مثل اینکه یا پست منو خیلی بد خوندی یا اینکه اعصابت از جای دیگه ای خورده :13: من دیدمنقل قول:
چند وقته اینجا نبودی گفتم شاید این چند وقته به اینترنت دسترسی نداشتی وگرنه من کیم
که بگم اطلاعاتت پایینه ؟:11:
در ضمن هیچ وقت اینقدر زود جوش نیار :11:
مثل اینکه یا پست منو خیلی بد خوندی یا اینکه اعصابت از جای دیگه ای خورده :13: من دیدمنقل قول:
چند وقته اینجا نبودی گفتم شاید این چند وقته به اینترنت دسترسی نداشتی وگرنه من کیم
که بگم اطلاعاتت پایینه ؟:11:
در ضمن هیچ وقت اینقدر زود جوش نیار :11:
نه بابا بعد از برج 8 هیچ آمار رسمی خرابی موجود نیست به آرش بگو اگه راس میگی منبع بدهنقل قول:
الیت آره چون الیت که از همون اول فالکون نبوده و این 2 3 مورد احتمالا مال مادربوردای غیر فالکون
بوده
هیلو . الیت . پریمیوم . آرکید هیچ تفاوت سخت افزاری ندارن
آره هک شده
آره اما کمیابه
با همون قیمت
اما آرکید خیلی گرونه (فعلا)
اصلا کمتر کسی هست که کنسول بعد از برج 8 داشته باشه اونوقت کیا گفتن مشکل داره ؟نقل قول:
سخت افزار آرکید . پریمیوم . هیلو . الیت هیچ فرقی با هم نمیکنه پس آرکید بهتره چون ارزون تره
در ضمن گیر اوردن پریمیوم بعد از برج 8 فکر کنم سخت باشه
نقل قول:
آقا تو رو خدا جوابمو بدين ديگه....
ولي آلان که به صفحه هاي اين فروم نگاه مي کردم متوجه شدم که اصلا اشتباه کردم از دبي خريدم.
رو جعبش زده مدل 2007 اونوقت پشت دستگاه زده 2006/11/14 ......اين بلاخره مدل 2006 يا 2007؟
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19:
نقل قول:
نه بابا بعد از برج 8 هیچ آمار رسمی خرابی موجود نیست به آرش بگو اگه راس میگی منبع بده
دوست من ایشون تعمير گاه ایکس باکس 360 در تهران هستن. این آمار خودشون هست.!
نقل قول:
رو جعبش زده مدل 2007 اونوقت پشت دستگاه زده 2006/11/14 ......اين بلاخره مدل 2006 يا 2007؟
متاسفانه ظاهرا این کنسول رو به شما انداختن. يعنی رفته تو پاچت.
مدل این کنسول 2006 هست. که ظاهرا فروشنده تاريخ جعبه دستگاه رو عوض کرده.
-----------------------------------پيمان جان . کمی بهتر و نرم تر صحبت کنی بهتره. هر کسی يک خصوصيات و کارايی هايی داره.
سلامنقل قول:
بین دو کاربر یه صحبتی پیش اومد شما لطفا کشش ندید!
یه سوال داشتم بدون طرفداری و تعصب به کنسولی جواب بدید.
از بین x box و ps3 اگه پول داشته باشید.و اصلا قیمت بازی های ps براتون مهم نباشه و به راحتی بتونید بازی هاشو بگیرید. چی میگیرید؟؟ X Box یا Ps3
ps3........
اگه از بازیهای شرقی بیشتر خوشت میاد، Ps3 بگیری بهتره. اما اگه سلیقه ت بیشتر با بازیهای مایکروسافته، Xbox 360 بگیر. من نظر خودم رو گفتم.نقل قول:
موفق باشید
مرسي از اينکه جوابمو دادي ...ولي ميشه بگي مدل 2006 چه فرقي با 2007 داره؟(منظورت از لحاظ سخت افزاره يا فيرم ور دستگاه)؟؟لطفا کامل توضيح بده....نقل قول:
چه ربطی داشت ؟ دلیت میخاد بن بشی ؟نقل قول:
دم دیقه حرف اون کنسول شئٌ عجاب رو میارن تو تاپیک 360
حالا اینو گفتی چی شد ؟ اصلا هدفت از دادن این پست چی بود ؟ :19:
فکر کنم جواب سوال من رو داده بود.نقل قول:
اساتید بزرگ از شما میخواهم که خرید 360 منطقی است منظورم تا 2 الی 3 سال دیگه چون میخواهم دستگاهی داشته باشم 5 6 سال براش بازی بیاد
نقل قول:نقل قول:اگه یه مقدار دوگولرو به کار مینداختی میفهمیدی که جواب سوال دوستمونو دادم.نقل قول:
خیلی هم ربط داشت. تو نمیخواد به فکر بن شدن من باشی.
:46::13:
رفیقم گفت 2 تا X360 سوزونده!! گفت بعد از یه مدت به خاطر سیستم خنک کننده ضعیفش می سوزه و به درد 3 چراغ قرمز مبتلا میشه!! برای همین قید 360 رو زدم و PS3 گرفتم!
خدا کنه قفلش شکسته بشه.... :41:
بابا مایه دار. آخه گیرم که قفل PS3 هم شکسته بشه. یه دیسک بلو ری خودش بالای 50 تومنه. کی میره بخره؟ من که فکر کنم تا PS3 بخواد با جیب ما بخونه یه 4 ،5 سالی طول میکشه که اون موقع هم PS4 و ایکس باکس جدید میاد و خر رو بیار و باقالی رو بار کن!!!! (به عبارت پایانی امضا دقت شود. اما واقعا چرا ما اصلا Wii Fan نداریم؟)
اول اینکه بلو-ری خام 20 دلاره! :31:نقل قول:
دوم اینکه اگر قفلش شکسته بشه با همت برادران سخت کوش چینی بلو-ری هم ارزون میشه نترس..!! :21:
سوما Wii بازی هاش تو ایران خیلی کمه برای همین طرفدار زیادی نداره! همون رفیقم که 2 تا 360 سوزونده WII خرید و به خاطر همین مساله زود فروخت..! :31:
ببینم اگه بلوری خام 50 تومنه پس چطور بازیاش تو مارکت جهانی 60 تومنه؟ یعنی گیر سونی و سازنده بازیو این بندوبساتا همش 10 تومن میاد؟نقل قول:
یه دیسک بلو ری خودش بالای 50 تومنه. کی میره بخره؟
هیچی معلوم نیستنقل قول:
من که فکر کنم تا Ps3 بخواد با جیب ما بخونه یه 4 ،5 سالی طول میکشه
به نکته ظریفی اشاره کردی سعیدجان... :46:نقل قول:
الان بازی های درپیت PS3 زیر 30 تومنه! لابد اونا با ضرر می فروشن..! :31:
قیمت Blu-Ray خام حتی از 20 دلار هم کمتره در بعضی جاها 16 دلار و در بعضی دیگر 13 و ...
100 درصد ارزون تر هم میشه
12.50$
11.47$کد:http://www.tapeonline.com/Blu-ray/Sony_Blu-ray_BD-R_25_GB.aspx
کد:http://www.tapeonline.com/Blu-ray/TDK_Blu-ray_BD-R_25GB.aspx
مرسی... :8:نقل قول:
تکنولوژی جدیده و به مرور زمان با جا افتادن و زیاد شدن قیمتش هم میاد پایین!
مطمئنم تا یک سال دیگه میاد رو 5-6 تومن! شایدم کمتر!
فعلا مشکل قفل PS3 که نگران کننده ست..! :41:
من شنیدم خود سونی برای اینکه فروش کنسول هاش تو کشورهایی مثل ایران پایین نیاد و متضرر نشه همیشه به صورت زیرزمینی راه شکسته شدن قفل رو خودش منتشر می کنه! حالا نمی دونم حقیقت داره یا نه..! :20:
چرا این همه ps3 fan boy ریخته اینجا ؟
همچین می گی انگار اومدیم خاک کشورتون رو غصب کردیم!! :39:نقل قول:
تاپیکتون ارزونی خودتون! ولی از شما که مثلا پروفشنال تشریف داید انتظار بیشتری میره! این طرز صحبت کردن اصلا درست نیست... ;)
ممنون از همه ی دوستان که راهنمایی کردند...
دارک فیر و مازیار عزیز ممنون....
خوبه یکم بیشتر بهم احترام بذاریم.
من از یکی از همین بر و بچز فروم این قیمت رو شنیده بودم.دیگه نمیدونم.
جدیدا خیلی بد صحبت میکنی ! سعی کن محترمانه تر پست بدی چون بار بعد به تذکر اکتفا نمیکنم و اخطار میگیری.نقل قول:
پستت رو سریعا ویرایش کن !
لطفا دعوا نکنیید ماناتا شما هم حرف از احترام میزنی حداقل جواب بده این خود بیحرمتی است
توفیق عزیز شما هر جا سوالی پرسیدی که من جوابش رو می دونستم جواب دادم! من کدوم سوالت رو بی جواب گذاشتم ..؟! :13:نقل قول:
سلام ماناتا من ازت خواستم اسم فروشگاه که خرید کردی یا شماره تلفنشو بدی در ضمن بازی ps3 عوض میکند(فروشگاهی که خرید کردی) اگر اسم جایی را میخوایی که قیمت خوب بدن با تعویض میشناسم
توفیق عزیز جواب این سوال شما رو دو بار دادم!
تو این تاپیک:
http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=73761&page=38
ببخشید دوست عزیز حواسم اصلا نبود راستی pm را خوندی
خواهش می کنم... :10:نقل قول:
خواندم جوابشو هم دادم... :46:
سلام
من می خوام 360 بخرم چند تا سوال داشتم فرق بازی هایی که مثلا ntsc/j/uc هستند چیه یا این هایی که روش نوشته free ؟
قیمت هر بازیش چنده
ممنون.
بازی هایه free به همه ntsc می خوره لطفا یکم توضیح بدید
free/Assassin creed=hp
free /halo3=aone
j /darkness=malesy
j /defjam=verbatim
free /ghostrecon2=verbatim
free /overlord=hp
j/moh airborn=hp
kane & lych=verbatim/ free
siantrow=verbatim/free
blacksite=hp/free
forza 2=hp/free
blazing angels=verbatim/free
منظور از free و hp و j و aone چیه
منظور از j , uc , pal, ntscsوfree قفل منطقه ای میباشد که به انها ریجن گفته میشود که مثلا دستگاه که میگویند ریجن j دارد یعنی dvd های مربوطه به همان ریجن بهعلاوه freeرا پرد ازش میکند hp , aone ..... نوع dvd که بر روی ان رایت شده است میگویند
خیلی ممنون از جوابت
پس فری به همه ریجن ها می خور دیگه
من بخوام 360 بگیرم کدوم ریجن خوبه
نقل قول:
خیلی ممنون از جوابت
پس فری به همه ریجن ها می خور دیگه
من بخوام 360 بگیرم کدوم ریجن خوبه
دوست من بله . فری به همه دستگاه ها ميخوره. اما برای خريد 360 چند نکته هست که بايد توجه کنی:
1- 360 های مدل پريميوم و الايت در رجيون های Jو Cو Palعرضه ميشن که بهتره رجيون Jکه مربوط به آسيا هست رو بخری . چون بازی هاش هم بيشتر گير مياد.
2-360 های مدل آرکيد و هيلو اديشن فقط رجيون Cدارن . پس ببين با توجه به بودجت و مدلی که ميخوای بخری يکدوم رو انتخاب کن.قيمت هر بازی هم از 2000 تا 10000 تومان .
البته درستش اینه:نقل قول:
تمامی مدل های فالکون (مادربورد) که تا حالا عرضه شدن PAL یا NTSC/UC بودن
چون امکان داره arcade یا هیلو پیدا بشه که مادربوردش فالکون نباشه ( zephyr ) باشه پس امکان داره در صورت zephyr بودن NTSC/J هم باشه
یعنی با این حساب الیت با مادربورد فالکون و ورژن آسیا پیدا نمیشه؟