ممنون از راهنمایتون حمید آقا . اما استفاده از setools برای گوشیه من که سریال چنجه اشکال نداره و بعد از انجام مراحل گوشیم روشن می شه یا باید کاره دیگه انجام بدم ؟
Printable View
ممنون از راهنمایتون حمید آقا . اما استفاده از setools برای گوشیه من که سریال چنجه اشکال نداره و بعد از انجام مراحل گوشیم روشن می شه یا باید کاره دیگه انجام بدم ؟
منظورتون از بکاپ گرفتن از gdfs چی هست و چجور می شه اینکارو کرد ؟ البته ببخشین اینقدر سوال می کنم .
نه اشکال نداره...با همون se tols lit 2 کار کن ...تو 3 سوووت حله....نحوه بکاپ گرفتن هم صفحه اول تاپیک اون بالاش نوشتم زیر خط قرمز
خیلی ممنون حمیدآقا . امتحان می کنم . امیدوارم درست بشه .
سلام حمید آقا . اومدم ازتون تشکر کنم . در کمتر از 4 دقیقه کار انجام شد . خیلی ممنون . صدای گوشیم خیلی بلند شده . بازم ممنون .
میشه در باره اضافه کردن منوی فلش با استفاده از setools یک کم توضیح بدین ؟
خوب اینم مثله درایور صداست فرقی نمیکنه......اااااااااااااااا ااااااااااااااااااانقل قول:
برای آپلود فایلهای مختلف تو گوشی میتونید این کار رو انجام بدید ....مثلا برای منوی فلش که تو این مسیره tpa\preset\system\desktop\flash اول باید فولدر tpa رو ایجاد کنیم بعد تو اون فولدر preset و بعد تو preset باید فولدر system رو درست کنیم و توی اون فولدر desktop و توی اون فولدر flash و منوهای فلش رو کپی میکنیم توش (فولدر flash) بعد پوشه tpa که شامل بقیه ی فولدر هاست رو zip (زیپ) میکنیم...و ادامه آموزش....
بعد از اینکه منوها رو آپلود کردی باید اینکارو بکنی :
آموزش استفاده از theme های مختلف همراه با منوی فلش..
اول شما باید منوی فلش رو آپلود کنید تو گوشی..(آموزش اون موجود است)
شما منوی فلش رو آپلود کردی تو گوشی حالا باید از یه تمی استفاده کنی که از اون منو یه عنوان صفحه اصلی استفاده کنه ...(ریختن تم ربطی به نصب منوی فلش نداره)....حالا اگه شما بخوای این منو فلش رو با تمهای دیگه استفاده کنی نیاز یه یه آموزش داری.....خوب حالا اینم آموزش:
تم مورد نظر رو با برنامه winrar اکسترکت میکنین بعد تو میرین تو فولدرش یه فایل هست به اسمه Theme.xml اونو با notepad باز کنید یه همچین چیزیه :
زیر خط نوشته <Sony_Ericsson_theme version="4.1"> باید اینو اضافه کنید :کد:<?xml version="1.0"?>
<!-- Created with Sony Ericsson Themes Creator -->
<Sony_Ericsson_theme version="4.1">
<Background Color="0xe25300"/>
بجای "اسم منو" اسم فایلی رو که آپلود کردین تو گوشی رو مینویسین....بعد اونو save میکنین....کد:<Desktop_style Type="File" Source="اسم منو.swf"/>
یعد با استفاده از برنامه "TUGZip" (از اینجا دانلود کنید(l)کل فایلهای داخل پوشه رو انتخاب میکنین ( select all) و با پسوند "tar" ذخیره میکنین (فشرده میکنین) ..بعد برین تو folder option تو قسمت viwe تیک مربوط به hide extension for known file رو بردارین تا پسوند فایلها رو نشون بده بعد اونو rename کنین به یه اسم با پسونده thm ...به همین راحتی....بعد تم رو انتقال میدین به گوشی و اجراش بکنین....کد:http://majorgeeks.com/TUGZip_d4670.html
سلام آقا hamid اگه میشه اسم فولدر هارو برای منوی فلش به صورت فولدر تو فولدر بنویسید راستی من درایور صدا ودوربین رو تونستم آپلود کنم ولی منوی فلش رو نه؟
بهترین آکوستیک برای w810 چیه؟:8:
لینکشو هم بذارید.:31:
آقایون متخصص. آیا افزایش صدا باعث نمی شه که از قطعات الکترونیکی جریان بیشتری کشیده بشه و گوشی آسیب ببینه. خواهش می کنم متخصصا پاسخ بدن. می خوام علمی باشه.
من که جز متخصصان نیستم ولی باید بهت بگم که چهار مدلW810,w800,w700,k750 دارای اسپیکر های کاملا یکسانی هستند ولی اگر دقت کنید توان اسپیکر ها در هر کدام فرق داره این فرق رو می شه از آکوستیکی دونست که بطور کلی کارخونه روش می گذاره و کم بودن صدا بعضی از این گوشی ها به ضعف اسپیکر ربط نداره.نقل قول:
ولی من توی یک مقاله خوندم که استفاده از کپسول برای افزایش صدا می تونه ضرر هایی برای گوشی داشته باشه.
هرکس یه نظری داره ولی از نظر من 1.2 و1.7 از همه بهترندنقل قول:
نقل قول:
سلام من برنامه setool رو از کجا میتونم پیدا کنم
اینم لینک برنامه ورژن 1.7نقل قول:
کد:http://uploadbazar.com/468setool2lite107.rar
آقا شرمنده این نشد من یه لینگی میخوام که با داپ دانلود دانلود بشه ممنون اگه نشد همین لینگ دوباره بذارید چون این باز نکرد یه بار باز کرد اونم نشد ممنون میشم
نقل قول:
من این کارو برای گوشی های w700 , w800 انجام دادم ولی نشود...
این گوشیهایی که شما روشون امتحان کردی اصلا منوی فلش رو ساپورت نمیکنن.:41:نقل قول:
بخاطر همین جواب نگرفتی
خوب w810 که ساپرت میکونه خودش منو flash داره پس دیگه نیازی به این آموزش نیست...نقل قول:
من یه لینک دیگه از یه سایت دیگه سراغ دارم...منتهاش نمیدونم با شتابدهنده ها کار میکنه یا نهنقل قول:
حالا یه امتحانیش بکن ضرر نداره:
عزیز جان توحید که توضیح داد...نقل قول:
ببین گوشی هایی که منو فلش ساپورت نمیکنن که هیچی..اصلا صحبتشون رو نمیکنیم
اما اونهایی که ساپورت میکنن
به نظر من 2 حالت دارن!!!
یا دبلیو 810 هستن یا نیستن!!!
دلیل این حرفم یه پچ هست که من فقط مال 810 اش رو دیدم شاید اون پچ مال گوشی های دیگه هم نوشته شده باشه
در هر صورت
اگه 810 داری...نیاز به اموزش بالا نیست...من یه اموزش چند وقت پیش گذاشتم خاطرم نیست فکر کنم تو تاپیک 810 و تاپیک پچ که گوشی های دبلیو 810 با استفاده از اون اموزش دیگه نیاز به ست کردن دستی هر منو فلش با تم ندارن...شما هر لحظه که اراده کنی میتونی از داخل خود گوشی منو فلشت رو عوض کنی
این اموزشی که نوشتم لازمش یک پچ هست...که مال 810 اش موجوده...اما گوشی های دیگه
بایستی شما هر منو فلشی که استفاده میکنی با یک تم ستش کنی تا بتونی تو گوشیت استفادش کنی...پس اموزش بالا کاملا لازم هستش...اگه بدون ست کردن منو فلش رو روی گوشیت فلش کنی هیچ فایده ایی نداره...چون تمی وجود نداره که اون منو فلش شما رو بالا بیاره
چقدر حرف زدم:19:
فقط اینکه اون اموزشم خیلی قدیمی نیست شاید حداکثر 1 ماه پیش چند صفحه اخر تاپی هایی که گفتم و نگاه کنی پیداش میکنی
شاد باشید:20:
ممنون ولی من میگم که گوشی w810 اگه تمی که میریزی flash باشه خودش اجرا میکونه...
تو خود گوشی چند تا منوی فلش هستش که توسط خود سونی اریکسون رو گوشی زده شده.بعضی از تم ها هم هستن که از این منوهای فلش استفاده میکنن.نقل قول:
خوب اگه ما یه منوی فلش جدید رو گوشی ریختیم باید توی تم هم کاری کنیم که از اون منوی فلش استفاده کنه.اصلا تمی نیست که منوی فلش توش باشه.منوی فلش را باید جداگانه رو گوشی ریخت.بعدشم توسط این آموزشی که حمید گذاشته باید تم رو طوری دستکاری کرد که از منوی فلش ما به عنوان منوی گوشی استفاده کنه
ok
ما تمی رو ندیدیم که فلش باشه اگر منظورتون اینکه منوی فلش روش ست شده باشه ،درسته.:46:نقل قول:
سلام به همه من وقتی می خوام صدای w810 را افزایش بدم با استفاده از برنامه ی setool2 برنامه error میدهاینم log کاملش
welcome to setool2 lite edition v 1.08
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
OLD EROM, OVERRIDING COLOR
OLD EROM, OVERRIDING CID
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:**************** CERT:RED
DCU60 flashing only supported for RED CID49 phones !
Elapsed:20 secs.
اشکال از کجاست؟ اگه می شه لطفا راهنمایی کنید
ممنون:11::41:
عجیبه گوشیت سید 49 رد هست...این خط هم میگه فقط گوشی های سید رد 49 رو ساپورت میکنه...عجیبه
شما یه بار دیگه تست کن...این ستول واسه من خیلی اوقات قاط میزنه...سیستمم رو ریست میکنم...
این identity گوشیمه
welcome to setool2 lite edition v 1.08
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
OLD EROM, OVERRIDING COLOR
OLD EROM, OVERRIDING CID
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:**************** CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:BROWN
MAPP CXC article: R4CK003 prgCXC1250316_GENERIC_HN
MAPP CXC version: R4CK003
Language Package:S_ASIA_LEVAN
CDA article: CDA102295/7
CDA version: R2A
Default article: cxc1250324
Default version: R4CK003
Operator: 000-00
USERCODE:0000
Elapsed:15 secs.
این نقل قول هم ماله وقتی که می خوام صداش رو زاد کنم
نقل قول:
یکی کمک کنه ! باید چیکارش کنم؟
:41:
فکر کنم ارومش ( erom) قدیمیه... برنامه ساپورت نمیکنه ....باید اروم جدیدتر روش فلش کنی ..............................
....................حالا چه طوری؟ نمیدونم ....ببر بیرون بگو واست درستش کنن.....
مشکل اینه cid گوشیت brownنقل قول:
باید به red تبدیلش کنی
چطوری می تونم به red تبدیلش کنم؟
مثل اینکه قسمت نیست صدای گوشسم زیاد شه!
عجب ما ندیدیم brown رو ...تقصیر خان بزرگ بود منو منحرف کرد..........
با باکس میشه تبریل کرد.....اگه فقط میخوای صدا رو زیاد کنی فکر کنم با فار منیجر هم میشه ...تو اون پلاگینه که من گذاشتم brown هم فکر کنم ساپورت میکرد ...منتهی اون فایل ssw رو فلش نکن ..گوشی رو خاموش کن باتری رو در بیار مستقیم وصل کن به فار منیجر.... یعنی این قسمت رو انجا بده :نقل قول:
چطوری می تونم به red تبدیلش کنم؟
مثل اینکه قسمت نیست صدای گوشسم زیاد شه!
