براي من هم چنين مشگلي پيش آمده بود . برنامه كريستال گوشي را داغون ميكنه .نقل قول:
فقط با آپديت درست ميشه ! نميخواد بهش ور بري . اگر اينترنت پرسرعت داري فورا آپديتش كن درست ميشه .
اگر هم ورژنت آخرين باشه يكربع بيشتر نميكشه تا درست بشه .
Printable View
براي من هم چنين مشگلي پيش آمده بود . برنامه كريستال گوشي را داغون ميكنه .نقل قول:
فقط با آپديت درست ميشه ! نميخواد بهش ور بري . اگر اينترنت پرسرعت داري فورا آپديتش كن درست ميشه .
اگر هم ورژنت آخرين باشه يكربع بيشتر نميكشه تا درست بشه .
با اجازه بزرگ ترا راهش اینه که فایل های آیکون مرود نظر رو تو پوشه ی resource کپی میکنی بعد یه بار خاموش روشن میکنی و بعد از بالا اومدن آیکونات عوض میشه .نقل قول:
من خودم هم این کارو کردم البته فقط بعضی از آیکون ها تغییر کرد.
با سلام
می خوام بترکونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم که قول داده بودم به امیر خان
اگه کسی مشکل داشت یه ایمیل به من بزنه.
سلام
لطفا کمک کنید !
حالت انگلیسی گوشی من از بین رفته و زبان گوشی بحالت کره ای برگشته
مدل گوشی من P910i
لطفا کمک کنید
---------------------
زبان انگلیسی از روی گوشی پاک شده ):
من اين گوشي را ندارم ولي ميخوام بخرم يكم اطلاعات راجب بهگوشي P990 مي خواستم واينكه قيمتش چنده
توجعبش چيه و هرچي كه ميدوننين براي خريد اين گوشي مهمه
لطفا كمك كنيد
بچه ها می خوام به سونی اریکسون ایمیل بزنم اما نتونستم اگه میشه لینکشو بزارین یا آدرس ایمیلو ممنون میشم
نقل قول:کد:http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=ph1_2_1&zone=ph&CID=105&subject=Opt1
نقل قول:
نقل قول:
خیلی ...........
مطلبو خوب به اسم خودت تموم کردی !!
لطف کنید نگاه کنید:
زیر صفحه :
این سایت رو من معرفی کردم به اسم یکی دیگه تموم شد !!! :18: :18:
كسي نيست جواب من رو بدهنقل قول:
در این مورد تو این تاپیک و تاپیکهای دیگه بحث شده و من خیلی حوصله جواب دادن به سوالهای تکراری رو ندارم. ولی با این حال، از اینجا میتونی اطلاعات بگیرینقل قول:و از اینجا هم قیمتکد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p990-1318.php
در مورد محتویات جعبه و نکات لازم برای خرید، از صفحه 90 به اینور رو سرچ کن، چیزایی که دنبالشی رو پیدا میکنی.کد:http://www.gsm.ir/a411.asp?phoneid=195
نقل قول:
سلام اولا شما اسمی از سایتی که من بردم نبردی. دوما منبع شما انجمن موبایلستان بوده.سوما من خودم سرچ
کردم و به سایت Ipmart برخوردم.
از همه مهم تر فکر نمیکنم این چیزا مهم باشه من چیزی رو به نام خودم نزدم گفتم از سایت Ipmart.
داداش مهم کمکیه که به دیگران میشه...
:11:
دست شما درد نكنه پس به نظر شما بخرمنقل قول:
از گوشی مطمئن باش، باید نیازها و انتظارات خودتو بشناسی.نقل قول:
سلام.... لطفاً راهنمایی کنید.
گوشی p990 ، با اینکه اسم مخاطبین بصورت انگلیسی save شده، چرا هر کس زنگ میزنه بجای اسمش مربع میندازه؟
اخه فارسی ذخیره کردی عزیزنقل قول:
با سلام به همه دوستان من هنوز گوشی p990 نگرفتم چون توش تردید دارم یکی میگه زود خراب میشه یکی میگه هنگ میکنه والا من نفهمیدم این گوشو بگیرم یا نه آخه 350000 تومن پول کمی نیست به نظر شما p990 بهتره یا 7710 نوکیا؟ راهنمایی دقیق کنید لطفا
سلام دوست عزیز...نقل قول:
من که گفتم اسامی بصورت انگلیسی ذخیره شده....
فقط بعضی از شماره ها در سیم کارت بصورت فارسی ذخیره شده، که اونم در قسمت contacts روی همون contacts تنظیم شده و روی sim نیست، امیدوارم منظورمو گرفته باشید!!!!
