قضیه رو یه طرف ادامه بده دوست من ؛ چون عملا فرقی نداره و من ، همه تاپیک های این بخش رو چک می کنم... بهرحال من اون ور جواب دادم ..
Printable View
قضیه رو یه طرف ادامه بده دوست من ؛ چون عملا فرقی نداره و من ، همه تاپیک های این بخش رو چک می کنم... بهرحال من اون ور جواب دادم ..
سلام .نقل قول:
چشم ، حتما از این به بعد طبق دستورت عمل می کنم .
یا حق
آخوند
میخواستم بدونم اطلاعاتی در مورد mp3 LG مدل up3 داری کیفیتش قیمتش و آیا ضبطش از iriver rبهتره یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو مدل داره up3 sharp و up3 flat .... عمر باتری اش جالب نیست : 8 و 10 ساعت (در مقایسه با 18-20 ساعت مدلهای رقیب) ... فقط ضبط صدا داره (مدلهای رقیب رادیو هم دارن اکثرا) ... قیمتش رو هم نمی دونم ، ولی 100 تومن حدس می زنم ...
اطلاعات کمی از این مدلی که گفتی رو اینترنت وجود داره ... ولی به احتمال قریب به یقین ، کیفیت ضبطش به کارای iriver نمی رسه ...
یکی از این مدل ال جی هست میگه 105 تومان من ضبط برام مهمه به نظر شما بگیرمش یا نه
پس حدسم درباره قیمت درست بود ... هرچند به نظرم نمی ارزه ... الان creative یه مدل داره به نام zen stone plus که عمر باتری اش همینقدره و امکاناتش بیشتر از این و کیفیت صداش هم بهتر ... 2 گیگش رو میده 70 تومن ... با اون حساب این دستگاه نهایتا 70 تومن می ارزه و شاید کمتر به نظرم ...
سلام شرمنده که دیگه نمیام ولی باور کنید نمیتوانم خوشحالم از این که این تاپیک بدون من هم هنوز تایپک بروز است و امیدوارم همیشه بروز و جدید باشد
به به جناب سان بلک اصلا دیگه نمیای ! یادت اون قدیما... منم دیگه زیاد نمیام اینجا.نقل قول:
سیمور جان هر کی اومد در مورد ریکورد موبایل صحبت کرد بگو اصلا به پای ام پی 3 پلیر نمیرسه .من مال خودم و دوستان همه رو امتحان کردم جز یه چند تا مدل موبایل بقیه اصلا خوب ظبط نمی کنن و باد هوا توشونه .البته وقتی مقایسه کردم با ام پی3 پلیر اینو کاملا متوجه شدم. :10:نقل قول:
والا اینو می دونم ... ولی تجربه نشون داده که اون دوستانی که میان و میگن " موبایل من انقدر خوب صدا ضبط می کنه که نگو !" ... معمولا همون دوستانی هست که میگن " موبایل من انقدر کیفیت صداش بالاس که نگو" ... یعنی معمولا اینا رو نمیشه قانع کرد که وقتی یه وسیله ای مخصوص یه کاری ساخته شده ، عملکردش بهتر از یه وسیله اس که اون کار رو قراره به عنوان یه قابلیت جانبی انجام بده ... در نتیجه وقت خودم رو نمی گیرم ...نقل قول:
ولی بهرحال مرسی ...