سلام
من کاردانی ام رو این ترم تموم کرده ا م 3.5 سال طول کشیده با احتساب 1 ترم اضافه در کمیسیون موارد خاص ، حالا اگه در کارشناسی ورودی بهمن امسال قبول بشم ،معافیت تحصیلی اینبار برای کارشناسی بهم تعلق می گیره؟
ممنون...
سلام
من کاردانی ام رو این ترم تموم کرده ا م 3.5 سال طول کشیده با احتساب 1 ترم اضافه در کمیسیون موارد خاص ، حالا اگه در کارشناسی ورودی بهمن امسال قبول بشم ،معافیت تحصیلی اینبار برای کارشناسی بهم تعلق می گیره؟
ممنون...
اقا اگه پدر من 60 سال به بالا باشه و برادر من هم خدمت رفته باشه و ازدواج کرده باشه رفته باشه خونه خودش من بازم معاف میشم یا نه؟!
برای دفعه اول نه!نقل قول:
نه!:41:نقل قول:
اگر تک پسر بودی چرا معاف میشدی
سلام
آقا راسته كه معافيت دو برادري كنسل شده ؟؟
شما چيزي شنيدين ؟
ممنون .
بله دوست عزیزنقل قول:
این بند رو حذف کردن:41:
سلام
من مدارکم رو 30 آذر فرستادم ولی هنوز برگه اعزام به خدمتم نیومده.کسی که مدارک رو گرفت گفت تا 10 روز دیگه میاد ولی خبری نیست ازش
متولد نیمه دوم 69 هستم و تاریخ اعزام هم اصولا باید دی سال بعد باشه که البته ایشالله میرم دانشگاه تا از شرشون در امون بمونم ولی به هر حال این برگش نیومده از کجا پیگیر شم اصلا دیر شده یا نه؟
با سلام
نيازي به پيگيري نيست . برگ رسيد دستتون هست ؟
معافیت دوبرادری حذف شده؟ کی؟ چرا تو اخبار اعلام نکردن؟ مطمئنی؟نقل قول:
بله حذف شده
من رفتم پلیس +10 اونجا همه مدارک رو گرفت و برگ رسید رو بهم دادنقل قول:
بله اون برگه رو دارم
تاريخ اون برگه شرط اصلي . نكران نباشيد . دير كنن يا هر چه ملاك اون رسيد هست
سلام
معافیت های تحصیلی دانشجویان رو به نظام وظیفه دانشگاه ازاد کی رد میکنند؟ ترم چندم؟
سلام
دوستان من دفترچه خدمت رو در 6ماه مجاز غیبت فرستادم.الان تاریخ اعزام به خدمت اومده برام.حالا دانشگاه ازاد قبول شدم باید چیکار کنم؟
ایا خود دانشگاه معافیت تحصیلی رد میکنه؟یا باید خودم برم دنبال معافیت؟
دانشگاه خودش معافیت میگیره.شما فقط برو واسه ثبت نام دانشگاه.نقل قول:
یکی از دوستان من 120 کیلو وزن داره و 177 قدش هست.لطفا حساب کنید که معاف میشه یا نه.
در ضمن این دوست من .چون چاق هست و احتمال میدم قند بالایی داره.البته هنوز دکتر نرفته که چک کنه.ایشون هر 40 دقیقه باید ادرار کنه.ایا میشه با این معافی گرفت.
اگر در محاسبه بالا معاف نشد .این دوست من باید چکار کنه که معاف بشه.مثلا چند کیلو وزنش را بیارره بالا .و وزنش به حد نصاب چاقی برسه .بعدش باید چکار کنه؟؟؟
tفکر نمیکنم به خاطر وزن یا قد کسیو معاف کنن . دیگه این قانون نیست ...نقل قول:
اگه دیابت داشته باشه معاف میشه
سلام
اگه یکی برگ اعزام به خدمتشو بگیره و توی تاریخ اعزام مراجعه نکنه :
میتونن بیان دنبالت و به زور ببرنت ؟
چقدر اضاف خدمت میخوری ؟
اگه گواهی نامه داشته باشه میتونن باطلش کنن ؟
میتونه چند ماه بعد بره ؟ و اگه بره میندازنش زندان ؟
THANX
نه بابا دنبال کسی نمیرننقل قول:
فکر میکنم به ازای هر روز 3 روز غیبت رد میشه ( 3 ماه ) نمیدونم دقیقا
هروقتم خواست میتونه بره از زندان و بازداشتگاه هم خبری نیست
گواهی نامه هم باطل نمیشه
ممنون
من توی تاپیک گواهینامه این سوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد
برای تمدید گواهی نامه پایه 2 - ب 1 که بطور اتومات 5 سال تمدید شده ، بعد از 5 سال برای تمدید ، کارت پایان خدمت میخواد یا نه ؟
THANX
دوستان اين قضيه معافيت سه برادري چي شد بالاخره؟
تصويب شد؟!
