-
سلام
دوستان خسته نباشید و مرسی از این همه cheat و کد و بازی خراب کن
ابتدا اینو بگم که من خودم خوشم نمیاد که از چیت کدها استفاده کنم (توی هیچ بازی ای) ولی توی این بازی به دلیل اینکه من دوست دارم بزنم به قلب دشمن (و معمولا ۳-۴ تای اونها رو آنی نفله میکنم) زود هم میمیرم و از پا در میام و بعدش باید ۲ ساعت منتظر bot های دیگه باشم که چه غلطی میکنن
حالا بگذریم من اگر بخوام از کدی استفاده کنم فقط یه کد میخوام که جونمو بیشتر کنه و دیر تر بمیرم
حالا شما نمیگید شاید یه نفر همین الان این بازی رو روی سیستمش نصب کرده و تا حالا نه آنلاین بازی کرده و نه توی کافی نت؟
اگر بخوام توی این جاها بازی کنم چون بلد نیستم اصلا راهم نمیدن
پس به همین دلیل الان توی کامپیوتر خانگی خودم با ۴ تا bot احمق فقط بازی میکنم
و مخلص کلام اینکه من از بیشتر ارسالهای شما دوستان چیزی نفهمیدم و چیت کدهایی رو هم که گفتید زدم ولی هیچ کدوم کار نکرد
اولش این دستور رو دادم
sv_cheat 1
بعد مثلا
mp_mirrordamage
ولی اتفاقی نیفتاد و حریف با ۲ تا گلوله کلاش منو از پا در آورد
پس دوستان حرفه ای یه کمی هم با مبتدیان مهربون تر باشید
به جاي رمز اونهارو بذار روي چاقو بعد خودت تك وسعي كن اوهارو هد شات كني انقدر تمرين كن تا با يه تير همه رو هدشات كني وديگه نخوري حتي از تيم ملي سوءد :mrgreen: :mrgreen:
-
سلام
پوریا جان همونطور که توضیح دادم رمزها کار نمیکنه شما میگی رمز چاقو برداشتن بتها رو بزن؟
البته شایدم من نمیتونم درست بزنم
گفتم که بلد نیستم
مثلا در یک جا گفته شده برای نشانه گیری خودکار با کلیک راست موس از فرمان زیر استفاده بشه:
sv_aim
خوب حالا من نمی دونم باید اینو همینطوری تایپ کنم و اجرا کنم یا باید مثل بعضی از فرمانهای دیگه یه عدد هم به اون اضافه کنم؟
مثلا:
sv_aim 1
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم
میخواستم ببینم آیا این کدها برای انواع مختلف کانتر فرق میکنه؟
تا اونجایی که فهمیدم کانتر انواع condition zero ,source و valve رو داره (شایدم اشتباه میکنم)
که مال من هم condition zero هستش
-
نه rootnt عزيز
اين كار بدون زدن كد هم امكان پذير شما وقتي ميخوايد بازي Create كنيد سه تا منو ميبينيد
اولي براي زمينه
دومي باري تنظيمات وقت و . . .
و سومي براي بات هاي احمق و اگه دقت كنيد ليست اسلحه ها به همراه يه تيك بغلشون اونجاست
تيك ها رو بردار
و يه نكته اونجا اسم اسلحه رو ننوشته بلكه نوعش رو نوشته
مثلا Rifle يعني M4A1 . AK47 و . . .
موفق باشيد :wink: :wink:
-
اقا ارش جوابتون رو دادن مشكلت حل ميشه ممنون ارش جون :wink:
-
ميشه مپ كانتر رو اديت كرد :roll: :roll: :?: :?:
-
سلام....
یه سوال این WCG چیه؟ چه فرقی با بقیه کانتر ها داره؟ :?:
-