزه ي واقعي نه..جايزه ي مجازي)و اون مد رو توي صفحه ي اول سايتت بذار( به عنوان بهترين مد بين مد ماها.....):8::11::11::11::11::11::11::11::31:: 20::20::20::40::11::11:
سلامنقل قول:
1- یک جای کار ایر اد داره-شما باید مرحله به مر حله بر ای هر تعقییر یا ویر ایشی وارد بازی بشید تا ببینید ارور می ده یا نه بیشتر فایل ها با هم مر تبطند و با اضا فه کردن مثلا یک تا نک باید شما نو ع آتش و نو ع رفتار و نوع خسارت و نوع ترمیم تکسچیر تری دی ، دود اثر ات گرافیکی گرد و غبار و وو.... را نیز تعقییر دهید به صو رت صحیح تا یک مثلا تانک جدید به بازی معر فی کنید ...... این قصه خیلی طول درازه ...
2- ادیت هوش مصنو عی با بر نامه :WorldBuilder کار بسیار سختیه!!......(چون باید ریز تر ین بر نامه ها و رفتا ر های تیم یا وسیله رو دادنه به دانه بر ای بازی تعر یف کنید مثلا در مو قع حمله چیکار کنه از کجای نقشه حمله کنه کی ساخته شه کجا بره مسیر های رفتاریش چی باشه و هزار ان مورد دیگه .....خلا صه تمام احتمالات ر هم بر ای ایجا د یک هوش مصنو عی قوی و زیبا باید در نظر بگیر ید ...
3- شما هر وقت مد ی رو سا ختید در قسمت نظر ات بگید فضا ی آپلود به شما می دم و بسیار خوشحال خواهم شد تا میز بان کار های شما عزیز ان باشم ....
از صمیم قلب بر ای همه شما موفقیت شادی آرز و مندم
منصوری
جناب ufo-alien عزیز:
بی زحمت یک مد توپ و خفن معرفی کنید استفاده ببریم.
من کنترا 007 و zh_reborn_v6.0_public_beta رو دارم ولی یکی که خیلی جنرال داشته باشه می خوام.
اگه مد ایران رو دارین،خیلی بهتره و بی زحمت لینک دانلودش رو بزارید.
با تشکر.
سلا م بیا اینجا :نقل قول:
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/1
[QUOTE=m3hrshad_xxx@yahoo.com;3861721]سلام
من تمام مشکلات بازی جنرالز رو تجربه کردم و راه حل سالم کردن انها را بلد هستم :46:
ولی جدیدا یک مشکل برای این بازی پیدا شده که راه حلش فقط نصب مجدد ویندوز است :2:
وقتی که
C&C Generals Zero Hour
را اجرا می کنم بالا می اید
Loading
بازی به اخر میرسته ! بازی میپره بیرون و پیغام زیر را می دهد
توجه
C&C Generals
بدون مشکل اجرا می شود
حتی بازی را با نرم افزار
Your Uninstaller
هم به طور کامل حذف کردم : ولی مشکل حل نشد
احتمالات :
بعد از نصب
ShokWave 9.5 Mod
این مشکل ایجاد شد
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
:10: دوستان با تجریه لطفا کمک کنند .
در صورتی که راه حل شما باعث رفع این مشکل شود
هدیه ی شما محفوظ است :27:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
تماس با ما : 09365915009
حسین چکامه
مشکلت هل خواهد شد با
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/33
سلام دوستان من به کمک اجتیاج دارم
وقتی وارد مپ های بازی میشم بعد از چند ثانیه همه چیزم منفجر میشه مشکل میدونم به خاطر پچ میباشد ولی حجم پچ زیاده من اینترنتم سرعتش 50 است چیکار کنم؟؟
help meeeeeeeee
بر ای رفع مشکل :نقل قول:
اضا فات بازی : Generals Zero Hour
جرای بازی جنرال بدو ن نیاز به کرک و پک 1.04
این فایل این امکان رو به شما می ده تا جنرال زرو رو دیگه بد ون نیاز به آپگر یت 1.04 و هر نوع کرک و بد ون سی دی اجرا کنید .....
ضمنا نصب کلیه مد ها روی جنرال زرو دیگه نیاز به پک :1.04 English نداره...
این فایل رو از حالت زیپ خارج کنید و بعد در محل نصب یازی کپی اش کنید :
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://wararmageddon.persiangig.com/CRACK.html
به وبلاگ من یه سری بزنید