اینا همش شایعس ... به نظر من آخر گوشیه ... اصلا نمیشه p990 رو با 7710 مقایسه کرد ...این چه سوالیهنقل قول:
هر چی میگیری 7710 نگیر که بد هنگ میکنه 990 عالی هست
سلام
یه سئوال
این دوربین جلوی گوشی دکور هست یا می شه ازش استفاده کرد
من که نتونستم بفهمم چطوری
ممنون اگر پاسخ بدید
والا نمی دونم تو گوشی های مختلف فرق می کنه یا نه ولی تو 6680 نوکیا برای کنفرانس ویدیوییه. به عبارت دیگهنقل قول:
videoconferencing
:20:
کسی از دوستان راجع به p1 اطلاعات داره؟
برای مکالمه تصویری یا Video Calling هست که با شبکه های مخابراتی نسل سوم (3G) کار میکنه، و در ایران کارایی نداره.نقل قول:
دست شما درد نكنه هركي اندازه ظرفش آش ميگيره براي من هم اين خيلي خوبه انتظاراتم هم معمولينقل قول:
سلام دوستان
کسی میتونه نرم افزار مشاهده تلویزیون برای P990 رو برام جور کنه؟ خیلی بهش احتیاج دارم.
اگه بتونید ظرف یکی دو روز آینده بهم برسونید ممنون میشم.
نقل قول:
رامیار جان این Re boot که میگی چجوریه.منظورت اینه که گوشی و ری استارت کنم؟
در ضمن من با خود کابل گوشی فونت ها رو ریختم.و برنامه pc suit نصب نبود یعنی خود گوشی به عنوان یه رم ریدر عمل کرده.در ضمن تمام مراحلی رو که گفتی انجام دادم فقط این Re boot چیه?
(لطفا هر کس دید و بلد بود راهنمایی کنه)
متاپكس عزيز!
بعد از اينكه گوشيم را آپديت نمودم احساس ميكنم صداي مكالمه داخل گوشي كم شده حتي در محيط باز نيز بسختي صداي طرف مقابل را ميشنوم .
مشگل از چيست ؟
آيا با آپديت دوباره صدا حالت عادي ميگيرد؟
همون Restart هست . فقط کافیه گوشیتو خاموش روشن کنی و فارسی ببینینقل قول:
والا من مشکلی ندارم، مطمئنی صداشو موقع مکالمه با jog dial زیاد کردی؟نقل قول:
راه حل خاصی نداره، یعنی چنین مشکلی نبوده که راه حل هم داشته باشه.
حالا میخوای دوباره آپدیت کن، ضرری نداره. فقط برنامه مرنامه روش نریز، اینا هر بلایی بگی سر گوشی میارن.
البته با این مملکت و این مخابرات همینکه یه صدایی از گوشی درمیاد، خیلیه. منظورم اینه ممکنه به شبکه هم ربط داشته باشه...
:2: :sad: :angry: وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی
بر پدر هرکی کمک کرده 990 ارزون بشه لعنت با با از موقعی که گوشی رو گرفتم به قرآن یه عالمه دیدم همین امروز تو تجریش دست5 نفر دیدم آخه چه گوهی بگیریم که ارزون نشه این مردم نگیرن
به هر حال اشکال از ذخیره شدن روی سیم هستش .نقل قول:
شایدم اون گوشی قبلی طوری ذخیره کرده که این نمیشناسه !!!!
بله حق با شماست!!! سوال من اینکه چرا باید اینجوری بشه؟نقل قول:
نقل قول:
پس چرا برا من نمیشه؟:41:
میگم حالا حتما باید با رم ریدر بندازم روش؟
با حالت File Transfer هم می شه رم گوشیو مثل رمریدر میشناسه.نقل قول:
----------------------------------------------------------نقل قول:
دوستان شما ها خیلی به من لطف داشتید و از اینکه مشکل گوشی من حل شد (خیلی مرسی)
یکنفر نگفت آقا حالت چطوره !
خیلی مهمان نوازید/
:41::45:
سلام من گوشیم رو امروز آپ کردم برای اطلاع دوستانم مشخصاتش رو میگم:
phone:cxc162037 r9g007
bluetooth:cxc162058 r5a01
Organizer:cxc162036 r6d23
Cda:cda162007/2 r6d23
راستی اگه میشه بگین ببینیم این آپ کردن p990 چه تاثیری داره.....................
ما که هر چی گوشی رو گشتیم هیچ تغییری ندیدیم..........فقط اطلاعات گوشیم پاک شود همین
تاثیرش مثل update ویندوزه .نقل قول:
چیزی عوض نمیشه
فقط کارایی بالاتر میره