نه...اونجور که دوستان میگن کنسل شد.:41:نقل قول:
نه نه
کلی حذف نشده
این هفته تو کمیسیون امنیت ملی مجلس میره
شاید حذف نشه..:20:
اقا خدا از دهنت بشنوه...خبرت موثقه؟:8::11:نقل قول:
اگه سه تا از بردارها رفته باشن سربازی برادر چهارم معافه
ولی اگه دو تا از بردارا رفته باشن سربازی برادر سوم معاف نیست
دوست عزيز تمام بحث سر دو برادري هست وگرنه سه برادري كه الان داره اجرا ميشه . بايد به قول دوستمون صبر كنيم ببينيم كه تكليفش چي ميشه . . . .
واسه دوبرادری منظورمه.اون کنسل شد واسه همیشه؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من یه هفته پیش از اخبار سراسری شنیدم فعلا این طرح تا پایان سال 89 اجرا نمیشه بعد از اون شاید! بستگی داره به مجلس!
بررسی موضوع «حذف معافیت سه برادری»، این هفته در کمیسیون امنیت ملی مجلس
حسین نقوی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در مورد رد معافیت برادر سوم توسط شورای نگهبان، با بیان این مطلب، گفت: این ماده از مصوبه اصلاح قانون نظام وظیفه، پس از تصویب کمیسیون در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت با تصویب نمایندگان مجلس برای تایید نهایی به شورای نگهبان فرستاده شد که شورای نگهبان آن را به دلیل مغایرت با قانون، تایید نکرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در خاتمه خاطرنشان کرد: ایراد شورای نگهبان به معافیت برادر سوم هفته جاری در کمیسیون بررسی میشود تا مغایرت و ایراد آن رفع شود.
تا اخر این هفته تکلیف معافیت دو برادری ها مشخص میشه
دوستان یک سوال اگر یک فردی تیروئید داشته باشه الان و سال دیگه سنش به کارت معافیت گرفتن می خوره به دلایلی از ایران خارج بشه بعد 4-5سال میتونه باز بیاد کارت معافیت پزشکی بگیره؟
نه نمیتونه.ولی اگه الان بره و 4 پنج سال اونجا بمونه،میتونه با پرداخت یه مقدار پول(دقیقاً نمیدونم،یکی دومیلیون فکر کنم) میتونه معافیت بگیره.نقل قول:
دوستان یکی از اشناهای ما یه سوال کزد گفت بپرسم
:این بابا متولد 68 نیمه اول و در حال حاظر داره دیپلم میگیره یعنی 20 واحد توی بزرگسالان مونده تا خرداد تکمیل میشه و دیپلم میگیره حالا میخواست دفترچه کارشناسی دانشگاه ازاد بگیره و کنکور بده میخواستم بیینم قضیه این چطوری کلان
دفترچه كارشناسي كه هنوز نيومده.
اگه تا خرداد تمام ميشه كه فك نكنم مشكلي داشته باشه .
با من هستید؟؟؟ مجبوره تا خرداد تموم کنه واگرنه باید دفترچه بفرسته که غیبت نخورهنقل قول:
دوستان بی زحمت جوابم بدید ممنون میشم میخوام به این بابا بگم
بعد من از یکی شنیدم از سال بعد تمام تک فرزند هایی که پدرشون زیر 59 هست معاف میشن راسته یا نه؟؟؟؟
کسی درباره سرباز معلم چیزی میدونه؟ یه بخش نامه برای معلم ها اومده که بچه هاشون میتونن برن سرباز معلم بشن ، میخواستم بدونم سرباز معلم دقیقا چه کاری میکنه ، اگه کسی اطلاعات کامل تری داره بگه ممنون میشم
تا جایی که من میدونم به نقاطی مثل روستا یا جاهایی که کمبود معلم هست فرستاده میشن تا توی ابتدایی تدریس کنن.نقل قول:
چه جالب!یکی نیست بگه وقتی قانون رو تصویب نکردین چرا قبلش تو بوق و کرنا کردین و گوش فلک رو کر کردین و به این همه جوون امید بیخودی دادین که نه ما اینو تصویب کردیم و از نیمه ی 89 هم اجرا میکنیم.بعد میگن چرا ملت ...!هیچی اصلا ولش کن.من خودم مشمول این قانون تصویب نشده بودم ولی میدونستم اینجا ایرانه و امروزش با فرداش خیلی فرق داره قیدشو زدم و رفتم سراغ معافیت پزشکی.حالا منتظر وقت کمیسیون هستم.کسی میدونه بعد از معاینه ی بیمارستان چقدر طول میکشه نامه شورای پزشکی بیاد؟بعدش معاینه کمیسیون پزشکی چند ساعت طول میکشه؟منظورم چند ساعت باید تو صف وایسیم؟آخه من کنکور ارشد دارم!!!نقل قول: