نقل قول:
حق باشماست همونه
شما هم یه کمکی بدی خوشحال میشیم
Printable View
نقل قول:
حق باشماست همونه
شما هم یه کمکی بدی خوشحال میشیم
چشم دوست عزیز:46:نقل قول:
تا جایی که بتونم حتما کمک میکنم...:10:
این یه دونه رو از روی معنیش گفتم... البته جسارت کردم...:11:
تشکر از دوستان بابت کمکشون.
ببخشید جسارت می کنم به نظرتون Sublayers نمی گه؟(به جای Suppliers)
Welcome, this video examines the most common LAN technology used today, Ethernet. Since its inception in 1970s, Ethernet has involved to meet the increase demand for high speed LANs of today. The continued popularity of Ethernet is due to its simplicity, reliability and low cost of installation and upgrade. Ethernet has responsibility at the lower two layers of the OSI model. The data link and physical layers, at the physical layer Ethernet involves signals and bit streams that travel along the media between communication devices, playing a key role in connecting all end devices that operate on a local area network. Ethernet divides the data link layer into two sub-layers: logical link control and media access control. At this layer Ethernet is only implemented on the Mac sub-layer. Let's review the functions of the logical link control sub-layer. The LLC's primarily responsibility is to communicate with the upper levels of the OSI stack by handling the communications between software and hardware. The LLC (Logical Link Control) sub-layer takes network layer packets from layer 3, identifies the protocol and then encapsulate the packet with control information, thus creating a layer to frame and sends it to the Mac sub-layer. An important feature of the LLC sub-layer is that it is implemented in software and thus independent a physical equipment, increasing Ethernet's capability to be compatible with many different types of media. Actually LLC processes as a frame it sends that frame to the lower data link sub-layer called the media access control sub-layer. This sub-layer has two primary responsibilities: getting data on and off the media and data encapsulation. To understand how data is placed on and removed from the media we must first understand that Ethernet is a multiaccess bus, meaning that all devices on a network share the same medium, as illustrated in this video. Because of the potential for congestion and to avoid collisions, the Mac sub-layer must dictate when descend and receive data. Ethernet uses a method called carrier sense mutiple access with collision detection or CSMA/CD to do this. This method performs, as its name implies, because it senses when the network is being used and waits until the network is not in use, before sending a frame. This method reduces the chance of collisions of frames on the network, as there is only one frame on the network at a time. If the collision does occur a jam signal is sent and each device calculates a back-off algorithm before returning to the listening before transmitting mode and attempting to transmit again. The second function of the Mac sub-layer is to encapsulate data. When encapsulating data the Mac layer adds header and trailer fields around the layer 3-data packet to create an Ethernet frame. The frame is the PDU at layer two. The beginning of the frame, the preamble and starts the frame delimiter are fields used for synchronization between sending and receiving devices, essentially the first 8 bytes of this frame is used to alert the receiving devices that data is following. The destination address and source address fields are used to identify the physical address of the destination and source devices, both of which are represented with 6-byte numbers. The length field is used to indicate the exact length of the frame's data field. This number is represented with 2 bytes and is used later in calculating the frame check sequence to ensure that the message was received properly. The largest field is the data field and contains the encapsulated data packet from layer 3. This field can range from 46 to 50 hundred bytes depending on the size of the packet received from layer 3. The last field is the frame check sequence field represented in 4 bytes. This field is used to detect errors. A destination host calculates a frame check sequence for the frame and compares it to the frame check sequence sent in the frame by the source device. If the calculations match, no error has occurred and the message is a success. Calculations that do not match are indication that data has changed, therefore the frame is dropped. The frame check sequence is a useful tool provided by Ethernet to ensure accurate transmission of methods across the physical media. As you've seen, the Mac sub-layer is responsible for many crucial operations when sending and receiving data through the physical medium. Let's look at how the assignment of the physical address also called Mac address to layer 2 frames occurs. Unlike IP addresses that are assigned by the network administrators, Mac addresses are permanent and unique to every device. No two Mac addresses are the same. And IEEE standard ensures a unique physical address for every Ethernet device. The rules require venders that sell Ethernet devices to register with the IEEE when the vender registers they are assigned a unique identifying number known as an OUI. IEEE requires the vender to follow two simple rules: First that all Mac addresses assigned to the NIC (Network Interface Card) or other Ethernet device must include that vender's OUI as the first three bytes. For this example the vender of CISCO. Second, all Mac addresses must be assigned a unique value or serial number in the last 3 bytes. You've seen how layer 2 Ethernet functions. Let's overview the physical standards. Ethernet is covered by IEEE AD2.3 standards.
یه دقیقه آخرش رو دیگه خسته شدم : دی
تشکر فراوان از دوست عزیزمون جناب smartie_7
اون یک دقیقه آخر رو هم سروران زحمتشو می کشن(حالا کی می خواد این همه رو ترجمه کنه..:31:)
از همه دوستان بخاطر اینکه وقت گرانبها شون رو گذاشتن ممنونم.
ﻟﯿﻨﮏ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﺘﺎﺏ workbook1 ﺑﺮﺍﯼ
ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺯﺑﺎﻥ @extr ﻧﺴﺨﻪ
ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻟﻄﻔﺎ ﺍﮔﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ
ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﮕﻪ ﻣﺜﻼ workbook2 ﯾﺎ
ﺯﯾﺮﻧﻮﯾسش
کد:http://www.4shared.com/get/baCWfWH6/extr_Workbook_1_Funny__UK__-_8.html?tsid=20110516-092613-7e92ddcb
سلامنقل قول:
لطفا اون یه دقیقه رو متنشو لطفا بنویسید.(از دقیقه 5:35)
خیلی عالی بود .ممنون
با سلام
من می خواستم زیان انگلیسی رو یاد بگیرم البته فرصت کلاس رفتن رو ندارم، می خواستم بدونم بهترین کاری که می تونم انجام بدم چیه تا انگلیسی رو یاد بگیرم اگر بسته یادگیری یا روش خاصی مد نظر دوستان لطفا پیشنها بدن با تشکر
kesi midune ba 330 mishe ghabul shod ya na?:41:
age are, koja ghabul mishe?:37:
(zarfiyete ruzaneye emsal 305 nafar , zarfiyate shabaneye emsal 126 nafar shode)
سلام
می خواستم جعبه لایتنر برای موبایل تهیه کنم اگر دوستان در مورد انتخاب بهترین کمک کنند ممنون می شم
من فقط تونستم همین چند تا را پیدا کنم اگر دوستان نرم افزار مخصوص موبایل دیگری سراغ دارند لطف کنند معرفی کنند.
در ضمن بزرگان اگر امکان داره دلایل برتری انتخاب خودشون را بیان کنند ممنون می شم.
ماندگار
کد:http://www.leitnerbox.ir
پایشکد:http://mleitner.ir/
پاکر(رایگان)کد:http://leitner.payesh.com/fa/
کد:http://best-amoozesh.blogfa.com/
سلام دوست عزیز... این نظر دوستمون seymour هستش:
نقل قول:
اصلا توصیه نمیشه... موبایل چیه؟ ... اگه میخوای از صفر شروع کنی باید با تمرکز درس بخونی... با صفحه بزرگ... کتاب ...ورق ...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3648015&postcount=52
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3651064&postcount=55
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3653163&postcount=58
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2646478&postcount=25
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2647001&postcount=26
ولی اگه برای مرور بیشتر میخوای باید ببینی با کدوم راحتتری...
سلامنقل قول:
عزیز ممنونم از توجهت:10:
ولی من دنبال یک ابزار میگردم که اوقات مرده (اتوبوس و...) خودم را زنده کنم نه این که آن را جایگزین حقایق (کلاس و...)دیگر بکنم:41:
اگر از عزیزان کسی تجربه استفاده از این نرم افزارها رو دارد ما منتظر هستیم........:11:
ببخشید که من بدبین که تجربهی استفاده از این نرمافزارها رو ندارم دوباره نظر میدم...:11:نقل قول:
دوست عزیز شما چقدر در طول روز وقت مرده داری که مثلا یه مقدارش رو توی اتوبوس بگذرونین؟ حالا شهر ما کوچیکه... نهایت ۱۰ دقیقه تو راهیم... شما تا بیای یه جا پیدا کنی توی اتوبوس٬ مستقر بشی٬ گوشی رو در بیاری٬ بگردی دنبال یه فایل صوتی بین ۳۰ تای دیگه٬ تا اونجایی که گوش کردی رو بزنی جلو٬ بعدش هندزفری در بیاری بزنی به گوشی:8:٬ تمرکز کنی٬ چیزهایی رو که قبلا شنیدی به خاطر بیاری:13: (صدای سوت!)... + هزار تا حواسپرتی دیگهای که توی اتوبوسهای شلوغ ممکنه به وجود بیاد... طرف تا به خودش بیاد یه دفعه اتوبوس ترمز میکنه! :18:
فرضا اگر هم این روش جواب بده طرف توی این مدت فقط ۱۵ دقیقهاشو گوش کرده و در بهترین حالت متوجه ۱۰ دقیقهاش شده...:13:
این روش شاید به احتمال ۱۰ درصد برای مسیرهای طولانی جواب بده... اگر طرف روزی نیم ساعت هم توی اتوبوس باشه میشه هفتهای سه و نیم ساعت با احتساب روز جمعه! (به نظرتون کافیه؟ میتونین طی این زمان یاد بگیرین؟ بستگی به خودتون داره...)
پس به این نتیجه میرسیم که این روش مخصوص اون راننده و شاگرد شوفریه که از صبح تا شب توی انوبوسه و همهی وقتش مردهاس!!! (شوخی)
تازه اینها رو هم در نظر بگیرین که با این متدها خوندن و نوشتن رو نمیشه یاد گرفت... مثلا شاید نشه از روی composition بهفمی که این همون کامپوزیشنی بود که توی نصرت شنیدم!:13:
اگر اصرار دارین که زبان انگلیسی رو از همین طریق یاد بگیرین و به اصطلاح گور بابای من بدبین و امثال من که به جای تشویق میآن انرژی منفی میدن و سعی دارن دوستان رو واقعگرا بکنن پس از همین الان شب رو هم از اوقات مرده حساب کنین و از روش آموزش زبان انگلیسی در خواب استفاده کنین که صبح که از خواب بیدار شدین برین دانشگاه درس بدین!:31: (شوخی)
آخه یکی نیست به سازندهی اینا بگه شما خودتون توی تبلیغات آخر این جمله ۳ علامت تعجب میذارین!!! چه جوری انتظار دارین که افراد فهمیدهای و فرزانهای مثل شما گول این تبلیغات رو بخورن؟! اصلا اگه جواب میده چرا این متد فقط و فقط توی ایرانه؟! توی خارج ضعیفترین روش یادگیری از طریق نرمافزارهایی مثل Tell Me More یا Rosetta Stone یا Passport to 35 Languages و امثال اینها هستش... وگرنه اونجا به دلیل امکانات زیاد از لحاظ آموزشگاه و به خصوص تبعهی خارجی میتونن مکالمه رو خیلی راحتتر یاد بگیرن...
* اگه هنوز هم قانع نشدی و نظرت روی استفاده از این محصولات هستش این که کدوم یکی بهتره و اون یکی خیلی بهتر جواب میده دیگه بستگی به تبلیغاتیه که توزیعکنندهاش کرده...:46: به قول یه بندهی خدایی:
یعنی این که شما همون مطالب رو از دهن یکی دیگه میشنوی...:20:نقل قول:
۱ درصد از سرمایه رو صرف ساخت محصول کن و ۹۹ درصد دیگه رو صرف تبلیغات...
در کل این که میتونین این روشها رو امتحان کنین و به چشم خودتون تاثیرش رو ببینین... سخن رو با یه نقل قول از دوستمون seymour به پایان میبرم... (!)
به نظر من برای یادگیری زبان در حد مکالمه یه استاد بگیرین که در طول ۳ ماه باهاتون کار بکنه به صورت فشرده... که حداقل جواب قابل قبولی بگیرین...:46:نقل قول:
در هرحال من اون چیزی که تجربه ام بهم میگه رو تعریف کردم و بهرحال واسه من یه موقعیت win-win هستش ... یعنی اگه حرفم درست از آب در بیاد که خیلی خوبه ... و اگه حرفم غلط از آب در بیاد(=موفقیت شما) که بازم خوبه دیگه ...
* جسارتاً: لهجه:11:
Four data rates are currently defined for operation over optical fiber and twisted-pair cables, these are 10 megabit per second called ten-based T-Ethernet, 100 megabits per second or fast Ethernet, 1000 megabits per second or gigabit Ethernet and 10 gigabits per second or 10-gigabit Ethernet. You see that each of these_____of Ethernet can be implemented over different physical media and each has different characteristics and limitations. A network engineer needs to know which implementation is best under a specific network situations, generally because of cost, copper is used with in buildings at the access layer and optical fiber is used between buildings and for horizontal cable runs. Clearly, since Ethernet is the most popular LAN protocol in used today, a network engineer needs to understand the functions of the Ethernet protocol at the data link and physical layers of the OSI model. Practice setting up Ethernet LANs, so you can improve your layer 2 and layer 1 trouble shooting skills.
این قسمت آخرش خانومه هُل کرده : دی ، بد میخونه متن رو، گوش کنید متوجه میشید!
اون کلمه ای که قرمز کردم رو مطمئن نیستم ، یه کلمه رو هم متوجه نشدم جای خالی گذاشتم
نقل قول:
عزیز گویا متوجه نمی شید من میگم نره شما میگید بدوش.........؟؟؟؟؟؟؟:13:
کسی نمیگه تجربیات شما اشتباه هست من می گم این هم یکی از اون راههاست که می تونه به شما کمک کنه همین برادر خوب من نه چیز دیگر:10:
واقعا توی این انجمن کسی تجربه استفاده از این نرم افزارها رو نداره.......:19:
خوب ببخشید اگه بیجهت تاپیک رو منحرف کردم...:11:نقل قول:
لابد کسی نیست... وگرنه دوستان کمکشون رو از کسی دریغ نمیکنن...
با تشکر از زحمات همه دوستان که به من در درک این فایل صوتی کمک کردند.
دوستان ببخشید که وقتتون رو گرفتم.
کمک بزرگی به من کردید.
انشاءالله هر چه از خدا بخواهید بهتون عطا کنه.
خدانگهدار
سلام
دوستان الان من از Oxford Advanced Learner's Dictionary - 8th Edition برا تلفظ صحیح کلمات استفاده میکنم (تلفظ امریکایی کلمات) می خواستم ببینم دوستان از چه نرم افزاری استفاده میکنن و بهترین رو کدوم میدونن ؟
چون اینجور که توو این فروم دیدم بعضی از دوستان مال Cambridge رو بهتر از مال Oxford معرفی میکنن
Longman Advanced American Dictionary
همه لغات توسط چند زن و مرد با لهجه های مختلف تلفظ شدن و هیچ کامپیوتر سخنگویی در کار نیست
من یادمه توی دانشنامهی Microsoft Encarta یه دیکشنری از هر نظر کامل بود که تلفظها رو هم داشت... این دیکشنری ۴ تا سربرگ داشت:
۱. تمامی واژههای انگلیسی با معنا٬ مترادفها + متضادها (به همراه اصطلاحات عامیانه و تخصصی + ضربالمثلها و زبانزدها)
۲. فعلهای عبارتی و معنای آنها + مترادف و متضاد
۳. دیکشنری انگلیسی آلمانی٬ فرانسوی٬ اسپانیایی٬ ایتالیایی و بالعکس
۴. صرف تمامی افعال انگلیسی
البته الان دیگه تولیدش متوقف شده چون با وجود دانشنامههای دیگه مثل Britannica و به خصوص دانشنامهی آنلاین ویکیپدیا دیگه فروش سابقش رو نداشت... البته هنوز هم میتونی پیداش کنی... این روزها هم که دیگه همه فروشنده شدهان... توی همین فروشگاه P30World هم هست...
حالا تلفظ این برنامه ای که تا حالا ازش داشتم استفاده میکردم تلفظ صحیحی بوده ؟ (Oxford Advanced Learner's Dictionary - 8th Edition منظورم هستش) این برنامه تلفظ ماشینی داره یا تلفظ ها توسط انسان گفته شده و ضبط شده هستن ؟
سلام. من برای آمادگی جهت شرکت در آزمون دکترای( 90) امسال علاوه بر متون دیگر( قابل توجه helplab عزیز) از نرم افزار موبایل پاکر استفاده کردم. واقعا اوقات مرده اتوبوسی من ( روزانه یک ساعت) به صورت مفیدی با یادگیری و مرور روزانه حدود 20 تا 30 لغت زنده شده و تلف نشد. اصولا من فکر می کنم باید از هر فرصتی استفاده نمود و هیچ راه مشخصی و نسخه یکسانی جهت یادگیری زبان وجود ندارد." به تعداد آدمها روش یادگیری وجود دارد ".
سپاس.
سلام دوستان برای قبولی در آزمون ارشد زبان انگلیسی جزوات کدوم موسسه ارجعیت داره؟ من می خوام ارشد آموزش زبان انگلیسی شرکت کنم
کلا دانشگاه آکسفور کارش درسته و منبع معتبری هم به شمار می آد چون چندین ساله که توی این عرصه و زمینه فعاله... تلفظ هاش هم حتما درستن دیگه...:46:نقل قول:
هیچکی نمیدونه؟
نقل قول:
راستش من فکرمیکنم حقیقتا فرق زیادی بینشون نباشه از اونجایی که همشون سعی دارن تعداد امار قبولی خودشون رو بالا ببرن تبلیغ کنن برا همین همشون از بهترین روشها و جزوات استفاده میکنن حتی اگه شما دقت کنید ازمون های دوره ای هم که میگیرن همشون محل برگذاریشون کنار همه حتی گاهی اوقات تو یه محل مثلا میبینید دقیقا تو یه تاریخ خاص تو یه ساعت خاص فلان دانشگاه میشه هم حوزه سنجش تکمیلی هم حوزه پارسه هم حوزه ماهان
مهم تر از همه اینا بنظرم پشت کار خودتون هست که مو به مو برنامه ای رو که بهتون میدن و کتابهارو مطالعه کنید بخصوص انگلیسی که مطالعه کتاباش صبر و دقت زیادی هم میطلبه
یه چیزم من الان متوجه شدم ظاهرا ماهان اصلا رشته اموزش زبان رو نداره ( نه کلاس و نه جزوه)
بنا براین انتخابتون محدود تر شد ( شاید سنجش تکمیلی بهتر باشه )
آره تماس که گرفتم گفت مال مترجمی رو داره . پس از نظر شما سنجش تکمیلی از پارسه بهتره؟
نقل قول:
من صرفا به این دلیل میگم سنجش تکمیلی شاید بهتر باشه چون تا جایی که فهمیدم مربوط به کارکنان خود سازمان سنجش هست و میگم شاید اونا بهتر بدونن که کدوم منابع مهم تره و .......... تنها دلیلم همین هست. اما پارسه خصوصی هست و احتمالا هزینه هاش هم بالاتر باید باشه
با سلام
این مدرک(TTC) فقط برای تدریس هست؟یعنی کاربردی دیگه نداره؟
من در آزمون و مصاحبه برای تدریس در یک آموزشگاه قبول شدم،بعد گفتن که باید این دوره رو تو همون آموزشگاه بگذرانم و در صورت قبولی در امتحانش،می تونم شروع به تدریس کنم(هزینه دوره 50 هزار تومان)
همه جه برای تدریس باید این مدرک رو داشته باشی؟
فرقی نداره مدرک رو از کدام آموزشگاه می گیری؟
TTC
مدرکش ، مدرک چندان معتبری نیست و هر آموزشگاهی هم معمولا" کلاسهای TTC خودشون را دارن و همواره در قبال گرفتن هزینه، یک دوره کلاس برای آمادگی معلمین میذارن.
حتی اگه دوره ی کلاس های تی تی سی سفیر را دیده باشین، اگر موسسه ی جدیدی مثل کیش بخواین برین، دوباره باید کلاسهای تی تی سی کیش را بگذرونید. (البته فکر میکنم یک شرایط و ضوابط خاصی هم داره برای اینکه بشه از زیر این کلاس ها در رفت! مثل داشتن مدرک معتبری مثل ielts و یا هر مدرک معتبری در زمینه ی آموزشی زبان!)
اکثر آموزشگاه ها این کلاس را دارن . شاید 80 90 درصدشون که به هرحال باید رفت دیگه . اگرچه به نظر من کلاس های مفیدی نیستن و یکجور منبع درآمد، ولی برای کار در هر موسسه و شرکت و کلا" هرجایی این تشریفات هست.
موفق باشید
:11:
tanx for kidness
Hi
I want an article about vandalism.
I googled it but i couldn't find a good article
please recommend me a good link for vandalism
thanks
did you try wikipedia?I bet you can find a decent article there
yes but it was not decentنقل قول:
well that depends on your definition of "decent" and good luck finding it
دوستان کسی هستش که تمرینات و متون ترجمه شده کتاب reading skillfully 2 رو داشته باشه؟
سلام
ببخشید من کتاب new interchange 1 - teacher's book رو میخواستم واسه دانلود .
اگه اطف کنید ممنون میشم. :11:
آیا در زبان انگلیسی ، افراد موفق و نخبگان انگلیسی زبان برای یادگیری موفق زبانهای دیگر مثل فرانسه و ایتالیایی و چینی و لاتین و یا موفقیت در آزمونهای دانشگاه در رشته هایی مثل تاریخ ، ادبیات ، حقوق ، هنر ، و سایر علوم انسانی به طور گسترده از لایتنر استفاده کرده اند و به این عامل موفقیت در مصاحبه های خود اشاره کرده اند؟ اگر بله در صورت امکان لینک آن را قرار دهید؟
اصولاً استفاده از روش جعبه لایتنر چقدر در میان دانشگاههای علوم انسانی غربی برای آموختن زبان غیر انگلیسی رایج است؟
البته روش لایتنر یک روش علمی پذیرفته شده است ، اما سؤال من این است که این روش برای آموختن زبان غیر انگلیسی و دروس دانشگاهی مثل تاریخ و ادبیات چقدر در غرب عمومیت دارد؟ در صورت امکان لینک برای پاسخ مثبت و منفی خود قرار دهید
با سلام کسی Achievement Test Top Notch 2A رو داره ؟ این یک سری تست و سوال هست برای Top Notch 2A اگه کسی داره برام بگزاره . یا اگر این رو ندارید یک سری تست و سوال از این کتاب برام بگزارید . باتشکر .
:20::20: