تلکام تا فرداست؟
یا پس فردا؟
Printable View
تلکام تا فرداست؟
یا پس فردا؟
فردا 7 مهرنقل قول:
دیگه چه خدماتی در زمینه LTE ارائه میدادن ؟ برای تهرانی ها میفروختن ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سرویس های VoWiFI و VoLTE بزودی راه اندازی تجاری خواهند شد.نقل قول:
رو نمایی از "سیم کارت چند شماره ای" (حد اکثر تا 10 شماره (حتی شماره ترابرد شده) بر روی یک سیم کارت) که بنظرم سرویس خیلی خوب و کاربردی هست و بزودی راه اندازی میشه.
رونمایی از سیم کارت NFC.
مودم های TD-LTE برای تهرانی ها هم قابل خرید و استفاده بود و تا 1 ماه آینده در سایت ایرانسل جزو شهرهای تحت پوشش اطلاع رسانی خواهد شد.
گوشی موبایل 2 سیم کارته با برند MTN با پشتیبانی از فورجی بهمراه سیم کارت فورجی، 6 گیگ اینترنت هدیه 3 ماهه و 18 ماه گارانتی بقیمت 360 هزار تومن نیز فروخته میشد!
من الان نمایشگاه بودم. متاسفانه فقط چند تا دختر پسر گذاشتن که اطلاعات فنی اصلا ندارن.
مودم جدید ظاهرا میگن ساخت هواوی هست و ۴ تا پورت شبکه داره . پورت تلفن مثل مدل ۳۵۰ نداره
میگفتن این بهتره . چراشو خودشون نمی دونستن!
جالبه که این مودم ۳۵۰ رو هم به نام هواوی میفروختن! حتی آرم هواوی داشت در صورتی که ساخت green packet هستش!
۲۰ درصد تخفیف میدادن برای ثبت نام توی نمایشگاه هرچند همونجا تحویل نمی دن و میگن بین ۷۲ ساعت الی یک هفته
تست سرعتشون هم همونجا توی نمایشگاه حدود ۷۰ مگ بود برای دانلود و ۸ مگ برای آپلود با پینگ حدود ۲۰ به ایران
البته همه ی اپراتورها همون بغل سالن ها bts های سیارشون رو برپا کرده بودن و خوب معلوم نیست وقتی شما مودم رو بیاری خونتون سرعتش چقدر باشه!
دم سالن هم شارژ و اینترنت مجانی (یک گیگ ) میدادن که ملت صف بسته بودن !
من خودم همین مدل z6000 رو پیش ثبت نام کردم. قرار شد فردا زنگ بزنن برای پرداخت توی سایت yelo.ir . تحویل بگیرم نتیجه تستشو میزارم ان شاالله
مسلما بايد اون يكي مودم هم داشته باشي تا معلوم شه كدوم بهترهنقل قول:
چون تست يه دونشون چيزي نميشه ازش اثبات مرد
من با اين مودم اوليه تو تهران بالاترين تستي كه سرور داخلي گرفتم ٤١-٤٢ مگابيت بوده
لطفا هر وقت مودم گرفتید تست کنید هم کیفیت مودم و کاراییش ها انتن دهی و وای فای..... هم سرعت تست و اینکه کدوم محل تهران تست گرفتید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا یه طرح نامحدود نمیزارن فعلا با این قیمت مودم و نبود طرح شبانه اصلا ارزشو نداره
به نظر من با اعتبار شبانه و پایداری خیلی خوبش گزینه بدی نیست. من که ناراضی نیستم
نقل قول:
اخه نامحدود بدن که دیگه کی حجمی میخره،شبانه رو موافقم ولی میگن شبانه رو کلا میخوان جمع کنن
معلوم نیست با خودشون چند چند هستن!نقل قول:
الان از ایرانسل برای تکمیل ثبت نام تماس گرفتن، اصلا طرف نمی دونست z6000 چی هست!
بعد میگه خوب فرقش چیه؟ شما می دونی؟ من باید به اینا توضیح می دادم
آخرش اپراتورشون قرار شد با مدیرش چک کنه و خبر بده
یک ساعت بعد زنگ زد که این مودم رو فعلا فروش نداریم! شما همون dt350 رو میتونی بگیری فقط
فقط هم تا شنبه میتونی از تخفیف نمایشگاه استفاده کنی!
آخرش مارو مجبور کردن همون مودم قبلی رو بخریم!
حتی قیمت و امکانات z6000 رو هم اپراتورهای خود ایرانسل نمی دونستن چی هست! از من می پرسیدن!