اگه شد که هیچ اگه نشد بده با باکس تبدیلش کنن راحت شی....نقل قول:
برنامه فار رو اجراکنید سپس alt+f1 رو بزنید و sefp رو انتخاب کنید ..در پنجره باز شده در قسمت device , dcu-60 و در قسمت speed بیشترین و در قسمت boot script.. w300_ w810_ z550 رو انتخاب کنید و روی enter the matrix کلیک کنید...حالا کلید c رو نگه دارید و کابل رو به گوشی وصل کنید یه نوشته میاد (اگه گوشی شناخته بشه) بعد شما میتونید سمت چپ پنجره فار دو تا فولدر fs و flash رو ببینید...اگه گوشی به فار وصل نشد باطری رو در بیارید چند ثانیه صبر کنید دوباره باطری و جا بزنید و امتحان کنید.........
خوب حالا اگه گوشی وصل شد به این قسمت برید FS/ifs/settings/ ...( توجه داشته باشید وقتی میخواهید داخل هر فولدر بشید یه پنجره توسی رنگ میاد که loader هست باید صبر کنید تا کارشو انجام بده).....
حالا سمت چپ پنجره فولدر Acoustic رو انتخاب کنید و f8 رو بزنید که اون رو پاک کنه (البته میتونید قبلش یه bakup ازش بگیرید) وقتی اونو پاک کردید یه tab میزنید (با این کار به پنجره سمت راستی میرید) حالا به آدرسی که acoustic pack رو اکسترکت کردین(البته این کار رو باید قبل از کار با برنامه فار انجام داده باشید) برید و فولدر acoustic رو انتخاب کنید (داخلش نرید....داخلش حدود 79 تا فایل هست..داخلش نرید!!!) بعد از اینکه انتخابش کردید f5 رو بزنید یه پنجره باز میشه به هیچی دست نزنید و کلید enter (روی کیبورد) را فشار دهید تا پروسه کپی شدن شروع شود وقتی تموم شد (پنجره توسی رفت) با یه tab به پنجره سمت چپی بروید و آنقدر ".." رو انتخاب کنید (اولین گزینه) تا پیغام DO you wish to SHOUTDOWN CSFSloader? ظاهر شود ..yes را انتخاب کرده واز فار خارج شوید. باطری رو در بیارید دوباره جا بزنید.........................
gooshimo nemishnase!نقل قول:
با بلند کردن صدای این گوشی تقریبا در حد چه گوشی میشه ؟از کا750 بلندتر میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
k750? اخه k750 هم صدا داره؟ تقریبا به پایه ی n73 می رسه. شاید یه کم کمتر
حمید تقصر من نبود:13:نقل قول:
پست اولی که من پاسخ داده ام لوگ ایشون ناقص بوده و توش کلمه ی بروون نیومده
بعد پست من ...ایشون یه پست دیگه داده توش لوگش کامله و نوشته بروونه
چرا تقصیر من میندازی:19:
شاد باشید:20::46::10:
خب کیفیتش خیلی پایین میاد دیگه درسته؟توی هندسفری چطور میشه؟این سریال چینج ها رو هم میشه تقویتشون کرد؟نقل قول:
راستی شما دبلیو850 داری؟اگه دبلیو850 رو تقویت کرد صداش چطوری میشه؟از810 بیشتر میشه؟
نه کیفیتش پایین نمیاد.تو هندزفری هم کیفیتش میره بالا.من می خواستم w850 بخرم ولی چون گوشی چینی بود و صفحه کلیدش ترک بر می داره بی خیال شدم شاید 5700 بگیم.
برای w850 درایور صدای خوب نیومده هنوز
بابا 850 خودش اخر صداست...درایور صدا میخواد چی کار؟
سلام
کی میگه صدای W850i توپه پچ چرا مال من صداش مذخرفه.
صداش کیفیت داره ولی زیاد بلند نیست شاید یه کم بیشتر w810
من تمام مطلبا رو خوندم:24: ولی بالاخره نفهمیدم چه جوری میشه w810 رو ارتقاء صدا داد :37::9:
اگه میشه راهنمایی کنید